Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η μπουνιά ήταν ιπτάμενη

Βγήκε ο τύπος που μαύρισε το μάτι του Κωστέτσου στο Star ( που αλλού) μέσω του δικηγόρου του και είπε πως δεν είχε σκοπό να σκάσει μπουνιά στον μόδιστρο. Είπε επίσης πως έτυχε και πέρναγε από κεί ο Βασίλειος και τούρθε η γροθιά στο μάτι!! Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, στο συγκεκριμένο κέντρο, υπήρχανιπτάμενες μπουνιές και μιά απ' αυτές προσγειώθηκε στο μάτι του Κωστέτσου και το μαύρισε!!
Ζήτησε και συγγνώμη από τον Βασίλειο και είπε πως μιλήσανε κι απ' το τηλέφωνο και πως ο καλλιτέχνης τον συγχώρεσε!! Είπατε τίποτα; Αλλη φορά να

μάθετε να λυπάστε τους αδύναμους κι απροστάτευτους.... σιγά τα λάχανα, ιπτάμενες μπουνιές, μαύρα μάτια, θόρυβος στα κανάλια και ούπς ανέβηκαν κι οι μετοχές μας..... Δε μας παρατάτε λέω εγώ! Οχι, δεν είμαι δύσπιστος, αλλά κάπου χάλασε η μαγιονέζα, αφού τόσες μέρες ο Βασίλειος μας έλεγε πως αντάλλαξε και κουβέντες με την ιπτάμενη μπουνιά. Αυτός δεν μας έλεγε πως του είπε ο άλλος ' εσύ που φοράς φούστες' και τα τέτοια.
Θόρυβος να γίνεται κι ας είν με μαύρο μάτι!
Την επόμενη φορά που κάποιος κλαψιάρης θα παραπονεθεί γιά ιπτάμενη μπουνιά, θέλουμε αποδείξεις γιά να μη κλαίμε κι άδικα!!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια