Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ποιό τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου ταιριάζει στο ζώδιο σου

Λέμε το τελευταίο αντίο στον Πρίγκιπα του Ελληνικού Τραγουδιού Τόλη Βοσκόπουλο, με ένα μεγάλο αφιέρωμα στα τραγούδια του! 
Λατρεμένος Τόλης Βοσκόπουλος, ο Πρίγκιπας του Ελληνικού Τραγουδιού, ο οποίος έχει αφήσει την δική του εποχή  μέσα από τα τραγούδια του τα οποία άγγιξαν ευαίσθητες χορδές στην ψυχή μας. Εμείς στο Oroskopos.grλέμε το τελευταίο αντίο  σε αυτό το χαρισματικό Λιοντάρι , μέσα από το έργο του, τα τραγούδια του τα οποία έχουν αφήσει ιστορία και που όλοι μας τα έχουμε τραγουδήσει! Τραγούδια που είναι βγαλμένε μέσα από την ζωή, εξυμνούν τον έρωτα και την αγάπη και θα μας συντροφεύουν για πάντα!  Σε αυτό το άρθρο λοιπόν κάνουμε ένα αναμνηστικό Playlistμε αγαπημένα τραγούδια του Τόλη Βοσκόπουλου που ταιριάζουν σε όλα τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ
«Είναι το κάτι που μένει»
«Είναι το κάτι που μένει όταν μι’ αγάπη πεθαίνει νωρίς, είναι το κάτι που δένει αυτούς που ζουν χωρισμένοι, θαρρείς»! Είναι γεγονός αγαπημένε μου Κριέ ότι στην πορεία της αισθηματικής σου ζωής μετράς ξαφνικά δυνατά ερωτικά πάθη, γεμάτο ενθουσιασμό, τα οποία ωστόσο δεν έχουν μεγάλη διάρκεια στο χρόνο! Έρωτας ή Ενθουσιασμός;;; Ίσως και εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις, το βέβαιο είναι όπως τραγουδά ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι το κάτι που μένει και εσύ πάντα κρατάς κάτι που έχεις να θυμάσαι από τους έρωτες που πέρασαν.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μεγάλη σου η ζήλεια
«Η μεγάλη σου η ζήλεια σου επίκρανε τα χείλια, το φιλί σου δηλητήριο πικρό, είν’ η ζήλεια ένα μαχαίρι που σου όπλισε το χέρι και με πληγώνεις κάθε ώρα και λεπτό.» Γυρνάμε λίγο το χρόνο πίσω, περίπου στο 1970 όπου κυκλοφόρησε αυτό το τραγούδι , το οποίο ταιριάζει απόλυτα στην δική σου αισθηματική ζωή αγαπημένε μου Ταύρε, δεν χρειάζεται να επεκταθώ, το ξέρεις, το ξέρω, το ξέρουμε όλοι ότι ζηλεύεις πολύ!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Κι έλεγες
«Κι έλεγες Κι έλεγες η αγάπη μας θα ζήσει κι έλεγες μέχρι η γη να σταματήσει κι έλεγες δε θα σ’ αρνηθώ ποτέ μου κι έλεγες, τι δεν έλεγες Χριστέ μου κι έλεγες»! Κάθε φορά που ακούω αυτό το τραγούδι του Τόλη αγαπημένε μου Δίδυμε εσένα σκέφτομαι αλήθεια ... Φυσικό δεν είναι; Όταν είσαι ερωτευμένος το στόμα σου πάει ροδάνι, λες πολλά, τάζεις πολλά, είσαι χείμαρρος.... Βέβαια απ’ όλα όσα βγαίνουν από το στόμα σου τα μισά γίνονται, έτσι λοιπόν αυτό το τραγούδι όχι μόνο σου ταιριάζει αλλά πιστεύω ότι σου το έχουν αφιερώσει κιόλας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αναμνήσεις
«Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και μου θυμίζουνε τα περασμένα Χαρές που φύγανε και δε γυρίζουνε και τα όνειρά μου που ‘ναι χαμένα»! Εντάξει δεν υπάρχει αμφιβολία ούτε απορία γιατί σου ταιριάζει το συγκεκριμένο τραγούδι του Τόλη Καρκίνε μου, αφού μόνο για το ζώδιο σου θα μπορούσε να είχε γραφτεί! Είσαι ο άνθρωπος που ζεις μέσα από τις αναμνήσεις σου και έχεις μία πολύ μεγάλη εξάρτηση από τις μνήμες σου!

ΛΕΩΝ
Ανεπανάληπτος
«Ανεπανάληπτος, ανεπανάληπτος θα είμαι εγώ για σένα. "Ανεπανάληπτος", "ανεπανάληπτος" θα λες κι εσύ για μένα. Ανεπανάληπτος, ανεπανάληπτος, σ' το λέω και θυμήσου: ανεπανάληπτος θα μείνω στη ζωή σου, ανεπανάληπτος θα μείνω στη ζωή σου»! ένα τραγούδι αφιερωμένο στους μεγάλους, ανεπανάληπτους έρωτές σου Λιοντάρι μου, όπου μεταξύ μας θέλει και καταφέρνεις να μένεις ανεπανάληπτος και αξεπέραστος στην ζωή κάθε ανθρώπου που έζησες έναν μεγάλο έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Συγχωρήστε απόψε το παιδί
«Δε θέλει απόψε άνθρωπο να δει γιατί έχει κάψες, κάψες το παιδί, μια αγάπη που το πρόδωσε του καίει τη ζωή, αφήστε το στη κάψα του να πιει και να καεί»!  Ξέρουμε πως είσαι παιδί της λογικής και δεν αφήνεις εύκολα το συναίσθημα ελεύθερο αν δεν υπάρχουν προϋποθέσεις, για αυτό και δυσκολευτήκαμε να σου βρούμε ταιριαστό τραγούδι ... Είναι γεγονός όμως ότι όταν περνάς την ερωτική σου απογοήτευση, απομονώνεσαι, δεν θέλεις κανέναν και είναι και οι μόνες στιγμές που ξεφεύγεις από τα στενά όρια του ρεαλισμού, συνάμα όμως δεν θες να δώσεις και δικαιώματα

ΖΥΓΟΣ
Δυο καρδιές
«Δυο καρδιές απόψε μ’ αγκαλιάζουνε δυο αγάπες, δυο φωτιές Πυρκαγιές ανάβουν να με κάψουνε δυο παράπονα, δυο ματιές»! Ξέρω έσκασες γελάκι μόλις είδες το τραγούδι που διάλεξα  ότι σου ταιριάζει , αλλά γιατί να το κρύψουμε  άλλωστε ; Το έχεις τραγουδήσει, το έχεις νιώσει, γιατί το έχεις ζήσει ... Το διπλό ταμπλό στα ερωτικά σου είναι βέβαιο ότι έχει παίξει στην ζωή σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 Με εκδικήθηκε
«Μ' εκδικήθηκε   ήξερε πως την αγαπούσα και πως ακόμα τη ζητούσα δε με λυπήθηκε Μ' εκδικήθηκε» Δεν θα πω πολλά σε σένα Σκορπιέ, κατάλαβες πολύ καλά γιατί σου αφιερώνω αυτό το κομμάτι... Η πορεία των ερωτικών σου σχέσεων είναι γεμάτη πάθος, ένταση και μία εκδίκηση, άλλοτε νιώθεις ότι την γεύεσαι εσύ, άλλοτε την δίνεις εσύ! Σίγουρα ωστόσο τις περισσότερες φορές θέλεις να πάρεις το αίμα σου πίσω!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Βαλίτσα
«Μανούλα μου, μανίτσα μου, θα πάρω τη βαλίτσα μου, θα πάρω τη βαλίτσα μου και θα την κοπανίσω. Εγώ κι αν σ' ερωτεύτηκα εκάθισα και σκέφτηκα πως σε θεμέλια ψεύτικα δε γίνεται να κτίσω»! Απορείς για την αφιέρωση; Σίγουρα όχι καταλαβαίνεις πολύ καλά γιατί σου ταιριάζει... Η ζωή σου όλη είναι μία βαλίτσα, την οποία τη έχεις μόνιμα έτοιμη, για να την κάνεις, είτε για να ταξιδέψεις, είτε για να απελευθερωθείς από ότι σε καταπιέζει ή δεν είναι αληθινό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι άντρες δεν μιλούν πολύ
«Οι άντρες δεν μιλούν πολύ στο νου σου να το γράψεις και όσο για την αγάπη τους τη δείχνουνε με πράξεις»! Α ν είσαι άντρας Αιγόκερως ταυτίζεσαι με το κομμάτι, γιατί δεν είσαι από τους τύπους που θα πεις μεγάλα λόγια ή θα εκφράσεις μέσα από τις λέξεις τα συναισθήματά σου! Αν είσαι γυναίκα Αιγόκερως, αυτό που για σένα μετράει σε έναν έρωτα είναι ο άλλος να σου δείξει τα συναισθήματά του μέσα από τις πράξεις του!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αδέλφια μου αλήτες πουλιά
«Αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά κι εγώ σαν κι εσάς στους ανέμους γυρεύω χαμένα φιλιά. Αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά. Όποιος εξόδεψε γι’ αγάπη την καρδιά του έβαλε μόνος του φωτιά στα όνειρά του. Ανάμεσα στ’ άστρα γυρεύει χαμένα τραγούδια, φιλιά. Αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά»! Θέλεις να είσαι ελεύθερος σαν το πουλί, να κινείσαι με ταχύτητα ανέμου ανεμπόδιστος (όπως άλλωστε είναι και το στοιχείο σου),  η φιλία για σένα είναι πιο σημαντική από τον έρωτα, είτε είναι φιλία προς άνθρωπο, είτε φιλία προς ζώο! Κατανοείς λοιπόν γιατί αυτό το τραγούδι σου ταιριάζει!

ΙΧΘΥΣ
Πριν χαθεί το όνειρό μας
«Πριν χαθεί το όνειρο μας Και ξαναβραδιασουμε Άσε με να σ αγαπάω Κι όπου φτάσουμε Πριν χαθεί το όνειρο μας» Είναι πολλά τα τραγούδια του Τόλη Βοσκόπουλου που σου ταιριάζουν Ιχθύ  μου, η αλήθεια δεν ήξερα ποιο απ΄όλα να διαλέξω ... Ο έρωτας για σένα όμως είναι ένα όνειρο όπου άλλοτε το ζεις ξύπνιος, άλλοτε παραμένει στην σφαίρα της φαντασίας σου και αυτό το ξέρεις καλά, επομένως το τραγούδι αυτό ναι έχει γραφτεί για σένα

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια