Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πως η πανδημία του CORONAVIRUS άλλαξε τον κόσμο

Ο κοροναϊός έχει επηρεάσει τις ζωές ανθρώπων σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου. Συνολικά, έχουν επιβεβαιωθεί περισσότερα από 43 εκατομμύρια περιπτώσεις Covid-19 και περισσότεροι από 1,15 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει.
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει θεραπεία για αυτή τη μόλυνση και τα πιο αποτελεσματικά μέτρα κατά του ιού κορανοϊού ήταν αυστηρά μέτρα καραντίνας, διατηρώντας απόσταση 1,5-2 μέτρων μεταξύ των ανθρώπων, θεραπεία επιφανειών με αντισηπτικό, φορώντας μάσκες και γάντια.

Δεν μπορείτε να παραμείνετε σε καραντίνα για πολύ, τόσες πολλές χώρες ακύρωσαν αυστηρά μέτρα απομόνωσης μόλις ο αριθμός των περιπτώσεων άρχισε να μειώνεται. Αλλά ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος - υπάρχουν παντού υπενθυμίσεις σχετικά με την ανάγκη διατήρησης της κοινωνικής απόστασης. Τα πεζοδρόμια φέρουν σημάδια για τους πεζούς, τα καταστήματα δείχνουν τα μέρη όπου είναι καλύτερα να σταθείς για να προστατευτείς, σε καφετέριες και εστιατόρια, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μην κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλο, οι θεατές στα γήπεδα να αντικαθίστανται με φωτογραφίες κ.λπ....

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια