Μοσχαρίσιο συκώτι

ΥΛΙΚΑ 
Ελαιολαδο 
1 κ.σ. βούτυρο 
Αλατι 
Πιπερι 
Παπρικα καπνιστή 
Κουρκουμά 
Ρίγανη 
Λεμόνι 
1 ποτηράκι κρασί η νερό 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
ΒΆζουμε σε ένα μπολ γάλα και το συκώτι…. το αφήνουμε στο ψυγείο για όσο περισσότερο μπορούμε… εγώ το αφήνω συνήθως 2-3 ώρες…. το βγάζουμε και το στεγνώνουμε με λίγο χαρτί σε ένα σχαροτηγανο ρίχνουμε ελαιόλαδο και το βούτυρο… προσθέτουμε το συκώτι και το αφήνουμε να πάρει ωραίο χρώμα και από τις 2 πλευρές…. προσθέτουμε τα μπαχαρικά μας μόλις έχει τσιγαριστεί καλά σβήνουμε με το κρασί ή με νερό και αφήνουμε για 1-2 λεπτά… στο τέλος ρίχνουμε λεμόνι….

Related Posts