Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ολλανδικό εστιατόριο βάζει πελάτες σε θερμοκήπια

Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου Mediamatic Biotoop (Άμστερνταμ) έχουν βρει έναν τρόπο να επιβιώσουν και να μην λυγίσουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας: πρόκειται να συνεχίσουν να εργάζονται εγκαθιστώντας αρκετούς κλειστούς θαλάμους στο δρόμο που μοιάζουν με γυάλινα θερμοκήπια.
Ασυνήθιστες κατασκευές εγκαταστάθηκαν κατά μήκος του καναλιού στο νησί Oosterdock στο Άμστερνταμ. Οι άνθρωποι θα μπορέσουν να έρθουν εδώ για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο, υπό την προϋπόθεση ότι ζουν στο ίδιο σπίτι και είναι «αυτομονωμένοι» μαζί.
Το εστιατόριο ελπίζει ότι η καινοτομία θα επιτρέψει στους επισκέπτες να συμμορφωθούν με όλους τους κανόνες ασφαλείας τώρα και να είναι χρήσιμοι για το μέλλον - ως επιλογή για τη μεταβατική περίοδο.
Αυτές οι καμπίνες ονομάζονται Serres Séparées, που σημαίνει "ξεχωριστά θερμοκήπια" (που θυμίζουν "ντουλάπι")
Μέχρι σήμερα, οι Κάτω Χώρες έχουν 41.319 επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού και 5.204 θανάτους. Από τα μέσα Μαρτίου, μπήκε η χώρα σε «καραντίνα» (Mark Rutte): σχολεία, μπαρ, εστιατόρια, μουσεία είναι κλειστά, οι άνθρωποι ενθαρρύνονται έντονα να εργαστούν από το σπίτι και να διατηρήσουν μια κοινωνική απόσταση στο δρόμο.
Η πρώτη χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, όταν η αθλητική προπόνηση για μικρά παιδιά επιτρέπεται και πάλι. Τα δημοτικά σχολεία έχουν προγραμματιστεί να ανοίξουν την επόμενη εβδομάδα.

ΣΧΟΛΙΑ

1 Σχόλια

  1. Να μην σε ακουμπά η θαλασσινή αύρα!!!
    Πουλιά στα κλουβιά. Να τί θα γίνουμε. Ας μην βγώ ποτέ από το σπίτι μου. Έχω καλύτερο φαγητό και καλύτερη θέα από το μπαλκόνι μου και φυσική καλύτερη παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή