Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η κακή πλευρά του Αιγόκερω

Κανένα ζώδιο δεν είναι μόνο καλό ή μόνο κακό. Όλα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους και φυσικά, εκτός από την πλευρά τους, που σε κάνει να τα λατρεύεις, έχουν και μια άλλη, που σε κάνει να θες να τα χαστουκίσεις ή να κόψεις κάθε επαφή μαζί τους. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω την… κακή πλευρά του Αιγόκερω και γιατί την έχει.

1.Σιχαίνεται την αρνητική ενέργεια και τις άχρηστες ερωτήσεις

Ένας Αιγόκερως δεν μπορεί να λειτουργήσει όταν γύρω του έχει ανθρώπους μίζερους ή όταν αυτά τα άτομα κουβαλούν πάνω τους μόνο αρνητική ενέργεια. Δεν μπορεί επίσης να ανεχτεί τις χαζές και άχρηστες ερωτήσεις. Δεν απαντά καν… Ή αν απαντήσει, θα γίνει ειρωνικός. 

2. Είναι κυκλοθυμικός

Να ένα χαρακτηριστικό που μοιράζεται με τον «απέναντί» του, τον Καρκίνο. Ο Αιγόκερως είναι κυκλοθυμικός και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να έχει χειρότερα ξεσπάσματα από το -κατά τα άλλα- χαμηλών τόνων Καρκινάκι.

3. Είναι υπερβολικά ανεξάρτητος

Για να γίνει κάτι σωστά και όπως εκείνος το θέλει, το κάνει μόνος του. Αυτό τον καθιστά υπερβολικά ανεξάρτητο και σε όρια… μη ανεκτά από κάποιους. Μην του προσφέρεις βοήθεια, αν δεν στην ζητήσει. Αν μπλεχτείς στα πόδια του, θα γίνει κακός και μπορεί να σε προσβάλλει. 

4. Είναι πειθαρχημένος

Αν λοιπόν πας εσύ και του αναστατώσεις την καθημερινότητα, την ρουτίνα του και φυσικά την δουλειά του, «μαύρο φίδι» που σε έφαγε. Θα τον δεις να του γυρίζει το μάτι. Δεν ξεφεύγει ποτέ από αυτά που έχει στο μυαλό του.

5. Είναι κακός γιατί… πρέπει

Κάποιες φορές, πρέπει να είναι ο κακός της υπόθεσης. Αυτό που λέμε, να βγάζει τα κάστανα από την φωτιά και να επιδεικνύει σκληρότητα και αδιαλλαξία, εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν να επιβληθούν.

6. Είναι ξεροκέφαλος

Και πώς θα μπορούσε να μην είναι… Ζώδιο της Γης είναι άλλωστε. Δεν αλλάζει γνώμη με τίποτα. Άμα του «σκαλώσει» κάτι στο μυαλό, δεν του το βγάζεις, ο κόσμος να χαλάσει. Η αλλαγή δεν είναι το καλύτερό του και δεν μπορεί να την διαχειριστεί.

7. Είναι αυταρχικός αλλά νοιάζεται πολύ

Μπορεί να σε «πνίγει» με τα πρέπει και να είναι αυταρχικός στην συμπεριφορά του, όμως νοιάζεται πολύ για τους δικούς του ανθρώπους και θέλει να τους προστατεύσει και να τους δώσει μόνο τα καλύτερα. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια