Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πώς θα μεταφράσεις τις φυλές του σεξ


Το ιεραποστολικό σεξ το έμαθες.
Τι προϋποθέτει η στάση "γυναίκα από πάνω" ή "τα κουταλάκια" φρόντισες να ενημερωθείς. Αγόρι, σύντροφο ή παρτενέρ, που θα πάει θα τον βρεις.
Αλλά από ποιά χώρα;
Και ποιές διαφορές θα δεις στο σεξ με αγόρια από διαφορετικές φυλές.
Για να μάθεις να μεταφράζεις (εκτός από τη γλώσσα του σώματος) και τον τρόπο που κάνει έρωτα ένα αγόρι από την Κίνα, τις Ινδίες ή την Αφρική, καλό είναι να ξέρεις τις φυλές του σεξ. Φυσικά, πακέτο θα παραλάβεις και οδηγίες για το πώς θα κάνεις πράξη, διάσημα είδη σεξ, όπως το Ισπανικό, το Οθωμανικό!

Α. Εν αρχή ην το Ινδικό σεξ:
οι ινδικές σεξουαλικές πρακτικές έγιναν ευρύτερα γνωστές μέσα από το διάσημο και μεγαλειώδες Κάμα Σούτρα. Το βιβλίο σε κείμενα του Mallanaga Vatsyayana, γραμμένο πριν από 2 χιλιετίες περίπου, εξαίρει τις ικανότητες των Ινδών στο κρεβάτι και είναι χωρισμένο σε επτά μέρη. Ανάμεσα στα θεωρητικά μέρη τύπου: πώς διαλέγουμε εραστές, ποιός είναι ο σωστός τρόπος συμπεριφοράς στο κρεβάτι, τι μέσα πρέπει να χρησιμοποιούμε για να προσελκύουμε άλλους ανθρώπους, υπάρχει κι εκείνο το ωραίο και πασίγνωστο κεφάλαιο που περιλαμβάνει όλες εκείνες τις πολύπλοκες στάσεις, κάποιες από τις οποίες έχουν ρίζες στη γιόγκα, κάποιες σκοπό έχουν να επιβραδύνουν ή να προλάβουν την εκσπερμάτωση του αρσενικού.

Αγαπημένες είναι και οι παραλλαγές της στάσης γυναίκα από πάνω, αφού στον ταντρικό ινδουισμό, η γυναίκα αντιπροσωπεύει την Ενέργεια ενώ τα αρσενικά αποτελούν εμφυτεύματα του Θεού. Άλλωστε, γυναίκες και άνδρες ανήκουν κι αυτοί σε διάφορες κατηγορίες. Ο άνδρας μπορεί να είναι λαγός, ταύρος ή άλογο ανάλογα με το μέγεθος του πέους του. Η γυναίκα από την άλλη, μπορεί να είναι ελαφίνα, φοράδα ή ελεφαντίνα, ανάλογα με το βάθος του κόλπου της.

Στο Ινδικό σεξ, εμπνευσμένο από το Κάμα Σούτρα, σημαντική θέση στην πράξη αλλά και το δεσμό δύο ατόμων (εκτός φυσικά από τα μεγέθη) παίζει η αγκαλιά και το φιλί.

Η αγκαλιά αποτελεί βασική προϋπόθεση για να μπούμε στο ψητό και μάλιστα οι αγκαλιές χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες (πιάνεις, τρίβεις, γρατζουνάς; πιέζεις το σώμα σου πάνω σοτ δικό του;) Έτσι κι αλλιώς, η αγκαλιά ορίζει και την μακροβιότητα μιας σχέσης αφού μέσα από αυτή γεννιέται το πάθος που οδηγεί στο σεξ.

Το φιλί είναι αναγκαίο. Μην σταματάς να τον φιλάς παντού. Εντάξει το στόμα είναι το ποιό εύκολο αλά μην παραμελείς τα φιλιά στα μάτια, τα μάγουλα, το λαιμό, το στήθος, το εσωτερικό των μηρών, τα μπράτσα αλλά και τον αφαλό.

Οι σπεσιαλιτέ του Ινδικού: στην Ινδία, λατρεύουν:

Τα χαστουκάκια και ραπίσματα της αγάπης: με τα δάχτυλά σου ραπίζεις τους γλουτούς, την πλάτη, το στήθος του συντρόφου ή το ανάποδο.

Τα δαγκώματα είναι σημάδι κατοχής και διέγερσης της επιδερμίδας ενώ όσο πιο μακρυά είναι τα νύχια, τόσο πιο έντονα τα γδαρσίματα και γρατζουνίσματα Οι μασχάλες και οι μέση είναι τα πιο κατάλληλα σημεία για τη ν επιθυμητή διέγερση

Όσο για τις στάσεις, από τις Ινδικές μεθόδους, αξίζει να κάνεις πράξη όλες τις στάσεις στα όρθια, ειδικά αν βρεις ένα παρτενέρ που μπορεί να σε στηρίξει στα στιβαρά του μπράτσα.

Β. Θα σε χορέψω ένα φλαμέγκο: αχ αυτό το ισπανικό σεξ
Δεν υπάρχει σαφής προέλευση για την ονομασία του είδους αυτού πεολειξία. Πιθανότατα οφείλεται στην τακτική που χρησιμοποιούσαν οι Ισπανίδες εκδιδόμενες στην συνεύρεση τους με τους ναυτικούς που άραζαν τα πλοία τους στα λιμάνια της χώρας. Εκείνοι ήταν ψιλοάπλυτοι, εκείνες είχαν μεν ανάγκη τα χρήματα αλλά δεν έδιναν και όλο τους το είναι. Έτσι επικράτησε η διέγερση του πέους μέσα από μαλάξεις με το στήθος τους. Το πόσο ευσταθεί η ιστορία, δεν το γνωρίζουμε, αλλά αυτό που ονομάζουμε ισπανικό εμείς, οι Ισπανοί το λένε Κουβανέζικο, ενώ οι Μεξικάνοι το ονομάζουν Ρώσικο. Μάλλον σχετίζεται άμεσα με τις χώρες στις οποίες οι γυναίκες διαθέτουν πλούσια τα ελέη, αφού αλλιώς δεν γίνεται.

Οι πιο διαδεδομένες εφαρμογές του Ισπανικού σεξ:

Εσύ ανάσκελα κι εκείνος από πάνω. Εσύ κρατάς το στήθος σου έτσι ώστε να αποτελέσει μια αγκαλιά για το πέος του που φέρνει μπροστά σου. Αρχίζεις τις μαλάξεις χρησιμοποιώντας μόνο το στήθος σου ενώ σφίγγεις όσο χρειάζεται για να νιώσει την απόλυση που θέλει.

Αλλιώς: εκείνος ξαπλώνει ανάσκελα κι εσύ γονατίζεις μπροστά του. Πιάνεις τους δύο μαστούς, το ανυψωμένο πέος τοποθετείται ανάμεσά τους και αρχίζουν οι μαλάξεις.

Έξτρα Σπεσιαλιτέ - καλό μπουρίτο Ισπανίας:

Α. Οι δύο μαστοί πρέπει να έχουν την ίδια φορά.

Β. Το μικρό στήθος δεν θα καταφέρει να δώσει ποτέ τη απόλυτη χαρά που υποτίθεται πως προσφέρει το ισπανικό. Αν το στήθος παραείναι μικρό θα αναγκαστείς να τραβάς επίπονα το δέρμα.

Γ. Δεν ξέρουμε το κατά πόσον το ισπανικό σεξ σε στήθος με σιλικόνη λειτουργεί ευεργετικά. Ερευνητικά στο διαδίκτυο, απλά κάποιο βρίσκουν το στήθος πιο σκληρό και έτσι το πέος δεν κάθεται όσο άνετα θα ήθελε.

Δ. Αν το πέος είναι μικρό ή έχει κλίση, θα τα βρεις σκούρα, όσο μεγάλο ντεκολτέ κι αν διαθέτεις.

Ε. Αν δεις πως κάνεις ό,τι χρειάζεται, αλλά εκείνος χαρά δεν βλέπει, βάλε και τα χείλη στο παιχνίδι. Αν δεις πως δεν το έχεις, μην σκας! Προχώρα στο στοματικό που σίγουρα θα του αρέσει.

Γ. Κρύο καιρός για δύο ή και παραπάνω: Απλά και Εσκιμωϊκά

Μπορεί για την λέξη χιόνι να έχουν εκατοντάδες λέξεις που μπορούν να την περιγράψουν, στο σεξ όμως οι Εσκιμώοι είναι λίγο πιο χαλαροί. Έτσι, αποκαλούν την σεξουαλική πράξη με μια λέξη της οποίας η κοντινότερη μετάφραση στα ελληνικά θα ήταν μάλλον το "χαμογελάω". Μάλλον, οι σεξουαλικές τους συνευρέσεις είναι πάντα επιτυχημένες, κι από εκεί σκάνε και τα χαμόγελα. Αν βρεθείς εκεί ψηλά στο κρύο, φοβού τους Εσκιμώους και δώρα φέροντες. Απ'ότι φαίνεται θεωρούν κομμάτι της φιλοξενίας στους ξένους, το να προσφέρουν την γυναίκα τους με σκοπό να της χαρίσουν οι επισκέπτες μερικά "χαμόγελα".

Α. Στο πολύ κρύο, οι σχέσεις των ανθρώπων συσφίγγονται και το σεξ γίνεται πιο έντονο και περισσότερο σε ποσότητα στην αρχή και ποιότητα με τον καιρό.

Β. Πολύ της μόδας στους Εσκιμώους είναι και το τρίψιμο της μυτούλας ο ένας με τον άλλο. Δια της τριβής παράγεται θερμότητα και τα σώματα διεγείρονται. Αυτός ο τρόπος χαιρετισμού των Εσκιμώων έχει δηλαδή τριπλά οφέλη.

Δ. Απλά και οθωμανικά:

Πρόκειται για το ξακουστό και ανδρολατρεμένο πρωκτικό σεξ. Φυσικά εμείς το ονομάζουμε οθωμανικό και οι γείτονες Τούρκοι το λένε ελληνικό. Το ίδιο συμβαίνει και με τον καφέ και με τον μπακλαβά αλλά κανένα από τα δύο αυτά δεν είναι τόσο γλυκό και απολαυστικό για έναν άντρα. Μπορείς εσύ ως κοριτσάκι να σκέφτεσαι κάτι κακό, αλλά το πρωκτικό ή όπως το λέμε οθωμανικό αποτελεί κρυφή και φανερή φαντασίωση κάθε άντρα, πλην μοναδικών εξαιρέσεων. Άλλος θα σε πιέσει περισσότερο, άλλος λιγότερο, κάποια κορίτσια λένε ναι σ' αυτό πριν να ενδώσουν κολπικά, και κάποια άλλα έχουν πάρει όρκο πως την πίσω πόρτα την έχουν κλειδωμένη δια βίου. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, μην ξεχνάς να του βάζεις ακόμα και με το ζόρι προφυλακτικό. Γιατί μπορεί να μην κινδυνεύεις από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη αλλά τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα. Ταυτόχρονα, απαραίτητα εργαλεία του οθωμανικού είναι τα πολλά προκαταρκτικά και το λιπαντικό!
Ε. Είσαι μία Τσου- Λι: ιαπωνικό σεξ για ατελείωτη απόλαυση:
Τα περίεργα καθίσματα, τα ήμι- καθίσματα, αποτελούν τυπικές στάσεις του σεξ αλά Γιαπωνέζικα. Ταυτόχρονα, οι Γιαπωνέζοι έχουν μια πλούσια ιστορία σε περίεργα δεσίματα στο σεξ αλλά και σε λάδια και έλαια αλλά και σεξουαλικά παιχνίδια που μεγαλώνουν τη διέγερση και στύση. Όλα τα παραπάνω, τα βλέπουμε σε γιαπωνέζικους πίνακες του 19ου αιώνα, ενώ πάνω απ' όλα επικρατεί η τεχνική διέγερσης του άνδρα μέσα από τις στρατηγικές κινήσεις των δακτύλων της συντρόφου. Φυσικά, όλες οι Τσούλι- Λι της Ιαπωνίας ξέρουν καλά να χρησιμοποιούν τα δάχτυλα τους και για την δικιά τους ηδονή με μεγάλη ποικιλία κινήσεων ((kabuto-gata, do-gata, yoroi-gata, yaso-gata, engi ? dildo.). Κι αν νομίζετε ότι οι Γιαπωνέζοι δουλεύουν σκληρά και στο κρεβάτι, κάνετε λάθος. Όπως και σε όλους τους τομείς της ζωής τους, βρίσκουν την ηδονή στα κλειδιά του σεξ: μεγάλα γεννητικά όργανα, αφθονία εκκρίσεων, προσομοιώσεις βιασμών, αφού για τους Γιαπωνέζους το σεξ είναι ένα σκληρό παιχνίδι.

ΣΤ. BALKAN (SEX)EXPRESS: με την ταχεία του έρωτα
Οι τεχνη του σεξ στις Βαλκανικές χώρες είναι καταγεγραμμένη από τα δημοτικά τραγούδια της πρώην Γιουγκοσλαβίας (όπου βρίσκουμε να υμνείται το σεξ χωρίς ρούχα με την έμφαση να δίνεται στην ευωδία των γεννητικών οργάνων ως απόλυτο διεγερτικό στοιχείο).
Στο σεξ από τη Σερβία, υπάρχει μια εμμονή στην προσομοίωση βιασμού και γενικά υπάρχουν ραπίσματα και έντονες, βίαιες κινήσεις. Εκείνος σε ρίχνει στο πάτωμα, σε πιάνει από τους αστραγάλους, τους ανεβάσεις στους ώμους και διεισδύει καθώς εσύ δεν νιώθεις το βάρος του κορμιού σου που έχει απλά επωμιστεί ο παρτενέρ σου. Βάλτε ένα χαλάκι για να μην πονέσουν τα χεράκια σου και να μην σχιστού ν τα πόδια του και φυσικά βρες ένα παρτενέρ που ν' αντέχει το βάρος σου.
Από την άλλη, το σεξ από την Κροατία με αγάπη, είναι καθαρά γυναικείο θέμα: εσύ θα προετοιμάσεις την μπανιέρα, θα έρθεις στο κέφι και μόνη σου λίγο πριν την κοινή ηδονή και θα φτάσετε στον οργασμό με σένα από πάνω του να ελέγχεις την διείσδυση και το ρυθμό της.
Ζ. Κινέζικα κόλπα θα σου πάρουν το μυαλό:
Τα κλασικά σεξοβιβλία, περιλαμβάνουν στάσεις που θυμίσουν πολύ τις κλασικές αντίστοιχες ευρωπαϊκές στάσεις. Για παράδειγμα η κινέζικη αγριόχηνα με την πλάτη γυρισμένη δεν είναι άλλη από την αντεστραμμένη καουμπόισα. Σκοπός του κινέζικου σεξ είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιβράδυνση ή ακόμα και αποφυγή της εκσπερμάτωση. Ταυτόχρονα, οι Κινέζοι κάνουν σεξ παντού, στο πάτωμα, στις εξοχές, στο αυτοκίνητο, παντού! Παρ' όλα αυτά, οι γυναίκες δεν έχουν καμία ιδιαίτερη μεταχείριση όπως για παράδειγμα στην Ινδία.
Τα λατρεμένα:
Η. Αφρικανικά και ξεσηκωτικά: κάθε γυναίκα θέλει να περιλάβει στην συλλογή με τους ερωτικούς παρτενέρ της κι ένα σκουρόχρωμο αγόρι. Η φυλή των σοκολατί αγοριών προσφέρει ηδονή, έντονες συγκινήσεις και όλα αυτά χάρη στην περίσσια τεστοστερόνη, στα προικισμένα προσόντα της πλειοψηφίας των ανδρών εκεί!
Θ. Λατίνε εραστή μου: δεν υπάρχει αμφιβολία για την γοητεία που ασκούν οι Λατίνοι εραστές στο γυναικείο φύλο. Πάθος, φλόγα, ταμπεραμέντο μοναδικό είναι τα κλειδιά που θα σε ρίξουν στο κρεβάτι του ταυρομάχου και η λίμπιντο θα χτυπήσει κόκκινο!
Τα υπερτιμημένα:
Απόφυγε τον Ιρλανδό και τον Άγγλο που λόγω ιδιοσυγκρασίας θ' αρχίσει να πίνει μπύρες από το πρωί και μέχρι να φτάσει το βραδάκι για να χαρείτε τον έρωτά σας, εκείνος θα είναι λιώμα κι εσύ θα μείνεις μπουκάλα. Ακόμα κι αν καταφέρετε να κάνετε κάτι, το επόμενο πρωί θα σας βρει αποδιοργανωμένους: εκείνος δεν θα το θυμάται και εσύ θ' απορείς αν κατάλαβες κάτι!
womenonly.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια