Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο πιο περιζήτητος νεαρός Έλληνας ηθοποιός ταξιδεύει στο Χόλυγουντ

Πολλοί Έλληνες ηθοποιοί αποφάσισαν να αφήσουν τις επιτυχημένες καριέρες τους στην πατρίδα και προσπαθούν να επιτύχουν στο Χόλυγουντ.
Αυτό έκανε και ο Νάσος Παππάς, ένας νεαρός ηθοποιός που έχει την όψη αρχαίου Έλληνα θεού.
Στα 24 του χρόνια, ο Παππάς έχει επιτύχει στην Ελλάδα ότι πολλοί συνάδερφοί του θα ονειρεύονταν, να γίνει, δηλαδή, ένας από τους πιο
δημοφιλείς ηθοποιούς της ηλικίας του.
Όπως ισχυρίζεται ο σκηνοθέτης Νίκος Ζερβός: «Ο Νάσος, παρότι αποφάσισε να φύγει για την Αμερική είναι ο πιο περιζήτητος νεαρός Έλληνας ηθοποιός αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα. Έχει και την εξωτερική εμφάνιση, αλλά και πραγματικό ταλέντο».
Ο Παππάς είναι γιος του Έλληνα επιχειρηματία της νυχτερινής ζωής στην Ελλάδα, Αργύρη Παπαργυρόπουλου.
Γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά πάντα ήθελε να ταξιδέψει, να γνωρίσει νέους πολιτισμούς και να δουλέψει σε αγγλικές ταινίες. Αποφοίτησε από την πιο αναγνωρισμένη ελληνική θεατρική σχολή, τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις αρχαίου δράματος.
Η Σχολή του Εθνικού Θεάτρου δέχεται χιλιάδες αιτήσεις κάθε χρόνο και επιλέγει μόνο δέκα από αυτές. Ο Νάσος αποφοίτησε το 2008. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε σε πολλές παραγωγές της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.
Πριν από ένα χρόνο περίπου συμμετείχε σε μια από τις πιο πολυσυζητημένες νέες ταινίες στην Ελλάδα, την ταινία «Showbitch», ο οποία αναμένεται να ανέβει και στο θέατρο φέτος. Έχει το ρόλο ενός νεαρού τραγουδιστή, ο οποίος γίνεται σταρ και πρέπει να ζήσει μια καινούρια κατάσταση. Σε αυτήν την ταινία ο Παππάς ξεδιπλώνει και το ταλέντο του στη μουσική καθώς το σάουντρακ της ταινίας είναι και το πρώτο CD σινγκλ του. Μετά από το Showbitch αποφάσισε να πάει στο Λος Άντζελες να συνεχίσει τις σπουδές του στην παραγωγή ταινιών.
Έχει επίσης συμμετάσχει στην παραγωγή του «Glory Shall Be Thy Name», μιας ταινίας του Oren Peleg. Τελευταία υπάρχουν οι φήμες ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να συμμετέχει στη παραγωγή “Scooby Doo”.
 hollywood.greekreporter

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια