Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μητέρα 13 γιών υποσχέθηκε να γεννάει μέχρι να κάνει κόρη

Ένα ζευγάρι από τη Βραζιλία γιόρτασε πρόσφατα τη γέννηση ενός νέου μέλους της οικογένειας. Αυτό είναι το 13ο παιδί τους. Και όλα αγόρια. Το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι δεν θα σταματήσει μέχρι να εμφανιστεί ένα κορίτσι.
Ο 40χρονος αγρότης Ireneu Cruz και η σύζυγός του, Jucicleide Silva, είναι παντρεμένοι είκοσι χρόνια. Όταν το ζευγάρι ετοιμαζόταν για τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, συμφώνησαν ότι ο σύζυγος θα έδινε ονόματα στα αγόρια και η γυναίκα στα κορίτσια. Μέχρι τώρα, η Jusiclade δεν έχει δώσει όνομα σε κανένα από τα 13 παιδιά της - είναι όλα αγόρια.
«Πάντα θαύμαζα ποδοσφαιριστές όπως ο Ρίβαλντο, ο Ρόμπερτο Κάρλος, ο Ροναλντίνιο και ο Ρόμπινιο», λέει ο Κρουζ. - Για τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, τα ονόματα ξεκινούν με το γράμμα "P". Αποφάσισα να τιμήσω το ποδόσφαιρο της Νότιας Αμερικής και να ονομάσω τους γιους μου με τους αγαπημένους μου ποδοσφαιριστές. "
Ήλπιζαν ότι ο 13ος αριθμός θα ήταν τυχερός και ότι θα είχαν ένα κορίτσι. Αλλά όταν η μαία είπε ότι το αγόρι γεννήθηκε, το ζευγάρι ορκίστηκε να συνεχίσει να προσπαθεί.
Εκτός από το ότι είναι μεγάλος οπαδός του ποδοσφαίρου, ο Irenaeu ενεργεί επίσης ως διαιτητής σε ποδοσφαιρικούς αγώνες μεταξύ της ομάδας των γιων του και των παιδιών από γειτονικά χωριά. Τέτοιες συναντήσεις πραγματοποιούνται κάθε Σαββατοκύριακο. Ο Κρουζ ονειρεύεται ότι μια μέρα οι γιοι του θα παίξουν για την εθνική ομάδα της Βραζιλίας.
Ο μεγαλύτερος γιος είναι 18 ετών, ο νεότερος είναι μικρότερος του ενός έτους. Ο Ireneu ονόμασε όλα τα παιδιά προς τιμήν των αγαπημένων του ποδοσφαιριστών: Robson, Reinan, Rauan, Rubens, Rivaldo, Rouen, Ramon, Rincon, Riquelme, Ramirez, Rileson, Rafael και Ronaldo.
Σύμφωνα με ειδικούς, η πιθανότητα γέννησης 13 αγοριών στη σειρά είναι 1 στις 8 χιλιάδες. Αυτό καθιστά την οικογένεια Cruise μία από τις πιο σπάνιες στον κόσμο.
Αν και η Jusiklade δεν έδωσε κανένα όνομα σε κανένα από τα παιδιά της, λέει ότι είναι ευτυχισμένη: «Για μεσημεριανό γεύμα μαγειρεύω ένα κιλό ρύζι, ένα κιλό φασόλια και ένα μεγάλο πακέτο ζυμαρικών. Φυσικά, υπάρχουν στιγμές που είναι δύσκολο, αλλά στην οικογένειά μας κανείς δεν πεινά. Αν έχουμε ένα καρβέλι ψωμί, χωρίζεται εξίσου σε όλους. " Αλλά μια μητέρα με πολλά παιδιά δεν χάνει την ελπίδα να γεννήσει ένα κορίτσι.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια