Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Στ. Πλουμιστός: Οκτώβριος-Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2019

Γεγονότα και σημάδια... Οκτώβριος-Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2019
⇰Ο αλλόθρησκος βρυχάται... "Τα μίλια σας θα μειωθούν".
⇰Τέλος του μήνα είδηση έρχεται για τις στρατιές των προσφύγων. Άβολο το αποτέλεσμα των διαβουλεύσεων.
⇰Τραγικό ναυάγιο. Σώζονται οι μικρές ψυχές...
⇰Η πίεση του αλλόθρησκου συνεχίζεται κι αυτό φέρνει εξελίξεις στην Κύπρο...
⇰Οικονομικές αναταράξεις στα μεγάλα χρηματιστήρια. Το κακό θα φανεί μήνες μετά... Στον μήνα τον θεριστή. Ιούνιος
⇰Το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας "αναπροσαρμόζεται" για να μεταλλαχτεί τους επόμενους μήνες. Οι οικονομικές αναταράξεις θα "χτυπήσουν" αρχικά τους συνταξιούχους...
⇰Ανακοινώνεται πως μπορείτε να "πετάξετε" τα αυτοκίνητα σας για να αγοράσετε τα καινούργια. Να δείτε που οι Ευρωπαίοι θα βάλουν νέους όρους...
⇰Η γη σείεται πιο δυνατά τους κρύους μήνες γύρω από την Ελλάδα... Πανικός και σκοτάδια για μέρες.
⇰Καταρρακτώδης βροχές, γκρεμίζουν ολόκληρα βουνά και καταστρέφουν ανθρώπινα έργα. Θα κινδυνέψουν ζωές.
⇰Η βοή φέρνει ανακοινώσεις της πολιτικής προστασίας. Προβλήματα και σε μεγάλους δήμους της χώρας.
⇰Θα ανακοινωθεί η μελέτη για νέο επαναστατικό φάρμακο που αφορά ανίατη ασθένεια ή τους νευρώνες του εγκεφάλου.
⇰Έρχεται το μεγαλύτερο φεγγάρι των τελευταίων ετών και θα δημιουργήσει εντάσεις. Τα νεύρα όλων εκείνες τις ημέρες στο κόκκινο. Εκείνο το βράδυ οι μαύρες τελετές θα ζαλίσουν τον κόσμο.
⇰Η περιβόητη παγκόσμια λέσχη θα φιλοξενήσει τον "ακατονόμαστο του κόσμου" και θα βάλουν όλοι μαζί το θεμέλιο για την έναρξη των δοκιμασιών στους ανθρώπους. Θα υπογράψει με το αίμα του...
⇰Στις πιο λευκές μέρες θα συνεχίσει το πανηγύρι των χρηματοπιστωτικών μεταρρυθμίσεων καθώς θα οδεύουμε για τα γενέθλια του Χριστού. Θα ψάχνεται για ηλεκτρονικά πορτοφόλια... αλλά πολλά θα είναι σαν τα "φώλια"...
⇰Έρχεται σκάνδαλο σε μοναστήρι, η αφορά κόντρα για τον έλεγχο εκκλησιαστικής περιουσίας, η τους μοναχούς που βρίσκονται στην Ιερουσαλήμ.
⇰Πολύς λόγος για τα "Μαύρα Χριστούγεννα". Πρόκειται για ανθρωπινό κατασκεύασμα - αδελφότητα - και για την συγκέντρωση χρημάτων.
⇰Για την ληστεία του αιώνα γίνετε λόγος, η για τον ληστή...
⇰Τεχνολογική ανακάλυψη φέρνει τα πάνω κάτω στις επικοινωνίες, ενώ ανακοινώνεται η κατασκευή ενός υπερανθεκτικού υλικού.
⇰Τρομολαγνεία για το τέλος του κόσμου θα εμφανιστεί... ότι οι πόλοι θα περιστραφούν και ο κόσμος όπως τον ξέρουμε θα τελειώσει και ένας νέος θα γεννηθεί στη θέση του.
⇰Θα ακούσουμε για το δάκρυ της Παναγίας ή για το "Σπαθί του Βασιλιά". Να κάνετε νηστεία από κρέας εκείνη την ημέρα...

Έφτασε η χρονική στιγμή να δούμε την ζωή μας... να μεταβάλλεται καθώς θα αποβάλουμε παλιούς και ξεπερασμένους τρόπους δράσης, παλιές ιδεολογίες και νοοτροπίες.
Όπως σας έχω αναφέρει εδώ και πολύ καιρό, η πληθώρα των αλλαγών σε όλα τα επίπεδα θα είναι καταιγιστική και ο σκοπός της είναι να δώσει την ευκαιρία σε όλους μας να επιλέξουμε, καθώς βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολύ σημαντική διασταύρωση: Θα μείνουμε στην αναζήτηση της πληρότητας μέσα από την ύλη (εγκλωβισμός της ψυχής στον σκοταδισμό), η θα ζήσουμε χρησιμοποιώντας το δώρο του δημιουργού την νόηση μας μέσα από την πνευματική αφύπνιση (Δύναμη Φωτός).
Ειλικρινά θα είναι μια δοκιμασία που θα μας φέρει στα όρια μας, ώστε να αναγκαστούμε θέλουμε δεν θέλουμε να επιλέξουμε μια από τις δυο επιλογές.  Ίσως να αισθάνεστε εγκλωβισμένοι σε καθημερινές καταστάσεις και ανίκανοι να αποτινάξετε τα οικονομικά δεσμά που σας φέρνουν ασφυξία. Πριν τα τινάξετε όμως όλα στον αέρα και βρεθείτε στην μέση ενός χάους, ηρεμήστε, ανοίξτε το μυαλό σας, δείτε τις καταστάσεις από νέα οπτική, μέσα από ένα διαφορετικό πλαίσιο. Το ανοιχτό μυαλό και η ευελιξία θα σας οδηγήσουν σε δημιουργικές αποκαλύψεις και μια προσωπική ζωή που λόγο της πνευματικής αφύπνισης θα σας ηρεμήσει.
Το σημαντικό είναι να δώσουμε προσοχή στα σημάδια του Σύμπαντος, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τις απαραίτητες για μας αλλαγές, που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε ένα μικρό εξελικτικό βήμα. Είναι η στιγμή που συνειδητοποιούμε, τι είναι αυτό που θέλουμε πραγματικά στην ζωή μας.
Κάθε άτομο θα περάσει μέσα από τη δική του εμπειρία για την απελευθέρωση από το παρελθόν προς την εσωτερική του μεταμόρφωση κι αυτή η διαδικασία θα έχει προσωπικό κόστος. Καμιά αλλαγή δεν γίνετε στην ζωή σου χωρίς να νιώσεις άβολα... Σε λίγο θα εμφανιστεί ο νέος άνθρωπος. Ο άνθρωπος έτσι όπως τον ξέρουμε…τελειώνει!!

Οκτώβριος - Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2019
Όπως έχω αναφέρει, οι αλλαγές ξεκίνησαν από τις 22 Μαΐου 2019. Με την έντονη περίοδο των εκλογών να αλλάζει το πολιτικό σκηνικό και παράλληλα να αυξάνεται η ένταση με τους γείτονες μας (Τούρκους). Όμως τώρα που φτάσαμε στο τελευταιο τρίμηνο του 2019, θα ξεκινήσει αρχικά, μια χρηματιστηριακή αστάθεια που στόχο έχει την μετάλλαξη των ανθρώπων σε ότι αφορά τα πιστεύω και τις φιλοσοφίες μας σε σχέση με το χρήμα και την ύλη - αποκτήματα και τρόποι επιβίωσης.
Οι αλλαγές για τις οποίες μιλάω συμβαίνουν ήδη και παρόλο που πολλοί επιμένουν να κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά τους στους νέους ρυθμούς, τα γεγονότα ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ και δεν περιμένουν κανέναν, δημιουργώντας συνεχής αντι-δράσεις...
Μια σειρά προβλημάτων ρευστότητας σε μεγάλες τράπεζες (Οκτώβριος - Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2019) θα φέρει την αναζωπύρωση της κρίσης χρέους των χωρών, υποτίμηση νομισμάτων και αύξηση της τιμής του χρυσού.... Σας υπενθυμίζω ότι ο Δυτικός "πολιτικός Ανθρωπισμός" με όχημα την πρόοδο, θα μεγιστοποιήση την καπιταλιστική κερδοφορία και θα φέρει σε ακόμη μεγαλύτερη δυσκολία τις κοινωνίες και τις σχέσεις ανθρώπων.
Η προσφυγιά, η πείνα και οι πόλεμοι θα είναι μέρος της ευρύτερης δυστυχίας που θα βλέπουμε καθημερινά ειδικά από τις 22 Μαΐου 2020 και τουλάχιστον για τα επόμενα 6 χρόνια.
Η οικολογική καταστροφή συνεχίζεται και θα γίνει πολύ πιο φανερή από τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν... Η εκδίκηση της φύσης αυτή την φορά θα είναι ακόμη μεγαλύτερη καθώς τα καιρικά φαινόμενα που τα νομίζετε τυχαία, συμβαίνουν για να απελευθερωθούν τεράστιες ποσότητες αρνητικής ενέργειας. Θα πληρώνουμε τώρα τον λογαριασμό για την κακοποίηση που κάναμε στη γη, καθώς θα ξεκινήσει ένα ντόμινο καιρικών φαινομένων πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά.
Μέσα στους επόμενους μήνες η σημαντική απώλεια και το εθνικό πένθος...
Η προσωπικότητα θα φύγει πλήρης ημερών...
49ος χρησμός
Ψηλός στο μπόι, ψηλός και στον αέρα,
άγγελος κατέβηκε σε παίρνει στον αιθέρα...
Πέντε γραμμές απάνω τους, γράφουν την ιστορία,
γιατί αυτές σε πήγανε όλοι θυμούνται, εξορία ...
Οι φίλοι του έχουνε χαρά που θα τον δούνε επάνω,
ήταν κι αυτοί του πνεύματος, θέλω να επισημάνω...
Στο σχέδιο έχει ο θεός, περίπου τρία συμβούλια ακόμη,
μετά απόφαση θα βγει κι ανοίγουν όλοι οι δρόμοι...
Ο ήλιος όταν βγει και φως του στο παράθυρο θα φτάσει,
τότε στην κόρη σου δάκρυ θα χυθεί και θα ανατριχιάσει...
Ταξίδι θα αρχίσει προς το φως, το αξίζεις το δίχως άλλο,
αφήνεις με χαμόγελο τα επί τη γης και το έργο το μεγάλο...
Με την δικαιοσύνη σου ως άνθρωπος, ορόσημο θα μείνεις,
και όσοι θα σε αποχαιρετούν, θα λεν, αντίο στον άνθρωπο της ειρήνης...

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια