Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νέα Σελήνη στους Διδύμους- 3.6.2019 - Πολιτικά / Προσωπικά

Μετά την Κρίση που έδειξε τα δόντια της με την Πανσέληνο, έρχεται η Νέα Σελήνη με τον Ιερέα να μας καθησυχάσει και να μας πει ότι αν δείξουμε πίστη όλα θα πάνε καλά.
Όσοι επηρεαστήκατε αρνητικά από την Πανσέληνο, είναι καιρός να ηρεμήσετε. Αυτά που χάσατε ήταν αναγκαία προκειμένου να σας δείξει το Σύμπαν ότι μπορείτε να ζήσετε και χωρίς αυτά, είτε είναι άνθρωποι, είτε είναι καταστάσεις, είτε είναι εργασία, είτε χρήματα. Σημασία έχει να είστε καλά με τον πυρήνα της προσωπικότητάς σας και τα υπόλοιπα μπορούν να φτιαχθούν. Τώρα είναι περίοδος που πρέπει να ανοικοδομήσετε τα χαλάσματα.
Πρώτα όμως θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι λάβατε το μήνυμα του Σύμπαντος που σας λέει να μάθετε να εργάζεστε σκληρά, να κάνετε υπομονή, να δώσετε έμφαση στις παραδοσιακές αξίες και στους δικούς σας ανθρώπους.
Επίσης, είναι καιρός να ακούσετε επιτέλους τις συμβουλές των οικείων σας.
Εσείς που είδατε την Κρίση ως ευκαιρία θα διαπιστώσετε πως τώρα είναι καιρός είτε να μάθετε κάτι καινούριο είτε να κάνετε κάτι καινούριο. Κάλλιστα μπορεί το διάστημα αυτό να αναδείξει τις γνώσεις που κατέχετε, αλλά δεν τις χρησιμοποιήσατε ποτέ για τους δικούς σας λόγους. Αν θέλετε να αναδειχθείτε, αυτό θα γίνει μέσα από το σύστημα. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι για πραγματική εργασία καθώς οι κανόνες θα εφαρμόζονται πιστά και σε εσάς, το οποίο σημαίνει πως ό,τι κερδίσετε θα το κερδίσετε με την αξία σας και όχι με πλάγια μέσα, μέσω γνωστών, και αριβισμό.
Αν αυτό που σας απασχολεί είναι τα οικονομικά, μπορείτε να χαμογελάσετε διότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα.
Αν αντιμετωπίσατε θέματα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα (φίλους, οικογένεια, εραστές) καλό θα ήταν να καθίσετε και να σκεφτείτε αυτά που σας ενώνουν παρά αυτά που σας χωρίζουν.

Η ΕΛΛΑΔΑ - Η ΣΕΛΗΝΗ
Η Κρίση ολοκλήρωσε έναν κύκλο διαλύοντας κυριολεκτικά το οικοδόμημα του Σύ.ριζ.α. Όμως αυτό που αφήνει πίσω αυτή η κατάσταση είναι η αβεβαιότητα. Μπορεί να δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία θα κατακτήσει την εξουσία, αυτό δεν σημαίνει ότι ο κόσμος είναι έτοιμος για την αλλαγή. Οι περισσότεροι είχαν βολευτεί με την παροχή επιδομάτων και τις υποσχόμενες θέσεις στο Δημόσιο και η αλλαγή είναι κάτι που δεν επιθυμούσαν. Το άγχος όλων για το πως θα θρέψουμε τους εαυτούς και τις οικογένειές μας είναι κατανοητό αλλά αυτό που είδαμε στις κάλπες ήταν εδώ και πολύ καιρό να συμβεί. Αυτό το διάστημα θα είμαστε αγχωμένοι επειδή λόγω της προεκλογικής περιόδου τα πάντα μπαίνουν στον πάγο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή και να περιμένουμε.

ΣΥΡΙΖΑ - Πέντε των Ράβδων
Στον Σύ.ριζ.α δέχθηκαν ένα ισχυρό πλήγμα από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Το Πέντε των Ράβδων μπορεί να είναι μία αρνητική κάρτα, καθώς σημαίνει τσακωμούς, αλλά είναι η πιο ήπια από όλα τα πεντάρια. Αυτό σημαίνει ότι στο κόμμα είναι έτοιμοι να σηκώσουν το γάντι της πρόκλησης, έστω κι αν υπάρξουν παραφωνίες. Αυτός που θα σηκώσει όλο το κόμμα στις πλάτες του θα είναι ο κ. Τσίπρας.

ΝΔ - Άσσος των Νομισμάτων
Η Νέα Δημοκρατία είναι η κερδισμένη της κρίσης που ξέσπασε λόγω του εκλογικού αποτελέσματος της Κυριακής που πέρασε. Από εδώ και πέρα μπορούν να είναι σίγουροι ότι η εξουσία τους ανήκει, οπότε θα πρέπει να είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν το οικονομικό τους πρόγραμμα την επομένη των βουλευτικών εκλογών. Όμως, μπορεί το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών να ήταν μία ισχυρή νίκη αλλά αυτό θα πρέπει να σταθεί αφορμή για περισσότερη εργασία παρά για υπερφίαλη αισιοδοξία.

Χ.Α - Δύο των Ράβδων
Στην Χ.Α. θα πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω ώστε να βρεθεί ο χρόνος για ανάπαυση και αναστοχασμό, καθώς το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ήταν ένα ισχυρό ράπισμα. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πρέπει να υπάρξει ηττοπάθεια. Χρειάζεται τόλμη και θάρρος αλλά στην κατάλληλη στιγμή. Το βασικό είναι να αντιληφθούν την πραγματικότητα, απαλλαγμένοι από προκαταλήψεις. Θα πρέπει επίσης να είναι ανοιχτοί στην προοπτική συνεργασιών, ρίχνοντας κάπως τους τόνους της αντιπαράθεσης.

ΚΙΝ.ΑΛΛ.- Εννέα των Κυπέλλων
Στο Κιν.Αλλ. πραγματικά πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς επιτέλους οι ευχές έγιναν πραγματικότητα! Η κατάκτηση της τρίτης θέσης στις ευρωεκλογές, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι άντεξαν την πίεση του Σύ.ριζ.α, τους οδηγεί με άλλο αέρα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Τουλάχιστον για τώρα μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν αυτήν την καλή τους τύχη, αλλά όταν θα αρχίσει ο προεκλογικός αγώνας καλό θα είναι να μην κάνουν το λάθος και περιφρονήσουν τις απόψεις κάποιων φιλικών προς εκείνους ατόμων.

Κ.Κ.Ε.- Βασίλισσα των Ράβδων
Για το Κ.Κ.Ε η Βασίλισσα των Ράβδων είναι μία πολύ καλή κάρτα, η οποία δείχνει ότι το κόμμα μπορεί να περάσει το μήνυμά του μέσα από τις δημόσιες σχέσεις και εμφανίσεις. Η επιμονή τους θα έχει ως αποτέλεσμα την επιτυχία στις προσπάθειές τους στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση. Πρέπει να πάρουν πρωτοβουλίες και να κάνουν πιο ελκυστικό το πρόγραμμά τους. Αν έχουν ρεαλιστικούς στόχους μέχρι που μπορούν να φθάσουν, τότε η επιτυχία είναι δεδομένη.

Το ΠΟΤΑΜΙ - Η ΔΥΝΑΜΗ
Το αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές ήταν για το Ποτάμι άκρως αρνητικό και το μέλλον του κόμματος είναι δυσοίωνο. Έστω κι αν οι επερχόμενες εθνικές εκλογές αποτελέσουν το κύκνειο άσμα τους θα πρέπει να το κάνουν με χάρη, ευγένεια, και ποιότητα χαρακτήρος. Ίσως με την έλευση ενός νέου αρχηγού να υπάρξει μία σχετική ηρεμία και να καταστρώσουν ένα σχέδιο δράσης. Αν πλέον δεν έχουν δυνάμεις, το καλύτερο είναι να φύγουν με το κεφάλι ψηλά και τις αξίες τους άθικτες.

ΚΡΙΟΣ - Οκτώ των Νομισμάτων
Με τον Ιερέα να εμφανίζεται ως το μήνυμα της Νέας Σελήνης εσείς οι Κριοί θα πρέπει να πατήσετε στα πόδια σας γερά. Για να το πετύχετε αυτό θα πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους σας, να μην έχετε υπέρμετρη αυτοπεποίθηση, και να έχετε ρεαλιστικούς στόχους. Αν αυτό που θέλετε είναι εργασία, φαίνεται πως κάτι υπάρχει για εσάς αλλά αυτή θα είναι χειρωνακτική. Αν θέλετε καλύτερη θέση, θα πρέπει να μάθετε κάτι καινούριο ή απλά να βελτιώσετε κάτι το οποίο ήδη γνωρίζετε. Προσέξτε πολύ με έγγραφα που αφορούν τα οικονομικά σας. Αν νιώθετε ότι έχετε καλλιτεχνική φλέβα, τώρα είναι ο καιρός να την αναδείξετε.

ΤΑΥΡΟΣ - Ο ΗΛΙΟΣ
Με τον Ιερέα να εμφανίζεται ως μήνυμα εσείς οι Ταύροι θα σταθείτε βράχοι καθώς θα βγάλετε στην επιφάνεια όλες σας τις αρετές. Στο χάος που θα υπάρχει δίπλα σας εσείς θα συνειδητοποιήσετε ότι όχι μόνο δεν έχετε λόγους για να φοβάστε αλλά ότι η περίοδος αυτή θα σας βοηθήσει να δείξετε ότι είστε σκληρά καρύδια. Όποια εμπόδια κι αν έχετε στον δρόμο σας, εσείς θα καταφέρετε να τα υπερκεράσετε. Πάνω απ΄ όλα να είστε έτοιμοι να προστατέψετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά εάν τα βλέπετε ότι έχουν χάσει τον δρόμο τους. Ακόμη κι εσείς θα βρεθείτε προστευμένοι από έναν κλοιό αγάπης. Για κάποιους από εσάς η περίοδος αυτή σηματοδοτεί την απαρχή μίας νέας σχέσης ή της έλευσης ενός παιδιού.

ΔΙΔΥΜΟΙ - Οκτώ των Ράβδων
Μπορεί να φαίνεται ότι επικρατεί το χάος εκεί έξω αλλά στην πραγματικότητα αυτό που βλέπετε είναι τα γεγονότα που εξελίσσονται με ταχείς ρυθμούς. Χρειάζεται γρηγοράδα, αποφασιστικότητα, διορατικότητα και πάνω από όλα εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας, προκειμένου να προλάβετε τις εξελίξεις. Μπορεί το Σύμπαν να μην υπόσχεται άμεσες επιτυχίες, όμως, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. Το βασικό είναι να μην αντισταθείτε στις επερχόμενες αλλαγές και κυρίως μην μείνετε κολλημένοι στο παρελθόν. Για κάποιους από εσάς ήλθε ο καιρός να πείτε στο άτομο που σας ενδιαφέρει ότι το αγαπάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - Άσσος των Κυπέλλων
Αυτή η Νέα Σελήνη όχι μόνο δεν θα σας τρομάξει αλλά θα βρεθείτε πραγματικά στο στοιχείο σας. Ο έντονος συναισθηματισμός που θα υπάρξει στον αέρα θα σας βοηθήσει να κάνετε καινούργια ξεκινήματα καθώς θα είστε οι εαυτοί σας και θα νιώθετε άνετα για αυτό. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τις συζητήσεις που θα φορτιστούν συναισθηματικά. Υπάρχει ο κίνδυνος να παρεξηγήσετε ή να παρεξηγηθείτε! Από εκεί και πέρα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξετε μία νέα σχέση. Μην φοβηθείτε για το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Αν δείτε ότι αξίζει, κυνηγήστε την. Αν νιώθατε ότι είχατε παγώσει συναισθηματικά, μπορείτε τώρα να αφεθείτε! Αν έχετε τσακωθεί, είναι καιρός για συμφιλίωση και συγχώρεση.

ΛΕΩΝ - Δέκα των Ράβδων
Ο Ιερέας έρχεται να σε φέρει ενώπιων των ευθυνών σας. Οι ευθύνες που έχετε αναλάβει σας φαίνονται σαν ένα βαρύ φορτίο που δεν μπορείτε να το σηκώσετε. Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναλογιστείτε αν έχετε ξεκάθαρη γνώση αυτών ώστε να μπορέσετε να τις αντιμετωπίσετε με πραότητα. Κάποιες από τις ευθύνες που έχετε επωμιστεί, σας προκαλούν σύγχυση και έλλειψη προσανατολισμού, οπότε καλό θα ήταν ή να τις αποδεχτείτε ή να τις πετάξετε από πάνω σας. Πιθανόν η σταδιοδρομία να σας έχει γίνει εμμονή. Αφιερώνετε τόσο χρόνο και ενέργεια που οι άλλες πτυχές της ζωής σας δέχονται μεγάλη πίεση. Το αποτέλεσμα είναι να έχετε προβλήματα με τις σχέσεις ή την υγεία σας. Για αυτό χαλαρώστε. Προσπαθήστε να ακούσετε τις συμβουλές εκείνων που θέλουν να σας βοηθήσουν ή αφήστε τους να σας ελαφρύνουν κάπως το φορτίο που έχετε επωμισθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - Άσσος των Ξιφών
Για εσάς τους Παρθένους αυτή η περίοδος δεν θα είναι και η καλύτερη. Το γεγονός ότι υπάρχει χάος και ότι δεν μπορείτε να βλέπετε τα πράγματα αντικειμενικά, είναι αρκετά ισχυρός λόγος για να οδηγηθείτε σε διαπληκτισμούς, νεύρα, άγχος και πίεση. Όμως, θα πρέπει να αντιπαλέψετε με τους προσωπικούς σας δαίμονες και να προσπαθήσετε να βάλετε τάξη στο χάος με την απαράμιλλη λογική σας. Έχετε την λογική και το ένστικτο για να αντιμετωπίσετε ουσιαστικά οποιοδήποτε πρόβλημα ή κατάσταση, και να βρείτε τις λύσεις που απαιτούνται. Κυρίως μην χάνετε χρόνο αναβάλλοντας την δράση σας ή κάνοντας βιαστικές και άσκοπες κινήσεις υπό το καθεστώς του άγχους. .

ΖΥΓΟΣ - Δέκα των Ξιφών
Σίγουρα για εσάς αυτή η περίοδος δεν είναι και η καλύτερη. Κάτι που φοβάστε και που προσπαθείτε να αποφύγετε, θα συμβεί. Καλώς ή κακώς κάτι τελειώνει, για αυτό θα πρέπει να πάρετε απόφαση ότι η ζωή σας από εδώ κι εμπρός θα είναι οριστικά αλλαγμένη. Μπορεί να καταραστείτε την τύχη σας, μπορεί να νιώσετε ότι η ζωή σας φέρεται πολύ σκληρά, ή ότι οι άλλοι σας πατάνε. Στην πραγματικότητα για την κατάσταση που θα βρεθείτε θα φταίτε εσείς οι ίδιοι με την νοοτροπία θύματος που έχετε και με την υποβίβαση συνέχεια του εαυτού σας. Μπορεί να πονέσετε αλλά να ξέρετε πως ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας, είστε εσείς. Ο δρόμος που καλείστε να ακολουθήσετε είναι άγνωστος αλλά μόνο άνοδος σας περιμένει. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να ξεκινήσετε αυτό το ταξείδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - Δύο των Ξιφών
Περίεργη και δύσκολη θα είναι η επόμενη περίοδος για εσάς. Κάποιοι από εσάς θα βρεθείτε ενώπιον μίας καταστάσεως, σχέσεως ή σχεδίου που απαιτεί από εσάς πολύ χρόνο και ενέργεια. Η ζωή σας θα γίνει ανισόρροπη καθώς θα αρχίσετε να αμελείτε τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας. Για αυτό, αντιμετωπίστε τις προκλήσεις ή τα εμπόδια της ζωής σας τώρα, ειδάλλως θα αισθανθείτε εγκλωβισμένοι από τις περιστάσεις. Κάποιοι άλλοι από εσάς θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με το συντροφικό σας πρόσωπο αλλά θα επιλέξετε να μην το παραδεχτείτε. Αντί να εμποδίζετε την έκφραση των συναισθημάτων σας καλό θα ήταν να τα εκδηλώσετε. Δεν είναι σωστό ούτε για εσάς ούτε για το άλλο άτομο να μην μπορεί να νιώσει κάτι από εσάς επειδή δεν μπορείτε να το εκφράσετε σωστά. Επίσης, το να κρατάτε μυστικά από εκείνους που αγαπάτε είναι και άρρωστο και επικίνδυνο. Ο μόνος τρόπος για να βγείτε από το αδιέξοδο είναι να μιλήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ - Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ
Περίεργο και δύσκολο θα είναι το επόμενο διάστημα και για εσάς τους Τοξότες. Οι ενστικτώδεις και αισθησιακές μας ανάγκες έχουν απωθηθεί από τις επιταγές της κοινωνίας σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούμε πλέον να τις εκφράσουμε. Όμως αυτές υπάρχουν και όταν εμφανίζονται στο προσκήνιο τίποτα καλό δεν βγαίνει, τόσο για μας όσο και για τους άλλους. Επειδή οι επιθυμίες (υλικές, σεξουαλικές, πάθη, βία, απιστία) θέλουν ικανοποίηση, μπορεί να οδηγήσουν σε εξαρτήσεις, εμμονές και οποιαδήποτε άλλη παρέκκλιση. Καλώς ή κακώς πρέπει να παραδεχτείτε ότι έχετε και εσείς αυτές τις ανάγκες. Μην τις φοβηθείτε. Βρείτε όμως έναν τρόπο να τις εκφράσετε θετικά. Είναι πολύ πιθανό να εκφραστείτε μέσα από μία κατάσταση όπου δεν υπάρχει έρωτας αλλά μονάχα έντονη φυσική έλξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - Δέκα των Κυπέλλων
Όταν ξεσπά κρίση τα πάντα ανατρέπονται. Μετά όμως έρχεται ένα διάστημα όπου τα πάντα είναι θολά κι αβέβαια. Στην συνέχεια έρχεται η διαπίστωση ότι πρέπει να βρούμε ξανά τα πατήματά μας. Αυτό το διάστημα είναι τώρα. Για αυτό κι εσείς θα επιλέξετε την ησυχία. Μακριά από τον θόρυβο, την πάλη και την αγωνία, θα προσπαθήσετε να μαζέψετε τα συντρίμμια. Ανάλογα με το πως νιώθετε απ’ όλα αυτά που σας συμβαίνουν δύο δρόμοι θα ανοίξουν για εσάς. Ο ένας είναι να πιστέψετε ότι τίποτα δεν αξίζει, για αυτό θα πάψετε να παλεύετε. Ίσως και να ενδώσετε σε διάφορες παρεκτροπές όπως κρεπάλες, λαγνεία, και διασκέδαση μέχρι κορεσμού. Ο άλλος είναι να δείτε αυτήν την περίοδο ως μεταβατική. Κάτι καινούργιο ξεκινάει για εσάς, απλά χρειάζεται χρόνο. Κι εσείς, δεν χρειάζεται να βιαστείτε. Αν έχετε τσακωθεί με κάποιο άτομο κι έχετε ηρεμήσει αρκετά, καθίστε να τα βρείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - Πριγκίπισσα των Ράβδων
Αυτό το διάστημα δεν πρέπει να κάνετε παρορμητικές κινήσεις, να δείχνετε αλόγιστη εμπιστοσύνη, και να μην υποτάσσεστε σε συμβουλές «ασχέτων». Για να βγείτε από την καταπιεστική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε, βρείτε λύσεις! Εστιάστε προς τα πού θέλετε να κατευθύνετε την ζωή σας, αφήστε τις φοβίες σας πίσω και πάρτε το ρίσκο που χρειάζεται. Να έχετε αυτοπεποίθηση και να στοχεύετε στην επιτυχία. Κάποιοι από εσάς θα έχετε ευκαιρίες να νιώσετε το πάθος. Αν χειριστείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, μπορείτε να αποκτήσετε μία σοβαρή και σταθερή σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ - Έξι των Κυπέλλων
Περίεργη θα είναι για εσάς η Νέα Σελήνη. Το γεγονός ότι ο συναισθηματικός σας κόσμος είναι πλημμυρισμένος θα σας κάνει να νιώσετε ότι κάποιος ή κάτι λείπει από την ζωή σας και αισθάνεστε αρκετά βαθιά αυτήν την έλλειψη. Ζώντας στο παρελθόν με τις αναμνήσεις νιώθετε ένα είδος ηρεμίας. Όμως οι αναμνήσεις και η νοσταλγία μπορούν να γίνουν παγίδα. Κάλλιστα μπορεί να χάσετε την επαφή με την πραγματική ζωή και το τώρα. Για αυτό εκτονωθείτε! Διασκεδάστε! Η ζωή έχει και τις απολαύσεις της! Το γεγονός ότι η αθωότητά σας είναι σαγηνευτική, θα έλξει το επόμενο διάστημα άτομα που θα θελήσουν να σας φροντίσουν. Ίσως να έχετε και μία συνάντηση με ένα άτομο με το οποίο να έχετε μαζί του «καρμική» σχέση.
http://www.periastrologias.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια