Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πέντε διάσημοι Έλληνες, που έχουν παιδιά ΑμεΑ και στάθηκαν δίπλα τους

Επώνυμοι Έλληνες: Ποιος νομίζει ότι και οι διάσημοι Έλληνες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα; Ποιος πιστεύει ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, επειδή είναι διάσημοι, δεν έχουν το δικό τους σταυρό; Όλοι έχουν έναν σταυρό που πρέπει να σηκώσουν. Το ίδιο συμβαίνει και με τους επώνυμους Έλληνες, για τους οποίους μπορεί να μην το σκέφτεται κανείς…
Γιώργος Γεωργίου
Ο γνωστός αθλητικός συντάκτης είχε αναφερθεί για τη σπάνια ασθένεια που έπασχε, ο γιος του. Ο 35χρονος Τάσος βρισκόταν σε αναπηρική πολυθρόνα, λόγω μιας σπάνιας ασθένειας. Αυτή ονομάζονταν νόσος «Αταξία του Φρίντριχ».
Το 1992 οι γονείς του Τάσου, πήγαν το παιδί τους στην Αγγλία όπου και τους ανέφεραν τα κακά της πάθησης του γιου του. Τελικά, ο Τάσος Γεωργίου «έφυγε» για τη γειτονιά των Αγγέλων.
Γιώργος Δασκουλίδης
Ο τραγουδιστής είχε υιοθετήσει με την πρώην γυναίκα του, τον Κωνσταντίνο. Ο Κωνσταντίνος αντιμετώπιζε κινησιολογικά προβλήματα.
Πλέον, το 90% των συγκεκριμένων προβλημάτων αντιμετωπίστηκαν και το παιδί είναι καλά στην υγεία του.
Γιάννης Βούρος
Ο μεγάλος γιος του Γιάννη, Στέφανος Βούρος, είχε γεννηθεί χωρίς δάχτυλα σε όλα του τα άκρα. Τα λόγια του Γιάννη προς τον 29χρονο πλέον Στέφανο ήταν «Ή θα μείνεις στη γωνία και θα σε λυπούνται ή θα βγεις μπροστά και θα γίνεις παράδειγμα προς μίμηση». Τελικά, ο Στέφανος μια χαρά τα κατάφερε. Σπούδασε και πλέον εργάζεται σε διαφημιστική εταιρεία.
Κατερίνα Παπακώστα
Ο γιος της βουλευτού, Κωνσταντίνος, αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Έτσι, μετακινείται με το αναπηρικό αμαξίδιό του.
Ο 34χρονος Κωνσταντίνος αποτελεί σήμερα Διδάκτωρ Βιολόγο του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Νένα Χρονοπούλου
Ο γιος της Νένας Χρονοπούλου, Χρήστος, αποτελεί ένα παιδί, με ειδικές ανάγκες.
Στήριγμα στην ίδια και το γιο της, ο Τάσος Μητρόπουλος, ο οποίος τη στηρίζει. Ο Χρήστος ασχολείται σήμερα με τη μουσική.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια