Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νέες δουλειές για το αφεντικό της εταιρείας δολοφόνων!

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ο εγκέφαλος της εταιρείας δολοφόνων, μιας από τις πιο σατανικές σπείρες που έδρασαν ποτέ στην Ελλάδα, δύο χρόνια μετά την αποφυλάκισή του μιλά στην «Espresso» για τα επαγγελματικά του σχέδια και τη νέα του ζωή έπειτα από 21 χρόνια φυλάκισης.
Πρόσφατα ο πρωταγωνιστής της εγκληματικής οργάνωσης που στα μέσα της δεκαετίας του ‘80 συγκλόνισε το πανελλήνιο, νοίκιασε γραφείο επί της οδού Σταδίου, προκειμένου να συνεχίσει τις δραστηριότητές του στη δικηγορία, αυτές που κάποτε αποτέλεσαν τη θύρα των αποτρόπαιων εγκλημάτων του.
Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία των Αθηνών, στον 4ο όροφο κτιρίου επί
της οδού Σταδίου 5, ο πρώην ισοβίτης, που αποφυλακίστηκε πριν από ενάμιση χρόνο, μίσθωσε γραφείο και μάλιστα ανάρτησε και επαγγελματικές πινακίδες, υπενθυμίζοντάς μας ότι είναι συνταξιούχος δικηγόρος.
«Το νέο μου γραφείο το άνοιξα στις 10 Ιανουαρίου» λέει στην «Espresso» ο Χρίστος Παπαδόπουλος και συνεχίζει: «Θα ασχολούμαι με φορολογικές, διοικητικές και τελωνειακές υποθέσεις. Μέχρι στιγμής δεν το έχω οργανώσει, χρειάζομαι λίγο χρόνο ακόμη για να διευθετήσω ορισμένα πράγματα. Πάντως, δεν το κάνω για να κάνω καριέρα, απλώς για να έχω κάποια απασχόληση, αλλά και για να βγάζω κάποια χρήματα. Γιατί η αλήθεια είναι ότι σήμερα επιβιώνω με τη βοήθεια φίλων, αντιμετωπίζω σοβαρά οικονομικά προβλήματα και η ζωή μου είναι πολύ δύσκολη» λέει και προσθέτει: «Θα εργάζομαι μόνος μου, δηλαδή χωρίς συνεργάτες».
Ερωτηθείς για τον εκμισθωτή του συγκεκριμένου διαμερίσματος, μας απαντά ότι πρόκειται για έναν φίλο του, τον οποίο γνώρισε όταν ήταν έγκλειστος στις φυλακές του Μαλανδρίνου, χωρίς όμως να επιθυμεί να μας αποκαλύψει την ταυτότητά του. «Εκείνος είναι ακόμη κρατούμενος και εγώ έκανα κανονικά τη μίσθωση του διαμερίσματός του, δηλαδή [Ο ρεπόρτερ της «Espresso» Κώστας Τσιτούνας στην πόρτα του δικηγορικού γραφείου του αφεντικού της εταιρείας δολοφόνων.] όλες οι ενέργειες έγιναν νομότυπα».
Espresso

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια