Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Δύσκολοι καιροί για τηλεοπτικούς πρίγκιπες

Δύσκολη θα είναι η επόμενη τηλεοπτική σεζόν και για τους τηλεοπτικούς αστέρες.
Από τη μια οι περικοπές σε μισθούς και συμβόλαια, που φτάνουν μέχρι το 30% και από την άλλη η συρρίκνωση των δημοσιογραφικών παραγωγών κάνουν πολλούς να σπεύδουν να κλείσουν τα συμβόλαιά τους το συντομότερο, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια δουλειά για του χρόνου.
Άλλωστε μια πρώτη καταγραφή αποδεικνύει ότι αρκετοί από τους τηλεοπτικούς πρωταγωνιστές των προηγούμενων ετών βρίσκονται μακριά από το γυαλί.
Ανάμεσά τους:
 Ο Νίκος Ευαγγελάτος, η Έλλη Στάη, η Αλεξάνδρα Καπελετζή, η Μάρα Ζαχαρέα, ο Κώστας Βαξεβάνης, ο Στέλιος Κούλογλου, η Άννα Δρούζα, η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Σεμίνα Διγενή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η Μαριέτα Χρουσαλά, η Ράνια Θρασκιά και αρκετοί άλλοι.
Τα πιο σίγουρα "μαγαζιά" αυτή την εποχή είναι το Mega, καθώς τόσο το δελτίο του όσο και οι δημοσιογραφικές εκπομπές βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, αλλά και το ALTER που παρότι ετοιμάζει αλλαγές στο πρόγραμμά του, έσπευσε πρώτο να ανανεώσει τα συμβόλαια στους βασικούς συντελεστές των εκπομπών του, όπως ο Ν.Χατζηνικολάου, η Αγγ. Νικολούλη, ο Κ.Χαρδαβέλλας και η Αννίτα Πάνια.
Το ίδιο ισχύει και για το ΣΚΑΙ που, μετά το μεγάλο άνοιγμα που έκανε με τις μεταγραφές από την ΕΡΤ των Οικονόμου, Λυριτζή, Τσαπανίδου, Λαμπράκου και Παναγόπουλου, δεν φαίνεται διατεθειμένος για νέες επενδύσεις σε έμψυχο δυναμικό.
Με τα ίδια πρόσωπα σε γενικές γραμμές θα κινηθούν και οι σταθμοί ALPHA και STAR, με μόνες διορθωτικές κινήσεις - που θα περιλαμβάνουν όμως και θυσίες προσώπων - στην απογευματινή ζώνη.
Πολλοί ελπίζουν σε "κομματικές" εκκαθαρίσεις στα κρατικά ΜΜΕ , ΕΡΤ και ΑΠΕ δηλαδή, ώστε να αποκτήσουν ένα δελτίο ή μια εκπομπή, ενώ η έτερη κενή θέση που διεκδικείται από πολλούς, παρότι ηλεκτρική, είναι αυτή του κεντρικού παρουσιαστή των ειδήσεων του ΑΝΤ1, που πιθανότατα θα είναι γένους θηλυκού.
Κεφάλαιο

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια