Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Που να ταξιδέψεις σύμφωνα με το ζώδιό σου

Εάν οργανώνεις το επόμενο ταξίδι σου και αναρωτιέσαι ποιος θα ήταν ο ιδανικότερος προορισμός για σένα, αυτή την περίοδο, μπορείς να ρίξεις μια ματιά παρακάτω και να πάρεις μια ιδέα από αυτά που λένε τ’ άστρα για σένα.
Βρες το ζώδιό σου και μάθε τον επόμενο ταξιδιωτικό σου προορισμό από τον παγκόσμιο χάρτη … 
Ο Κριός στο … Λονδίνο
Για τον Κριό που του αρέσει να κινείται και βαριέται εύκολα, το Λονδίνο είναι ο ιδανικός προορισμός. Νυχτερινή ζωή, αξιοθέατα, μαγαζιά και show, θα κάνουν τον ανυπόμονο Κριό να μη βαρεθεί ούτε λεπτό.

Ο Ταύρος στη … Ρώμη
Ο Ταύρος θα λατρέψει τη Ρώμη. Η αφθονία σε πίτσα και ζυμαρικά, σε συνδυασμό με τη μόδα και τη φινέτσα των Ιταλών, θα κάνουν τον καλοφαγά Ταύρο να μη θέλει να γυρίσει πίσω ποτέ.

Ο Δίδυμος στη… Βαρκελώνη
Ο Δίδυμος αγαπά τα ταξίδια και τις εκδρομές μικρής απόστασης και η Βαρκελώνη προσφέρεται γι’ αυτό μιας και η Μαδρίτη, η Γρανάδα και η Σαραγόσα μπορούν να γίνουν ολοήμερες εκδρομές. Παρόλα αυτά η υπέροχη αρχιτεκτονική της πόλης και οι ρυθμοί της, δε θα τον αφήσουν εύκολα να απομακρυνθεί.

Ο Καρκίνος στο … Martha’s Vineyard (Μασσαχουσέτη)
Με τόσες πολλές ξεχωριστές νησιωτικές πόλεις, υπάρχει ένα μερος που κάνει τον Καρκίνο να νιώθει σαν στο σπίτι του. Με τις παραλίες παγκοσμίου φήμης, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, τα φρέσκα ψάρια και την τοπική παραγωγή , το Martha’s Vineyard (Αμπέλι της Μάρθας) είναι το ιδανικό μέρος για να κινείται ο Καρκίνος με το δικό του χαλαρό ρυθμό, όπως ακριβώς επιθυμεί.

Ο Λέων στην … Ταϊτή
Το καλοκαιρινό ζώδιο αυτό που χρειάζεται είναι ο ήλιος. Έτσι, η Ταϊτή είναι ιδανικός προορισμός αφού μπορεί να επιδοθεί στα αγαπημένα του θαλάσσια σπορ και στη συνέχεια να επισκεφτεί μαγαζιά, μουσεία και όμορφα μέρη για δείπνο.
 
Ο Παρθένος στο …Napa Valley (Καλιφόρνια)
Ο λάτρης της φύσης Παρθένος θα αγαπήσει αυτό το μέρος στην Καλιφόρνια. Θα μπορέσει να κάνει πεζοπορία, ορειβασία , σπα και να επιλέξει σε ποιο από τα υπέροχα εστιατόρια θα δειπνήσει.
Ο Ζυγός στο …Παρίσι
Δεν υπάρχει πιο ρομαντικό μέρος στον κόσμο και ο ρομαντικός Ζυγός, θα το λατρέψει. Η αισθητική της πόλης, τα μουσεία και η μόδα, θα ικανοποιήσουν το εκλεπτυσμένο γούστο του.

Ο Σκορπιός στο … Άμστερνταμ
Ο ερωτικός Σκορπιός θα λατρέψει το Άμστερνταμ, αφού η πόλη αποπνέει κι αυτή κάτι ερωτικό. Θα μπορέσει να επισκεφτεί τα sex museums, τις εκθέσεις και τη ζωή στην πόλη με ποδήλατα. Η κουλτούρα, η αρχιτεκτονική και το φαγητό θα τον ικανοποιήσουν πλήρως.

Ο Τοξότης στη … Νέα Ορλεάνη
Στη Νέα Ορλεάνη όλα είναι αρκετά easy going …όπως και ο Τοξότης. Οι άνθρωποι είναι φιλικοί και χαλαροί, κάτι που θα τον κάνει να νιώσει ο εαυτός, αφού λατρεύει να μιλάει και να γνωρίζει κόσμο.

Ο Αιγόκερως στο …Άσπεν (Κολοράντο)
Τα κοσμοπολίτικα restaurants, οι παρθένες βουνοκορφές και τα σικάτα μαγαζιά θα κάνουν το Άσπεν τον αγαπημένο προορισμό του Αιγόκερου. Θα μπορέσει να κάνει και το αγαπημένο του χόμπι: το σκι!

 Ο Υδροχόος στο… Βερολίνο
Οι γκαλερί, τα μουσεία, η άγρια νυχτερινή ζωή και η urban αισθητική κάνουν το Βερολίνο τον ιδανικό προορισμό για έναν Υδροχόο, που βαριέται εύκολα.

Ο Ιχθύς στο … Στρασβούργο
Το φυσικό τοπίο, τα πλακόστρωτα δρομάκια και οι ποδηλατόδρομοι κάνουν το Στρασβούργο ένα ήσυχο μέρος που όλα λειτουργούν ομαλά: όπως ακριβώς θέλει να είναι τα πράγματα και ο Ιχθύς.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια