Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αλλαγές που θα φέρει η κρίση κορωναϊού στα 12 ζώδια

#nCoV19 #CoronaVirus #κοροναιος #κορωνοιος #COVID19 #covid19Gr

Ίσως θα μπορέσετε να ενεργήσετε προληπτικά και να κάνετε τα σωστά βήματα για να ακολουθήσετε το μεγάλο κύμα αλλαγής που έρχεται. Στο τέλος του έτους τα πράγματα αλλάζουν με θετικό τρόπο. Κάποιοι θα ανακαλύψετε ότι η ευτυχία και η ικανοποίηση βρίσκονται στις κοινωνικές σας σχέσεις. Η επαγγελματική πίεση θα εξαφανιστεί και η ικανοποίηση θα έρθει ακολουθώντας τα ιδανικά σας. Αστρολογικά υπάρχουν δύο σημαντικές συναντήσεις για το 2020 και το 2021:
α) Η σύνοδος Δία, Κρόνου και του Πλούτωνα
β) Η σύνοδος Δία, του Κρόνου και Πλούτωνα
Αυτό που κάνει την περίοδο από τον Αύγουστο έως τον Δεκέμβριο τόσο τεταμένη είναι το γεγονός ότι μπαίνει ο Άρης στο ζώδιο του Κριού, και μετά θα αρχίσει να κινείτε ανάδρομα και μετά πάλι σε ευθεία πορεία πριν ξανά εγκαταλείψει αυτό το ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Δία, Πλούτωνα και τον Κρόνο τρεις φορές, σηματοδοτώντας μια πολύ εκρηκτική και βίαιη περίοδο. Μετά τη σύνοδο του Δία/ Κρόνου στον Υδροχόο στο τέλος Δεκεμβρίου, ξεκινά μια νέα εποχή με έμφαση στην κοινότητα και την αλληλεγγύη αντί το κεφάλαιο και τον εθνικισμό.

ΚΡΙΟΣ
Οι συνέπειες της κρίσης του 2020,θα επηρεάσουν ιδιαίτερα την επαγγελματική σας ζωή. Θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι όταν οι άλλοι σας λένε τι να κάνετε, ενώ θα σας είναι και δύσκολο να αποδεχτείτε νέους κανόνες και με τον τρόπο που διαμορφώνετε ο νέος κόσμος. Η κρίση αυτή σας αναγκάζει να νιώθετε ιδιαίτερα πιεσμένοι και κουρασμένοι στα επαγγελματικά θέματα. Θα έχετε πολύ λιγότερη υπομονή με ανωτέρους και με την αυταρχική συμπεριφορά των άλλων. Ωστόσο, φαίνεται ότι είστε αποφασισμένοι να επενδύσετε χρόνο και ενέργεια σε κάτι που νομίζετε ότι αξίζει τον κόπο.
Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε οι φιλοδοξίες σας και τα σχέδια σας να εμποδίζονται η να χάνετε το κουράγιο και την ψυχραιμία σας, παρόλο του ότι ίσως έχετε μεγάλα κίνητρα, καθώς η σύγκρουση θα γίνετε όλο και πιο σοβαρή κατά το τελευταίο εξάμηνο του 2020. Νέοι κανόνες επιβάλλονται στην επαγγελματική σας ζωή, γεγονός που σας εμποδίζει να δράσετε δυναμικά. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις και να είστε περισσότερο υπομονετικοί. Οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβετε στις αρχές Ιουλίου και μέχρι τον Οκτώβριο θα αποτύχουν. Συνεχίστε να αναθεωρείτε τα σχέδιά σας. Απορρίψτε σχέδια που δεν είναι εφικτά. Μην αφήνετε αρνητικούς ανθρώπους να σας πνίγουν. Στο τέλος του χρόνου, τα πράγματα θα αρχίσουν να αλλάζουν με θετικό τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι εμπειρίες σας κατά τη διάρκεια του 2020 πρόκειται να μεταμορφώσουν ριζικά την πίστη σας. Τελευταία, αισθανόσασταν την ανάγκη να αλλάξετε την ζωή σας, και ήσασταν πολύ πρόθυμοι να το κάνετε αυτό. Αυτό που μπορεί να σας απογοητεύσει φέτος είναι οι νέοι κανόνες, θεωρίες συνωμοσίας και οι άνθρωποι που είναι φανατικοί στις πεποιθήσεις τους. Ενώ το 2020 θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος ότι είναι καταπληκτική χρονιά για σοβαρή μελέτη και απόκτηση νέων επαγγελματικών δεξιοτήτων, ολόκληρο το σύστημα, πρόκειται να δεχτεί ολοκληρωτικές αλλαγές. Αν πιστεύατε σε Μέντορες για παράδειγμα, τελικά θα αποτύχουν ή καταρρεύσουν από το βάθρο τους. Από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο ήταν μια εποχή που ανησυχήσατε περισσότερο για τα οικονομικά σας και την υλική ασφάλεια. Ίσως παρουσιαστούν κάποιες νέες επαγγελματικές ευκαιρίες αυτή την περίοδο, αλλά μπορεί επίσης να προκύψουν απογοητεύσεις καθώς δεν θα μπορέσετε να ελέγξετε κάποιες καταστάσεις. Εάν είστε σε μια σχέση, από τον Αύγουστο έως τον Δεκέμβριο είναι μια εποχή που ο σύντροφος σας θα αγωνίζεται να επιβιώσει στην επαγγελματική του ζωή, καθώς ίσως οι συνθήκες τους εμποδίζουν να αναλάβουν τις πρωτοβουλίες που θέλουν. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε ότι υπονομεύεστε από τις ίδιες αυτές συνθήκες. Καλύτερα θα ήταν να αποφύγετε να σκέφτεστε ότι όλα είναι εναντίον σας, θα πρέπει να σκέφτεστε μόνο ότι απλά είναι μια συγκυρία. Αυτό που δεν θα καταφέρετε να πετύχει το δεύτερο τρίμηνο του έτους θα υλοποιηθεί τελικά έως τα Χριστούγεννα – και θα εγκαινιάσει τις νέες επαγγελματικές σας συνθήκες για το 2021.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα είστε συναισθηματικά ευαίσθητοι κατά την διάρκεια του 2020 και είναι πιθανό να αναζητείτε μεγάλα κίνητρα για την εύρεση δημιουργικών λύσεων σε ζητήματα υγείας και οικονομικά. Ίσως κάποιοι σκέφτεστε να συντονιστείτε μαζί με άλλους ανθρώπους ώστε να βοηθήσετε αυτούς που υποφέρουν. Ωστόσο, τα επίπεδα ενέργειας είναι χαμηλά, και οι άλλοι μπορεί να είναι αδύναμοι και υπερβολικά ανήσυχοι.
Εσείς περισσότερο από κάθε άλλο άνθρωπο ίσως να γνωρίζετε περισσότερες λεπτομέρειες για την κρίση του κοροναϊού, και να αντιμετωπίζετε ακραία συναισθήματα που αισθάνονται άλλοι άνθρωποι. Κατά τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, η οικογενειακή ασφάλεια θα είναι το πρώτο πράγμα που θα απασχολεί το μυαλό σας. Ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος είναι μήνες-κλειδιά καθώς θα αντιμετωπίζετε διαρθρωτικές αναταραχές την επαγγελματική σας ζωή. Αυτή είναι μια εποχή που θα είστε πιο ανήσυχοι καθώς η ασφάλεια της εργασίας σας διακυβεύετε. Και πάλι, μπορεί αυτή να είναι μια περίοδος όπου μπορεί να φροντίζετε τους άλλους καθώς όλα διαλύονται γύρω τους. Νέα πράγματα φτάνουν στο τέλος της χρονιάς. Είναι πιθανό να νιώθετε σαν να έχετε περάσει από καθαρτήριο και ξαφνικά εμφανίζετε μια αχτίδα φωτός και ελπίδας. Μια εντελώς διαφορετική περίοδος ξεκινά γεμάτη έμπνευση, που θα κυριαρχεί την επόμενη χρονιά. Θα συγκεντρωθείτε στα ταξίδια, οι προοδευτικές ιδέες θα κυριαρχούν και θα υπάρχει μια αίσθηση παγκόσμιας αλληλεγγύης. Είναι πιθανό να είστε με ανθρώπους που θα έχουν κοινό όραμα σε ένα νέο γενναίο κόσμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2020 είναι μια χρονιά που οι σχέσεις σας θα περάσουν αναταράξεις. Είναι μια διαδικασία μετασχηματισμού που απαιτεί σημαντική προσαρμογή από την πλευρά σας. Οι άνθρωποι με τους οποίους συσχετίζεστε είναι επικεντρωμένοι σε ένα αγώνα επιβίωσης καθώς δεν είναι τόσο δεκτικοί όσο θα θέλατε. Πηγαίνετε με την ροή των πραγμάτων. Από την άλλη πλευρά, μπορεί σημαντικά άτομα ίσως να έχουν χρήματα και την ικανότητα να βοηθήσουν στο αλλάξουν την κατεύθυνση της δικής σας ζωής εάν παίζετε τα δικά σας χαρτιά σωστά. Στα επαγγελματικά, αν συναντήσετε αντιθέσεις και προβλήματα, είναι καλύτερο να αποφύγετε την άμεση αντιπαράθεση, ενδεχομένως εξαιτίας του άγχους επιβίωσης. θα πρέπει όμως να περιμένετε, γιατί τα πράγματα θα αλλάξουν δραματικά μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Ο Αύγουστος αλλά και ο Δεκέμβριος θα χαρακτηριστούν από μεγάλες προσπάθειες ώστε να χαράξετε ένα νέο μονοπάτι σταδιοδρομίας, σε αντίθεση με αυτούς που είναι κλειδωμένοι σε παλιές και ξεπερασμένες διαδικασίες καθώς αρνούνται να αγκαλιάσουν την νέα εποχή. Αυτή είναι μια στιγμή που πρέπει να φοράτε ισχυρή πανοπλία και να παίξετε το παιχνίδι. Θα υπάρξουν επαγγελματικές αποτυχίες και καθυστερήσεις. Όταν τελειώσει η μάχη, οι αντιθέσεις και τα προβλήματα θα απομακρύνονται με μαγικό τρόπο, ενώ θα σχηματιστούν νέες συμμαχίες ακόμα και σχέσεις που μπορεί να φέρουν μακροπρόθεσμη οικονομική δύναμη. Τα επόμενα δύο χρόνια θα δημιουργηθούν τεκτονικές αλλαγές στην οικονομική κατάσταση και ασφάλεια σας.

ΛΕΩΝ
Οι μεγάλες προκλήσεις ως αποτέλεσμα της πανδημίας του 2020 συνδέονται με τη δουλειά σας, τις σχέσεις με συναδέλφους και την διαχείριση της καθημερινής σας ζωής. Τα θέματα υγείας ήταν ιδιαίτερα τονισμένα για όλους φέτος και θα πρέπει να αλλάξετε τους ρυθμούς σας έτσι ώστε να υπάρχει καλύτερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Πρόκειται για την πειθαρχία και την εξάλειψη συνηθειών που επηρεάζουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα – οτιδήποτε, από τη διατροφή έως την πολύ σκληρή εργασία σε ένα ανθυγιεινό περιβάλλον. Ένας άλλος παράγοντας στην εργασία είναι η ακραία φύση ορισμένων ανθρώπων ή τους θεσμούς με τους οποίους δουλεύετε.
Αυτό συμβαίνει εάν η αποστολή σας είναι να φωτίσετε και να μεταμορφώσετε τις ζωές ανθρώπων με προβλήματα, αλλά όχι τόσο καλοί αν οι ίδιοι οι συνάδελφοι είναι πηγή ατελείωτων ιδεολογικών συζητήσεων και συγκρούσεων. Αυτά τα θέματα θα είναι ιδιαίτερα έντονα από τον Αύγουστο έως τον Νοέμβριο και μπορείτε να περιμένετε σημαντικές αναστατώσεις, όπου κάποιοι άνθρωποι θα αρχίσουν να εξαφανίζονται εντελώς από την ζωή σας. Αυτό ξυπνά την ανάγκη να αλλάξουμε τα πράγματα.
Με την άφιξη τώρα της κοινωνικής αποστασιοποίησης τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, σημειώθηκε μια ποιοτική αλλαγή στη ζωή σας – μια πραγματική βελτίωση. Η περίοδος έως τον Ιούλιο είναι προάγγελος του τι θα συμβεί την επόμενη χρονιά. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες γίνονται πιο σημαντικές και η ενέργειά σας θα επενδυθεί εκεί. Στην πραγματικότητα, τεκτονικές αλλαγές θα συμβούν στις σχέσεις και την καριέρα σας, και οι τελευταίοι έξι μήνες του 2020 έχουν σχεδιαστεί για σας ώστε να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή, η οποία θα θέλει να αγκαλιάσει αυτή την επαγγελματική αλλαγή. Μέχρι τα Χριστούγεννα, όλα θα είναι παρελθόν, και θα δείτε ακριβώς πώς θα διαμορφωθεί το μέλλον, ειδικά στις σχέσεις σας με τον εξωτερικό κόσμο, ο οποίος θα αλλάξει για πάντα. Ξεκινά μια νέα εποχή, η οποία σας φέρνει σε επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους στο μέλλον που θα σας οδηγήσουν σε μια συναρπαστική νέα κατεύθυνση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ως άτομο που έχει κίνητρο να φροντίζει τους άλλους και να ζει μια χρήσιμη ζωή, η πανδημία του 2020 ανοίγει ένα παράθυρο και σας ωθεί να κάνετε κάτι για να ανακουφίσετε τον πόνο. Μια έντονη χρονιά για σας από συναισθηματικής άποψης όταν συνδέεστε συνεχώς με άλλους τόσο μεμονωμένα όσο και συλλογικά, και μερικές φορές μπορεί να γίνει επώδυνη. Θέλετε να βοηθήσετε, αλλά είναι δύσκολο. Ωστόσο, η μεγαλύτερη πρόκληση θα είναι στον τομέα της δημιουργικότητας και της προσωπικής αυτό-έκφρασης. Αντί να θυσιάζετε τον εαυτό σας για τους άλλους, πρέπει να ξεπεράσετε οποιαδήποτε αντίσταση.
Το 2020 είναι μια χρονιά όπου η δημιουργικότητα και η επιβίωση είναι ισχυρά διασυνδεδεμένα. Οι σύντροφοι, φίλοι και τα παιδιά θα περάσουν την προσωπική τους κρίση και αυτό μπορεί να απορροφήσει μεγάλο μέρος του οξυγόνου σας. Ίσως θα πρέπει να ορίσετε όρια ώστε να έχετε πρόσβαση στη δική σας δύναμη και αυθεντικότητα. Η κύρια μάχη θα δοθεί κατά το δεύτερο εξάμηνο όπου θα πρέπει να θα αντιμετωπίζετε το άγχος των παιδιών και αγαπημένων προσώπων, όπου θα αντιμετωπίζουν την δική τους οικονομική, κοινωνική ή οικογενειακή κρίση. Το άγχος θα είναι ο χειρότερος εχθρός. Μπορεί να είναι παράλογο, μπορεί να είναι πραγματικό, αλλά δεν πρέπει να κυριαρχεί.
Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για συνεργασία με ένα θεραπευτή, ή απλά να αρχίσετε ένα άθλημα ή με μια δημιουργική επιχείρηση όπου μπορείτε μάχεστε με ακραίες προκλήσεις. Το τέλος της χρονιάς θα είναι ανακουφιστικό, όταν μια ολόκληρη νέα δομή θα συγχωνευτεί, κάτι που θα δώσει ηρεμία και ελπίδα για το μέλλον. Εάν επαγγελματικά θέματα άλλαξαν προς το καλύτερο από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο του 2020, τότε θα μπορείτε να περιμένετε το 2021 να είναι μια χρονιά έμπνευσης και ελπίδας όπου θα δημιουργηθούν νέα πράγματα και αυτό είναι πραγματικά ενθαρρυντικό. Αυτό αντιπροσωπεύει μια φιλοσοφική αλλαγή όπου περισσότερο θα κυριαρχούν οι διαφωτισμένες ιδέες.

ΖΥΓΟΣ
Μέχρι τώρα, η πανδημία του 2020 ίσως να έφερε κάποιες από τις καλύτερες ιδιότητές σας στην επιφάνεια, ειδικά όσον αφορά το να είστε εκεί με άλλους ανθρώπους δίνοντας ψυχολογική υποστήριξη. Το επίκεντρο της κρίσης θα εξακολουθεί να αφορά το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή, όπου οι άλλοι θα είναι ισχυροί και υποστηρικτικοί, επειδή υπάρχουν πολλές δυσκολίες, ίσως επειδή δουλεύατε από το σπίτι. Έχοντας παρανοϊκούς συναδέλφους και ανήσυχα μέλη στην οικογένειά σας η ζωή στο σπίτι μπορεί να ήταν πολύ επεμβατική. Τα πράγματα αλλάζουν σημαντικά κατά την περίοδο από τον Μάιο έως Ιούλιο, ειδικά σε σχέση με τις προσωπικές σας σχέσεις και τα παιδιά. Αυτή φαίνεται να είναι μια πολλά υποσχόμενη περίοδος για τον έρωτα, ακόμα κι αν πραγματοποιείται σε απόσταση είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να μελετήσετε κάτι νέο και δημιουργικό.
Ωστόσο, οι συνθήκες συνωμοτούν για την διάλυση κάποιων σχέσεων, ίσως λόγω της κατάστασης. Εάν είστε μπερδεμένοι, ή τα σχέδιά σας έχουν σταματήσει, μην ανησυχείτε – τα πράγματα θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από ό, τι περιμένατε, και αυτό είναι επειδή θα πρέπει να τεθούν σε μια πιο σταθερή βάση. Η περίοδος από τον Αύγουστο έως τον Νοέμβριο είναι ακραία – ειδικά στις προσωπικές σας σχέσεις και την οικογένεια. Υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες που σταματούν τους ανθρώπους. Ακόμη και αν χρησιμοποιήσετε όλη σας την ενέργεια και θέληση, οι συνεργάτες δεν θα μπορούν ειδικά να παρακάμπτουν γεγονότα που δημιουργούν περιορισμούς και επιπλέον ευθύνες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Παρά την υπερβολική πίεση όμως, προς το τέλος Σεπτεμβρίου είναι μια εξαιρετική χρονική στιγμή για τις προσωπικές σας σχέσεις. Όλα αλλάζουν στα τέλη Δεκεμβρίου καθώς οι πιέσεις τότε εξατμίζονται και μια σημαντική περίοδος ξεκινά με άφθονη δημιουργικότητα που θα κυριαρχήσει μέσα στο 2021. Αυτή είναι η στιγμή όπου πάσης φύσεως σχέσεις και συνεργασίες θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται και να βελτιώνονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα γεγονότα του 2020 είναι ιδιαίτερα προκλητικά για εσάς σε σύνδεση με τη μάθηση, την επικοινωνία και την εκπαίδευση. Αυτό αφορά τη συμμετοχή σας στην κοινότητα σας, για παράδειγμα, με τους γείτονες, τα αδέλφια και γενικά τα άτομα με τα οποία επικοινωνείτε σε καθημερινή βάση. Εάν μελετάτε για παράδειγμα, τότε υπάρχει τεράστια πίεση για να παραδώστε, ακόμα κι αν είστε κουρασμένοι, ή ίσως θα προτιμούσατε να εργάζεστε σε κάτι άλλο. Όσο αφορά την επικοινωνία, αυτή είναι μια χρονιά που γνωρίζετε βαθιά τους περιορισμούς που επιβάλλονται. Υπάρχει μια κρίσιμη ατμόσφαιρα που αντιμετωπίζετε καθημερινά στις σχέσεις, και συγκεκριμένα, μπορεί να υπάρχουν βαθιές ιδεολογικές διαφωνίες όταν δίνετε μάχη για τις απόψεις σας – κάτι που ήταν ιδιαίτερα έντονο τον Μάρτιο.
Από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο η προσοχή σας μετατοπίζεται προς στην οικογένεια καθώς επιβάλλεται ο αποκλεισμός στην κοινωνία. Προσαρμόζεστε καλά στο να δουλεύετε από το σπίτι και να δημιουργείτε με πειθαρχημένο ρυθμό. Στην πραγματικότητα μπορεί να ανακαλύψετε ότι αυτό το στυλ εργασίας σας ταιριάζει. Από τον Αύγουστο έως τον Νοέμβριο η πίεση θα συνεχίζεται – ειδικά ότι συνδέεται με τα επαγγελματικά και τις συνεργασίες σας. Είναι μια πολύ δυναμική περίοδος για εσάς, όταν επενδύετε όλα τα ενεργειακά σας αποθέματα για να διαμορφώσετε την επαγγελματική σας ζωή και να επιβεβαιώσετε την ανεξαρτησία σας στην εργασία. Αυτό με τη σειρά του οδηγεί σε ιδεολογικές διαφωνίες με ισχυρούς ανθρώπους που προτίθενται να κάνουν πράγματα με τον παλιομοδίτικο τρόπο.
Υπάρχουν συγκρούσεις με δασκάλους, μεγαλύτερα αδέλφια και κανόνες που εξαντλούν την ενέργεια σας. Κατά κάποιο τρόπο κερδίζετε, και μέχρι το τέλος του έτους φαίνεται ότι η αντίσταση εξατμίζεται. Υπάρχει μια σεισμική αλλαγή στον τρόπο που ζείτε τη ζωή σας, το σπίτι που θέλετε να χτίσετε και τις σχέσεις που θέλετε να καλλιεργήσετε. Δημιουργείτε νέες ρίζες. Η ζωή σταθεροποιείται και φέρνει θετικές οικογενειακές εξελίξεις και ασφάλεια στα επόμενα χρόνια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο κρυμμένος σκοπός της πανδημίας 2020 στην προσωπική σας ζωή είναι να σας παροτρύνει να αναπτύξετε νέα ενδιαφέροντα και δεξιότητες που είναι πιο διανοητικά ικανοποιητικά για εσάς. Για πολλά χρόνια επικεντρωθήκατε περισσότερο στην επαγγελματική σας κατάσταση και τις υλικές ανησυχίες, αλλά η οικονομική κρίση που προκλήθηκε από τον κοροναϊό σάς αναγκάζει να ξανασκεφτείτε τα οικονομικά σας και τις εξαρτήσεις σας. Όταν όλα κλείδωσαν τον Μάρτιο, τα πράγματα έφτασαν σε ένα κρίσιμο σημείο και πιθανότατα είχατε επενδύσει ένα τεράστιο ποσό ενέργειας στην οικονομική σας επιβίωση. Η ένδειξη για το πώς τα πράγματα πρόκειται πραγματικά να αναπτυχθούν τα επόμενα χρόνια ήρθε με την κοινωνική αποστασιοποίηση, όπου σας δόθηκε χρόνος να σκεφτείτε επιλογές για την αυτό-βελτίωση σας.
Το 2020 είναι μια χρονιά όπου θα έχετε την τάση να έχετε εμμονή για τα οικονομικά σας. Χρειάζεστε μια στρατηγική, η πρώτη φάση ήταν τον Μάρτιο όταν η κρίση άρχισε να γίνετε σοβαρή. Η στρατηγική συνεπάγεται με την εξουθενωτική εξάλειψη αδύναμων συνδέσμων – για παράδειγμα, οι επενδύσεις πάνε στράφι, ακριβά αλλά μη ρεαλιστικά σχέδια. Η περίοδος από τον Αύγουστο έως τον Νοέμβριο είναι ένα πεδίο μάχης όταν εγκαταλείψετε τις διάφορες προσκολλήσεις σε πράγματα που δεν χρειάζεστε και δραστηριότητες που δεν μπορείτε να διατηρήσετε. Αυτή είναι μια στιγμή όταν οι άλλοι θα έχουν πολλές απαιτήσεις, από τις οποίες θα πρέπει να αρνηθείτε. Μπορεί να αναρωτιέστε εάν υπάρχει μέλλον και η αισιοδοξία σας είναι αρκετή για να βοηθήσετε. Ωστόσο, όταν έρθει ο Δεκέμβριος, συνειδητοποιείτε τον σκοπό όλων αυτών, και υπάρχει μια τεράστια αλλαγή που ξεκινά με την νέα χρονιά, όταν θα κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια που γνωρίζετε ότι θα λειτουργήσουν. Υπάρχει μια επανάσταση στην επικοινωνία αυτή τη φορά και είναι η ιδανική περίοδος για να μεταδώσετε τις ιδέες σας, να συμμετάσχετε σε σεμινάρια η ότι άλλο σας ενδιαφέρει- ίσως σε πολιτικό επίπεδο;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είχατε ήδη την αίσθηση ότι το 2020 θα ήταν ένα έτος μετασχηματισμού και μετάβασης, ακόμη και πριν ο κοροναϊός κάνει την εμφάνισή του. Στις αρχές Ιανουαρίου ήσασταν έτοιμοι να κάνετε σημαντικές αλλαγές και να πετάξετε στον σκουπιδοτενεκέ του παρελθόντος όλα όσα δεν θέλετε. Μέχρι το τέλος Μαρτίου, βρισκόσασταν ήδη σε μεταβατικό στάδιο, ενώ το άγχος μπήκε ανάμεσα στους ανθρώπους που ήσασταν πιο κοντά. Οι αλλαγές στη ζωή σας σε αυτό το σημείο δεν ήταν ακριβώς ειρηνικές και μπορεί να φαινόταν σαν να θέλατε να ξεκινήσετε μια μάχη. Το να ξέρεις τι να πιστέψεις και τι να απορρίψεις ήταν μια μεγάλη πρόκληση, καθώς οι παλιές πεποιθήσεις απορρίφθηκαν υπέρ του νέου. Μέχρι τον Απρίλιο, η προσοχή σας στράφηκε σε νέους τρόπους χρήσης των ταλέντων σας για τη δημιουργία εισοδήματος και ασφάλειας.
Αυτή είναι μια στιγμή όπου θα επικεντρωθείτε περισσότερο στις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Κατά το τελευταίο εξάμηνο, υπάρχει μια αντιστροφή σε ορισμένα από τα ζητήματα που σκεφτήκατε ότι είχατε αντιμετωπίσει με επιτυχία νωρίτερα. Με πολλούς τρόπους, αυτά είναι υπαρξιακά ζητήματα όπου εσείς σκάψατε βαθύτερα για να βρείτε το νόημα της ζωής σας, και τι αξίζει να πιστέψετε και να αφιερώσετε στον εαυτό σας. Είναι σαν αυτές τις τεράστιες επιλογές που αντιμετωπίζουν οι κοινωνίες ως προς το εάν θα δώσουν προτεραιότητα στην οικονομία έναντι των ανθρώπινων αναγκών που αφορά και την δική σας ζωή, καθώς παλεύετε να δημιουργήσετε νέες αξίες. Όταν φτάσουν τα Χριστούγεννα, μια νέα εποχή στη ζωή σας θα ξεκινήσει, και οι αμφιβολίες γίνονται παρελθόν. Οι πρόσφατα καθιερωμένες αξίες θα ενώσουν το αλτρουιστικό με το υλιστικό, και κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο ετών θα δημιουργήσετε ισχυρά οικονομικά θεμέλια που θα βασίζονται σε ανθρωπιστικές αξίες. Θα είστε στην πρώτη γραμμή μιας νέας οικονομίας που θα εδραιώνεται στα ερείπια παλαιών, αυταρχικών συστημάτων. Αυτό θα συγκλονίσει τόσο την παγκόσμια οικονομία όσο και τη δική σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το 2020 είναι μια εποχή καταπληκτική μεταβατική περίοδος για εσάς, καθώς θα πολεμάτε να εξορκίσετε τα φαντάσματα του παρελθόντος, τα οποία υπονομεύουν την πίστη στον εαυτό σας και στις δυνατότητές σας. Κατά πρώτον, η κρίση είναι υπαρξιακή που πρέπει να αντιμετωπιστεί, η οποία προέρχεται ήδη από ζητήματα ζωής και θανάτου από τον Ιανουάριο. Ήδη αισθάνεστε το τέλος μιας εποχής, αλλά δεν είστε σίγουροι τι θα το αντικαταστήσει. Όταν η πανδημία ήταν σε πλήρη ισχύ τον Μάρτιο, είναι σαν να σερφάρατε στην κορυφή ενός κύματος, που σας ωθεί σε μια πιο εξέχουσα θέση. Αυτό που καταλαβαίνετε είναι το καθήκον που έχετε απέναντι στον εαυτό σας – και αυτή είναι η ώρα για να κάνετε κάτι. Έτσι κατά αυτόν τον τρόπο, ξεκίνησε τον Απρίλιο, μια διαδικασία για να ανακαλύψετε μια δύναμη που έχετε χάσει εδώ και πολύ καιρό.
Έχετε τεράστια κίνηση και ενέργεια, αν και μερικές φορές αναρωτιέστε αν μπορείτε να χειριστείτε την πίεση, ή αν ανταποκρίνεστε στην πρόκληση. Είναι ώρα για τεκτονικές αλλαγές τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην οικογένεια. Μπορεί να αναρωτιέστε αν οι υπάρχουσες δομές μπορούν να χειριστούν την πίεση, αλλά η θέληση είναι ισχυρή. Κατά την περίοδο από τον Αύγουστο έως τον Νοέμβριο, είναι πιθανό να έχετε ξεχάσει πού πηγαίνετε. Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου συχνά μπορεί να είστε ιδιαίτερα αρνητικοί, κατασκευάζοντας παλιά φαντάσματα που να σας πείθουν τελικά ότι η ζωή σας είναι υπό τον έλεγχο μιας όχι και τόσο φιλικής μοίρας. Επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρακάμψει αυτές τις φαντασιώσεις που δεν είναι πραγματικές αλλά απλώς προϊόν απεριόριστης φαντασίας. Μην εμπλακείτε σε συνεχιζόμενες διαμάχες και ιδεολογικά επιχειρήματα. Μην παρασυρθείτε από θεωρίες συνωμοσίας. Όλα αλλάζουν μέχρι το τέλος του έτους και το 2021 θα είναι ένα από τις πιο καταπληκτικές χρόνιες στη ζωή σας. Ο κόσμος έρχεται αντιμέτωπος με μια νέα πραγματικότητα, και είστε ακριβώς το σωστό άτομο για να ζήσει και να αναπνέει αυτήν την πραγματικότητα ως παράδειγμα για τους άλλους. Αυτό που ξεκινάτε τώρα θα διαρκέσει δέκα, ακόμη και είκοσι, χρόνια. Βασίζεται σε αυτό που πάντα ενστικτωδώς ξέρατε ότι είναι σωστό – η αδελφότητα, η αλληλεγγύη, η αξία κάθε ατόμου στη Γη.

ΙΧΘΕΙΣ
Το 2020 είναι μια ξεχωριστή χρονιά για εσάς επειδή υπήρχαν μεγάλες ελπίδες, καθώς ξεκίνησε η χρονιά, για να ενώσετε τις δυνάμεις με μεγάλους παίκτες στην κοινωνία, αλλά οι περιστάσεις γύρω από τον κοροναϊό είχαν σημασία ότι δεν θα μπορούσε να γίνει συγχώνευση ενδιαφέροντος ή συγχώνευση πόρων. Καθώς η κρίση άρχισε να γίνετε πιο σοβαρή κατά τον Μάρτιο μπορεί να έχετε βρεθεί χωρίς υποστήριξη στην οποία θα μπορούσατε να βασιστείτε. Αυτό απαιτεί μια σημαντική μεταμόρφωση των σχεδίων σας. Μερικές ιδέες για το τι θα μπορούσατε να έχετε επιτευχθεί σε μια ομάδα, ή με μια ομάδα φίλων, πρέπει να αποκλειστεί εντελώς. Η δουλειά είναι μια ατομική αφοσίωση σε ένα ιδανικό, συγκεκριμένα πώς να ανακουφίσει τη συλλογική υποψία που προκαλείται από την πανδημία. Ένα από τα πράγματα που πρέπει να προσέχετε είναι το τραγούδι ανθρώπων που αγκαλιάζουν εξτρεμιστικές πεποιθήσεις ή θεωρίες συνωμοσίας.
Στην πραγματικότητα αυτή είναι μια καλή περίοδος για να δείτε μέσα από παιχνίδια δύναμης και τοξικούς κοινωνικούς παράγοντες. Η περίοδος από τον Αύγουστο έως τον Νοέμβριο είναι μια περίοδος ακραίας πίεσης συγκρίσιμης με αυτήν που περάσατε τον Μάρτιο. Σε κάποιο βαθμό μπορεί να ψάχνετε τρόπους επιβίωσης από οικονομικής άποψης. Μπορεί να αισθάνεται σαν να δέχεσαι επίθεση, ή η πολιτική σας να δέχεται επίθεση, και αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία οι λεγόμενοι φίλοι και σύμμαχοι ενδέχεται να μην ενεργούν προς το συμφέρον σας. Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα πρόκειται για μια σημαντική αναδιάρθρωση της κοινωνικής σας ζωής καθώς η πίεση σας αναγκάζει να δώστε προτεραιότητα σε όποιον μπορείτε να βασιστείτε και σε ποιον δεν μπορείτε.
Μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα έχετε βρει την απάντηση και η απάντηση βρίσκεται στην αποχώρηση από υψηλού επιπέδου κοινωνικές δεσμεύσεις ή ομάδες που καθορίζονται από ιδέες που δεν πιστεύετε πλέον, άρα ήρθε η ώρα να συγχωνευθούν δυνάμεις με φίλους ή οργανισμούς που είναι ανθρωπιστικής φύσεως ή παρακινούνται από έναν πνευματικό στόχο. Η βαθιά ικανοποίηση βρίσκεται όταν είστε απομονωμένοι από την κοινωνική δίνη, και ασχοληθείτε με την αναζήτηση του πραγματικού νοήματος στη ζωή. Είναι μια υπέροχη στιγμή για οτιδήποτε σχετίζεται με τον διαλογισμό και την προσωπική ανάπτυξη. Στην πραγματικότητα ο Δεκέμβριος του 2020 και τα επόμενα δύο χρόνια είναι εποικοδομητικά καθώς δημιουργείτε ένα εντελώς νέο πλαίσιο για τις προσωπικές σας πεποιθήσεις.
astroephimerides

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια