Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Stars & Internet


* Σάκης Ρουβάς
Ο Σάκης έχει μαι μαγική σχέση με τους φίλους του στο Διαδίκτυο.
Ακόμη κι όταν είναι στεναχωρημένος ανεβάζει updates στη σελίδα του στο twitter και μοιράζεται φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή.
Ακόμη και μετά την πυρκαγιά στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Σάκης δεν παρέλειψε να ενημερώσει για τις εξελίξεις και να εκφράσει τη θλίψη του.
Οι χιλιάδες followers περιμένουν πώς και πώς τα νέα του και ο ίδιος δεν τους απογοητεύει μένοντας διαρκώς online.
Και να σκεφτεί κανείς ότι λίγα χρόνια πριν ο Σάκης εθεωρείτο ο πιο
απρόσιτος σταρ της χώρας.
Πώς αλλάζουν οι καιροί!.
twitter.com/sakisrouvas

* Καλομοίρα
Όσοι θέλουν να ενημερωθούν για τις προετοιμασίες του γάμου της Καλομοίρας step by step όπως θα έλεγε και η ίδια δεν έχουν παρά να παρακολουθήσουν τις αναρτήσεις της στο twitter.
Το Καλομοιράκι ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες με την οικογένειά της στη Νέα Υόρκη και θεωρείται δεινή χρήστης της τεχνολογίας.
Άλλωστε, με αυτό τον τρόπο είναι σαν να μη λείπει ποτέ από την Ελλάδα.
Τελευταία "εισχώρησε" ακόμη βαθύτερα στο χώρο με μια συνεργασία με ένα online πολυκατάστημα.
Η νεαρή τραγουδίστρια είναι το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας που προτρέπει το κοινό να κάνει τις αγορές του μέσω Ίντερνετ.
το καλύτερο άλλωστε!
twitter.com/itskalomoira

* Τατιάνα Στεφανίδου
Το site της Τατιάνας θα μπορούσε να θεωρείται "αδερφάκι" με αυτό του συζύγου της. Παρόμοιο στήσιμο, κοινή "βάση" αλλά με μια πιο γυναικεία ματιά.
Η Τατιάνα μπορεί να άργησε λίγο αλλά ομολογεί ότι αυτή είναι η νέα της εμμονή. Βρίσκεται καθημερινά online, μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς της, και εκμυστηρεύεται στις ηλεκτρονικές της φίλες καθημερινές εμπειρίες.
Ακόμη και στις αποδράσεις της σε ρομαντικά μέρη έχει πάντα μαζί της μια κάμερα για να ...δίνει εικόνα, ενώ δεν παραλείπει να συστήνει τρόπους για να κρατηθεί μια σχέση δυνατή.
www.tlife.gr

* Σεμίνα Διγενή.
Η ανατρεπτική δημοσιογράφος ενημερώνει με το δικό της τρόπο το κοινό για τα τρέχοντα θέματα, συνήθως σχολιάζοντας καυστικά.
Δεν διστάζει, μάλιστα, να λύσει προσωπικές διαφορές ή να ανοίξει νέες κόντρες. Πρόσφατο παράδειγμα η επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της Τατιάνας Στεφανίδου. Μπορεί αυτή η κόντρα να κρατάει χρόνια όμως είναι η πρώτη φορά που την είδαμε να παίρνει και διαδικτυακή μορφή.
Ευτυχώς, η Τατιάνα δεν είχε ακόμη εγκαινιάσει το δικό της site κι έτσι αποφεύχθηκε ένας ηλεκτρονικός πόλεμος άνευ προηγουμένου.
http://www.mediasoup.gr/

* Σταύρος Θεοδωράκης
Ο τίτλος της ιστοσελίδας του Σταύρου Θεοδωράκη "Ιστορίες για να σκεφτόμαστε διαφορετικά" δίνει το στίγμα.
Αξιόλογοι δημοσιογράφοι και άνθρωποι των τεχνών βάζουν την υπογραφή τους σε μια ηλεκτρονική έκδοση με ποιότητα.
Ανάμεσά τους η Μαρία Χούκλη, ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο Δημήτρης Καμπουράκης, που σχολιάζουν τα κακώς ή καλώς κείμενα της καθημερινότητάς μας.
Ο ίδιος ο ενορχηστρωτής του site δεν έχει κάποιον ξεχωριστό ρόλο.
Είναι μέλος μιας διαδικτυακής παρέας που αριθμεί περίπου 40 άτομα και καθένας λέει τη γνώμη του όπως ακριβώς θα έκαναν αν είχαν μαζευτεί σε ένα φιλικό σπίτι.
http://www.protagon.gr/

* Νίκος Ευαγγελάτος
Μετά την απομάκρυνσή του από την τηλεόραση ο γνωστός δημοσιογράφος έβαλε όλες του τις δυνάμεις στο ηλεκτρονικό του "παιδί".
Ένα site που θυμίζει πολιτική εφημερίδα αλλά έχει και τη δική του σφραγίδα. Καθημερινά επικοινωνεί με τους επισκέπτες μέσω του προσωπικού του blog και δίνει το στίγμα του, όπως συνήθιζε να κάνει παλαιότερα από της τηλεοπτικούς δέκτες.
Παρά τις φήμες που τον θέλουν να συζητά με διάφορα κανάλια για την επιστροφή του στην τηλεόραση, ο ίδιος δηλώνει ότι έχει ρίξει όλες του τις δυνάμεις σε αυτό το εγχείρημα.
Αν μάλιστα δεν τον δούμε να επιστρέφει σύντομα στα "γνώριμα λημέρια" του, δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε..
Φαίνεται ότι αυτή η ενασχόληση τον γεμίζει πολύ και έχει σκοπό να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο.
http://www.newsit.gr/

* ΄Ελλη Στάη
Η "σιδηρά κυρία" της δημοσιογραφίας δεν θα μπορούσε παρά να βαφτίσει τον ιστότοπό της με το δικό της όνομα, όπως συνήθιζε να κάνει και με τις τηλεοπτικές της εκπομπές.
Το ellispoint είναι η μοναδική της παρουσία αυτή την εποχή στο χώρο των μίντια, μιας και έχει αποφασίσει να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα.
Η δημοσιογράφος φαίνεται ότι παρακολουθεί ανελλιπώς τις εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αφού σχεδόν καθημερινά ανεβάζει τα δικά της άρθρα.
Και επειδή το "μικρόβιο" της συνέντευξης με πρόσωπα της πρώτης γραμμής δεν την έχει αφήσει ποτέ, φροντίζει να τους φιλοξενεί στο ηλεκτρονικό της "σπίτι"
ellispoint.gr
GLAM

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια