Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ευθύμης Ζησάκης

Γεννήθηκε στην Αθήνα 1.12.1988. Ολοκλήρωσε την αθλητική του καριέρα στην κολύμβηση που μέτρησε 11 χρόνια υδάτινης ζωής και σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της L’ Aquila στην Ιταλία.
«Για πάρα πολλά χρόνια ολόκληρη η οικογένειά μου -θείοι, θείες, ξαδέρφια- έλεγαν: “Ο Ευθυμάκος ο γυναικολόγος”, αφού αυτό ήταν το όνειρο της ζωής μου από πολύ μικρή ηλικία. Δεν ξέρω πώς μου είχε έρθει η επιθυμία αφού κανείς από τους γονείς μου δεν είναι γιατρός-γυναικολόγος. Ηταν όμως ένα όνειρο που δεν άλλαζε με τα χρόνια. Βέβαια, όταν έφτασα στο λύκειο, συνειδητοποίησα ότι για να μπω Ιατρική στην Ελλάδα ήθελε πολύ διάβασμα. Οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να περάσω, αφού το μόνο μάθημα που μου άρεσε και ήμουν καλός ήταν τα Μαθηματικά»
Ύστερα από ένα χρόνο και επτά μήνες άλλαξε πλώρη και επέστρεψε στην Αθήνα. Ξεκίνησε τη φοίτησή του στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών και παρακολούθησε σεμινάρια Comedia dell’arte. Στη συνέχεια συμμετείχε, μεταξύ άλλων: «Κόλαση» του Romeo Castellucci (Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2009), «Άμλετ» του Marcel Top, «Κρήτες» του Ευριπίδη (Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος 2011), «Μέδουσα» του Θωμά Μοσχόπουλου (Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2011), «Το Αμάρτημα της Μητρός μου» του Αλέξανδρου Ρήγα, «Πάττυ Χύμα» του Αντώνη Καλογρίδη (3ο Low Budget Festival). Τον χειμώνα (2012 - 13) έπραξε το έγκλημα να γράψει, να σκηνοθετήσει και να παίξει (ουάου!!!) στο «Kabana Show». Σε όλα τα παραπάνω δύο από τους καλύτερους του φίλους, που στάθηκαν δίπλα του, είναι η κιθάρα και το ποδήλατό του.
Υπήρξε συμπαρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής Πέδες και Μες στην καλή χαρά στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.
Έχει παίξει τον ρόλο του Άρη Τριανταφύλλου της τηλεοπτικής σειράς το Σόι σου, επίσης στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια