Στ. Πλουμιστού: Απρίλιος 2020 - Άνοιξε ο δρόμος για την παγκόσμια υποδούλωση

Μια φοβισμένη κοινωνία είναι μια εύκολα χειραγωγούμενη κοινωνία. Το γιγάντωμα των αναγκών και των φόβων μας, μας στερεί το υπέρτατο ανθρώπινο αγαθό, την ελευθερία μας.
Σήμερα πλέον κατανοούμε γιατί ο δυτικός πολιτισμός, μας δημιούργησε έναν καταιγισμό πλαστών και άχρηστων αναγκών. Όχι για να μας κάνει πιο ευχάριστη τη ζωή αλλά επειδή αυξάνοντας τις ανάγκες μας, γιγάντωνε πλαστά τους φόβους μας. Μας έκανε υποταγμένους και εύκολα χειραγωγούμενους
Η παγκόσμια οικονομία θα κάνει χρόνια να ανακάμψει από την πανδημία του κορωνοϊού,... προειδοποίησε ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) Άνχελ Γκουρία, ο οποίος προετοίμασε την ανθρωπότητα για παγκόσμια «λύση».
Ο επικεφαλής του ΟΟΣΑ επεσήμανε ότι, αν και ο αριθμός των θέσεων εργασίας που θα χαθούν και των εταιρειών που θα χρεοκοπήσουν παραμένει αβέβαιος, οι χώρες θα αντιμετωπίζουν τον οικονομικό αντίκτυπο «για τα επόμενα χρόνια». Πρόσθεσε ότι πολλές από τις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου θα εισέλθουν σε ύφεση τους επόμενους μήνες, η οποία ορίζεται ως μείωση του ΑΕΠ για δύο συνεχόμενα τρίμηνα.
Αβεβαιότητα λοιπόν! Αυτό που θέλει μια παγκόσμια κυβέρνηση, προκειμένου να αναλάβει τα ηνία, φέρνοντας «λύσεις» στα προβλήματα που ταλανίζουν τους ανθρώπους, ακόμα και αν χρειαστεί να επιβληθεί παγκόσμια δικτατορία.
Μεγάλοι διανοούμενοι που μέχρι χθες αγόρευαν για τα πάντα θα εξαφανιστούν από τα μέσα ενημέρωσης, άλλοι θα καταφύγουν σε έξυπνες γενικότητες που θα στερούνται όμως ενσυναίσθησης, και γρήγορα θα σταματήσετε να τους ακούτε. Άνθρωποι που είχατε υποτιμήσει θα αποδειχθούν, αντιθέτως, γενναιόδωροι, διαυγείς και καθησυχαστικοί.
Απρίλιος - Μάιος 2020

  1. Η λαίλαπα με τον Κορονοϊό - Covid19 = Covert Virus Infection Destruction 2019 (Συγκαλυμμένη Καταστροφή από Ιογενής Λοίμωξη 2019) θα συνεχιστεί με τον ιό να μεταλλάσσετε... Στην Ελλάδα ο δύσκολος μήνας του Απριλίου δεν ανακόπτει την άρση του περιορισμού πριν ο μήνας φτάσει στο τέλος του. Ο Μάιος φέρνει νέα δεδομένα...
  2. Θα ακουστούν ελπιδοφόρα νέα για την κατασκευή του εμβολίου... Κίνα και Αμερική "παλεύουν" για την πρωτοκαθεδρία αλλά το εμβόλιο θα κατασκευαστεί από ομάδα επιστημόνων που θα έχουν άλλη υπηκοότητα.. κι αυτό θα φέρει πολλές συζητήσεις περί αξιοπιστίας... Η ανθρώπινη δυσπιστία (μ@λ@κί@) σε όλο της το μεγαλείο...
  3. Στην χώρα μας αρχές καλοκαιριού θα βιώσουμε άλλη μια δυσκολία που θα έχει σχέση με τους Τούρκους και την Ρωσία... Όλα είναι υπό έλεγχο. Μην φοβάστε. Μας χαλάει το καλοκαίρι άλλο ένα γεγονός. Σκεφτείτε ότι θα κολυμπήσουμε στην θάλασσα μάλλον προς τις αρχές Ιουλίου.
  4. Η "παγκόσμια εξουσία" ανακοινώνει στους υποτακτικούς της και τις κυβερνήσεις που ελέγχει σε όλο τον κόσμο... ότι η ιεραρχία αλλάζει και θα γίνουν ανακατατάξεις σε όλα τα επίπεδα.
  5. Οι "Σκοταδιστές" που έχουν εωσφορικό σύστημα πίστης, εναντιώνονται ξεκάθαρα σε αρχηγούς και προέδρους που είναι υπερασπιστές των "Φωταδιστών". Ο ιός θα βλέπετε ότι τους "χτυπάει" και τους αναγκάζει η σε παραίτηση η σε θάνατο.
  6. Από τον Ιούνιο 2020 θα δούμε τις νέες αλλαγές οι οποίες θα δυναμώσουν περισσότερο από τον Οκτώβριο 2020, ενώ το 2021 και 2022 είναι τα χρόνια που θα βιώσουμε την πρώτη φάση της παγκόσμιας υποδούλωσης σε σχέση με την ύλη και την χρήση των χρημάτων-καρτών.
  7. Θα ξεκινήσουν αντιπαλότητες των κρατών για την οικονομική στήριξη της Ευρώπης λόγω της κρίσης του Κορονοϊού. Ουσιαστικά θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την αποχώρηση κρατών κι εν μέρει την μερική διάλυση της Ευρώπης... Δείτε τι θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες μεταξύ Γερμανίας, Γαλλίας και Ιταλίας.
  8. Θα δούμε ρασοφόρους να "βγαίνουν από τα ράσα τους" εξ αιτίας της απαγόρευσης να "ΦΩΤΙΣΟΥΝ" με το Άγιο Φως το έθνος. Η κυβέρνηση θα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση... Ο θεός όμως κάνει την "παρουσία" του αισθητή δείχνοντάς την δυσαρέσκεια του για ακόμη μια φορά. Το φως θα το δούμε να "ανέβει" τελικά...
  9. Σας παρακαλώ να βρείτε την πρόβλεψη μου που αναφέρω για την Σταυρική Ευλογία. Βάλτε το Σταυρό στην πόρτα σας και φροντίστε να νηστέψετε την μεγάλη εβδομάδα. Δεν είναι θέμα διάκρισης του θεού προς εκείνους που δεν θα βάλουν το Σταυρό.. είναι θέμα πίστης προς εκείνον..
  10. Δυστυχώς Απρίλιο - Μάιο θα αποχαιρετήσουμε σπουδαίους καλλιτέχνες. Η συγκίνηση είναι πραγματικά πολύ μεγάλη...

Διαβάστε προσεχτικά
Όταν μια κοινωνία κυριαρχείται από υπέρμετρους φόβους, είναι μια υποταγμένη κοινωνία, ανίκανη να αντιδράσει λογικά και ήρεμα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της.
Μια φοβισμένη κοινωνία κυριαρχείται από την αίσθηση του πανικού, της οργής, της ανεξέλεγκτης βίας. Μια φοβισμένη κοινωνία είναι μια εύκολα χειραγωγούμενη κοινωνία. Το γιγάντωμα των αναγκών και των φόβων μας, μας στερεί το υπέρτατο ανθρώπινο αγαθό, την ελευθερία μας.
Σήμερα πλέον κατανοούμε γιατί ο δυτικός πολιτισμός, μας δημιούργησε έναν καταιγισμό πλαστών και άχρηστων αναγκών. Όχι για να μας κάνει πιο ευχάριστη τη ζωή αλλά επειδή αυξάνοντας τις ανάγκες μας, γιγάντωνε πλαστά τους φόβους μας. Μας έκανε υποταγμένους και εύκολα χειραγωγούμενους.

Ας αντιδράσουμε από σήμερα.
Ας ελαχιστοποιήσουμε τους φόβους μας ελαχιστοποιώντας τις πλαστές ανάγκες μας, αντικαθιστώντας τις έννοιες του «αμοιβαίου συμφέροντος» και της περιστασιακής «ελεημοσύνης» με το μόνιμο αίσθημα της ανθρώπινης αλληλεγγύης.
ploumistos 

Related Posts