Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Madonna: Προτιμώ τα παπούτσια...από το σεξ

Είναι αυτό που λέμε «όποιος καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι»… Αυτό έπαθε και η Madonna με τους δεκάδες άντρες που πέρασαν από την άστατη ζωή της, τους δύο γάμους της και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών και το… έριξε στην υψηλή ραπτική… ως μέσο ψυχοθεραπείας. Η δε πρόσφατη δήλωση που έκανε στο διάσημο σχεδιαστή Jimmy Choo και εκείνος από την πλευρά του δεν έχασε την ευκαιρία να τη δημοσιοποιήσει, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο… Η βασίλισσα της pop προτιμάει, λέει, να κάνει συλλογή παπουτσιών παρά να κάνει σεξ! Όπως χαρακτηριστικά έσπευσε να δηλώσει
ο Jimmy Choo: «Η Madonna μου είπε ότι την ικανοποιεί πολύ περισσότερο η αγορά παπουτσιών από το να κάνει σεξ με έναν άντρα, διότι τα παπούτσια στα οποία κάνει συλλογή, θα κρατήσουν για πάντα!».
Σίγουρο πάντως φαίνεται ότι όλο αυτό το ερωτικό ταρακούνημα το έπαθε η Madonna από τον πρώην σύζυγό της, το διάσημο Βρετανό σκηνοθέτη Guy Ritchie. Είναι κάτι που αποδεικνύεται με τις πράξεις της σε κάθε ευκαιρία. Η τελευταία απόδειξη αποστροφής της από τον Ritchie δόθηκε επί του κόκκινου χαλιού… Διότι την ώρα που εκείνος φιγούραρε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του «Sherlock Holmes» στη Νέα Υόρκη μαζί και με το γιο τους Rocco, εκείνη έπαιρνε πόζες μοιραίας γυναίκας σε άλλη κινηματογραφική πρεμιέρα, αυτή της ταινίας «Nine», επίσης στο Μανχάταν και μάλιστα μαζί με τη κόρη της Lourdes.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια