Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι γάμοι του 2009

Κοιτάζοντας πίσω το χρόνο που φεύγει και κάνοντας μια γρήγορη ανασκόπηση, διαπιστώνουμε ότι το 2009, ήταν πραγματικά η χρονιά των celebrity γάμων, καθώς γύρω στα 23 ζευγάρια, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και του δημαρχείου.

Στο δεύτερο μέρος της ανασκόπησης σας παρουσιάζουμε τους famous γάμους που έγιναν σε δημαρχείο. Απλοί, λιτοί και με λιγοστούς καλεσμένους, χωρίς όμως να λείπουν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Φεβρουάριος: Στο δημαρχείο της Βούλας τελέστηκε ο γάμος του Σταμάτη Γονίδη με την αγαπημένη του Κατερίνα, στις 17 Φεβρουαρίου. Αυτός ήταν ο τρίτος γάμος του γνωστού τραγουδιστή.

Ιούνιος: Τα σκαλιά όχι της εκκλησίας ή του δημαρχείου αλλά της… ελληνικής πρεσβείας στα Σκόπια ανέβηκε η Τζέσυ Παπουτσή με τον αγαπημένο της, Γιάννη Μανιό.

Ιούλιος: Ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο την Τρίτη, 14 Ιουλίου, στο δημαρχείο της Βούλας. Μάρτυρες στον πολιτικό γάμο του δημοφιλούς ζευγαριού ήταν ο Μάκης Πουνέντης και η Ελένη Μενεγάκη.

Σεπτέμβριος:
Τα σκαλιά του δημαρχείου Αίγινας ανέβηκαν το μοντέλο, Αναστασία Περάκη και ο χρυσός Ολυμπιονίκης του τάε – κβον – ντο Μιχάλης Μουρούτσος, στις 5 Σεπτεμβρίου. Ο γάμος έγινε παρουσία των οικογενειών και λίγων καλών τους φίλων.

Ο Τραϊανός Δέλλας και η Γωγώ Μαστροκώστα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στα... “κρυφά”. Ο γάμος τους έγινε στο δημαρχείο της Κηφισιάς αργά το βράδυ, με καλεσμένους τους γονείς, τα αδέρφια και λίγους καλούς φίλους.

Οκτώβριος: Ύστερα από μερικά χρόνια σχέσης, ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Ευριδίκη, παντρεύτηκαν στις 12 Οκτωβρίου, με πολιτικό γάμο, στο δημαρχείο της Γλυφάδας. Ο γάμος έγινε χωρίς να τους πάρει κανένας είδηση.

Η Νανά Καραγιάννη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιάννη Κωστόπουλο στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, στις 14 Οκτωβρίου. Κουμπάρου του ζευγαριού, ήταν η Χριστίνα Λαμπίρη.

Ο Πέτρος Μπούτος, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την αγαπημένη του, Έρση Ξενάκη. Ο γάμος έγινε στο δημαρχείο...Κηφισιάς στις 20 Οκτωβρίου, με ελάχιστους καλεσμένους.

Νοέμβριος: Η Μπέτυ Μαγγίρα και ο αγαπημένος της Δημήτρης Μάζης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, στις 25 Νοεμβρίου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρούσα ήταν μόνο η αδερφή της νύφης, Ματθίλδη Μαγγίρα.

Δεκέμβριος: Την 1η Δεκεμβρίου, παντρεύτηκαν στο δημαρχείο του Νέου Ηρακλείου, ο Βασίλης Σπανούλης και η Θεσσαλονικιά Σταρ Ελλάς Ολυμπία Χοψονίδου.  

Η Ιώαννα Κανελλοπούλου, παντρεύτηκε στις 21 Δεκεμβρίου στο δημαρχείο της Νέας Μάκρης τον γνωστό σκηνοθέτη video clips, Νίκο Χατζηαγγελή και μερικές ημέρες αργότερα έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Η Ραμόνα από το reality Next Top Model, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στη Δράμα τον σύντροφό της Χρήστο, στις 22 Δεκεμβρίου. Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Δήμητρα Αιγινίτη παντρεύτηκαν κρυφά την ημέρα των Χριστουγέννων στο δημαρχείο Αγίου Στεφάνου, παρουσία μόνο των στενών συγγενών τους. Και στα δικά σας...
Φεβρουάριος: Ο Άρης Σερβετάλης, στα τέλη Φεβρουαρίου παντρεύτηκε την αγαπημένη του (δεν έχει σχέση με το χώρο του θεάματος), σε σε ένα γραφικό μοναστήρι στην Πελοπόννησο.

Ιούνιος: Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου, μετά από χρόνια σχέσης, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, στις 22 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα.

Αύγουστος: Η Σίσσυ Χριστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, μπήκαν στον club των παντρεμένων στις 16 Αυγούστου, στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής. Μετά το γάμο ακολούθησε beach party!

Επίσης τον ίδιο μήνα, στις 22 Αυγούστου παντρεύτηκαν με παπά και με κουμπάρο, ο Γιώργος Λιανός και η Ανθή Ανδροτσάκη. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Βούλας.

Σεπτέμβριος: Tην Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου παντρεύτηκε ο Κωνσταντίνος Καζάκος με την αγαπημένη του Ιώαννα Μαρτζούκου, στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου της Βάρκιζας.

Η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς Λίτσα. com,Σοφία Φαραζή, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Μάνο, στις 7 Σεπτεμβίου, σε εκκλησάκι στην Βάρκιζα. Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Στις 12 Σεπτεμβρίου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας του Ιερού ναού του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη.

Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, έδωσαν όρκους ζωής στις 21 Σεπτεμβρίου, στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στη Βάρκιζα. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δεκέμβριος:
Ανήμερα των Χριστουγέννων ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πάνω στην ώρα», στον Alpha, Σπύρος Λάμπρου με την Ανθή Ανδροτσάκη. Ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως στο Κορωπί.

Στο τέλος αφήσαμε το γάμο της χρονιάς! Η Χριστίνα Λαμπίρη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Θανάση Αδαμόπουλο, στις 27 Δεκεμβρίου, σε μια τελετή υπερπαραγωγή στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Βασιλείου, στο Πικέρμι. Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η κόρη της Λαμπίρη, Μαρίζα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια