Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μαρκέλλα: κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας και 3ο άτομο στην αρπαγή

Έδωσε περιγραφή του τρίτου ατόμου στους αστυνομικούς
Η 10χρονη περιέγραψε στους αστυνομικούς τον τρίτο άνθρωπο που εμπλέκεται στην απαγωγή.
Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε το παιδί, πρόκειται για έναν έγχρωμο άντρα που είχε κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά, δίνοντας πλήρη περιγραφή στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.
Η 33χρονη κλήθηκε να απαντήσει για αυτόν τον άντρα και η απάντησή της στους ισχυρισμούς του κοριτσιού ήταν ότι η μικρή έβλεπε παραισθήσεις από το ηρεμιστικό που της είχε χορηγήσει. “Όσο το κορίτσι ήταν στο σπίτι δεν έκανα βιντεοκλήση με κανέναν και σε καμία περίπτωση με κάποιον μαύρο με κοτσιδάκια στα μαλλιά του. Δεν αναγνωρίζω το πρόσωπο που μου περιγράφετε με τα κοτσιδάκια και τις χάντρες στα μαλλιά. Ίσως είναι εικόνες της Μαρκέλλας από το ηρεμιστικό. Όσο διάστημα ήμουν με το κορίτσι δε μίλησα με κανέναν παρά μόνο με την Μ…, που ήταν συνάδελφος από τον φούρνο”, ανέφερε η κατηγορούμενη.
Η ίδια υποστήριξε επίσης πως “τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο εκδιδόμουν και έτσι έβγαζα χρήματα. Ο πρώην σύζυγος μου με προώθησε σε αυτή τη δουλειά. Μου έβρισκε πελάτες μέσω ίντερνετ στο site “…”. Στο site αυτό μπαίνεις με ψευδώνυμο, γίνεται η γνωριμία και στη συνέχεια τα πάντα τα κανονίζαμε τηλεφωνικά. Έπαιρνα 150 ευρώ την ώρα. Στη συνέχεια προχωρήσαμε σε ένα πιο πλήρες πρόγραμμα και έπαιρνα 300 ευρώ την ώρα. Τα χρήματα τα έπαιρνα μετρητά. Τα χρήματα που βρέθηκαν πάνω μου ήταν από το τελευταίο διάστημα που δούλευα και τα κρατούσα εγώ”.
Από τα λεγόμενα της, προκύπτει πως η 33χρονη είχε πολύ καλή γνώση του ίντερνετ και πλέον οι αρχές φοβούνται το ενδεχόμενο η κατηγορούμενη να έκανε live μετάδοση με το κοριτσάκι, σε μέλη κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.

«Η μικρή ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας»
Η 33χρονη κατηγορούμενη αναφέρθηκε και στην οικογένεια της μικρής Μαρκέλας, ενώ φέρεται να είπε κατά την απολογία της ότι η μικρή ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.
«Γνώριζα ότι η 10χρονη έτρωγε ξύλο από τον πατριό της. Έτρωγε ξύλο πάρα πολύ και η μητέρα της και τα παιδιά. Τα παιδιά ζούσαν στο ισόγειο. Η πόρτα του σπιτιού τους ήταν πάντα ανοιχτή, μπαινόβγαινε πάρα πολύς κόσμος. Το μικρό παιδάκι δεν το χτυπούσε τόσο πολύ, όσο το κορίτσι», φέρεται να είπε.
Η υπόθεση για την αστυνομία δεν έχει κλείσει ακόμα και συνεχώς καλούνται μάρτυρες για καταθέσεις, ενώ δεν αποκλείεται αν προκύψουν και άλλα στοιχεία να δώσει συμπληρωματική απολογία και η κοκκινομάλλα.
Σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας οδηγεί η κατάθεση της 33χρονης
Οι αρχές αναζητούν στο διαδίκτυο πιθανούς συνεργούς της κατηγορούμενης για την αρπαγή της μικρής Μαρκέλλας καθώς φαίνεται πως οι ισχυρισμοί της οδηγούν σε συγκεκριμένο πεδίο ερευνών του διεθνούς κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.
Όπως φαίνεται η 33χρονη είχε πολύ καλή γνώση του διαδικτύου, τόσο καλή που όπως αποκάλυψε στον ανακριτή, έκλεινε μέσω αυτού και δουλειές καθώς εκδιδόταν. Χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο σε δημοφιλείς σελίδες ροζ ραντεβού, με τη συνδρομή, μάλιστα, του πρώην συζύγου της που κρατούσε το παιδί τους για να μπορεί να κάνει τα ραντεβού της.
Οι αστυνομικοί υποπτεύονται ότι η προσπάθεια της 33χρονης να πάρει όλο το βάρος της απαγωγής έχει σκοπό να κουκουλώσει τυχόν κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.
Μάλιστα, οι αρχές υποψιάζονται ότι όσο κρατούσε η 33χρονη το κορίτσι, έκανε live μεταδόσεις στο διαδίκτυο, σε πλατφόρμες του εξωτερικού, πάντα με επαγγελματικό τρόπο, ώστε να μην αφήσει ίχνη. Οι διαδρομές στα κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας είναι συγκεκριμένες και ιχνηλατούνται από ειδικούς.

Η κατάθεση της μικρής
η 10χρονη είπε στους αστυνομικούς:
«Μπήκαμε σε ένα ταξί. Κάποιος την πήρε τηλέφωνο και η Ειρήνη μιλούσε στα ξένα. Δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Στο τηλέφωνο έγραφε απόρρητο. Το είδα γιατί καθόταν μπροστά, δίπλα στον οδηγό και εγώ καθόμουν ανάμεσα στα καθίσματα και είδα στο τηλέφωνο που χτύπησε και έγραφε απόρρητο».
«Όταν μπήκαμε στο διαμέρισμα μου είπε ότι θα κάνουμε μπάνιο τώρα, αλλά χτύπησε το τηλέφωνο της και μιλούσε μάλλον με γυναίκα. Δε μπορούσα να καταλάβω αν ήταν γυναίκα ή άντρας, γιατί μιλούσε σα γυναίκα, αλλά ήταν πολύ χοντρή η φωνή.
Είπε η γυναίκα στο τηλέφωνο στην Ειρήνη ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μία επιταγή, νομίζω είπε εκείνο το χαρτί που το δίνεις και παίρνεις χρήματα και να πάει να την “εκπληρώσει”. Η Ειρήνη απάντησε “τόσα πολλά λεφτά …;”», φαίνεται να είπε η μικρή μαθήτρια.
«Ήταν ένας μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια»
Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης ήταν συναισθηματικά φορτισμένο και σοκαρισμένο και διέκοπτε συχνά. Ωστόσο, περιέγραψε με λεπτομέρειες ακόμα και τη βίντεο-κλήση στον έγχρωμο άντρα. «Η Ειρήνη μίλησε στην τηλεόραση.
Μέσα από την τηλεόραση ήταν σαν κάμερα και έβλεπες και μιλούσες. Βίντεο-κλήση δηλαδή.
Ήταν ένας μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια για το χέρι και είχε μαλλιά κολλημένα επάνω στο κεφάλι, σαν ψείρες κοτσιδάκια και ένα κοτσιδάκι ήταν εδώ, αριστερά από το πρόσωπο με κόκκινη χάντρα. Εγώ δεν φαινόμουν στην τηλεόραση.
Είδα και τα ονόματα που είχαν Μ…. από κάτω έγραφε Α… και μετά έγραφε Φ… Μιλούσαν στα Αγγλικά», φέρεται να αποκάλυψε η 10χρονη.
Οι αρχές περιμένουν να γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών για να δουν τελικά με ποιους συνομιλούσε η 33χρονη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την απαγωγή.
Το κορίτσι είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και έχει σταματήσει να βλέπει εφιάλτες, ενώ συνεχίζει να φιλοξενείται σε δομή φιλοξενίας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια