Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η δολοφονία του Γιάννη Μακρή σύζυγος της Βικτώρια Καρύδα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 46χρονου Γιάννη Μακρή.
Ο επιχειρηματίας εκτελέστηκε χθες το βράδυ έξω από το σπίτι του, στη Βούλα σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια του.
"Ένας ή δυο οι δράστες. Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει έξι κάλυκες από πιστόλι. Φαίνεται ότι έχει δεχτεί τέσσερις σφαίρες στο στήθος και στην ωμοπλάτη. Και μάλιστα οι τρεις βολίδες τον έπληξαν την ώρα που βρισκόταν στο κάθισμα του οδηγού, να έπεσε η να προσπάθησε να φύγει και η τέταρτη βολίδα να καρφώθηκε στο σώμα του την ώρα που ήταν εκτός οχήματος. Δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες.
Οι αστυνομικοί καταλαβαίνουν από τη σκηνή του εγκλήματος, ότι οι πρώτες σφαίρες τον έπληξαν όταν ήταν στη θέση του οδηγού, γιατί βλέπουν κάποιες τρύπες στο αμάξωμα. Βλέπουν όμως ότι υπάρχει και κάλυκας κοντά και εκτός αυτοκινήτου. Και το σώμα του να είναι εκτός αυτοκινήτου. Για αυτό εικάζουν ότι την τελευταία σφαίρα ο εκτελεστής την έριξε όταν το θύμα ήταν εκτός αυτοκίνητου. Χωρίς όμως να ξέρουν αν το θύμα προσπάθησε να φύγει ή έπεσε το κορμί του έξω".
Τραγικές στιγμές για την Βικτώρια Καρύδα...
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η παίχτρια του "My Style Rocks", αφού νεκρός, μετά από εν ψυχρώ εκτέλεση έξω από το σπίτι του στην οδό Τροίας 16 στο Πανόραμα Βούλας, έπεσε ο 46χρονος Γιάννης Μακρής, σύζυγός της.
Η Βικτώρια βιώνει τις χειρότερες στιγμές της ζωής της, ενώ πρέπει να σταθεί βράχος για τα ανήλικα παιδιά τους! Η ίδια ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν, την ώρα που συμμετείχε σε επίδειξη μόδας στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να φύγει αμέσως, διακόπτοντας την πασαρέλα!
Είναι σε νευρικό κλονισμό, ενώ ακόμα αδυνατεί να δώσει κατάθεση για όσα γνωρίζει!
Οι εκπομπές έχουν γυριστεί!
Η Βικτώρια Καρύδα ήταν ένα από τα δυνατά χαρτιά του My Style Rocks και αρκετοί την θεωρούσαν φαβορί αφού πίστευαν πως θα φτάσει μέχρι τον τελικό του παιχνιδιού!
Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για την όμορφη Βικτώρια.
Τι θα συμβεί όμως μετά από αυτή την εξέλιξη με το παιχνίδι; Ως πότε θα βλέπουμε την Βικτώρια Καρύδα στις οθόνες μας να παραδίδει μαθήματα στυλ στις συμπαίκτριες της;
Τα επεισόδια που βλέπουν οι τηλεθεατές είναι μαγνητοσκοπημένα και ήδη έχουν γυριστεί μέχρι και τις 9 Νοεμβρίου.
Άρα το τελευταίο επεισόδιο στο οποίο θα συμμετέχει η Βικτώρια και θα διαγωνίζεται κανονικά είναι αυτό της Παρασκευής 9 Νοεμβρίου.
Μετά η Βικτώρια δεν θα ξαναεμφανιστεί στις οθόνες μας...

Ο 46χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος διατηρούσε εταιρείες σεκιούριτι και καθαριότητας, φαίνεται ότι είχε μπλεξίματα από το παρελθόν του που τον ακολουθούσαν μέχρι σήμερα.
Ο Γιάννης Μακρής δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά και στην Αυστραλία, ανοίγοντας ένα κλαμπ το οποίο όμως δεν πήγε καλά. Με τους συνεταίρους του, μετά το σπάσιμο της συνεργασίας τους, η κόντρα τους έφθασε στα άκρα.
Γράφει η εφημερίδα:
«Kατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Σϊδνεϊ ήταν ιδιοκτήτης ενός νυχτερινού κέντρου στην οδό Oxford μαζί με τον Τζον Ιμπραήμ της γνωστής οικογενείας. Οι δρόμοι τους χώρισαν έπειτα από έντονη διαφωνία κάποια στιγμή το 2007. Δυο χρόνια αργότερα, ο Μακρής βρέθηκε κατηγορούμενος για τον σοβαρό τραυματισμό του αδερφού του Ιμπραχίμ, Φάντι. Στη συνέχεια ο Φάντι και ο Μάικλ Ιμπραήμ φαίνεται πως σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Μακρή ως αντίποινα για την απόπειρα εναντίον του Φάντι, αλλά αθωώθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου. Από το 2013 έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον Μακρή, αφού βρέθηκε να οδηγεί χωρίς άδεια ενώ στη συνέχεια δεν εμφανίστηκε προκειμένου να του απαγγελθεί η ποινή του. Το δίπλωμά του ακυρώθηκε μέχρι το Σεπτέμβριο του 2018».
H ίδια πηγή αναφέρει ακόμη ότι ο Τζον Μακρής είχε αντιμετωπίσει κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών στο παρελθόν.

Άλλα ξένα ΜΜΕ αναφέρουν ακόμη:

  • Το 2018 ξέσπασε καβγάς στη Μύκονο, όπως αναφέρει η Daily Telegraph της Αυστραλίας, όταν ο Γιάννης Μακρής και μέλη της οικογένειας Ιμπραχίμ βρέθηκαν να κάθονται σε διπλανά τραπέζια.
  • Ο «Αυστραλός» σχετιζόταν με τη συμμορία των Commancheros και είχε παλαιότερα μια θυελλώδη σχέση με τη βασίλισσα της νύχτας Roxy Jacenko.
  • Σύμφωνα με τη Sydney Morning Herald, είχε φυλακιστεί το 2005 μετά την καταδίκη του σε 2 χρόνια και τρεις μήνες για εμπορία ναρκωτικών και διακίνηση κλοπιμαίων.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια