Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ Δεκεμβρίου 2021 - ζώδια

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2021
1 Δεκεμβρίου- εξάγωνο Ηλίου/Κρόνου– σταθερότητα, συγκέντρωση, βοήθεια, κατανόηση, σοφία
Ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στην 20η μοίρα των Ιχθύων.
4 Δεκεμβρίου- Ολική Έκλειψη Ηλίου στην 12η μοίρα του Τοξότη- Φεγγάρι του Κρύου
6 Δεκεμβρίου- εξάγωνο Άρη/Πλούτωνα– ικανότητα, δύναμη, πραγματοποίηση, επιτυχία, ασταμάτητη εργασία
7 Δεκεμβρίου- τετράγωνο Ερμή/Ποσειδώνα– μπέρδεμα, σύγχυση, έλλειψη πνευματικής διαύγειας, ευαισθησία
8 Δεκεμβρίου- τετράγωνο Άρη/Δια– υπερβολή, βιασύνη, ανυπακοή, προβλήματα, διαπληκτισμοί
11 Δεκεμβρίου- σύνοδος Αφροδίτης/Πλούτωνα– η υπερβολή στην έκφραση συναισθημάτων, θετική για συνεργασίες, κέρδος, επενδύσεις
Εξάγωνο Ερμή/Δια– προσπάθεια να είμαστε αισιόδοξοι, έντονη δραστηριότητα
12 Δεκεμβρίου- τετράγωνο Ηλίου/Ποσειδώνα– απογοήτευση, μπλέξιμο, αβεβαιότητα, αδυναμία
13 Δεκεμβρίου- ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη στις 11:53 π.μ.
Ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 7:52 μ.μ.
19 Δεκεμβρίου- Πανσέληνος στους Διδύμους-Φεγγάρι του Κρύου
Η Αφροδίτη ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο της στις 12:38 μ.μ. στην 26η μοίρα του Αιγόκερω
20 Δεκεμβρίου- εξάγωνο Ηλίου/Δια– τύχη, επιτυχία, ευτυχία, επέκταση, ικανοποίηση
Τρίγωνο Ερμή/Ουρανού– ευστροφία, επαναστατικό πνεύμα, ξαφνική αντίληψη, λαμπρή ιδέα
21 Δεκεμβρίου-ο Ήλιος εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 5:59 μ.μ.
24 Δεκεμβρίου- τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού– εντάσεις, δυσαρέσκεια, προκλήσεις, εκνευρισμός, επιθυμία για ελευθερία
25 Δεκεμβρίου- σύνοδος Αφροδίτης/Πλούτωνα– η υπερβολή στην έκφραση συναισθημάτων, θετική για συνεργασίες, κέρδος, επενδύσεις
26 Δεκεμβρίου- εξάγωνο Ερμή/Ποσειδώνα– δημιουργική φαντασία, προαίσθημα, πνευματικότητα
29 Δεκεμβρίου- ο Δίας εισέρχεται στους Ιχθείς
Σύνοδος Ερμή/Αφροδίτης- θετικές σκέψεις για έρωτα, τέχνη, ευθυμία, χαρά, δώρα, εμφάνιση και ρούχα
30 Δεκεμβρίου- εξάγωνο Άρη/Κρόνου- ξεπερνώ δυσκολίες, ισχυρογνωμοσύνη, εχθρότητα, βία, δοκιμασία
Σύνοδος Ερμή/Πλούτωνα– η προσωπική επιρροή, ο χειρισμός της ομιλίας με δυνατό τρόπο

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ..
Με το που μπαίνει ο Δεκέμβριος, είμαστε στον τελευταίο μηνα του χρόνου, για πότε φτάσαμε …ομολογώ ότι δεν το κατάλαβα! Ομως έχουμε και πρωτομηνιατικη έκπληξη με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, σημαίνει ότι αποκτά περισσότερη δύναμη φέρνοντας στο φως αποκαλύψεις, ανακαλύψεις και αλλα πράγματα, ιδέες, γεγονότα ακόμα και συναισθήματα που ήταν πολύ καλα κρυμμένα. Ισως αυτό να σημαίνει πολλά για έναν μηνα όπως ο Δεκέμβριος, την ανάγκη του κόσμου για φαντασία, δημιουργία, η τάση για δραπέτευση προς άλλους «μαγικούς κόσμους» και διαστάσεις, στην δημιουργία μιας πιο παραμυθένιας ατμοσφαίρας που την τιμητική τους έχουν κυρίως τα μικρά παιδια και όλοι μας νιώθουμε παιδια, έντονα συναισθήματα, μουσική, γεύσεις όλα αυτά παραπέμπουν σε μια ανάγκη για μια έντονη εορταστική περίοδο!!! Υπάρχει ανάγκη για χαλάρωση και για ομορφιά μεσα ένα κόσμο που τρέχει με υψηλές ταχύτητες, διαρκώς προκαλεί ένταση, άγχος και όλα αλλάζουν συνεχώς.
Ωστόσο, ο Δεκέμβριος τις πρώτες ημέρες του και πριν φύγει το 2021, θα μας δώσει ένα πολύ σημαντικο κοσμικό μήνυμα, μέσω μια πολύ δυνατής Ολικής Ηλιακής έκλειψης στην 12η του Τοξότη, αποκαλύπτοντας αλήθειες που μπορεί να μην μας αρέσουν οπωσδήποτε, είτε για τον κόσμο που ζούμε είτε ακόμα και για τον εαυτό μας. Αλλωστε σε μια Ολική ηλιακή έκλειψη το φως εξαφανίζεται, μπλοκάρετε, για κλάσματα δευτερολέπτων και το φως εμφανίζεται και πάλι! Στον Τοξότη αυτό που αποκαλύπτεται είναι τα προσωπικά μας πιστεύω ,δηλαδή τι είναι αυτό που αντιπροσωπεύει την προσωπική αλήθεια του καθενός. Η έκλειψη ανοίγει την πόρτα και μας παροτρύνει να προχωρήσουμε ,με δύναμη, σοφία, θάρρος και αποφασιστικότητα στην ζωή μας, και να αγκαλιάσουμε ότι είναι σημαντικό, πριν είναι αργά.
Στις 6 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει θετικές όψεις με την Σελήνη πριν ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στις 19 του μηνα, κατά την διάρκεια της Πανσελήνου, καθώς ετοιμάζετε να εξαφανιστεί από τον ουρανιο θολο μέχρι να ξαναρχίσει τον επόμενο κύκλο της 2022.Η πρακτική Αφροδίτη στον Αιγόκερω, σκοτεινιάζει ελαφρώς καθώς μπαίνει σε μια διαδικασία ψιλό- αμφισβήτησης στο μεσοδιάστημα Άρη/Ποσειδώνα. Βαθιά ρομαντική είναι αλλα εχει την ανάγκη να χαμηλώσει ταχύτητες.
Κατά τα αλλα οι θετικές τις όψεις παραπέμπουν βέβαια σε Χριστουγεννιάτικους στολισμούς, δώρα, πολύ δυνατά ερωτικά συναισθήματα λατρείας έρχονται στην επιφάνεια. Εκφράζετε έντονα η ανάγκη του κόσμου να είναι μαζί. Ο Κρονος στο μεσοδιάστημα Δια/Αφροδίτης είναι επίσης άλλη μια θετική ενεργεια εν όψει εορτών, οπου θα ξοδέψουμε χρήματα, για δώρα κτλ αυτή τη φορα , κάπως μετρημένα, με την έννοια ότι υπολογίζω καλα τα έξοδα που πρέπει να κάνω αλλά χωρίς να ξοδεύω ασυλλόγιστα οπου να ναι. Απλά ο Κρόνος βάζει λίγο φρένο, θυμίζοντας ότι δεν είναι και ότι καλύτερο όταν ξεφεύγουμε, κάνοντας τις υπερβολές που ξέραμε. Ξοδεύω, περνάω καλα, είμαστε όλοι ευτυχισμένοι, αλλα προσγειωμένα. Αυτό μπορεί να συμβεί σε κάθε τομέα, οπου η λογική μπαίνει μπροστά. Ούτε και οι μεγάλες υπερβολές στην έκφραση συναισθημάτων είναι ότι καλύτερο, γιατί πάντα πρέπει να κρατάμε τις απαραίτητες ισορροπίες.
Η πολύ δυναμική νέα σελήνη -ολική έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη θα δώσει περισσότερη ενέργεια , θα δημιουργήσει ένα πολύ χαρούμενο εορταστικό κλίμα οπου η ανάγκη για επικοινωνία, παρεουλα, κοινωνικότητα καλλιεργείτε πολύ περισσότερο. Και ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω στις 13 Δεκεμβρίου, όμως ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη, που για μένα είναι μια ισορροπία ανάμεσα στην υπερβολή και την λογική, ουτωσι αλλως. Πάντως ευνοεί τις καλές και τολμηρές αποφάσεις, τα καλα υπολογισμένα ρίσκα.
Είμαστε περισσότερο σίγουροι για το πως θα λειτουργήσει κάτι που έχουμε βάλει στόχο εκτός βέβαια αν το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός δείχνει το αντίθετο. Πάντως ο Άρης στον Τοξότη εχει μεγάλη όρεξη για να κανει πολλά πράγματα και να τρέξει. Αντίθετα η πανσέληνος στους Διδύμους στις 19, ενισχύει την επιθυμία για περισσότερη άνεση και επικοινωνία, καθώς είναι σε σύνοδο με το γαλαξιακό κέντρο. Τώρα έχουμε αποκτήσει περισσότερη σοφία και γνώση και ο καθένας εχει λάβει το μάθημα του, μέσα από αυτούς τους άξονες, τουλάχιστον στην προσωπική μας ζωή. Αλλωστε είναι ο άξονας της μάθησης, για να αναπτυχθούμε στην συνέχεια.
Σημαντικο ότι ο  Ήλιος μπαίνει στον Αιγόκερω στις 21 Δεκεμβρίου, σηματοδοτώντας το χειμερινό ηλιοστάσιο, που θα είναι σε σύνοδο με τον Ixion28978. Αν και είναι ένας περίπλοκος πλανητοειδής που ανακαλύφθηκε πολύ πρόσφατα στην ιστορία, στις 22 Μαΐου 2001, θα υπάρχει μια τάση να σπάσουμε τους κανόνες. Το ανθρώπινο πνεύμα, σίγουρα από κάθε άποψη, δεν φυλακίζετε. Πολύπλοκο, παράξενο, δημιουργικό και κατάλληλο για μοιραία λάθη. Αγαπά την ζωντάνια, είναι παρορμητικός, είναι δημιουργικός, ικανός να κάνει μεγάλα ή μοιραία λάθη, σουρεαλιστικός, υποφέρει από την διχοτομία Jeckyll-Hyde ή όχι, εξερευνά τη συνείδηση, δίνει παράξενα, ιδιότροπα όνειρα, σπάει τα καθιερωμένα, ξεχνά να ευχαριστήσει τον ευεργέτη του.
Παραμονές Χριστουγέννων κορυφώνετε το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού (περιορισμοί, εντάσεις, ελλείψεις), εντάξει αυτό γνωρίζουμε ότι παραπέμπει σε άλλες καταστάσεις που εχει επιρροή όχι μιας ημέρας, οπότε ας μην μπούμε σε αυτή την διαδικασία να το ερμηνεύσουμε μέρες που είναι. Τουλάχιστον πιστεύω για την χωρα μας ότι μπορει να είμαστε χαλαρά χωρίς την περυσινή εμπειρία της απομόνωσής και κατάθλιψης.
Οι Χριστουγεννιάτικες ημέρες κυλούν με ευχάριστο τρόπο, σύμφωνα με το αστρολογικό ημερήσιο ημερολόγιο και στο τέλος του 2021, λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, ο Δίας εισέρχεται στους Ιχθείς, επιστρέφει στο αρχαίο σπίτι του, που μοιράζεται με τον Τοξότη, θα αισθάνεται βολικά δίνοντας ένα πολύ σημαντικο πνευματικό μήνυμα για την ανθρωπότητα. Η θετική σκέψη, η πίστη, η αισιοδοξία, η διαίσθηση, η αληθινή βοήθεια προς τον συνάνθρωπο, διότι η κάθαρση προχωρά βαθύτερα και οι μάσκες πέφτουν.
Καλές γιορτές!🎄✨❄

ΚΡΙΟΣ
Ο Δεκέμβριος ξεκινά με πολύ δυναμικό τρόπο και έτσι θα είναι ολόκληρο τον μηνα, καθώς η αυλαία ανοίγει με μια Ολική έκλειψη Ηλίου σε ένα ζώδιο αρκετά φιλικό για σας, στον πύρινο Τοξότη, επηρεάζοντας με θετικό τρόπο πολλούς από τους προσωπικούς σας πλανήτες. Επικεντρώνεται σε αυτά που είναι σημαντικά στην ζωή σας, έχουν μεγάλη αξία, υλικά αλλα και πνευματικά. Η έκλειψη Ηλίου θα επιταχύνει την πρόοδο σας και σας «σπρώχνει» ώστε να βελτιώσετε την ζωή σας φέρνοντας μεγαλύτερη ικανοποίηση. Θα υπάρχει περισσότερη αυτοσυγκέντρωση, βελτίωση της προσωπικής σας εικόνας, καταφέρνετε να οργανωθείτε περισσότερο για να πετύχετε τους στόχους σας. Θα πρέπει όμως να μάθετε να ελέγχετε τις παρορμήσεις σας, διατηρώντας τις ισορροπίες με υπομονή και σοβαρότητα. Η πανσέληνος στους Δίδυμους και η ανάδρομη Αφροδίτη το επόμενο χρονικό διάστημα δημιουργούν στιγμιαίες εντάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις που ξεπερνιούνται. Μην προσπαθείτε να βάλετε όλα τα αυγά σε ένα καλάθι.
Ο χειμώνας είναι θετικός για σας, θα περάσετε όμορφα τις ημέρες των Χριστουγέννων αρκεί να χαλαρώσετε και να μην μεταφέρετε το άγχος της δουλειάς σας μεσα στο εορταστικό περιβάλλον. Ευχάριστη, αισιόδοξη και δυναμική θα είναι η ατμόσφαιρα στον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς.
Αφροδίτη, Δίας, Πλούτωνας, Σελήνη και Ερμής δείχνουν γοητεία, επιρροή, στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, νέες γνωριμίες. Διασκέδαση, κέφι, αισιοδοξία. Η Αφροδίτη,  Ήλιος και Ωροσκόπος στρέφουν την προσοχή σας προς τις ερωτικές σχέσεις, τις τέχνες, εκτιμάτε περισσότερο τα συναισθήματα των άλλων στο άμεσο περιβάλλον σας, η φυσική σας ομορφιά, εντυπωσιάζει. Το δεύτερο μισό του μηνα υπάρχει ανάγκη για υποχώρηση γενικότερα, καθώς Ερμής και Άρης σας βοηθούν να προσδιορίσετε τους στόχους σας και να κατανοήσετε περισσότερα μεσα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε.
Οι 4 Ράβδοι παραπέμπουν σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα γενικότερα. Μια θετική και σταθερή περίοδος με επιτυχία, οικονομικό κέρδος και θετικές αλλαγές στην ζωή σας!
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 5,6,14,15,24,25,27,28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 5,6,8,9,14,15,16,18,24,25,28
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 5,6,7,8,17,18,27,28

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Δεκέμβριος ξεκινά με την επιρροή μιας ολικής έκλειψης Ηλίου στις 4 Δεκεμβρίου, οπου δημιουργεί προφανώς μια μικρή προσωπική κρίση και την οποία θα πρέπει να διαχειριστείτε όσο καλύτερα μπορείτε σύμφωνα με την ωριμότητα και εμπειρίες σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να εγκαταλείψετε τα σχέδια σας, απλά θα πρέπει να κάνετε πίσω, να ξεκουράζεστε και μετα πάλι να ξαναρχίζετε. Η έκλειψη αυτή θα συνδεθεί με μια σειρά από έντονες προσπάθειες για να πέτυχετε τον οποιονδήποτε στόχο, επαγγελματικά και οικονομικά. Κατά τ αλλα η επιρροή της Αφροδίτης ακόμα και σε ανάδρομη πορεία μπορεί να βοηθήσει και να φέρει ανακούφιση, αλλα όμως οι προσπάθειες σας δεν θα πάνε χαμένες για δύναμη και σταθερότητα. Αντίθετα στις 19 Δεκεμβρίου η πανσέληνος στους Διδύμους δείχνει κάποιες μικρές εντάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις ίσως για λόγους οικονομικούς για παράδειγμα, αλλα καλό θα ήταν να μην προχωρήσετε σε αυθόρμητες αποφάσεις και λόγια.
Ο Χειμώνας φαίνεται να είναι ικανοποιητικός επαγγελματικά και οικονομικά ως ένα σημείο, βέβαια, αλλα συνεχίστε να διατηρείτε μια θετικότερη προσέγγιση που σημαίνει ότι δεν θα παίρνετε πάντα αυτό που θέλετε ακριβως. Αφήστε το άγχος των επαγγελματικών τις ημέρες των Χριστουγέννων, αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και συντονιστείτε με την γιορτινή ατμόσφαιρα! Η Πρωτοχρονιά είναι μια όμορφη ξεχωριστή ημέρα, γεμάτη ενθουσιασμό, φαντασία, ελπίδα και αισιοδοξία και κλείνει με τον καλύτερο τρόπο παρέα με αυτούς που αγαπάτε και σας εκτιμούν.
Αφροδίτη, Ερμής και Ουρανός θα είναι διεγερτικοί παράγοντες στις προσωπικές σας σχέσεις αυτόν τον μηνα, επίσης ιδιαίτερα δημιουργικές αν έχετε καλλιτεχνικές ιδέες. Σελήνη, Κρόνος και Πλούτωνας δείχνουν πίεση και άγχος, να φροντίζετε τον εαυτό σας και να προσέχετε την υγεία σας, ωστόσο η επιρροή του Δια σπάει την αρνητικότητα και δημιουργεί μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα, οπου πιστεύω ότι θα έρθετε σε επαφή με αυτούς που αγαπάτε.
Το 3 Σπαθί είναι ένα δύσκολο χαρτί, αλλα όμως μην μένετε με την απογοήτευση, θα υπάρξει ένα νέο ξεκίνημα, με νέα σχέδια. Χρειάζετε προσπάθεια αλλα αν τολμήσετε δεν θα χάσετε. Μην παρασύρεστε από ψεύτικες υποσχέσεις.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,5,6,14,15,16,24,25,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,8,9,13,14,17,18,24,25,28
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 5,6,7,8,14,15,16,24,25

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όπως γνωρίζετε ήδη ο Δεκέμβριος θα είναι ένα πολύ δυνατός μήνας καθώς ξεκινά με μια δυνατή Νέα σελήνη/Ολική έκλειψη Ηλίου στο αντίθετο ζώδιο από σας, στον Τοξότη οπου σηματοδοτεί το άνοιγμα μιας νέας περιόδου. Αποσύρεστε στις σκέψεις σας, κάνοντας μια επανεκτίμηση ολόκληρης της χρονιάς όσο αφορά τα οικονομικά, τα επαγγελματικά αλλα και τις προσωπικές σας σχέσεις. Νέα σχέδια είναι υπό σκέψη, οπου θα πρέπει να εμπιστευτείτε την διαίσθηση και σοφία σας και να οργανωθείτε για την νέα χρονια καταλλήλως. Έντονες προσπάθειες, επικοινωνία, επαφές, νέες τακτικές σε πρώτο πλάνο, οδηγούν σε οικονομική επιτυχία και σταθερότητα. Ωστόσο φιλίες και κοινωνικές σχέσεις δοκιμάζονται. Η πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 19 του μηνα, επικεντρώνετε στις προσωπικές σας σχέσεις. Προσωρινές μικρές εντάσεις,  διαφωνίες είναι πιθανές όμως η υπομονή και υποχώρηση ανταμείβετε. Ο Άρης όμως στο αντίθετο ζώδιο σας είναι αυτός που είναι ικανός να βάλει φωτιά, Στις σχέσεις σας, όμως η αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων θα εξαρτηθεί από το πως θα αντιμετωπίσετε την όποια κατάσταση. Μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα.
Οσο αφορά την χειμωνιάτικη περίοδο, ο Δίας θα στηρίξει τις προσωπικές σας σχέσεις και επαγγελματικές προσπάθειες στην συνέχεια, ωστόσο δεν θα παίρνετε πάντα αυτό που επιθυμείτε. Σκεφτείτε γιατί υπάρχει άγχος στις σχέσεις σας. Αφήστε το στρες των επαγγελματικών υποχρεώσεων τις ημέρες των Χριστουγέννων, και συντονιστείτε με την γιορτινή ατμόσφαιρα! Να ξέρετε ότι με το να επικεντρώνεστε συνέχεια  στους στόχους σας δεν είναι καλό, κάντε ένα μικρο διάλλειμα. Η Πρωτοχρονιά είναι μια όμορφη ξεχωριστή ημέρα, γεμάτη ενθουσιασμό, φαντασία, ελπίδα και αισιοδοξία και κλείνει με τον καλύτερο τρόπο, παρέα με αυτούς που αγαπάτε και σας εκτιμούν.
Έχετε μια βαθιά επιθυμία να είστε με αυτόν που αγαπάτε και να γίνετε ένα με τον άλλον, ψυχή και σώμα όμως αυτή η απαίτηση είναι αιτία άγχους και έντασης. Όμως είναι ένας καλός αστρολογικός δείκτης για να εδραιωθούν νέες σχέσεις εντόνου πάθους. Ουρανός και Άρης δείχνουν έντονη πετυχημένη επαγγελματική δραστηριότητα η όποια θα πρέπει να είναι καλα οργανωμένη. Σελήνη/Δίας και Άρης  σηματοδοτούν καλές αποφάσεις σχετικά με έναν σύντροφο, μια φιλία. Προφανώς συνειδητοποιείτε και κάποια πράγματα.
Ο Άσσος Πεντακτινα, σηματοδοτεί το τέλος και την αρχή ενός νέου παραγωγικού κύκλου, με περισσότερο κέρδος και συναισθηματική ασφάλεια. Ένα σημαντικο δώρο ίσως, προτάσεις, ραντεβού, επικοινωνία , όλα στο φως.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 3,4,5,6, 8,9,14,15,18,24,25,28,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3,4,8,9,12,13,18,19,20,21,24,28
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,10,11,20,21,30

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Δεκέμβριος ξεκινά μια αρκετά δυνατή νέα σελήνη -Ολική έκλειψη Ηλίου ισχυροποιώντας τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια η ότι άλλο έχετε βάλει στόχο στην ζωή σας. Η ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη ανοίγει την αυλαία για μια νέα αρκετά έντονη περίοδο οπου θα μπορέσετε να βγάλετε εις πέρας ότι έχετε αναλάβει. Σε θέση μάχης λοιπόν, οπου Ήλιος, Άρης και Ποσειδώνας ενισχύουν τις βαθιές σας επιθυμίες και σταθεροποιούν επαγγελματικές σχέσεις και φιλίες, όπως επίσης και δικοί σας άνθρωποι που εμπιστεύεστε μπορεί να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν.
Στις 19 του μηνα η τελευταία πανσέληνος της χρονιάς, στους Διδύμους, λίγο πριν τις γιορτές, στρέφετε προς θέματα ευεξίας, καθημερινότητας, οπου φαίνεται ότι θα υπάρξει μια προσωρινή αστάθεια ψυχολογικής φύσεως αλλα όχι σημαντική. Μάλλον ένα μικρο άγχος εμφανίζεται είτε επειδή κάποιος σας είπε κάτι και σας έβαλε σε υποψίες. Συμβουλεύω να μην στέκεστε σε μικροπράγματα και να ετοιμαστείτε για τις γιορτές! Ένα μικρο ζωάκι μπορεί να είναι θετικός παράγοντας. Ο Χειμώνας μπαίνει στις 21 Δεκεμβρίου με την προσοχή σας να στρέφετε στις προσωπικές σας σχέσεις, οπου εκεί θα υπάρχει ευχάριστη ατμόσφαιρα αλλα παραμείνετε ανοιχτοί στις προσκλήσεις των άλλων.
Άγχος και κούραση βγαίνουν την ημέρα των Χριστούγεννων, όμως απολαύστε τα θετικά κομπλιμέντα των άλλων, και την ζεστασιά της Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας! Η φετινή Πρωτοχρονιά σας βρίσκει πιο δυνατούς, γεμάτο αισιοδοξία, ενθουσιασμό και πνευματική ανάταση. Κατά την περίοδο της ολικής έκλειψης Ηλίου, χαμηλώστε ταχύτητες, είναι φυσικό να κουράζεστε αρκετά και εύκολα ότι και αν κάνετε, καθώς από την άλλη Ουρανός και Άρης θέλουν να επιταχύνουν την όποια διαδικασία. Το πρώτο χρονικό διάστημα θα υπάρχουν διακυμάνσεις όμως θα μπορέσετε να ρυθμίσετε την όποια κατάσταση και να κατευνάσετε τα πνεύματα σε περίπτωση που υπάρξουν αντιθέσεις στον επαγγελματικό τομέα. Μην σας τρομάζει η αστάθεια γενικότερα, και μην μπαίνετε στην αρνητική διαδικασία να νομίζετε ότι χάνετε τον καιρό σας με ανέφικτα σχέδια γιατί δεν είναι έτσι.
Το 9 Κούπα δείχνει ικανοποίηση, θετικά συναισθήματα, ολοκλήρωση, ευχή που πραγματοποιείται, ευτυχία, δημιουργικότητα. Χρησιμοποιήστε την διαίσθηση σας.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 5,6,7,8,14,15,17,18,24,25,27,28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3,4,8,9,12,13,18,22,23,24,28
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,2,11,12,13,22,23

ΛΕΩΝ
Το προσωπικό σας ωροσκόπιο δέχεται ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό ενέργειας καθώς ανοίγει με μια ισχυρή Νέα σελήνη -Ολική έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη. Θα ισχυροποιηθούν μετακινήσεις, ταξίδια, νέα επαγγελματικά σχέδια, οικονομικά και συνεργασίες, θέματα παιδείας, επικοινωνίας όμως θα δημιουργήσει εντάσεις σε θέματα προσωπικά, οικογενειακά οπου εκεί θα υπάρχουν διαφωνίες . Ισως τρέχετε να τα προλάβετε όλα μαζί και να τους ευχαριστήσετε ολους ταυτόχρονα. Ιδιαίτερα η επιρροή του Ερμή θα παίξει σημαντικο ρόλο μεσα στο σπίτι. Εσείς ίσως να θελήσετε να κάνετε μικρές θετικές αλλαγές αλλα αυτές ίσως ξεβολέψουν κάποιους εν όψει εορτών για παράδειγμα. Εσείς ίσως να θέλετε να ταξιδέψετε και να μετακινηθείτε αλλά ίσως αυτό να μην είναι και τόσο εύκολο για διάφορους λόγους. Η ιδια ένταση και σύγχυση δείχνει να υπάρχει ακόμη και να διατηρείτε και κατά την διάρκεια της πανσελήνου στις 19 Δεκεμβρίου, στους Διδύμους, λίγο πριν τις γιορτές.
Ωστόσο, οι αστρολογικές δείκτες για την χειμωνιάτικη περίοδο δείχνουν ακόμη μια σχετική συναισθηματική αστάθεια δοκιμάζοντας φιλίες και σχέσεις αν και επαγγελματικά θα μείνετε ικανοποιημένοι. Πάντως διαφαίνεται μια ένταση, μονίμως. Την ημέρα των Χριστουγέννων το άγχος παραμένει αλλά το βγάζετε στο κοντινό σας περιβάλλον, συγγενείς , αδέρφια κτλ. Τέλος, καταφέρνετε να καθίσετε στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και να συνεννοηθείτε με τους υπολοίπους. Κάντε μια προσπάθεια να χαλαρώσετε γιατί δεν θα είναι σωστό να τους τρελάνετε ολους γύρω σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και μπείτε και εσείς στην φανταστική ατμόσφαιρα των ημερών. Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, τα πράγματα θα είναι πιο αισιόδοξα και ευχάριστα, καθώς οικογένεια, φίλοι, παιδιά ,προσωπικές σχέσεις, οπου και αν επιλέξετε να είστε, δημιουργούν μια ζεστή, μαγική ατμόσφαιρα. Απολαύστε την!
Υπάρχει γενικότερα μια ευαίσθητη κατάσταση στον επαγγελματικό χώρο. Ισως να περιμένετε από άλλους να πάρετε κάποια έγκριση για να γίνουν κάποια πράγματα. Έχετε ισχυρές επιθυμίες και βιάζεστε όμως δημιουργούνται κάποιες καθυστερήσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνουν αυτά που ήδη έχουν δρομολογηθεί, ούτε είναι λόγος να σκέφτεστε τελείως αρνητικά. Γενικότερα, ο Δεκέμβριος, είναι ένας μήνας με έντονη κοινωνικότητα, συναντήσεις και συγκεντρώσεις που θα σας ευχαριστήσουν. Η ανταπόκριση στην διέγερση των αισθήσεων!
Άσσος Ράβδοι, όπως φαίνεται η έκλειψη Ηλίου σας γεμίζει με ενεργεια και ζωτικότητα που δεν ξέρετε που να την ξοδέψετε. Γονιμότητα, δημιουργικότητα, καλή υγεία, θετικές αλλαγές, ολοκλήρωση.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 5,6,7,8,14,15,24,25
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,8,9,13,14,18,24,25,28
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 5,6,14,15,16,24,25

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο μήνας ξεκινά με μια πολύ δυνατή Νέα Σελήνη -Ολική έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη οπου αναμένεται να κοιτάξει μεσα στον 8ο οικο σας, εκεί που όλα μετασχηματίζονται, ωστόσο είναι και ο οίκος διαχείρισης των οικονομικών σας. Οι αντοχές σας θα δοκιμαστούν ως ένα σημείο όσο και μιας σχέσης. Πιστεύω όμως ότι η περίοδος που ακολουθεί θα είναι γεμάτη έντονη δραστηριότητα, αρκεί να μην βιάζεστε. Η εξέταση οποιονδήποτε θεμάτων, είτε πρόκειται για σχέση είτε πρόκειται για οικονομικά, είτε για ψυχολογικά ζητήματα, θα υπάρχει μια προσωρινή αστάθεια η μεταβλητότητα. Επικοινωνία, μετακινήσεις, θέματα εργασιακά, δημιουργία, παιδια και προσωπικές σχέσεις θα αντιμετωπιστούν με αυτοπεποίθηση και αυτό θα δώσει παραπάνω σταθερότητα, στην καθημερινή σας ζωή αρκεί να εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας. Αντίθετα, η πανσέληνος στους Διδύμους στις 19 Δεκέμβριου, είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις, παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και κάποια προβλήματα κυρίως σε επικοινωνιακό επίπεδο , με πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Προσοχή στην οδήγηση όπως επίσης και για μικρές αλλαγές στο καθημερινό πρόγραμμα σας.
Γενικότερα, η περίοδος του χειμώνα στην προσωπική σας ζωή δεν θα μπορείτε να ικανοποιήσετε πλήρως τους άλλους η ακόμα και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας η ακόμα μπορεί να σας  είναι δύσκολο να διατηρήσετε την τελειά εικόνα σας. Κάντε ό,τι μπορείτε, αλλά μην πιέζετε πολύ την όποια κατάσταση, γιατί το μόνο που θα κάνετε θα είναι να στραγγίσετε τον εαυτό σας χωρίς να πετύχετε ό,τι θέλετε. Τα Χριστούγεννα μάλλον σας βρίσκει εξαντλημένους για να βάλετε στην απολυτή τάξη την ζωή σας. Απλά φροντίστε τον εαυτό σας όσο μπορείτε για να ξεκουραστείτε. Η φυσική κατάσταση και η ενέργεια είναι εξίσου σημαντικά, και αυτό είναι νέας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία σας. Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς τουλάχιστον σας βρίσκει πολύ διαφορετικούς, αισιόδοξους γεμάτοι δύναμη. Θα υπαρχή ενθουσιασμός, ζεστά συναισθήματά, θετική επικοινωνία με τους άλλους.
Σελήνη/Ποσειδώνας και Άρης εξαντλούν τα αποθέματα ενέργειας στο πρώτο χρονικό διάστημα του μηνα. Ενθουσιασμός θα υπαρχή στις προσωπικές σας σχέσεις όμως ίσως μέχρι τα Χριστούγεννα να μην υπαρχή η κατάλληλη ανταπόκριση που επιθυμείτε η με την ταχύτητα που θέλετε, διότι θα υπαρχή κούραση και σύγχυση. Μετα τις γιορτές των Χριστουγέννων όλα θα πάνε καλυτέρα και θα νοιώσετε πιο ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι. Οι ελεύθεροι ίσως δημιουργήσουν μια παθιασμένη σχέση.
Οι καρτα Ερωτευμένοι για τον Δεκέμβριο συνδέεται με την αγάπη και των έρωτα, όμως αυτό μπορεί να σημαίνει ότι αμφιταλαντεύεστε χωρίς λόγο. Αν το ξεπεράσετε, θα υπαρχή ευτυχία, χαρά, εύνοια, αφοσίωση, έντονα συναισθήματα. Για κάποιούς μπορεί να σημαίνει νέο έρωτα.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,5,6,10,11,14,15,20,21,24,25,27,28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 5,6,8,9,14,15,18,24,25,27,28
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,13,14,17,18,24,25

ΖΥΓΟΣ
Αρκετά δυναμικά μπαίνει ο Δεκέμβριος με την Νέα Σελήνη -Ολική Ηλιακη έκλειψη στον Τοξότη να επικεντρώνεται στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα υπάρχει έμπνευση, δυνατά συναισθήματά και τώρα θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε τα μηνύματα τους στους άλλους, να κάνετε τις επιλογές που θέλετε και να μοιραστείτε ιδέες και συνθήματα οπου οι άλλοι θα ανταποκρίνονται στις επιθυμίες σας. Θα πρέπει να προσέχετε στο εργασιακό σας περιβάλλον, να μην βιάζεστε στις αποφάσεις και τις κινήσεις σας. Ακόμα και να προσπαθήσετε για το παραπάνω αυτή την περίοδο δεν θα σας βγει. Κάντε ότι είναι να κάνετε χωρίς να πιέζεστε. Επίσης δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για ριζικές αλλαγές όσο αφορά θέματα αισθητικής, όπως μικρές επεμβάσεις.
Επιπλέον, ενεργεια και αυτοπεποίθηση είναι αρκετά για να πέτυχετε και ο Άρης δίνει την ταχύτητά που πρέπει σε όλα τα πράγματα. Η πανσέληνος στους Διδύμους στις 19 του μηνα, δείχνει οικονομική επιτυχία και υλική ευχαρίστηση αλλα όμως σε κάθε περίπτωση δεν είναι ώρα για παράλογες αποφάσεις η κινήσεις σε ότι αφορά το χρήμα η ακόμα και έξοδα. Θα αισθάνεστε χαλαρά και είναι πιθανό να βασίζεστε στην σωστή σας κρίση και σοφία η θα μπορέσετε να εκτιμήσετε σωστά ότι είναι πολύτιμο για σας. Το αίσθημα μεγαλοπρέπειας θα σάς επιτρέπει να συγχωρείτε και να ξεχνάτε εύκολα, αλλά μην διαγράφετε καταστάσεις που μπορεί να επαναληφθούν εις βάρος σας.
Ο χειμώνας επικεντρώνετε σε βαθιές σκέψεις που κάνετε με σκοπο να καταλάβετε πολλά περισσότερα σχετικά με τους άλλους, που όμως διαφορά θαμμένα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια που πιστεύω ότι θα ελέγξετε. Ωστόσο, θα ασχοληθείτε με την καθημερινή σας ζωή, επαγγελματικά, και το άμεσο περιβάλλον. Τα φετινά Χριστούγεννα δεν ενδείκνυται για ιδιαίτερη κοινωνικοποίηση, θα υπαρχή χαμηλή ενεργεια και κούραση, οπότε καλό θα ήταν να μην πιέζεστε η να πιέζετε τους άλλους να ανταποκριθούν. Κάντε απλά και διασκεδαστικά πράγματα!  Να θυμάστε ότι ψευδαισθήσεις και οι αυταπάτες μπορούν να φορέσουν τη μάσκα της αληθινής έμπνευσης, γι’ αυτό περάστε μην πέφτετε με τα μούτρα σε μια νέα σχέση. Οι πιθανότητες μπορεί να εξατμιστούν όσο γρήγορα εμφανίζονται. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα διασκεδάζετέ η δεν θα περάσετε καλα με αυτούς που αγαπάτε η ότι έχετε επιλέξει να κάνετε. Η παραμονή Πρωτοχρονιάς σας βρίσκει σε μια τελείως διαφορετική ατμόσφαιρα, γεμάτο ενεργεια , ενθουσιασμό, με επίκεντρο και πάλι τις σχέσεις σας, οπου το πάθος και η φαντασία, η ελπίδα και η αισιοδοξία θα υπερισχύουν!
 Ο Ουρανός φέρνει μια διαρκής επιθυμία για ενθουσιασμό, συντροφιά, αναζήτηση νέων επαφών αλλα και ξαφνικές εμπειρίες για κάποιους. Ερμής και Δίας  δείχνουν έντονη κοινωνικότητα, ευχάριστες συναλλαγές και ανταλλαγή ιδεών, συζητήσεις, παρέες, ευχάριστες διασκεδάσεις, ότι θέλετε να τακτοποιήσετε το κάνετε με επιτυχία.
Τα 3 Πεντακτινα, δείχνουν δημιουργία, σχέδια που πραγματοποιούνται γρηγορά στο μέλλον, κάποιοι ίσως να βοηθήσουν να αποφασίστε σε θέματα επαγγελματικά. Πάντως είναι το χαρτί της πραγματοποίησης.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,5,6,11,12,13,14,15,22,23,24,25
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,6,8,9,16,18,25,28,29,30
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3,4,12,13,19,20,21,24

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Δεκέμβριος ξεκινά μια αρκετά δυνατή νέα σελήνη -Ολική έκλειψη Ηλίου οπου πρόκειται να επικεντρωθεί σε ζητήματα υγείας και εργασιακά θα σας απασχολούν στην καθημερινή σας ζωή. Η Ολική έκλειψη Ηλίου δείχνει μια σχετική αστάθεια και έλλειψη προσαρμογής η συντονισμού γενικότερα. Πιθανόν να σας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε στην εργασία σας και θα είναι δύσκολο να φτάσετε τον στόχο σας η μπορεί να βιώνετε άγχος και πίεση. Αυτό σημαίνει ότι θα σας είναι δύσκολο να υπακούτε σε κανόνες και κανονισμούς και θα είστε σε μια φάση σύγκρουσης και μάχης. Αν και θα έχετε εξίσου και την ιδια ικανότητα να επιβληθείτε, αυτό μπορεί να καταλήξει σε φιάσκο. Ισως υπάρχει η δυσκολία στο να εκφράσετε το εσωτερικό σας μήνυμα με λέξεις και να διατυπώσετε τον πραγματικό σας εαυτό που μπορεί να μην εμφανίζεται πάντα τόσο καθαρά όσο θα θέλατε. Δεν χρειάζεται να «ξεσκεπάζετε το στήθος» σας για να το δουν όλοι, αλλά η ευκαιρία είναι εδώ και μπορεί να ξεγλιστρήσετε χωρίς σύγκρουση, οπότε κάντε το να εμφανίζετε ως επιλογή, όχι  από τύχη. Η πανσέληνος στους Διδύμους στις 19 Δεκέμβριου φέρνει λεκτικές γκρίνια και διαφωνίες, το λιγότερο μια εξωτερική σύγχυση και μπέρδεμα θα έλεγα. Προσπαθειστε να συντονιστείτε και να ευθυγραμμιστείτε με το κλίμα τον εορτών. Αποφύγετε τώρα να πάρετε αποφάσεις η να βγάλετε συμπεράσματα.
Χωρίς να πω ότι θα είστε απολυτά ικανοποιημένοι από οικονομικής άποψης, ο χειμώνας θα είναι ευχάριστος, αλλα το άγχος και η πίεση δεν θα λείψουν. Θα αντλήσετε περισσότερη ενέργεια και ευχαρίστηση από τους φίλους σας και τις εξωτερικές σας δραστηριότητες. Τα Χριστούγεννα θα σας βρουν και εσάς κουρασμένους λόγω του γενικού κλίματος, όμως θα περάσετε πιο ευχάριστα και ήρεμα με την οικογένεια σας στο σπίτι σας.
Τουλάχιστον, η παραμονή Πρωτοχρονιάς, επικεντρώνετε και πάλι, στις προσωπικές σχέσεις, το σπίτι, την οικογένεια. Εκεί τα πράγματα θα είναι πιο ευχάριστα και αισιόδοξα και οι ελεύθεροι ίσως συναντήσουν νέους φίλους η δημιουργήσουν μια σχέση που θα φέρει έναν άλλο αέρα στην ζωή τους. Όπως και να εχει αναμένεται η νέα χρονια να φέρει ευχάριστες αλλαγές και αυτό φαίνεται ήδη από τώρα. Θα λάμψετε και θα είστε ο εαυτός σας.
Σελήνη, Ουρανός, Ερμής και Βόρειος Δεσμος φέρνουν αναστάτωση, εντάσεις. Ακολουθείτε την διαίσθηση σας, είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Πίεση και άγχος ίσως λόγω οικονομικών θεμάτων όμως κάποια καλα ναέ θα σας ανακουφίσουν.
Με Άσσο των Ράβδων, σας περιμένει ένα νέο ξεκίνημα, πιο αισιόδοξο και θετικότερο. Αλλαγή πορείας ίσως στα επαγγελματικά θέματα.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 5,6,14,15,16,24,25
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,8,9,18,28,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3,4,12,13,22,23,24

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρκετά δυναμικά μπαίνει ο Δεκέμβριος για σας τους Τοξότες με την Νέα Σελήνη -Ολική Ηλιακη έκλειψη στο ζώδιο σας στις 4 Δεκεμβρίου, οπου θα επικεντρωθεί σε θέματα δημιουργίας, παιδια και προσωπικές σχέσεις. Αν και θα παίξει ένα ρόλο ανανεωτικό μεσα από αυτό που κάνετε η θα φέρει ευκαιρίες για αυτοδημιουργια. Μπορεί να είναι πολλά πράγματα όμως προσοχή στις σχέσεις με τα παιδια σας αν έχετε η σε κάποιους φίλους. Κατά αλλα αν έχετε υπομονή θα περάσετε καλα το επόμενο χρονικό διάστημα. Αφθονεί ενέργεια, αισιοδοξία, δύναμη, επαγγελματική επιτυχία και χρήμα, όλα παίζουν, η υπομονή θα σας επιβραβεύσει. Οι ημέρες αυτές για σας είναι λάμψη και δύναμη. Φέτος, όμως υπάρχει ακτή το ξεχωριστό χάριν στην σύνοδο Ηλίου/Άρη που θα σας δώσει περισσότερη ενεργεια, ένας νέος δυνατός κύκλος ανοίγει ισχυρής θέλησης για περισσότερα επιτεύγματα. Η πανσέληνος στις 19 του μηνα στο αντίθετο ζώδιο από σας, στους Διδύμους είναι πιθανό να φέρει εντάσεις η άγχος και πίεση στο να προλάβετε όλα. Θα σας απασχολήσουν πνευματικά και ψυχολογικά ζητήματα, διότι θα είναι μια φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα. Ομως αυτό θα είναι τελείως παροδικό.
Τα προγνωστικά για τον χειμώνα δείχνουν να επικεντρώνεστε περισσότερο σε θέματα καθημερινότητας και εργασίας οπου θα τα πάτε αρκετά καλα και θα είστε ικανοποιημένοι, όχι όμως και τόσο από συναισθηματικής άποψης, ίσως να νιώθετε ότι κάτι σας λείπει. Η πολύ σύγχυση η διάφορες εσωτερικές συγκρούσεις φεύγουν και τα Χριστούγεννα αν και κουρασμένοι, θα είστε ενθουσιασμένοι και αισιόδοξοι, θα βρίσκεστε μεταξύ φίλων και οικογενείας, όμως θα περάσετε ευχάριστα! Η παραμονή Πρωτοχρονιάς θα είναι τελείως διαφορετική, το ιδιο όπως τα Χριστούγεννα αλλα με περισσότερη ελπίδα, συναισθηματική χαρά και ικανοποίηση, θετικότητα, όρεξη για διασκέδαση θα καλωσορίσετε την νέα χρονια!
Ερμής, Ποσειδώνας και Δίας δείχνουν μεγάλες προσδοκίες, πλούσια φαντασία, έμπνευση με θετικά αποτελέσματα και πραγματοποίηση. Πίεση στον χώρο εργασίας όμως αντέχετε την κακοβουλία γύρω σας η τις όποιές εντάσεις. Ελέγξτε για μηχανικές βλάβες που μπορεί να προκαλέσουν ζημιές. Αδυναμία να αντισταθείτε στα γλυκά. Παρόλα αυτά η ζωή σας σταδιακά παίρνει μια θετικότερη στροφή.
Οι 9 Ράβδοι συνδέεται με την υπέρτατη θυσία, ο πνευματικός σας κόσμος σε όλο του το μεγαλείο, εσωτερική δύναμη και ασφάλεια, ισχυρή θέληση αλλα και έλεγχος συναισθημάτων και υπερβολών.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,5,6,13,14,15,17,18,24,25
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 5,6,7,8,9,17,18,27,28
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,13,14,22,23,24,25

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με δυναμικό τρόπο μπαίνει ο Δεκέμβριος ξεκινώντας με μια δυνατή Νέα Σελήνη -Ολική ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη, οπου επικεντρώνετε στην προσωπική σας ζωή. Η έκλειψη αυτή αναμένεται να δημιουργήσει μια κάπως δύσκολη η άβολη ατμόσφαιρα οπου θα πρέπει ίσως να επιλυθούν κάποιες διαφωνίες, όμως και στον επαγγελματικό τομέα είναι πιθανό να δημιουργήσει μια μίνι- κρίση οπου θα πρέπει να επιβάλλετε ίσως την τάξη, χωρίς να πιέζετε να πράγματα υπερβολικά. Κατά τα αλλα θα θεωρηθεί μια περίοδος οπου θα μπορέσετε να κάνετε πολλά από οικονομικής άποψης ακόμη και πουλήσετε ένα σπίτι, αν το επιθυμείτε. Σημαντικο θα είναι και εσείς να εκτιμήσετε τι είναι πολύτιμο για σας, ειδικά στις προσωπικές σας σχέσεις, και να κάνετε μια σωστή εκτίμηση της προσωπικής σας ζωής.
Τουλάχιστον η έκλειψη Ηλίου θα δώσει περισσότερη έμπνευση, αγάπη, αισιοδοξία και θα σταθεροποιήσει τις προσωπικές σας σχέσεις γενικότερα, και αν δημιουργήσει μια κρίση, αυτή θα αντέξει στον χρόνο η θα δώσει κάτι που ίσως ψάχνατε πολύ καιρό, τόσο με σοβαρά, παραδοσιακά στοιχεία αλλα τουλάχιστον είναι πιθανό να φέρει περισσότερη αλήθεια, σοφία, ειλικρίνεια και σταθερότητα. Η πανσέληνος στις 19 του μηνα , στους Δίδυμους καθώς ενδυναμώνει περισσότερο τα επαγγελματικά και τα οικονομικά, καθώς αυτό που επιθυμείτε εμφανίζετε την κατάλληλη στιγμή. Στην προσωπική σας ζωή η κατάσταση παραμένει ασταθής και υπάρχει κάποια απογοήτευση. Ομως μην χάνετε την ελπίδα σας για την επιρροή μιας πανσελήνου, που φέρνει μόνο προσωρινά αποτελέσματα αλλα η Ηλιακη έκλειψη υπόσχεται πολύ περισσότερα. Λίγες ωρες αργότερα θα επικεντρωθεί στη κοινωνική σας ζωή και στόχους για το μέλλον, οπότε η διάθεση αλλάζει.
Το χειμερινό ηλιοστάσιο στο ζώδιο σας άλλωστε στις 21 Δεκεμβρίου, είναι πιο ζεστό, κοινωνικό και επιτυχημένο από κάθε άποψη. Θα φέρει περισσότερη επαγγελματική ικανοποίηση, κοινωνική επέκταση. Καλό θα ήταν  όμως να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις στην προσωπική σας ζωή και να μην απομονώνεστε στις δίκες σας σκέψεις. Τα Χριστούγεννα βγάζουν κούραση, κυρίως ψυχολογική, τα ενεργειακά σας επίπεδα θα είναι χαμηλά, και αυτό προϋποθέτει ζέστες οικογενειακές στιγμές, στο σπίτι, επικοινωνία και παρέα με ανθρώπους που αγαπάτε και γνωρίζετε καλα. Όμως το μυαλό σας δεν θα σταματά να γυρίζει γύρω από τα οικονομικά και επαγγελματικά. Ευχάριστα θα είναι  αλλα καλό θα ήταν για λίγο το σώμα να ξεκουραστεί και το πνεύμα. Η παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι τελείως διαφορετική, καθώς το 2021 φεύγει αλλα και η επόμενη ανοίγει γεμάτη ελπίδα, ενθουσιασμό και διάθεση για αλλαγές. Αυτός είναι πολύ σημαντικός κύκλος που ανοίγει, πολύ διαφορετικός με άφθονη ενεργεια, που αντιπροσωπεύει νέες θέσεις εργασίας, νέα έργα και νέους στόχους που αναπτύσσονται τον επόμενο μήνα που θα διαρκέσει για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο Δεκέμβριος αναπτύσσει νέες δυνατότητες, ακόμα και να δεν το βλέπετε, με την κοινωνική σας ζωή να εξελίσσεται διαρκώς όπως και το περιβάλλον σας που θα είναι πιο διεγερτικό και ενθαρρυντικό ώστε να κάνετε περισσότερα πράγματα. Συμβούλια, συσκέψεις, συζητήσεις, νέες ιδέες, προτάσεις, ομιλίες, τεχνολογία, ίσως σας απασχολήσουν. Είναι πάντως μια ευνοϊκή περίοδος που δεν σταματά εδώ. Αφροδίτη/Πλούτωνας δείχνει πάθος στις προσωπικές σας σχέσεις, γενναιοδωρία, ανταλλαγή συναισθημάτων, υπερβολικά κέρδη, ένα μεγάλο δώρο ίσως, πολλά πραγματοποιούνται. Στις προσωπικές σας σχέσεις θα υπάρχει η τάση για υπερβολές όμως οι μεγάλες προσδοκίες ίσως να σας προσγειώσουν απότομα, ειδικά για αυτούς που ξεκίνησαν μια σχέση πρόσφατα.
Το 6 Κούπα φέρνει γενναιόδωρα συναισθήματα, αναμνήσεις, όμορφη ατμόσφαιρα, ίσως μια επανασύνδεση, επισκέψεις, συναντήσεις, ίσως και μια μικρή μεταβολή η αναστάτωση μικρής διάρκειας.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 3,4,5,6,12,13,14,15,19,20,21,24,25
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 5,6,7,8,9,14,15,18,24,25,28
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 5,6,14,15,24,25,27,28

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Δεκέμβριος ξεκινά με έναν πολύ δυναμικό τρόπο, με μια αρκετά δυναμική Νέα Σελήνη -Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη, που σηματοδοτεί έναν νέο, πιο πετυχημένο κύκλο στα επαγγελματικά σας σχέδια, γεμάτα ελπίδα και έμπνευση. Όπως και να εχει προσωρινά αυτά μπορεί να μην λειτουργούν, όμως το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να είναι πολύ δραστήριο από κάθε άποψη. Έτσι η έκλειψη Ηλίου ενώ προσωρινά μπορεί να μπλοκάρει η να δοκιμάζει φιλίες και συνεργασίες η να καθυστερεί τους στόχους σας όμως, στην συνέχεια τα πράγματα αλλάζουν, οπου η επικοινωνία, συμφωνίες, μετακινήσεις μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, όμως οι προσπάθειες και η υπομονή σας θα σας βγουν σε καλό. Θα υπάρξουν καλύτερες ευκαιρίες. Στις προσωπικές σας σχέσεις θα πρέπει να εμπιστευτείτε τους άλλους αλλα κυρίως την διαίσθηση σας, οπου παίρνονται μικρά ρίσκα, ωστόσο η αυτοπεποίθηση σας θα είναι αρκετά υψηλή και αυτό θα φέρει περισσότερη τύχη. Η πανσέληνος στις 19 Δεκεμβρίου στους Δίδυμους είναι και αυτή αρκετά θετική οπου θα υποστηρίξει την οικογενειακή ατμόσφαιρα τις γιορτινές ημέρες, την δημιουργικότητα, την κοινωνική σας ζωή και την προσωπική γενικότερα αλλά και τα οικονομικά. Μην δίνετε σημασία στις μικροδιαφωνίες.
Γενικότερα, κατά την χειμωνιάτικη περίοδο θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με την υγεία σας, την φυσική σας κατάσταση και να φροντίζετε τον εαυτό σας, καθώς θα υπάρχει μια προδιάθεση για ατυχήματα, ωστόσο το αγωνιστικό σας πνεύμα δεν θα σα εγκαταλείψει, προσοχή όμως μην φτάσει στα όρια της επιθετικότητας η μπορεί να το παρακάνετε και να είστε υπερβολικοί. Αν ανησυχείτε για τις προσωπικές σας σχέσεις αυτό που εχω να πω είναι ότι όλα θα έρθουν και θα γίνουν στην ώρα τους. Δεν θα περάσετε και άσχημα όμως!
Την ημέρα των Χριστουγέννων θα υπάρχει ενθουσιασμός και όρεξη, όμως ταυτόχρονα βγάζει και κούραση, καθώς πάντα οι ολικές εκλείψεις βγάζουν αρκετή κούραση ενώ ταυτόχρονα δεχόμαστε ένα μεγάλο ποσοστό ενάργειας. Παρόλου την εξάντληση, περνάτε ήρεμα και πολύ ευχάριστα με έναν δικό σας άνθρωπο η σύντροφο, μαγικές ωρες! Οπου και να είστε μεσα στην γιορτινή ατμόσφαιρα! Ότι και να κάνετε τώρα, αφήστε το ,καθώς ολόκληρος ο κόσμος προετοιμάζετε για την υποδοχή της νέας χρονιάς! Οι πλανήτες ετοιμάζονται να φέρουν θετικές αλλαγές στην ζωή σας, αλλα όχι το βραδύ αυτό συγκεκριμένα! Πολύ πιθανόν να περάσετε με κόσμο, φίλους και δικούς σας ανθρώπους. Όμως είναι μια βραδιά γεμάτη αισιοδοξία, αγάπη, ελπίδα για το μέλλον.! Απολαύστε την και κάντε μια ευχή!
Η εξυπνάδα, η αντίληψη σας, τα αντανακλαστικά σας θα λειτουργήσουν αρκετά καλα, ίσως και μια επαγγελματική επιτυχία φέρει αυτός μήνας. Ερμής, Αφροδίτη και Ουρανός! Ισως αυτό να συμπεριλαμβάνει και ξαφνικές απρόοπτες προτάσεις για διασκέδαση. Βλέπετε ίσως η ενεργεια της ολικής έκλειψης ξεμπλοκάρει τα πράγματα και δώσει μια νέα ώθηση. Με Άρη/Πλουτωνα μην κάνετε «ταρζανιές» όμως και εκτίθεστε, σε επικίνδυνες καταστάσεις. Μην είστε απαισιόδοξοι, αν ταλαιπωρηθήκατε φέτος, οικονομικά αυτό θα ξεπεραστεί και θα αλλάξει.
Ο Ακόλουθος των Ξιφών, φέρνει ευχάριστες αλλαγές και λύσεις αρκεί να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 3,4,5,6,12,13,14,15,22,23,24,25
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,8,9,10,11,18,20,21,28,30
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,2,6,16,25,29,30

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που ξεκινά με ένα πολύ δυναμικό τρόπο οπου θα δεχτείτε ένα τεράστιο ποσοστό ενέργειας και αυτό δεν είναι άλλο από την Νέα Σελήνη- Ολική έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου. Θα επικεντρωθεί σε θέματα παιδείας, μετακινήσεις, επικοινωνία..εν ολίγοις ίσως να βρίσκεστε στο πόδι για να προλάβετε πολλές δουλειές ταυτόχρονα όμως η έκλειψη αυτή θα δείχνει μια κρίση στον τομέα των οικονομικών η ότι θα υπάρξουν διαφωνίες ως προς την διαχείριση η θέματα που αφορούν κληρονομικά ζητήματα θα έρθουν στην επιφάνεια. Θα κληθείτε να κάνετε μια γενική  εκτίμηση της όποιας κατάστασης, που όμως μπορεί να γίνουν και λάθη που αργότερα θα μετανιώσετε. Διαφωνίες και εντάσεις μπορεί να προκύψουν με το άμεσο περιβάλλον σας, π.χ. αδέρφια, συγγενείς. Κάποιοι ίσως θελήσουν να παρακολουθήσουν σεμινάρια η ξεκινήσουν για παράδειγμα ένα νέο κύκλο σεμιναρίων για να ενισχύσουν τα επαγγελματικά τους. Όλο αυτό μοιάζει με κυνήγι στόχων, που όμως βγαίνει επαγγελματικά σε καλό και πετυχαίνει, ακόμα και αν βιώνετε μια μεταβλητότητα η δεν μπορείτε να διακρίνετε σωστά κάποια πράγματα. Η πανσέληνος στους Διδύμους στις 19 του μηνα  εξακολουθεί να δείχνει μια αδυναμία στα πράγματα, η μπέρδεμα και σύγχυση οπότε θα πρέπει να είμαστε σίγουροι για τα βήματα και τις αποφάσεις μας σε αυτόν τον τομέα που λέγετε καριέρα και επαγγελματική ζωή. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.
Η χειμωνιάτικη περίοδος θα είναι πιο ευχάριστη και θετικότερη στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα χωρίς να σημαίνει ότι θα παίρνετε συνεχώς την ίδια ικανοποίηση και αυτό συμβαίνει και στην προσωπική σας ζωή.
Τα φετινά Χριστούγεννα παρόλο του ότι θα έχουν έναν περίεργο ενθουσιασμό η μια διάθεση για να αλλάξουμε τοπίο, η ενεργεια που υπάρχει δεν μας επιτρέπει και πολλά καθώς βγαίνει μια κούραση κυρίως ψυχολογικής φύσεως. Θα προτιμήσετε να περάσετε την γιορτή των Χριστουγέννων με δικούς σας ανθρώπους με πολύ ευχάριστο τρόπο σκεπτόμενοι τους μελλοντικούς σας στόχους η τουλάχιστον προσπαθείτε για κάτι τέτοιο, καθώς τα κομπλιμέντα, η καλή παρέα και το γιορτινό περιβάλλον δεν σας αφήνουν σε ησυχία, με την καλή έννοια.
Η παραμονή Πρωτοχρονιάς θα είναι πολύ διαφορετική, καθώς υπάρχει η τάση να σκεφτόμαστε ότι άντε, να φύγει η χρονια πολύ γρήγορα ,μπας και ο επόμενος χρόνος είναι καλύτερος, διότι εδώ που τα λεμέ, με οσα συμβαίνουν, δεν μπορούμε να πούμε ότι όλα πάνε καλα. Κατακλυζόμαστε από αυτό το συναίσθημα όπως επίσης και από το συναίσθημα της ελπίδας, της αισιοδοξίας ότι τώρα όλα θα πάνε καλα, τα πράγματα θα είναι πιο σταθερά, πιο ήρεμα και ευχάριστα!
Ο Ποσειδώνας θα επιμένει αυτόν μηνα να προσδιορίσετε τους στόχους σας, να μην ενεργείτε χωρίς να είναι τα πράγματα ξεκάθαρα για σας διότι θα έχετε την τάση πολύ εύκολα να υποκύπτετε σε λάθη. Μπορεί να συναντήσετε υποσκάπτουσες η έντονα προκλητικές καταστάσεις. Δίας και Πλούτωνας βοηθούν να αποκτήσετε περισσότερη επιρροή  πάνω στους άλλους, οπότε χρησιμοποιήστε το με σοφό τρόπο. Από συναισθηματικής άποψης τα πράγματα είναι αρκετά θολά όμως και ίσως το 2021 σας αφήσει με «κρύα καρδιά».
Όμως με το 2 Κούπα υπάρχει η δυνατότητα μιας επανασύνδεσης η μιας σημαντικής συμφωνίας. Δείχνει ότι το επίκεντρο θα είναι οι προσωπικές σχέσεις ,συνεργασίες ίσως και μια συμφιλίωση με πρόσωπα η καταστάσεις, ακόμα και μικροσυμβιβασμους.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,5,6,13,14,15, 24,25
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,8,9,11,12,13,18,22,23,28
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3,4,8,9,18,28,31
https://astroephimerides.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια