Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Hotel inspector

Βίκη Βαμιεδάκη
Ο τουρισμός, η No 1 βιομηχανία της Ελλάδας, μπαίνει κάτω από το φακό του «Hotel Inspector»!Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.
Διαθέτει περίπου 9.500 ξενοδοχεία και πάνω από 750.000 κλίνες. Ωστόσο, η οικονομική κρίση αλλά και η έλλειψη ποιότητας και καλής εξυπηρέτησης δημιουργούν προβλήματα σε πολλά μικρά ξενοδοχεία.
Η εικόνα σε πολλά από αυτά είναι απογοητευτική, ενώ η κατάσταση για τους ιδιοκτήτες είναι δύσκολη, τα οικονομικά εμπόδια τεράστια και ο κίνδυνος της χρεοκοπίας ορατός.
Τι φταίει γι’ αυτή την κατάσταση; Η έλλειψη επιχειρηματικού σχεδιασμού, τα παραμελημένα δωμάτια, οι ανύπαρκτες υπηρεσίες ;
Την απάντηση αλλά κυρίως τη λύση έρχεται να δώσει το «Hotel Inspector» και
η Βίκη Βαμιεδάκη. Θα εντοπίσει όλα τα προβλήματα της επιχείρησης και θα προτείνει έξυπνες λύσεις που θα ενεργοποιήσουν τους ιδιοκτήτες και θα τους βάλουν και πάλι στο «παιχνίδι».
Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, η Βίκη Βαμιεδάκη επισκέπτεται ένα μικρό ξενοδοχείο 12 δωματίων, με πισίνα, στη φημισμένη Βλυχάδα της Σαντορίνης.
Ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, από το 1997, είναι η Σπυριδούλα και ο Μιχάλης που παράλληλα διατηρούν και μια παραδοσιακή ταβέρνα η οποία βρίσκεται δίπλα από το ξενοδοχείο.
Το ζευγάρι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα πληρότητας του ξενοδοχείου τους, ενώ δεν μπορούν να συνδυάσουν τη λειτουργία και των δύο επιχειρήσεών τους.
Όπως θα ανακαλύψει η ειδικός, ο Μιχάλης δεν βοηθάει τη Σπυριδούλα η οποία μοιραία έχει επωμιστεί το βάρος και των δύο επιχειρήσεων με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί σωστά το ξενοδοχείο.
Τα παραμελημένα δωμάτια, η έλλειψη ρεσεψιόν και η μηδενική συνεργασία των ιδιοκτητών είναι οι βασικές αιτίες που το μικρό ξενοδοχείο της Σαντορίνης δεν έχει αρκετούς πελάτες παρότι βρίσκεται σε μια από τις πιο φημισμένες παραλίες του νησιού.
Θα μπορέσει η «Hotel inspector» να βοηθήσει τους ξενοδόχους να συνδυάσουν και να μοιραστούν τις υποχρεώσεις τους αλλά και να τους δείξει τη σωστή κατεύθυνση για την κερδοφόρα λειτουργία και των δυο επιχειρήσεων;
Το «Hotel Inspector», με τη Βίκη Βαμιεδάκη, έρχεται στον Alpha κάθε Πέμπτη, στις 22:30, για να λύσει τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που βρίσκονται ένα βήμα πριν από τη χρεοκοπία!

in.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια