Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οικογενειάρχης στεγάζει 39 γυναίκες και 94 παιδιά σε πολυκατοικία!

Τι να σου κάνει η οικογένεια Χωραφά μπροστά στην οικογένεια του Ινδού Pater Familia που ακούει στο όνομα Ziona Ghana.
Ο εν λόγω κύριος έχει την μεγαλύτερη οικογένεια στον κόσμο που απαρτίζεται από 39 γυναίκες, 94 παιδιά και 33 εγγόνια.
Τόσα άτομα πού να τα στεγάσεις;
Μια πολυκατοικία την θέλεις!
Έτσι σκέφτηκε και αυτός και επέλεξε ένα σπίτι τεράστιο που μοιάζει με πολυκατοικία στο χωριό Batwalk της Ινδία και έχει 100 δωμάτια. Οι αμέτρητες γυναίκες του σύγχρονου Μαχαραγιά διαμένουν σε κοινόβια δωμάτια με πολλά κρεβάτια.
«Το σύστημα είναι απλό. Ο κ. Ghana απολαμβάνει την άνεση του διπλού κρεβατιού του, έχοντας στα γύρω δωμάτια τις πιο νέες γυναίκες του. Ένα ολόκληρο σύστημα βάζει πρόγραμμα στην γυναίκα που θα μοιραστεί μαζί του το κρεβάτι κάθε φορά. Οι γηραιότερες μένουν φυσικά πια στα πιο απομακρυσμένα από εκείνον δωμάτια. Βλέπεις ο Ινδός ανήκει σε μια Σέχτα που επιτρέπει σε έναν άνδρα να παντρευτεί όσες γυναίκες επιθυμεί.
"Σήμερα αισθάνομαι σαν το εκλεκτό παιδί του Θεού. Εκείνος μου έδωσε τόσους ανθρώπους να προσέχω" αναφέρει ο κ. Ghana στην εφημερίδα Sun.
Μην παίρνετε παράδειγμα και ιδέες από τον Ινδό καρπερό Ziona. Ομολογουμένως σπουδαίο το ανδραγάθημά του να διαιωνίσει μόνος του τον Ινδικό λαό αλλά εμείς εδώ δεν έχουμε χρήματα να συντηρήσουμε ένα παιδί και μια γυναίκα, όχι 39 γυναίκες και 94 παιδιά!! Γι’ αυτό ρίξτε το στη διασκέδαση αλλά με ρέγουλα!! 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια