Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Φιλιππίνες Εληξε η ομηρία στο λεωφορείο στη Μανίλα

Οι ειδικές δυνάμεις των Φιλιππίνων πραγματοποίησαν έφοδο στο τουριστικό λεωφορείο στο οποίο πρώην αστυνομικός κρατούσε 16 ομήρους.
Ο δράστης φέρεται να έχει σκοτώσει δύο ομήρους, ενώ σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης έπεσε και ο ίδιος νεκρός από τα αστυνομικά πυρά.
Η αστυνομία πυροβόλησε τα λάστιχα του λεωφορείου με
στόχο να το ακινητοποιήσει και στη συνέχεια μέλη των ειδικών μονάδων της αστυνομίας με κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα έτρεξαν και έσπασαν τα παράθυρα του λεωφορείου, δείχνουν εικόνες που μεταδόθηκαν από τηλεοπτικό σταθμό.
Ο Φιλιππινέζος οδηγός του λεωφορείου που απέδρασε λίγα λεπτά πριν περικυκλώσει η αστυνομία το λεωφορείο δήλωσε ότι ο δράστης είχε ανοίξει πυρ κατά των επιβατών, όλοι τουρίστες από το Χονγκ Κονγκ.
Ο ίδιος ο πρώην αστυνομικός (που εκδιώχθηκε από το Σώμα και απαιτεί την επαναπρόσληψή του) είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ότι έχει σκοτώσει δύο ομήρους.
Ο ένοπλος που ονομάζεται Ρονάλντο Μεντόζα έχει αφήσει από το πρωί ελεύθερους εννέα επιβάτες (μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά), αλλά εξακολουθεί να κρατά ομήρους 16 ανθρώπους απειλώντας να τους σκοτώσει.
tovima

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια