Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

OFF AIR

* Με το δίκιο του εξέφρασε παράπονο ο Γιώργος Αλκαίος - πολύ ευγενικά βέβαια - επειδή το "Οpa" δεν ακούγεται όσο θα έπρεπε.
Ενώ, αντιθέτως, το γερμανικό "Sateline" και το γαλλικό "Ολέ" τα ακούμε παντού.
Ακριβώς την επομένη της βραδιάς της Eurovision το "Dancing with the stars" έκανε φινάλε με το τραγούδι της 19χρονης Λένας, το οποίο ακούστηκε και χθες σε μεσημεριανή εκπομπή του Alpha.
Όσο για το "Ολέ", το έχουν κάνει...σημαία στο "10 με 1" ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος.

* Δεν προλαβαίνει να κάνει διαφημίσεις στην
τηλεόραση ο Έκτορας Μποτρίνι.
Υπερπαραγωγή!
Όχι ότι είναι κακό - το αντίθετο μάλιστα, σε περιόδους ισχνών αγελάδων - αλλά του άνοιξε η τύχη από τότε που ξεκίνησε την εκπομπή και ο γνωστός σεφ δεν αφήνει τίποτα να πάει χαμένο.
Κορόιδο είναι;

* Είχε πολλά ωραία ο Λάκης Λαζόπουλος στο "Αλ τσαντίρ" του, είχε όμως και μια πολύ συγκινητική στιγμή: όταν η Ζωή Φυτούση, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha, τραγούδησε το "Έχω ένα μαντολίνο".
Αν και νεαρόκοσμος στο πλατό - όπως τους είπε και η τραγουδίστρια, "όταν το τραγούδησα πρώτη φορά όλοι εσείς δεν είχατε γεννηθεί ακόμη" - το σιγοψιθύρισαν μαζί της και τη χειροκρότησαν.
Τι μεγάλη ανταμοιβή για έναν καλλιτέχνη!

* Πολύ ευχαριστημένοι όπως μαθαίνουμε είναι όλοι στον Alpha με τη Σίσσυ Φειδά και τον Γιώργο Λαμπαθάκη, παρουσιαστές της εκπομπής "Σπίτι από την αρχή".
Τόσο, που δεν σκέφτονται ουδεμία αλλαγή κι αν υπήρχαν σκέψεις για κάτι διαφορετικό παραμερίστηκαν.
Το δίδυμο θα συνεχίσει ως έχει και την επόμενη σεζόν...
espresso

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια