Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πώς να διώξεις το άγχος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ψάχνεις τεχνικές για να απομακρύνεις το άγχος και τον πανικό από την καθημερινότητά σου; Δες τι προτείνει το ζώδιό σου γι’ αυτό. Κάθε ζώδιο έχει διαφορετική ανταπόκριση στις τεχνικές. Διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα, σύμφωνα με τις παρακάτω προτάσεις …

Κριός
Ο Κριός αγαπάει τη δυναμική άσκηση και τη γυμναστική που τον “καίει”. Προτίμησε ένα πρόγραμμα γυμναστικής που να περιλαμβάνει cardio και θ’ αρχίσεις σύντομα να ηρεμείς.

Ταύρος
Ο Ταύρος δεν αγαπάει τη γυμναστική, αλλά τις πιο πνευματικές ασκήσεις. Γι’ αυτό δοκίμασε να κάνεις πρακτικές διαλογισμού που επικεντρώνονται στο κάθε σημείο του σώματος ξεχωριστά.

 Δίδυμος
Ο Δίδυμος προτιμάει το διάλογο στη ζωή του. Έτσι, ένα γκρουπ στο οποίο θα μπορεί να ακούει και να ανταλλάσσει απόψεις πάνω σε αυτά που τον απασχολούν θα ήταν ιδανικό.

Καρκίνος
Αυτό που έχει ανάγκη ο Καρκίνος είναι να απολαύσει το πρωινό του. Η διαδικασία της προετοιμασίας και η ιεροτελεστία του να κάτσει και να απολαύσει το φαγητό του, τον ηρεμεί πραγματικά, οπότε πρέπει να δώσει χρόνο σε αυτό.

Λέων
Ο Λέων νοιάζεται πάντα για το πως φαίνεται. Το να έχει καθαρό και λαμπερό πρόσωπο, μπορεί αν τον ηρεμήσει στ’ αλήθεια. Έτσι, η συνεχής φροντίδα και περιποίηση με λοσιόν, μάσκες και επισκέψεις σε κέντρα αισθητικής κρίνεται απαραίτητη.

Παρθένος
Ο τελειομανής Παρθένος θέλει τα πάντα να περνούν από τα χέρια του. Για να μπορέσει, όμως, να χαλαρώσει θα πρέπει να βρει μια δραστηριότητα που τον γεμίζει, αλλά στην οποία δε χρειάζεται να ανησυχεί για να είναι όλα τέλεια.

Ζυγός
Ο Ζυγός είναι από τα πιο αγχώδη ζώδια και τα πάντα μπορούν να τον επηρεάσουν. Μια πρακτική, κατά την οποία μαθαίνει να διαχωρίζει τις σκέψεις του από τα συναισθήματά του θα τον βοηθήσει πολύ να χαλαρώσει.

Σκορπιός
Παρόλο που μοιάζει το τελευταίο ζώδιο που θα μπορούσε να σταματήσει κάπου για να μυρίσει απλά ένα λουλούδι, ο Σκορπιός μπορεί να ηρεμήσει πραγματικά με τη βοήθεια της αρωματοθεραπείας.

Τοξότης
Τις μέρες που ο Τοξότης αισθάνεται πιεσμένος, μπορεί να χάσει την αυτοπεποίθησή του. Αυτό που θα τον βοηθήσει είναι το να σταθεί απέναντι από τον καθρέφτη, να χαμογελάσει και να μιλήσει στον εαυτό του ενθαρρύνοντάς τον.

Αιγόκερως
Αυτό που θα βοηθήσει τον Αιγόκερω να ηρεμήσει και να μπορέσει να αντεπεξέλθει σε μια πιεστική μέρα, είναι το να ξυπνήσει και να κάνει διαλογισμό για 10′ σε ένα ήσυχο μέρος του σπιτιού του.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος έχει ένα μυαλό που δουλεύει συνεχώς, κάτι το οποίο μπορεί να γίνει πολύ κουραστικό. Για να μπορέσει να ξεφύγει από τις σκέψεις του, μπορεί να χαλαρώσει διαβάζοντας ένα βιβλίο που θα τον απορροφήσει και θα τον βγάλει για λίγο από τον κόσμο του.

Ιχθύς
Σαν ευαίσθητος και συναισθηματικός που είναι ο Ιχθύς, θα μπορέσει να βρει το κέντρο του, κρατώντας καθημερινά ένα ημερολόγιο ευγνωμοσύνης, γράφοντας τα πράγματα για τα οποία είναι χαρούμενος μέσα στη μέρα του.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια