Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ελένη Μενεγάκη: Φαλίρισε η επένδυσή της στο Ντουμπάι

Σημαντικά οικονομικά προβλήματα, σύμφωνα με φήμες, φαίνεται να αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό η τηλεπαρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, λόγω της πρόσφατης οικονομικής κρίσης που χτύπησε την επενδυτική αγορά τού Ντουμπάι. Σύμφωνα, λοιπόν, με
πληροφορίες, η Ελένη σκεπτόμενη το μέλλον των τριών παιδιών της, είχε αγοράσει ως προίκα τους ένα διαμέρισμα για το κάθε ένα από την εταιρεία Nakheel, που δραστηριοποιείται στο χώρο των ακινήτων, και είναι θυγατρική της κρατικής εταιρείας επενδύσεων Dubai World, η οποία πρόσφατα δήλωσε οικονομικές δυσκολίες και έλλειψη οικονομικών πόρων. Όπως λένε άτομα από το περιβάλλον τής Ελένης, η ίδια είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη για το μέλλον τής επένδυσής της, καθώς η κατασκευή των ακινήτων δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, και όπως όλα δείχνουν, είναι πολύ πιθανόν η εταιρεία αυτή να μην ολοκληρώσει ποτέ το χτίσιμό τους, και κατ’ επέκταση να χάσει τα χρήματά της, αφού δεν γνωρίζει αν και πότε θα αποζημιωθεί.
Φαίνεται, λοιπόν, ότι το όνειρο της Ελένης να χαρίσει στα τρία παιδιά της ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα στο εξωτικό Ντουμπάι δεν εξελίχθηκε όπως υπολόγιζε, με αποτέλεσμα όχι μόνο να χάσει αρκετά χρήματα, αλλά και να προκληθεί ένταση ανάμεσα σε αυτήν και το σύζυγό της. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο Γιάννης Λάτσιος ήταν από την αρχή αντίθετος σε μία τόσο ριψοκίνδυνη επένδυση. Άτομα από το επαγγελματικό της περιβάλλον λένε ότι
η Ελένη βρισκόταν σε διάλειμμα της πρωινής της εκπομπής όταν ο.....
χρηματιστής της την πήρε τηλέφωνο και της ανακοίνωσε τα κακά μαντάτα.
Ποιος είδε την Ελένη και δεν τη φοβήθηκε εκείνη τη στιγμή, καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η τόσο σημαντική γι’ αυτήν επένδυση τελικά κατέληξε σε «φιάσκο», ενώ δεν δίστασε να ρίξει το φταίξιμο στο χρηματιστή της που την είχε συμβουλέψει να πάρει αυτό το οικονομικό ρίσκο.
Επίσης ακούγεται ότι η Ελένη πέρα από τα διαμερίσματα είχε επενδύσει σε ομόλογα και μετοχές τής ίδιας εταιρείας, και είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένη, καθώς το γεγονός ότι η εταιρεία «τινάχτηκε στον αέρα» είχε ως αποτέλεσμα να χάσει αρκετά χρήματα, και κατ’ επέκταση να δει τον αριθμό του τραπεζικού της λογαριασμού να μειώνεται αισθητά.
Η τηλεπαρουσιάστρια βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε διαρκή επικοινωνία με το λογιστή της αλλά και με τον προσωπικό της χρηματιστή από την εταιρεία που διαχειρίζεται τις μετοχές της, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της οικονομικής της καταστροφής, αλλά και για να ενημερώνεται για τις εξελίξεις αυτής της οικονομικής κρίσης.
Δεν είναι λίγες οι φορές, σύμφωνα με άτομα από το φιλικό της περιβάλλον, που η Ελένη έχει καλέσει και τους δύο στο σπίτι της και έχει συναντηθεί μαζί τους ακόμα και αργά το βράδυ προκειμένου να μπορέσουν να βρούνε μία λύση για να βγει από αυτό το οικονομικό «αδιέξοδο» και να ανακτήσει τα χαμένα της χρήματα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια