Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι μπορεί να πάει σωστά και τι λάθος σε περιόδους ανάδρομου Ερμή

ΦΈΤΟΣ: 27 Σεπτεμβρίου έως 18 Οκτωβρίου 2021
Τι μπορεί να πάει λάθος σε περιόδους ανάδρομου Ερμή:
δεν βρίσκετε πουθενά τα κλειδιά σας
χαλάει το αμάξι σας
αγνοείτε τα «μικρά γράμματα» σε ένα επίσημο έγγραφο κι αυτό κοστίζει
αγοράζετε κάτι ακριβά, και μετά από λίγες μέρες το βρίσκετε μισοτιμής
ο υπολογιστής σας χαλάει ξαφνικά, και χάνετε ό,τι δουλειά είχατε κάνει μέχρι τότε
τα έγγραφα δεν φτάνουν στον παραλήπτη για τον οποίο προορίζονται
τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματά σας μένουν αναπάντητα
η πτήσεις καθυστερούν, οι αποσκευές σας χάνονται
κανονίζετε μια συνάντηση αλλά πάτε σε λάθος σημείο
μαλώνετε με τον κολλητό σας γιατί σας χρεώνει πως τον κουτσομπολεύετε
τα γκατζετάκια που πήρατε και δούλευαν άψογα, ξαφνικά δεν λειτουργούν

Τι μπορεί να πάει σωστά σε περιόδους ανάδρομου Ερμή:
ένας παλιός φίλος έρχεται σε επαφή ξανά μαζί σας
ολοκληρώνετε μια δουλειά που σας είχε ταλαιπωρήσει
διαπραγματεύεστε μια συμφέρουσα συμφωνία
αναγκάζεστε να ξανακάνετε κάτι, και εξ αιτίας αυτού το βελτιώνετε
μία δύσκολη συζήτηση που πρέπει να κάνετε, τελικά πηγαίνει καλά
εμφανίζεται ως διά μαγείας κάτι που είχατε χάσει και το ψάχνατε
βρίσκετε το πορτοφόλι που χάσατε, και τελικά έχει μέσα περισσότερα χρήματα από όσα νομίζατε
η ανακαίνιση και η διακόσμηση που κάνετε έχουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα από όσο πιστεύατε
η ιστοσελίδα σας τα φτύνει, και η νέα με την οποία την αντικαθιστάτε είναι πολύ καλύτερη
βλέπετε στον ύπνο σας τη λύση για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε
Τι να κάνετε όταν ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος
Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος πρέπει να εστιάζουμε στο πρόθημα–ανα (ή –ξανα) που δείχνει επανάληψη:
Ανα-νεώστε: αν αναλάβετε νέες υποχρεώσεις και δεσμεύσεις πριν τελειώσετε με τις παλιές, μπορεί να φορτωθείτε υπερβολικά. Είναι προτιμότερο να αρκεστείτε τώρα στην ανανέωση αυτών που έχετε ήδη στη ζωή σας.

Ανα-θεωρήστε: όλοι χρειαζόμαστε χρόνο για να εξετάσουμε τα πράγματα και να αποφασίσουμε αν ακολουθούμε τον σωστό δρόμο. Ίσως ήρθε η ώρα για μια νέα προσέγγιση. Το διπλοτσεκάρισμα μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και να σας γλιτώσει από μια πιθανή απογοήτευση μελλοντικά. Ο επανέλεγχος των οικονομικών σας, για παράδειγμα, σε μια περίοδο ανάδρομου Ερμή μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα, μέσω ας πούμε ενός καλύτερου συμβολαίου με μια διαφορετική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Ανα-λογιστείτε: μερικές φορές πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να μελετήσετε την επόμενη κίνηση σας. Ο ανάδρομος Ερμής είναι μια στιγμή να σκεφτείτε τι έχετε πετύχει μέχρι τώρα και πού θέλετε να ανα-κατευθύνετε τις ενέργειές σας. Κατά την οπισθοδρόμηση του Ερμή είστε πιο διαισθητικοί, και ανακαλύπτετε ιδέες που συνήθως αποκλείονται από τη συνειδητή σκέψη.

Επανα-φορτίστε:  μπορεί η ακύρωση ή αναβολή μιας επαγγελματικής συνάντησης να σας προκαλέσει απογοήτευση, όμως σας επιτρέπει να συλλέξετε πρόσθετες, χρήσιμες πληροφορίες ή σας δίνει την ευκαιρία να επανα-φορτίσετε τις μπαταρίες σας, ώστε να αξιοποιήσετε καλύτερα το δυναμικό σας. Είναι, επίσης, μια στιγμή κατάλληλη για να αναθεωρήσετε ένα γραπτό σας.

Ανα-καινίστε: αν κάτι που σας ανήκει φαίνεται λίγο ξεπερασμένο, πολύ εύκολα μπορείτε να βγείτε στην αγορά να πάρετε κάτι καινούργιο. Όμως, με λίγη προσπάθεια ίσως μπορείτε να το μετατρέψετε σε κάτι νέο. Ο ανάδρομος Ερμής είναι ιδανική στιγμή για ανακύκλωση.

Επισκευάστε: επισκευάστε όλες τις μικροζημιές που μπορεί σε βάθος χρόνου να γίνουν μεγαλύτερες. Αν η βρύση στάζει, μην περιμένετε να πλημμυρίσει το σπίτι σας. 

Ξανα-σκεφτείτε: όπως αλλάζει η ζωή σας, το ίδιο κάνουν και οι ιδέες σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξανασκεφθείτε τα πιστεύω σας, τα πρότυπά σας και τις αντιλήψεις σας. Αν κάποιο από αυτά το διατηρείτε απλά από συνήθεια ενώ δεν ταιριάζει πουθενά με τη ζωή σας, αλλάξτε το.

Αντισταθείτε: αν δεν υποκύψετε στην παρόρμηση να αγοράσετε κάτι επιτόπου, θα το βρείτε λίγο αργότερα φθηνότερο, και ίσως να βρείτε και κάτι που σας ταιριάζει περισσότερο.

Ερευνήστε: πριν κάνετε κάποια κίνηση, εξασφαλίστε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Την τελική σας απόφαση, όμως, πάρτε την καλύτερα όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία.

Ξανα-γυρίστε: όσον αφορά τις επιχειρήσεις, η επιστροφή σε παλιούς πελάτες μπορεί αυτό το διάστημα να αποδώσει περισσότερο από ό,τι οι προσπάθειες για την προσέλκυση νέων.

Ξανα-επισκεφθείτε: αν υπάρχει ένα μέρος στο οποίο πάντα θέλατε να ξαναπάτε, αλλά κατά κάποιον τρόπο δεν βρίσκετε ποτέ τον χρόνο, τώρα με τον ανάδρομο Ερμή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συμβεί.  Επίσης, ίσως θελήσετε να αντιμετωπίσετε ξανά μια παλιά κατάσταση βλέποντάς την με άλλα μάτια.

Ανα-διοργανώστε: αφιερώστε χρόνο για να οργανώσετε το σπίτι σας, τον χώρο δουλειάς σας και τη ζωή σας. Κάτι τέτοιο θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα.

Ανα-κτήστε: χαμένα αντικείμενα συχνά βρίσκονται σε περίοδο ανάδρομου Ερμή, ειδικά αν φροντίσετε να τακτοποιήσετε τον χώρο σας.

Επανα-συνδεθείτε: η επανασύνδεση με φίλους και συγγενείς είναι μια από τις πιο θετικές πλευρές της περιόδου ανάδρομου Ερμή. Όμως, αν επανασυνδεθείτε με έναν πρώην, καλό θα ήταν να είστε συγκρατημένοι γιατί συνήθως υπάρχει λόγος που είναι «πρώην». Μπορείτε επίσης να επανασυνδεθείτε με τους στόχους σας και να θελήσετε να τους πετύχετε.

Επιλύστε: οι άλυτες διαφωνίες, ακόμα κι αν προσποιείστε ότι δεν υπάρχουν, παραμένουν στο παρασκήνιο και επηρεάζουν τις σχέσεις σας. Το ξεκαθάρισμα οποιωνδήποτε διαφωνιών και η αντιμετώπισή τους θα σας επιτρέψει να κάνετε μια νέα αρχή.

Επανα-λάβετε: μπορεί να μην σας είναι ευχάριστο να ξαναλέτε τα ίδια πράγματα, αλλά είναι ασφαλέστερο σε περιόδους ανάδρομου Ερμή. Έτσι, κι επειδή δεν εκπέμπουμε όλοι στο ίδιο μήκος κύματος, μην κάνετε υποθέσεις αλλά επαναλάβετε ώστε να βεβαιωθείτε πως σας κατανόησαν.
asteriskos

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια