Βαγγέλης Παναγόπουλος έχω αλωπεκίαση από τα 6

Τον Βαγγέλη Παναγόπουλο και τις «48 Ώρες» τους γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή τους στο «X-Factor» ενώ λίγο αργότερα από τα live τους στην εκπομπή «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο.
Γεννήθηκε στην Αθήνα 29.4.1979, είναι παντρεμένος κι έχει μια κόρη.
Έχει κάνει σπουδές στο σύγχρονο τραγούδι.
Τα χόμπι του είναι το διάβασμα, ο αθλητισμός, και τα PC Games ενώ αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι οι Michael Jackson, Jamiroquai, Prince, Queen, Ronnie James Dio, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Δήμητρα Γαλάνη, Σταμάτης Κραουνάκης.

Ο τραγουδιστής από τις «48 ώρες» συγκινεί με την περιγραφή του: «Έχω αλωπεκία. Μου έπεσαν τα μαλλιά»
Σε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από την ηλικία των 6 ετών αναφέρθηκε μέσα από πρόσφατη συνέντευξη του ο τραγουδιστής από τις «48 ώρες», Βαγγέλης Παναγόπουλος.
«Ο λόγος που μιλάω για αυτό είναι επειδή γνωρίζω ότι πολλά παιδιά το αντιμετωπίζουν. Αν μπορώ να γίνω παράδειγμα, να χρησιμοποιήσου τη δική μου ιστορία για να καταλάβουν ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί. Και τη διαφορετικότητα μας είναι στο χέρι μας και, στον χαρακτήρα μας να την κάνουμε προσόν και όχι μειονέκτημα.
Έχω αλωπεκία. Ο οργανισμός μου να αναγνωρίζει τους τριχοθύλακες ως ξένα σώματα και το ίδιο μου το ανοσοποιητικό σύστημα να τους χτυπάει», εξομολογείται στο Tv Έθνος και περιγράφει: «Ξεκίνησε όταν ήμουν 6 χρόνων και τα μαλλιά μου έπεσαν όταν ήμουν 11. Ήταν σκληρό για έναν έφηβο. Όποιος ξεχωρίζει από το κοπάδι κάθεται στην άκρη. Τελικά, μου έκανε καλό γιατί δυνάμωσε ο χαρακτήρας μου», λέει.
Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος παραδέχεται ότι ακόμη και σήμερα η τηλεόραση του δημιουργεί αμηχανία. «Ο κόσμος θεωρεί ότι είμαι απροσέγγιστος, σνομπ, ενώ η αλήθεια είναι ότι ντρέπομαι. Μου χρειάστηκε αρκετός καιρός για να αισθανθώ καλά και φαινόταν. Μου το έλεγε και ο Πέτρος Κωστόπουλος. Με άγχωναν οι κάμερες και ίσως η πληθωρικότητα του Πέτρου. Τώρα συνήθισα. Είμαι μια χαρά».

Related Posts