Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η κριτική επιτροπή του "Greek Idol" 2010

* ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ:
Συνθέτης, στιχουργός και μουσικός παραγωγός. Έχει συνεργαστεί με πολλούς επιφανείς καλλιτέχνες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και έχει κάνει τη σύνθεση και την παραγωγή σε 14 δίσκους οι 8 έγιναν πλατινένιοι και οι 2 διπλά πλατινένιοι. Τα τραγούδια του έχουν αγαπηθεί σε πολλές χώρες. Από τις πιο σημαντικές στιγμές στην καριέρα τους ήταν η απονομή του ρωσικού βραβείου Γκράμι για το τραγούδι "Solnce" που ερμήνευσε η AnI Lorak. Αλλά και η απονομή 4 βραβείων Αρίων: καλύτερου ποπ δίσκου για την "Απογείωση", καλύτερου ποπ τραγουδιού για το "Όλα γύρω σου γυρίζουν" και για το "Πάνω στην τρέλα μου" το οποίο του χάρισε και το βραβείο καλύτερου soundtrach για την ταινία "Λούφα και Παραλλαγή"
* ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ:

Ένας από τους πιο πετυχημένους Έλληνες σκηνοθέτες βιντεοκλίπ. Έχει συνεργαστεί με τους καλύτερους και πιο εμπορικούς Έλληνες καλλιτέχνες, όπως η Χαρούλα Αλεξίου, Δήμητρα Γαλάνη, Δέσποινα Βανδή, Έλενα Παπαρίζου, Σάκη Ρουβά, Γιώργο Μαζωνάκη, Αντώνη Ρέμο. Έχει κερδίσει πολλά μουσικά βραβεία. Καλύτερης σκηνοθεσίας στα μουσικά βραβεία του MAD το 2005 και το 2007, καλύτερου βιντεοκλίπ για το τραγούδι της Καίτης Γαρμπή "Τι θέλουν τα μάτια σου" από το περιοδικό "Pop Corn" το 2001 και σκηνοθέτησε τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision το 2008, παίρνοντας την 3η θέση με την Καλομοίρα.
* ΜΑΡΩ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ:
Σημαντική μουσικός, συγγραφέας και καθηγήτρια, ανιψιά του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη. Το 2009 κέρδισε βραβείο στο Φεστιβάλ Κύπρου για την σύνθεση του soundtrack της ταινίας "Σαπφώ". Έχει γράψει σειρά βιβλίων με τίτλο "Μουσική και Θέατρο" αλλά και παιδικά βιβλία. Από το 1988 έως το 1990 εργάστηκε στην ΕΡΑ 2 ως μουσικός παραγωγός. Από το 1998 έως σήμερα διδάσκει τραγούδι στη Δραματική σχολή Αθηνών καθώς και σε άλλες σχολές και εργαστήρια. Συνεργάζεται με τον Χρήστο Νικολόπουλο σε εκπαιδευτικά μουσικά δρώμενα για το Δήμο της Αθήνας με στόχο τη μετάδοση του ελληνικού τραγουδιού σε εφήβους. " Η παρέες της Κυριακής"

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια