Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια σε περιόδους κρίσης

ΚΡΙΟΣ
Ατρόμητο ζώδιο, η περιπέτεια και η αναμπουμπούλα του προσφέρει την τέλεια αφορμή για να απολαύσει την αδρεναλίνη που χτυπά κόκκινο.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σταθερότητα και η ανάγκη του για τάξη θα λύσει πρακτικά προβλήματα άμεσα και θα γίνει μια αστείρευτη πηγή ήρεμης δύναμης, που θα καθησυχάσει και τους υπόλοιπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ξέρει να μείνει ψύχραιμος και μπορεί να ανταπεξέλθει στον πανικό. Το επικοινωνιακό του ταλέντο μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το παίρνει προσωπικά, πρέπει να αναμετρηθεί εκτός από τις δικές του ανασφάλειες και με τους εξωτερικούς παράγοντες!

ΛΕΩΝ
Θα βγει μπροστά - είναι από τη φύση του προικισμένος με αρκετή ψυχραιμία, δυναμισμό και καθαρή σκέψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εχει τακτοποιήσει τα πάντα πριν καν προκύψουν - βέβαια αυτό δε σημαίνει πως δεν θα χάσει χρόνια από τη ζωή του μέσα σε μια μέρα από το άγχος...

ΖΥΓΟΣ
Μπορεί να ζυγίζει για ώρα ή και μέρες ποια θα είναι η επόμενη κίνηση, μπορεί να ζορίζεται να πράξει όσα λέει, μπορεί να προκαλεί την τύχη του αλλά στο τέλος επιβιώνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν φοβάται τον κίνδυνο, και έχει μια περίεργη συγκροτημένη σκέψη και οργάνωση που θα βρει τις πιο δημιουργικές και εμπνευσμένες λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Για τον Τοξότη οι ανατροπές είναι ενδιαφέρουσες, έστω κι αν πρόκειται για αντικειμενικά δυσάρεστες εξελίξεις γιατί ανάβουν τα αίματα και δεν βαριέται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως αντιμετωπίζει τις κρίσεις με ψυχραιμία, πυγμή και αυτοκυριαρχία. Άλλωστε, δεν θα επέτρεπε στον ευαυτό του να καταρρεύσει τη δύσκολη στιγμή. Θα το κάνει μετά...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αποκόβεται συναισθηματικά σε μεγάλο βαθμό από τον πανικό πράγμα που επιτρέπει στο επινοητικό μυαλό του να δουλεύει και να σκέφτεται εναλλακτικές λύσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Πολλές φορές κλείνει τα μάτια στο πρόβλημα και έτσι οι γύρω του αναλαμβάνουν δράση!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια