Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Της είπε "σ' αγαπώ" και επανήλθε στη ζωή

Η κ. Baillie υπέστη καρδιακή προσβολή στις 4.30 μ.μ. στις 10 Φεβρουαρίου και έκπληκτοι οι γιατροί και η οικογένειά της που την θρηνούσαν, είδαν ξαφνικά να επανέρχεται στη ζωή.
Μια ομάδα γιατρών προσπαθούσε επί 3 ώρες να την επαναφέρουν στην ζωή και δεν τα κατάφεραν.
Καλέσανε την οικογένειά της να την αποχαιρετήσουν και διαβεβαίωσαν ότι ήταν τεχνικά νεκρή και την διατηρούσαν στην ζωή με την ανδρεναλίνη, ηλεκτροσόκ κα CPR.
Μετά από 45 λεπτά , ο σύζυγος της κ. Baillie ψιθύρισε στην γυναίκα του "σ 'αγαπώ»
Ο γιος τους John, και τρεις κόρες τους που ήταν δίπλα της, έμειναν έκπληκτοι βλέποντας το χρώμα της να βελτιώνεται σταδιακά.
Μια νοσοκόμα που ήταν στο δωμάτιο τους διαβεβαίωσε ότι αυτή ήταν μια φυσιολογική παρενέργεια από την παρατεταμένη θεραπεία
Και όταν τα βλέφαρα της κ. Baillie έτρεμαν και άνοιξαν η νοσοκόμα διαβεβαίωσε και πάλι την οικογένεια ότι «ακούσιες κινήσεις» και θα έπρεπε να αναμένεται.
Η οικογένεια ζήτησε ένα γιατρό , ο οποίος βρήκε ένα παλμό και έσπευσαν την κ. Baillie στην μονάδα εντατικής θεραπείας.
Η κόρη της Leanne Porteous, 31 ετών, είπε: «Ρώτησα την νοσοκόμα αν ήταν φυσιολογικό που είχε ανοίξει τα μάτια της και είπε ότι ήταν.
«Είμασταν κοντά της σαν οικογένεια και δεν είμαστε το είδος των ανθρώπων για να τα παρατήσει. Συνέχισα να της λέει, «Γύρνα πίσω, μαμά, έλα πίσω».
«Σε ένα σημείο ο μπαμπάς μου είπε," Λόρνα γύρισε πίσω, σ 'αγαπώ, και μετά από λίγο η μητέρα μου επέστρεψε

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια