Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι παίκτες του Big Brother - Γνωρίστε τους...

Πρίν τους γνωρίσετε, μάθετε πρώτα όμως 10 (άχρηστες) πληροφορίες για το παιχνίδι!!..
1. Η κουζίνα έχει τόσα χρώματα όσοι είναι και οι παίκτες
2. Η τηλεόραση δεν δείχνει Champions League
3. Στο καπνιστήριο στέκεσαι όρθιος
4. Στο ντουζ στέκεσαι όρθιος
5. Δεν υπάρχει delivery. Οι παίκτες πρέπει να
μαγειρέψουν, να βάλουν κάποιον άλλο να μαγειρέψει γι’ αυτούς ή να κάνουν την δίαιτα του .. αέρα!
6. Πιάτα υπάρχουν για όλους
7. Φαγητό επίσης…
8. Η αρένα δεν έχει λιοντάρια (ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται!)
9. Τα μαξιλάρια του καναπέ είναι πορτοκαλί
10. Δεν υπάρχουν γωνιές, που δεν τις βλέπει το μάτι του Big Borther!
ΑΛΕΞΗΣ
alexis-big-brother
Επάγγελμα: Τελειόφοιτος Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού
Ημερομηνία γέννησης: 10/10/1986
Χόμπι: Μπάσκετ
Ύψος: 181 cm
Βάρος: 74 kg
Αλέξης, O ναυτικός – Βίρα τις άγκυρες! Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει κάνει αυτό το παιδί στη ζωή του, αλλά σαν να έχει χάσει το μέτρημα και να μην ξέρει πόσες αμαρτίες έχει κάνει μέχρι στιγμής. Βέβαια όταν ζεις το σήμερα σαν να μην υπάρχει αύριο, μάλλον μπλέκεσαι εύκολα με τους υπολογισμούς. Μένει με τη γιαγιά του και έχει τέσσερα αδέλφια. Εργάζεται και σαν barman γιατί του αρέσει η νύχτα αλλά και η επικοινωνία με τον κόσμο. Είναι άτομο με απίστευτη ψυχραιμία και μπορεί να διαχειριστεί πολύ εύκολα δύσκολες καταστάσεις. Δεν χάνει αθλητική εκπομπή. Του αρέσει να φλερτάρει και όταν ενδιαφέρεται για μια κοπέλα θα την κυνηγήσει. Όπως καταλαβαίνετε, η γυναίκα είναι αυτή που μπορεί να τον ανεβάσει στον 7ο ουρανό αλλά και απότομα να τον στείλει 7 υπόγεια κάτω. «Άντε καλέ, κόβεται το σεξ;», είπε μια φορά και έναν καιρό η καλή μας Θεοπούλα και ο Αλέξης μας, απόλυτα συμφώνησε μαζί της. Και μιας και τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται, δικαίως να υποθέσουμε ότι και εκείνη με τη σειρά της θα συμφωνήσει με τον Αλέξη ότι το σεξ είναι αυτό που μπορεί να σου λείψει περισσότερο όντας σε ένα σπίτι για αρκετό χρόνο; Δικαίως μάλλον… Του κάναμε μερικές ερωτήσεις και να τι μας απάντησε: Ερ. Με 5 λέξεις περιέγραψε τον εαυτό σου. Απ. Ήρεμος, καλός, πεισματάρης, τρυφερός, αποφασιστικός Ερ. Σούσι ή τηγανιτά καλαμαράκια Απ. Τηγανιτά καλαμαράκια.
ΑΝΤΩΝΗΣ
antonis-big-brother
Επάγγελμα: Οδηγός και εκπαιδευτής rafting
Ημερομηνία γέννησης: 13/10/1980
Χόμπι: Μουσική, μοντάζ, σκάκι
Ύψος: 185 cm
Βάρος: 85 kg
Αντώνης, ο «Φευγάτος» - Adventure is his middle name Οι φίλοι του τον φωνάζουν Dito. Αγαπάει τα extreme sports και ότι έχει σχέση με το νερό. Όταν ασχολείται με τα extreme sports ξεχνάει τα πάντα. Σαν τέτοιο έχει δει και το Big Brother! Έχει ξεχάσει το γάμο της αδερφής του και γενικά δε θυμάται επετείους ή ημερομηνίες γενεθλίων. Δε θα μπορούσε ποτέ να εργαστεί σε γραφείο. Το θετικό στοιχείο του χαρακτήρα του είναι ότι χαμογελάει συνέχεια. Αυτόν τον καιρό δεν έχει σχέση. Η γυναίκα που θα καταφέρει να τον κατακτήσει είναι αυτή που δε θα τον ζηλεύει και θα τον ακολουθεί στα βουνά, στα ποτάμια και στα λαγκάδια – όπως λέει και ο ίδιος. Η περιπέτεια κυλάει στις φλέβες του γι΄ αυτό και μονίμως βρίσκεται με ένα σάκο αναρρίχησης στην πλάτη ή σε κάποιο ποτάμι για rafting ή σε κάποιο μέρος που θα μπορεί να του ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη. Είναι άνθρωπός στον οποίο μπορείς να του εμπιστευτείς όλα σου τα μυστικά χωρίς να κινδυνεύεις να σε προδώσει ποτέ και αυτό όχι γιατί κρατάει κλειστό το στόμα του αλλά γιατί ότι του πεις το ξεχνάει στο «φτερό»!!! Μέσα στο σπίτι πιστεύει πως θα πρωταγωνιστεί εκτός αν αρρωστήσει που είναι το χειρότερό του. Του κάναμε μερικές ερωτήσεις και να τί μας απάντησε: Ερ. Με 5 λέξεις περιέγραψε τον εαυτό σου Απ. Saxalabadiding!! (είναι αυτό 5 λέξεις Αντώνη μου;) Ερ. Πότε ….βγάζεις νύχια για καυγά; Απ. Δεν έχω νύχια. Τα κόβω...
ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ
valentina-big-brother
Επάγγελμα: Φοιτήτρια νοσηλευτικής
Ημερομηνία γέννησης: 21/09/1990
Χόμπι: Χορός, ηθοποιία, συγγραφή, ζωγραφική, γλυπτική
Ύψος: 174 cm
Βάρος: 60 kg
Βαλεντίνα, το θηλυκό μαγκάκι - Με ταμπεραμέντο και … νυχάκι! Η Βαλεντίνα είναι από την Κρήτη και σπουδάζει νοσηλευτική. Έχει μία σχέση εδώ και ένα χρόνο ενώ ζει με τον φίλο της και την μητέρα του. Της αρέσει πολύ να γυμνάζεται και να χορεύει. Σύμφωνα με όσα μας λέει είναι πολύ δυναμική γυναίκα. Πόσο δυναμική; Τόσο που αν ο φίλος της βγει με άλλη γυναίκα δεν θα έχει πρόβλημα αυτός αλλά το τρίτο πρόσωπο. Γιατί όπως λέει «η άλλη γυναίκα πάντα φταίει!» Βαλεντίνα μου, πολλοί άντρες θα σε εκτιμούσαν μόνο και μόνο για αυτό... Ο έρωτας είναι σημαντικό κομμάτι στη ζωή της και μας το αποδεικνύει με το γούρι που έχει μαζί στο σπίτι και δεν είναι άλλο από ένα αρκουδάκι, ίδιο και απαράλλακτο με του αγοριού της. Αχ αυτός ο έρως… «Εγωκεντρική και εγωίστρια» αφενός, «υπομονετική και αστεία» αφετέρου. Έτσι αυτοπροσδιορίζεται η βέρα κρητικιά Βαλεντίνα και εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να την αμφισβητήσουμε. Και ειλικρινής να προσθέσουμε, αφού παραδέχεται ότι το ψώνιο της και τα 200.000€, την έκαναν να αποχωριστεί τον καναπέ της και να έρθει στην παρέα μας. Ωραίοι όμως και οι δικοί μας καναπέδες, έτσι Βαλεντίνα; Τα γάντια του γυμναστηρίου τα έχει πάντα μαζί της όταν φεύγει από το σπίτι, αλλά καλώς ή κακώς ξέχασε να τα πάρει μαζί της σπίτι. Δεν πειράζει Βαλεντίνα, έχεις την μηχανή αποτρίχωσης – τον άσσο στο μανίκι - για να σπάσεις τα νεύρα των συγκατοίκων σου. Αχρείαστη να ΄ναι.. «Αχ Βαλεντίνα, αχ βρε τσαχπίνα..» Της κάναμε μερικές ερωτήσεις και να τι μας απάντησε: Ερ. Τι περιμένεις ότι θα σου λείψει περισσότερο όσο καιρό θα είσαι στο σπίτι; Απ. Η τηλεόραση! (Ναι, αλλά θα είσαι εσύ στην τηλεόραση Βαλεντίνα μου!) Ερ. Αν ήσουν ψαράκι που θα τσαλαβουτούσες; Στην γαλάζια λίμνη ή στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας; Απ. Θάλασσα, η λίμνη είναι μικρή!
ΓΙΑΝΝΗΣ Λ.
giannis-big-brother

Επάγγελμα: Δημοτικός υπάλληλος
Ημερομηνία γέννησης: 07/12/1975
Χόμπι: -
Ύψος: 183 cm
Βάρος: 90 kg

Γιάννης, ο «Σφίχτης» - Γυμναστική και ευαισθησία Ο Γιάννης αγαπάει πολύ τα ζώα και έχει τέσσερα σκυλιά, τρεις γάτες, έναν παπαγάλο και δύο χελώνες. Έχει ένα χρόνο σχέση και αυτή τη στιγμή μένει μαζί με την κοπέλα του. Αυτό που τον έχει στενοχωρήσει είναι ο χωρισμός των γονιών του. Λατρεύει τη μητέρα του και μπορεί να βγει εκτός εαυτού αν κάποιος την προσβάλει. Επίσης, έχει τέσσερις αδερφές τις οποίες προσέχει σαν τα μάτια του. Το όνειρο του είναι να αποκτήσει το δικό του σπίτι. Μη τον αναζητήσετε στο facebook, έχει κρυφή τη σελίδα του, όπως κρυφή ελπίζει να παραμείνει και η προσωπική του ζωή μετά το τέλος του παιχνιδιού. Του αρέσει η υγιεινή διατροφή και η γυμναστική, εξ' ού και το καλογυμνασμένο του κορμί, γι' αυτό αν θελήσετε ποτέ να του κάνετε το τραπέζι μην επιλέξετε τα τηγανιτά! Χαρακτηρίζει τον εαυτό του δυναμικό, ρεαλιστή, αισιόδοξο, ξεροκέφαλο και κτητικό ενώ δεν μπορεί να κρατήσει μυστικά γιατί θεωρεί πως από τη στιγμή που το ξέρουν δύο άνθρωποι παύει να είναι και μυστικό! Με στόχο το χρηματικό έπαθλο, οπλίστηκε με το γούρι του (έναν σταυρό), την υπομονή του και την επιμονή του, «φόρεσε» και το χαμόγελό του μιας και το μότο του είναι «χαμογέλα, κάνει τους άλλους να ανησυχούν» και ξεκίνησε για μια μοναδική εμπειρία. Αγριεύει όταν ο άλλος τον φτάσει στα όρια του αλλά αν είχε τη δυνατότητα θα έπαιρνε μαζί του τον κόμη Δράκουλα για bodyquard!! Του κάναμε μερικές ερωτήσεις και να τι μας απάντησε: Ερ. Στο δίλημμα, υγιεινή διατροφή ή αρνάκι στη σούβλα με ξεροψημένη πετσούλα, μαζί με τηγανιτές πατατούλες, κοντοσούβλι και κοκορετσάκι, τι προτιμάς; Απ. Υγιεινή διατροφή φυσικά, αλλά και τα υπόλοιπα μια φορά την βδομάδα καλά είναι... Ερ. Μια ερώτηση απόλυτης ειλικρίνειας: Ποια είναι η πιο…Big αμαρτία που έχεις κάνει; Απ. Ουδείς αναμάρτητος!
ΓΙΑΝΝΗΣ Φ.
giannis-f-big-brother
Επάγγελμα: Πολυτεχνίτης και γεωργός
Ημερομηνία γέννησης: 22/12/1989
Χόμπι: Μουσική
Ύψος: 170 cm
Βάρος: 75 kg
Ο Γιάννης Φ., Οι καρποί της Κρήτης στο «πιάτο» σας Ο Γιάννης μένει με την οικογένεια του στο Ηράκλειο της Κρήτης. Αγαπάει υπερβολικά τον πατέρα του και τον θαυμάζει. Είναι παραδοσιακός άντρας και θέλει η γυναίκα να είναι κυρία. Έχει μια σχέση τέσσερα χρόνια και κάποια μέρα όπως λέει και ο ίδιος θα την παντρευτεί. Του αρέσει πολύ να μαγειρεύει αλλά όχι και να κάνει δουλειές του σπιτιού! Είναι πάντα χαμογελαστός και πρόθυμος να βοηθήσει και του αρέσει να πηγαίνει με την παρέα του στο καφενείο για ρακί. Στο καφενείο πάει και για καφέ κάποια πρωϊνά... Αυτοπροσδιορίζεται ως άνθρωπος δίκαιος, ειλικρινής, φιλότιμος, τίμιος, αλλά και τρελλά χαβαλετζής. Και μια απλή παρατήρηση, θα σας πείσει για αυτό, σας το εγγυάται ο Big Brother. Γιάννης Φ. vs. Διασημότητα: 1-0. Γιατί; Γιατί όπως λέει ο ίδιος: «Ετανα δε γίνονται, μα και να γένουνε τα ΄χει κάμει η κοινή γνώμη και όποιος ξανίγει να βγει ψηλά πέφτει χαμηλά». Και αν τα φέρει έτσι η τύχη και γίνει όντως διάσημος, θα ήθελε να αποκτήσει μια εκπομπή για τη φύση και τα ζώα. Κατά τη δική μας, ταπεινή πάντα, άποψη δεν θα αργήσει η ώρα που οι fans του θα τον λατρέψουν και στο facebook. Μέχρι στιγμής πάντως διατηρεί την απορία «ήντα ναι το fun page?». Και αν τα κρητικά σας έχουν λασκάρει λιγάκι, ο Γιάννης Φ. είναι εδώ για να σας τα θυμίσει! Προσδεθείτε και διδαχτείτε! Του κάναμε και μερικές ερωτήσεις και να τί μας απάντησε: Ερ. Στο δίλημμα, υγιεινή διατροφή ή αρνάκι στη σούβλα με ξεροψημένη πετσούλα, μαζί με τηγανιτές πατατούλες, κοντοσούβλι και κοκορετσάκι, τί προτιμάς; Απ. Αρνί στη σούβλα, κοντοσούβλια μα και χόρτα και όσπρια Ερ. Πώς φαντάζεσαι την διαμονή σου στο Big Brother. Περιπετειώδη σα να έχεις πάει κατασκήνωση ή αγχωτική σα να σε έχει αρπάξει ο στρατός; Απ. Θέλω να πιστεύω πολύ περιπετειώδη κάτι πιο πάνω απ’ το στρατό και την κατασκήνωση.
ΓΙΩΡΓΟΣ
giorgos-big-brother
Επάγγελμα: Οδηγός
Ημερομηνία γέννησης: 12/07/1971
Χόμπι: Μουσική
Ύψος: 170 cm
Βάρος: 85 kg
Γιώργος, ο νταής - Δύο ρόδες, μπεγλέρι, ζεϊμπέκικο και ροκιά Ο Γιώργος ζει στο Βόλο και δήλωσε συμμετοχή στο Big Brother γιατί ...χρωστάει χρήματα στον πατέρα του! Είναι πολλά τα λεφτά Γιώργο...! Αγαπάει τα σκυλάδικα και τη heavy metal και ήταν πάντοτε «μαλλιάς» - όπως αναφέρει και ο ίδιος. Σιχαίνεται τους δήθεν και αυτούς που λένε ψέματα. Μένει μόνος του και η μεγάλη του αγάπη είναι η μηχανή του. Έχει τατουάζ στην πλάτη, έναν αετό - σύμβολο της ελευθερίας και της περηφάνιας. Αν ήταν πρωταγωνιστής διαδικτυακού παιχνιδιού, θα του άρεσε ένας ρόλος σαν τον Κόναν το Βάρβαρο. Μην σας τρομάζει όμως το στυλ του βαρύ και ασήκωτου άντρα, γιατί ο Γιώργος μας μπορεί να έχει κομματάκι «βαρύ» παρουσιαστικό, συνοδευόμενο από μεγάλη αδυναμία στις μηχανές και την ταχύτητα, αλλά στο βάθος του κρύβεται ένας ρομαντικός και αγαθός άντρας. Όχι, αυτό δεν το υποστηρίζουμε γιατί τον ξέρουμε προσωπικά. Το λέει όμως ο ίδιος και εμείς το υποψιαζόμαστε από το γεγονός ότι αυτό που θα του λείψει περισσότερο κατά την παραμονή του στο σπίτι δεν είναι τίποτα άλλο από τα ανιψάκια του. Στις θέσεις νο.2 και 3 βρίσκουμε τους γονείς και το αφεντικό του. Αν είχε τη δυνατότητα να εκπέμπει μέσω ενός καναλιού, θα επικεντρωνόταν στις «οικογένειες ανά τον κόσμο που δεν έχουν αυτά που εμείς θεωρούμε δεδομένα, ώστε να βλέπουν ότι υπάρχουν και χειρότερα από αυτούς». Η ζωή φαίνεται να έχει διδάξει καλά το Γιώργο. Άλλωστε ο ίδιος πιστεύει ότι από τα παθήματα παίρνεις μαθήματα. Μια σημαντική εμπειρία που τον δίδαξε πολλά, ήταν αυτή που η κοπέλα του τον βρήκε με την αδερφή της…Ουπς… Του κάναμε μερικές ερωτήσεις και να τί μας απάντησε: Ερ. Όταν φεύγεις από το σπίτι σου, ποια αντικείμενα δεν ξεχνάς ποτέ να πάρεις; Και ποια από αυτά τελικά … ξέχασες να πάρεις στο σπίτι του Big Brother; Απ. Το μπεγλέρι μου και το τηλέφωνό μου. Όχι δεν ξέχασα να πάρω κάτι πιστεύω. Ερ. Τί σε έκανε να αφήσεις τον αναπαυτικό χουχουλιάρικο καναπέ του σπιτιού σου και να μπεις στο σπίτι του Big Brother; Απ. Βασικά τα χρήματα αλλά από κει και πέρα με το που μπω στο σπίτι τα ξεχνάω όλα. Κάνω διαγραφή. Θα διασκεδάσω και θα ζήσω την κάθε στιγμή.
ΕΒΕΛΙΝΑ
evelina-big-brother
Επάγγελμα: Μοντέλο, Σερβιτόρα
Ημερομηνία γέννησης: 24/10/1987
Χόμπι: Modeling
Ύψος: 176 cm
Βάρος: 55 kg
Εβελίνα, ρομαντική και ανεξάρτητη - Follow your heart… Η Έβελιν κατάγεται από την Πολωνία και ζει 14 χρόνια στην Ελλάδα. Της αρέσει πολύ εδώ και δεν θέλει να επιστρέψει στην Πολωνία. Ήταν μοντέλο αλλά σταμάτησε όταν της ζήτησαν να χάσει κιλά. Απίστευτο, έτσι; Όπως είπε μετά από συζήτηση που έκανε με την μητέρα της αποφάσισε να βάλει πάνω από το μόντελινγκ την υγεία της. Με την μητέρα της έχει πολύ καλή σχέση. Δεν έχει σχέση αυτό το διάστημα, χώρισε πρόσφατα και μάλιστα είναι πολύ πληγωμένη. «Η ζωή μας δίνει κάποιες ευκαιρίες και εμείς πρέπει να τις παίρνουμε για να μην βαριόμαστε», σκέφτηκε η Εβελίνα και «τσούπ» έκανε την αιτησούλα της για το συναρπαστικό ταξίδι. Μπορεί να της λείψουν οι φίλοι και η οικογένεια της, αλλά τους έχει «στο τσεπάκι» της, δηλαδή στο οικογενειακό άλμπουμ φωτογραφιών που έχει μαζί της. Η λέξη αμαρτία της είναι άγνωστη, αφού δεν έχει αμαρτωλές συνήθειες. Ωστόσο αν θέλετε να τη δείτε να «βγαίνει από τα ρούχα της», αρκεί μια κατσαριδούλα, η μικρή τερέζα. Προσοχή όμως, αν χρειαστεί βγάζει και νύχια. Ελπίζουμε να μην συμβαίνει συχνά, αλλά αν δεν θέλετε να το δείτε με τα ματάκια μας, απλά μείνετε μακριά από τον άντρα της. So simple… Της κάναμε μερικές ερωτήσεις και να τί μας απάντησε: Ερ. Σούσι ή τηγανιτά καλαμαράκια; Απ. Τηγανιτά καλαμαράκια (νά μια έκπληξη...σούσι περιμέναμε) Ερ. Ποιόν σταρ θα έπαιρνες μαζί σου στο Big Brother; Απ. Τον Αντώνη Κανάκη, θα είχε πολύ πλάκα!
ΕΛΙΝΑ
elina-big-brother
Επάγγελμα: Χορεύτρια και χημικός
Ημερομηνία γέννησης: 01/09/1984
Χόμπι: Ρυθμική, ενόργανη, χορός, γυμναστική, πάρτυ, shopping
Ύψος: 170 cm
Βάρος: 57 kg
Ελίνα, η Barbie στο Big Brother!! - Μια κούκλα στο κουκλόσπιτο της… Η Ελίνα δουλεύει ως χορεύτρια και τώρα τελειώνει τις σπουδές της στη … χημεία! Ζούσε χρόνια στην Νορβηγία, ένας έρωτας όμως την έφερε στην Ελλάδα... Είναι ευαίσθητη, δυναμική, πεισματάρα αλλά και ταυτόχρονα γατούλα. Η είσοδος της στο σπίτι του Big Brother είναι για αυτήν ένα ακόμη ρίσκο που πήρε, μιας και στη ζωή της έχει μάθει να ρισκάρει καθημερινά. Μάζεψε λοιπόν σε ένα βαλιτσάκι μερικά ρουχαλάκια, μια Barbie νεράιδα και μια εικονίτσα, άφησε πίσω τους δικούς της ανθρώπους και τα κατοικίδιά της και ετοιμάστηκε για μια, όπως ελπίζει, περιπετειώδη διαδρομή! Η Ελίνα δηλώνει μυστικοπαθής, στοιχείο το οποίο μπορεί να της φανεί αρκετά χρήσιμο κατά τη διαμονή της στο Σπίτι. Είναι όπως λέει αμαρτωλή αλλά αποφεύγει να μοιραστεί τις αμαρτίες της μαζί μας, ενώ αυτό που την ανεβάζει στα ουράνια αλλά και ταυτόχρονα μπορεί να την προσγειώσει απότομα είναι, τί άλλο, ένας άνδρας. Έχει μία σχέση τους τελευταίους τρεις μήνες. που μάλλον την καλύπτει γιατί, εφόσον δεν μπορεί τις ζήλιες και την καταπίεση, θα την είχε τελειώσει. Έχει αδυναμία στο υγρό στοιχείο και συγκεκριμένα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, το σούσι (θαλασσινό και αυτό), ενώ η αγαπημένη της ατάκα από τον ελληνικό κινηματογράφο είναι το «άλλος με τη βάρκα μας»!!!! Αυτό μπορεί να εξηγεί και την φράντζα.... Στην περίπτωση που θα την συναντήσετε στον δρόμο να ξέρετε ότι από τα ρούχα της, εκτός από τις απαραίτητες στιγμές, μπορεί να τη βγάλει κάποιος που θα ψάξει τα πράγματά της. Από την άλλη, τα γατίσια νύχια της δεν είναι διατεθειμένη να βγάλει σε κανέναν. Γιατί; Πολύ απλά, γιατί δεν έχει σκοπό να καταστρέψει το υπέροχο μανικιούρ της!!! Της κάναμε και μερικές ερωτήσεις και να τί μας απάντησε: Ερ. Πόσο διάσημη ελπίζεις να γίνεις ; Απ. Όσο η Barbie. Ερ. Πως θα περάσεις τόσους μήνες μέσα στο σπίτι χωρίς να δεις ούτε ένα επεισόδιο του “Κάτι Ψήνεται”; Απ. Θα ...ψήνουμε εμείς!
ΗΛΙΑΣ
ilias-big-brother
Επάγγελμα: Ορκωτός Λογιστής
Ημερομηνία γέννησης: 24/10/1965
Χόμπι: Χορός, τραγούδι, σκάκι και γλυπτική
Ύψος: 175 cm
Βάρος: 74 kg
Ηλίας, ο ανεπανάληπτος - Αν και χωρίς το παπαγαλάκι του! Ο Ηλίας μας πολύ θα ήθελε να έχει στο σπίτι με την παρεούλα της Αννούλας (της Βίσση ντε..), αλλά ίσως παρηγορηθεί σιγοτραγουδώντας το «μα εγώ θα έκανα τα πάντα να γινόμουνα, πάλι παιδί πίσω να βρισκόμουνα, στις ίδιες τάξεις, στα ίδια θρανία..». Άλλωστε ο ίδιος αγάπησε τα μαθητικά, εσώκλειστα χρόνια του και σε αυτά χρωστάει τη σιγουριά του ότι η παραμονή στο σπίτι δεν θα τον κουράσει, αλλά θα είναι ωσάν κατασκήνωση. Ναι, ωσάν... Καλό νέο αυτό, αλλά δεν σημαίνει και ότι είναι fan του κουτσομπολιού. Προς Θεού, μην μπερδεύεστε γιατί σε αυτό θα είναι κάθετα αντίθετος (κάθετα κάθετος δηλαδή!) καθ΄ όλη την παραμονή του στο σπίτι. Μωρέ, όλα καλά θα πάνε στο Σπίτι και σε αυτό θα βάλει και το χεράκι του ο σταυρός του και η βέρα της μητέρας του, που τα έχει μαζί για γούρι. Πολύ γούρι. Ήρθε πρόσφατα από την Αφρική και μένει με τον πατέρα του. Αγαπάει πολύ τη μουσική και τρελαίνεται για τη φωτογραφία. Του αρέσει το γυναικείο φύλο και θα ήθελε να ερωτευτεί στο σπίτι του ΒΒ. Το πιο δυσάρεστο γεγονός στη ζωή του ήταν όταν πέθανε η μητέρα του. Είναι πολύ θετικός άνθρωπος και όπως λέει και ο ίδιος είναι τίμιος και ειλικρινής. Όσον αφορά στις γυναίκες, μετανιώνει πικρά για την πιο big αμαρτία του, που είναι να φωνάξει στην πρώην κοπέλα του. Του κάναμε μερικές ερωτήσεις και να τί μας απάντησε: Ερ. Σε τί site μπαίνεις συνήθως όταν σερφάρεις; Κοινωνικής δικτύωσης, κοινωνικής δικτύωσης ή κοινωνικής δικτύωσης; Απ. Google, Facebook, Youtube, Gmail, Yahoo mail, IMDB, BBC, CNN, ESPN, National Geographic (Ηλία μου, όλα τα αγαπημένα του υπολογιστή μου γέμισες...) Ερ. Πόσο διάσημος ελπίζεις να γίνεις; Αν πχ βάζεις το όνομά σου στο google θες να βγαίνουν πιο πολλά αποτελέσματα και από την Lady Gaga ή είσαι ικανοποιημένος και με το να ξεπερνάς τον αριθμό των διασωστών της careta-careta; Απ.Όσο διάσημος και να γίνω θα είμαι ικανοποιημένος προπαντώς αν μπορώ να βρίσκω γυναίκες πιο εύκολα! Δεν είναι ρεαλιστικό να περιμένω να γίνω πιο διάσημος από την Lady Gaga.
ΜΙΧΑΛΗΣ
michalis-big-brother
Επάγγελμα: Ναυαγοσώστης
Ημερομηνία γέννησης: 22/11/1984
Χόμπι: Χορός και τραγούδι
Ύψος: 177 cm
Βάρος: 77 kg
Μιχάλης, ο «Κοκέτης» - Έχω δικό μου κουρέα! Μετά τον Μιχάλη Χατζηγιάννη η Μεγαλόνησος έβγαλε και τον Μιχάλη του Big Brother! Έβγαλε και χαλούμι και φλαούνες φυσικά αλλά εδώ είμαστε εκτός θέματος. Easy rider και ψαροτουφεκάς ο Κύπριος ναυαγοσώστης «φόρτωσε» την αισιοδοξία και ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια και ξεκίνησε για το ταξίδι προς τη δημοσιότητα με σκοπό κάποια στιγμή να γνωρίσει τη Lady Gaga αλλά επειδή θα πρέπει να τις πάρει και ένα δώρο τα 200.000€ δεν θα τον χάλαγαν καθόλου! Ο Μιχάλης λατρεύει το χορό και το τραγούδι - ειδικά τον Michael Jackson. Προσέχει πολύ τη διατροφή του και γυμνάζεται καθημερινά στην παραλία για 30-40 λεπτά. Αυτή τη στιγμή δεν έχει σχέση. Ζει έναν ρομαντικό έρωτα – όπως λέει και ο ίδιος – από απόσταση, καθώς η κοπέλα του βρίσκεται στη Ρωσία. Έχει τρία τατουάζ, ένα στο χέρι, ένα στην κοιλιά και ένα στο πόδι. Του αρέσει να περιποιείται τον εαυτό του και γι’ αυτό κάνει αποτρίχωση και βγάζει τα φρύδια του από τα δεκατέσσερα του χρόνια. Tα μαλλιά του πάλι είναι η αδυναμία του και το καμάρι του! Αυτό το καταλάβαμε από την πρώτη στιγμή βέβαια... Του κάναμε μερικές ερωτήσεις και να τι μας απάντησε: Ερ. Ποιο είναι το μότο σου; Απ. αν δεν κάνω αυτό που θέλω με τη ζωή, η ζωή θα κάνει αυτό που θέλει εκείνη μαζί μου. Ερ. Ποια είναι η αγαπημένη σου ατάκα από τον ελληνικό κινηματογράφο; Απ. εδώ μέσα γίνονται σόδομα και γόμορα!! Φιλούθκια πουρέκκα (φιλάκια ομορφιά μου)!
ΝΑΡΑ
nara-big-brother
Επάγγελμα: Χορεύτρια Λάτιν
Ημερομηνία γέννησης: 27/03/1984
Χόμπι: Χορός και τραγούδι
Ύψος: 180 cm
Βάρος: 68 kg
Νάρα, αιθέρια και σοκολατένια - Άρωμα Βραζιλίας Με μότο της «όποιος δεν ρισκάρει δεν καταφέρνει τίποτα», η γλυκιά Βραζιλιάνα άφησε την Λατινική Αμερική στα 19 της και πήρε τη βαλιτσούλα της για την Ελλάδα όταν ερωτεύτηκε έναν Έλληνα και στην συνέχεια τον παντρεύτηκε. Τελικά ένας greek lover έφερε δύο από τις συγκατοίκους μας στην Ελλάδα..Πωπω! Λίγα χρόνια αργότερα χώρισε γιατί όπως λέει θέλει να ζήσει την ζωή της, να γνωρίσει και άλλους άνδρες κλπ. Τώρα ζει στην Αθήνα με την αδελφή της. Ήρθε όμως ο καιρός που, με μια άλλη αυτή τη φορά βαλίτσα, μπήκε στο Σπίτι του Big Brother κυνηγώντας την περιπέτεια και τη νέα εμπειρία. Η σχέση της με την αδερφή της είναι τόσο στενή που το διάστημα που θα είναι χώρια, θα έχει μαζί της το κουνελάκι που της έχει κάνει δώρο, για να τη θυμάται. Όταν όμως η αδερφούλα της θέλει να την εκνευρίσει, ξέρει πως ακριβώς να το κάνει. Η συνταγή είναι απλή. «Δανείζεται» κάτι δικό της και λίγο η κακιά η τύχη, λίγο η κακιά η ώρα, της το χαλάει/σπάει/καταστρέφει και τα λοιπά και τα λοιπά… Ωστόσο, μην βγάλετε λάθος συμπεράσματα για το κορίτσι μας. Όταν όλα της τα πράγματα είναι στη θέση τους, όλα είναι καλά. Άλλωστε δεν είναι άνθρωπος που θα ξεκινήσει καυγά, αλλά όπως λέει και η ίδια «ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει»… Νάρα, εμείς ευχόμαστε να μην βρεθεί συγκάτοικος που θα ταράξει την δική σου «τάξη πραγμάτων». Της κάναμε μερικές ερωτήσεις και να τι μας απάντησε: Ερ. Έχεις φτιάξει fun page στο facebook ή περιμένεις να το κάνουν για σένα οι θαυμαστές σου; Απ. Όχι, περιμένω να μου κάνουν! Ερ. Τι σε στέλνει στον 7ο ουρανό και τι μπορεί να σε κατεβάσει 7 υπόγεια κάτω; Εκτός από το ασανσέρ του Empire State Building... Απ. Ένας δυνατός έρωτας μπορεί να με στείλει στον 7ο ουρανό και ο ίδιος έρωτας μπορεί να με κατεβάσει.
ΝΙΚΟΛΕΤΑ
nikoleta-big-brotherΝικολέτα, μια γυναίκα περιπετειώδης - Show biz, ετοιμάσου να την αγκαλιάσεις Η Νικολέτα ζει μόνη της στην Αθήνα. Της αρέσουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνδρες και όπως λέει δεν θα πλήρωνε ποτέ σε ένα ραντεβού - αυτό είναι αντρική δουλειά. Ομολογεί πως είναι πεισματάρα και τσιγκούνα. Αγαπάει πάρα πολύ την μητέρα της, ενώ η πιο άσχημη στιγμή της ζωής της ήταν όταν ο πατέρας της έφυγε από το σπίτι όταν ήταν πολύ μικρή. Επέστρεψε όταν η Νικολέτα ήταν 15 ετών και της ζήτησε να φύγει μαζί του, κάτι που δεν έκανε. Μην αφήσετε ένα κορίτσι σαν τη Νικολέτα να νιώσει μόνο, γιατί το συναίσθημα είναι ίδιο με το να βρεθεί 7 υπόγεια κάτω από το έδαφος και μεταξύ μας τόσα υπόγεια, είναι πολλά μέτρα. Αντιθέτως, με την περιπέτεια τα πάει πολύ καλύτερα, γι΄ αυτό άλλωστε και βρίσκεται στο σπίτι του Big Brother. Τι είναι αυτό που δεν ξεχνάει ποτέ μια γυναίκα σαν τη Νικολέτα; Φυσικά ότι έχει να κάνει με την ομορφιά της, δηλαδή, καλλυντικά, αφρόλουτρα και αξεσουάρ. Στοιχεία απαραίτητα για μια γυναίκα που θα ήθελε στο μέλλον να δει τον εαυτό της σε ρόλο παρουσιάστρια ή κωμικής ηθοποιού. Αγαπάει την υγιεινή διατροφή αλλά αν θέλετε να την κάνετε να «αμαρτήσει» λιγάκι, ο τρόπος είναι απλός: τηγανιτά καλαμαράκια. Φρέσκα παρακαλούμε για το κορίτσι μας! Προσοχή όμως! Ψεματάκια και σνομπ υφάκι στη Νικολέτα μας δεν περνάνε. Όσοι δηλώνετε θαυμαστές της Νικολέτας πληροφορηθείτε ότι δεν θα τη χαλούσε καθόλου, μα καθόλου, αν κάποιοι παίρνατε την πρωτοβουλία να δημιουργήσετε τη δική της fun page στο facebook. Το πιάσατε το υπονοούμενο, ναι; Στείλτε το link και σε μας βρε παιδιά, αν δεν σας κάνει κόπο… Της κάναμε μερικές ερωτήσεις και να τι μας απάντησε: Ερ. Αν ήσουν ψαράκι που θα τσαλαβουτούσες; Στην γαλάζια λίμνη ή στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας; Απ. Στην γαλάζια λίμνη φυσικά... Ερ. Με 5 λέξεις περιέγραψε τον εαυτό σου. Αποκλείονται οι: Καταπληκτικός, Υπέροχος, Αξιαγάπητος και Πανέμορφος Απ. Τσιγκούνα, καλόκαρδη, ευαίσθητη, φιλόξενη, πεισματάρα.
ΝΤΟΡΡΕΤΑ
ntoreta-big-brother
Επάγγελμα: Καθηγήτρια πιάνου σε ωδείο
Ημερομηνία γέννησης: 25/10/1964
Χόμπι: Μουσική, παίζει πιάνο και συγγραφή
Ύψος: 167 cm
Βάρος: 74 kg
Ντορέτα, η γυναίκα που «έχει κάτι να πει» - και να ξαναπεί! «Μπουρλότο». Αγαπημένη ατάκα του ελληνικού κινηματογράφου. Όλοι την ακούσαμε, όλοι την αγαπήσαμε (εντάξει άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο). Η Ντορέτα όμως την έκανε στάση ζωής και την υποστηρίζει με την απόφαση της να τα αφήσει όλα προκειμένου να μπει στο σπίτι και να ζήσει τη νέα εμπειρία παρέα με τους συμπαίκτες της. Το «σταριλίκι» δεν φαίνεται να την αφορά, αφού όπως λέει «δεν υπάρχει ένας σταρ, αλλά άνθρωποι που τους νιώθεις εσύ ως σταρ». Της αρέσει να μαγειρεύει και να κάνει αγαθοεργίες. Ζει στην Αθήνα. Περνάει πολλές ώρες στο σπίτι, όπου της αρέσει να καλεί τους φίλους της και όπως λέει και οι φίλοι της περνάνε τόσο ωραία που φέρνουν και άλλους… Έχει μία σχέση εδώ και έξι μήνες και θέλει να κάνει οικογένεια. Ποια είναι η πιο big αμαρτία της Ντορέτας; Ετοιμαστείτε για μια λαχταριστή απάντηση.. Η σοκολάτα σε περίοδο δίαιτας! Μην ανησυχείς Ντορετάκι, δεν είσαι μόνη σε αυτή την σοκολατένια κόλαση… Τώρα θα αναρωτηθείτε «προς τα πού άραγε να κλείνει το ζύγι, προς τη μαγειρική ή τη ζαχαροπλαστική;». Οι προτιμήσεις είναι ισοσκελισμένες και πολύ πιθανόν να αποτελέσουν θέμα διαμάχης στο σπίτι. Ή τουλάχιστον αυτός είναι ο μόνος προβληματισμός της Ντορέτας μας. Της κάναμε μερικές ερωτήσεις και να τι μας απάντησε: Ερ. Έχεις φτιάξει fun page στο facebook ή περιμένεις να το κάνουν για σένα οι θαυμαστές σου; Απ. Περιμένω το κοινό! Ερ. Για πόσο καιρό μπορείς να κρατάς μυστικά; Μία μέρα, μια βδομάδα, έναν μήνα, ένα χρόνο, μία ολόκληρη ζωή; Απ. Μια ολόκληρη ζωή.
aetos-grevena

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια