Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι δεν είναι οι ΟΥΚάδες;

Δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι trendy, δεν είναι "προοδευτικοί", δεν είναι ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ και ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, δεν είναι Ομάδα Υποψήφιων Κορασίδων, όπως θέλουν να την καταντήσουν κάποιοι . Απέχουν από τους πολιτικούς και οι πολιτικοί θα έπρεπε να απέχουν από αυτούς.
Δεν τους ενδιαφέρει να τα έχουν καλά σε διπλωματικό επίπεδο με τους Τούρκους ή τους Αλβανούς. Δεν έχουν καν την απαραίτητη διπλωματία. Δεν τους ενδιαφέρει η παγκοσμιοποίηση, αντιθέτως θα έλεγα
Δεν μεγάλωσαν με χορό μπαλαρίνας και πολύ αμφιβάλλω αν
κάνανε γαλλικά και πιάνο. Για αυτούς όλα είναι στο ΑΠΟΛΥΤΟ, δεν υπάρχει ίσως, ή λίγο έτσι ή λίγο αλλιώς. Υπάρχει η ΠΑΤΡΙΔΑ και στο όνομα αυτής ενεργούν ως όπλα, ως ΕΡΓΑΛΕΙΑ, μπορούν να σφάξουν, να κάνουν τον εχθρό να φτύσει το γάλα της μάνας του, με βάση της εντολές που θα τους δώσουν.
Κατανοώ ότι το video μπορεί να ξένισε αρκετούς, αλλά ελπίζω τώρα που διαβάσατε όλα τα παραπάνω να καταλάβατε ότι δεν μιλάμε για απλούς, καθημερινούς ανθρώπους όπως είμαστε οι περισσότεροι. Και χάριν σε αυτούς και στην αεροπορία μας, ευτυχώς ακόμη κρατάμε τα αυτονόητα. Είναι απαραίτητο λοιπόν αυτά τα ΕΡΓΑΛΕΙΑ να είναι σε συνεχή ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ με κάθε τρόπο.
Και για να πάρετε μια γεύση για το τι έγινε στα Ίμια εκείνη την αξέχαστη νύχτα και για να δείτε το ρόλο των ΟΥΚάδων, δείτε σας παρακαλώ το παρακάτω video
Αυτά που δεν μας είπανε ποτέ:

 adesmeutoslogos

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια