Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μερική ηλιακή έκλειψη της 11ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Η ΜΕΡΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 (ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)
Πως επηρεάζει όλα τα ζώδια 

Το Σάββατο, 11 Αυγούστου, έχουμε μερική ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα, την τρίτη κατά σειρά μέσα σε διάστημα έξι εβδομάδων. Επηρεάζει άμεσα εσάς που έχετε γεννηθεί στα διαστήματα μεταξύ:
6-8 Φεβρουαρίου
2-4 Μαΐου
8-10 Μαΐου
10-12 Αυγούστου
4-6 Νοεμβρίου
10-12 Νοεμβρίου
Επηρεάζει επίσης εσάς που έχετε πλανήτες, σημεία, μεσοδιαστήματα, στην 19η μοίρα των Σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος), ή στην 11η μοίρα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού από αντισκιά.
Θα πυροδοτηθεί ξανά το διάστημα από 26 με 29 Οκτωβρίου, 4 Μαρτίου με 5 Απριλίου 2019, 26 Μαΐου με 3 Ιουλίου 2019, 30 Ιουλίου 2019 με 2 Αυγούστου 2019, 29 Νοεμβρίου με 18 Δεκεμβρίου 2019.
Par.Sol.Ecl.11 8 2018
Το Μήνυμα της Εκλείψεως
Η συγκεκριμένη έκλειψη έχει να κάνει με τον έλεγχο, κατά πόσο μπορούμε να τον ασκήσουμε ή κατά πόσο έχουμε την ψευδαίσθηση ότι μπορούμε να ελέγξουμε ανθρώπους ή καταστάσεις. Για αυτό και η έκλειψη θα προξενήσει μία μικρή κρίση, έτσι ώστε να δούμε ποια είναι η πραγματικότητα.
Όσοι γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιήσουν την δύναμη που έχουν, κι έχουν εξαλείψει κάθε είδους εγωισμού, τότε αυτοί είναι τα άτομα που μπορούμε να βασιστούμε επάνω τους. Αυτοί είναι που θα μας οδηγήσουν στο να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας. Προσοχή όμως, αυτού του είδους οι άνθρωποι δεν ανήκουν σε εμάς αλλά στο ευρύ κοινωνικό σύνολο, άρα δεν μπορούμε να τους δούμε ως κτήμα μας, και να τους γίνουμε βάρος. Αυτοί θα μας δείξουν το μονοπάτι, εμείς όμως είμαστε αυτοί που θα πρέπει να το προχωρήσουμε.
Κάποιοι απλά θα νιώσουν ότι δεν έχουν κανέναν έλεγχο πάνω στο οτιδήποτε. Το γεγονός αυτό θα τους φοβίσει, αλλά είναι ένα καλό ξύπνημα στην πραγματικότητα. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, οπότε δείτε αυτήν την κρίση που θα ξεσπάσει ως ευτύχημα, ειδάλλως ο χρόνος θα περνούσε χωρίς να εκτιμάτε αυτά που έχετε και το πόσο τυχεροί είστε.
Μία κατηγορία όμως θα ακολουθήσει την σκοτεινή πλευρά της εκλείψεως, που είναι το μίσος προς κάθε τί καλύτερο από εκείνους. Κάποιοι ονειρεύονται μεγαλεία, δύναμη, αίγλη, αναγνώριση. Όμως δεν έχουν τα προσόντα για κάτι τέτοιο. Το αποτέλεσμα είναι να γίνονται κακοί με τους ανθρώπους, τυραννικοί, βίαιοι. Η Έκλειψη θα φωτίσει αυτή τους την πλευρά στους ανθρώπους που έρχονται σε επαφή μαζί τους, με αποτέλεσμα εκείνοι να χάσουν ένα μέρος της «δύναμης» που έχουν. Η απάντησή τους θα είναι βία ή χειραγώγηση. Όσοι καταφέρουν να ξεφύγουν από αυτού του είδους τους ανθρώπους, πραγματικά θα είναι τυχεροί!

Η Έκλειψη και η Ελλάδα
Η τρίτη έκλειψη μέσα σε ενάμιση μήνα, φαίνεται να είναι και η φαρμακερή για την χώρα.
Πρώτα από όλα πραγματοποείται στον 10ο Οίκο της χώρας, οίκος που συνδέεται με την κυβέρνηση.
Δεύτερον, ο ωροσκόπος της Εκλείψεως είναι Σκορπιός, ένα ζώδιο που πάντα συνδέεται με τον θάνατο, την καταστροφή και την ανάγκη το παλαιό να αφήσει την θέση του στο καινούριο.
Τρίτον, η έκλειψη σχηματίζει χιαστί με τον ανάδρομο Πλούτωνα, μία όψη «θανάτου» με τον ίδιο τον «Μεγάλο Θεριστή».
Ως γεγονός λοιπόν, περιμένουμε ένα σοβαρό ατύχημα στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ένα ατύχημα ή πυρκαγιά κοντά σε παραθαλάσσια περιοχή, τον θανάσιμο τραυματισμό κυβερνητικού στελέχους, έναν ισχυρό σεισμό, ακόμη και μία τρομοκρατική ενέργεια.
Στην πολιτική σκακιέρα βλέπουμε δύο θέματα που πρόκειται να μας απασχολήσουν, την επικοινωνία και προβλήματα με γειτονικά κράτη.
Στην επικοινωνία φαίνεται πως θα στηριχτεί η επόμενη κρίση που θα χτυπήσει τον Πρωθυπουργό αλλά και την κυβέρνηση. Η εμμονή στην εξουσία θα πυροδοτήσει φυγόκεντρες δυνάμεις. Για πρώτη φορά ο Πρωθυπουργός θα καταλάβει ότι πλέον δεν ασκεί καμία εξουσία. Για αυτό, αν δεν καταλάβει πλέον ότι ο χρόνος του τελείωσε, θα κάνει όλα αυτά που κάνουν οι δικτάτορες, βία και χειραγώγηση. Ένας ανασχηματισμός είναι πολύ κοντά, αλλά χωρίς νόημα. Παρ’ όλα αυτά, ο Πρωθυπουργός έχει το χάρισμα ακόμη στην χειρότερη δυνατή θέση κι αν φθάσει, να πέφτει γερά στα πόδια του.
Είναι επίσης πολύ πιθανό να δεχθεί πισώπλατη μαχαιριά από γεγονότα που θα εξελιχθούν σε γειτονικές χώρες, οι οποίες θα επιφέρουν ακόμη μία ήττα στην κυβέρνηση και την περαιτέρω απαξίωσή της από τον Λαό.
Γενικά, στην χώρα θα πυροδοτηθεί ένα κλίμα αλληλεγγύης, κάτι το οποίο φέρνει σε δύσκολη θέση την επίσημη κυβέρνηση. Επίσης, θα αναδειχθεί ο εκτροχιασμός των οικονομικών της χώρας.

ΕΚΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ

Εσείς οι Κριοί θα διαπιστώσετε ότι τελικά δεν έχετε κανέναν έλεγχο τόσο στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία όσο και στις φιλοδοξίες σας. Η κρίση που θα ξεκινήσει, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι στην ζωή υπάρχει η χαρά, η δημιουργία, τα παιδιά. Δώστε λίγη έμφαση σε αυτή την θετική πλευρά της ζωής, και μην ασχολείστε με το τι θα καταφέρετε, ειδικά εάν για κάποιον λόγο υπάρχουν θέματα στην εργασία ή στις φιλοδοξίες σας. Αν εστιάσετε σε αυτές, θα είναι πολύ εύκολο να βγάλετε στην επιφάνεια ένα πολύ άσχημο πρόσωπο, μισώντας πραγματικά αυτούς που είναι καλύτεροι από εσάς, αλλά και αυτούς που θεωρείτε κατώτερούς σας, επειδή είτε θεωρείτε ότι σας βάζουν εμπόδια, είτε ότι δεν μπορούν να σας καταλάβουν.

Εσείς οι Ταύροι θα βιώσετε την απροσδόκητη κατάρρευση κάποιον ονείρων που κάνατε. Ίσως επιτέλους να καταλάβετε ότι αξία πάνω από όλα έχει η οικογένεια και το σπίτι σας. Τί να τα κάνετε τα όνειρα για χρήματα και δόξα, όταν δεν έχετε ένα άτομο δικό σας να σας περιμένει ή να χαίρεται πραγματικά για εσάς; Για αυτό, πριν κατηγορήσετε το Σύμπαν για το «κακό» που σας βρήκε, σκεφτείτε μήπως είναι τώρα η ευκαιρία να αναγνωρίσετε αυτό που έχει ουσία. Και μην ανησυχείτε, χάρη στην βάση που σας προσφέρει η οικογένειά σας, και όταν θα έλθει η ώρα, θα μπορέσετε να βρείτε καινούρια όνειρα, τα οποία θα είναι ουσιαστικά. Προσέξτε όμως, μην κάνετε το λάθος να κατηγορήσετε την οικογένειά σας για ό,τι στραβό υπάρχει στην ζωή σας. Είναι οι φίλοι και σύμμαχοί σας, όχι εχθροί σας.

Εσείς οι Δίδυμοι θα βιώσετε κρίση σε θέματα που αφορούν χρέη, έσοδα, ακόμη και τον φόβο του θανάτου. Όλα αυτά θα σας κάνουν να ξυπνήσετε απότομα από τον λήθαργο στον οποίον είχατε πέσει και ο οποίος είχε γίνει εμμονή, τόσο για την απόκτηση χρημάτων, όσο και για το φόβο ότι κάτι θα σας συμβεί. Θα διαπιστώσετε, έστω και άσχημα, ότι δεν έχετε κανέναν απολύτως έλεγχο σε αυτά τα ζητήματα, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να σκέφτεστε θετικά, να μιλάτε για αυτά που σας απασχολούν, να βλέπετε την ζωή σας με μία πιο χαρούμενη οπτική γωνία, να φεύγετε σε ταξείδια όταν σας πιάνει η μαυρίλα ή ακόμα και να κάνετε το εμπορικό ξεκίνημα που πάντα θέλατε αλλά φοβόσασταν για τα κεφάλαια.

Εσείς οι Καρκίνοι, δεν θα πρέπει να αφήσετε συντρόφους ή συνεργάτες να σας καταπιέσουν, να σας μειώσουν και γενικά να ξεσπάσουν επάνω σας, επειδή εκείνοι έχουν το πρόβλημα. Ίσως όμως η κρίση αυτή που θα ξεσπάσει μεταξύ σας, να είναι το εφαλτήριο να καταλάβετε ότι κανείς δεν μπορεί να ελέγξει τον άλλον παρά μόνο όταν το θέλει εκείνος. Έτσι, θα διαπιστώσετε ότι εσείς αφήνετε να συμβεί ό,τι σας συμβαίνει, και ότι εσείς είστε εκείνοι που μπορούν να θέσουν τέλος σε αυτό. Η ασφάλεια βρίσκεται μέσα σας, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την αναζητήσετε. Επίσης, μην ενδώσετε σε απειλές με κύριο όπλο την αποκοπή σας από τα χρήματα (π.χ. να σας απειλούν διαρκώς ότι θα σας απολύσουν).

Εσείς οι Λέοντες επηρεάζεστε άμεσα από την Έκλειψη καθώς πραγματοποιείται στο ζώδιό σας. Η κρίση που πρόκειται να ξεσπάσει, και η οποία θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι τελικά δεν έχετε κανέναν έλεγχο, αφορά την ίδια σας την καθημερινότητα ή ακόμη και την υγεία σας. Όσον αφορά την καθημερινότητά σας, οι αλλαγές που θα συμβούν θα πρέπει να βγάλουν στην επιφάνεια τον δημιουργικό σας εαυτό κι όχι τον καταπιεστικό, εκείνον που δεν θέλει καμμία αλλαγή, που πρέπει να τα ελέγχει όλους και όλα. Σε αυτήν την αρνητική περίπτωση, θα γίνετε απίστευτα βίαιοι ή χειριστικοί. Αν είναι πρόβλημα υγείας, πολύ απλά, θα διαπιστώσετε ότι δεν είστε άτρωτοι. Αντί να κατηγορείτε τον Θεό για ό,τι σας συμβεί, καλό θα ήταν να ξεκινήσετε προληπτικές εξετάσεις ή να ακολουθήσετε συγκεκριμένη δίαιτα.

Εσείς οι Παρθένοι, θα έχετε μία ακόμη δύσκολη περίοδο, καθώς η κρίση θα προέλθει είτε από τα ερωτικά σας, είτε από τα παιδιά σας, είτε επειδή απλά δεν χαίρεστε. Το πρόβλημα είναι πως ενώ το Σύμπαν θέλει να σας ξυπνήσει, εσείς δεν είναι είστε σίγουροι ότι θέλετε να το κάνετε. Αν το καταφέρετε, θα διαπιστώσετε τελικά ότι δεν έχετε κανέναν έλεγχο σε οτιδήποτε. Αντί να γκρινιάζετε και να προκαλείτε με τις εμμονές σας, καλό θα ήταν να αφεθείτε. Αυτόν που πρέπει να κοιτάξετε είναι τον εαυτό σας, και μάλιστα τα θετικά του χαρακτηριστικά. Δεν είναι κακό να χαρείτε, κανείς άλλος δεν θα το κάνει για εσάς. Οπότε, μάθετε να χαλαρώνετε, καθώς ο έλεγχος είναι απλά κάτι που υπάρχει μόνο στο μυαλό σας και πουθενά αλλού.

Εσείς οι Ζυγοί, θα βιώσετε μία εσωτερική κρίση η οποία όμως θα σας ανοίξει τα μάτια σε νέους δρόμους χαράς και δημιουργίας. Αν δεχθείτε την κρίση αυτή ως ευλογία, τότε θα διαπιστώσετε ότι θα ανοιχθεί ένας νέος κύκλος με ευκαιρίες, νέους στόχους να κατακτήσετε, την ελπίδα να μπαίνει ξανά στην ζωή σας, και βέβαια, θα γίνετε ξανά το επίκεντρο της κοινωνικής σας ζωής. Αν όμως φοβηθείτε την αλλαγή, θα νιώσετε ότι χάνετε κάθε έλεγχο πάνω στην ζωή σας, με αποτέλεσμα να γίνετε καταπιεστικοί, μίζεροι, κι επιθετικοί, τόσο στην οικογένειά σας, όσο και στους φίλους σας. Από εκεί και πέρα, θα μισήσετε τους ανθρώπους που τα καταφέρνουν στις ζωές τους, και θα κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας προκειμένου να νιώσουν το ίδιο μίζερα όσο εσείς.

Σε εσάς τους Σκορπιούς, θα προκύψει κρίση σε θέματα που αφορούν τον τρόπο σκέψεώς σας, με έγγραφα, με μετακινήσεις, με τις σχέσεις σας με τους στενούς συγγενείς. Η κρίση αυτή θα είναι σύντομη μεν, αλλά θα σας αποδείξει για μία ακόμη φορά, πως δεν μπορείτε να έχετε τον έλεγχο στην ζωή σας. Η απώλεια θα πρέπει να γίνει μάθημα, ώστε να καταλάβετε ότι όλα όσα κάνετε προκειμένου να ελέγχετε τις καταστάσεις, μόνο εμμονές σας προσφέρει. Δείτε λοιπόν την κρίση ως ευκαιρία να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στην ζωή σας, και να κυνηγήσετε με μεγαλύτερη ένταση και πάθος τις φιλοδοξίες σας. Αν όμως επιμείνετε σε αυτό το στείρο μοτίβο που ακολουθείτε, θα κάνετε με την ακραία συμπεριφορά σας ζημιά στην δημόσια εικόνα σας, ενώ στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να εξαλείψετε τον ανταγωνισμό, ακόμη κι αν γνωρίζετε ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι από εσάς.

Εσείς οι Τοξότες, θα βιώσετε κρίση σε δύο τομείς, στα οικονομικά σας και στο σύστημα που έχετε φτιάξει προκειμένου να αισθάνεστε ασφαλείς. Η απώλεια του ελέγχου σε αυτούς τους κρίσιμους τομείς θα σας βοηθήσει να επαναξιολογήσετε το τί θέλετε πραγματικά από τις ζωές σας. Ίσως να είναι το έναυσμα που χρειαζόσασταν, προκειμένου να αρχίσετε να κυνηγάτε τα πραγματικά όνειρά σας, την πραγματική ελευθερία. Ίσως μάλιστα η απώλεια χρημάτων να σας οδηγήσει να φύγετε μακρυά και να κάνετε μία πραγματικά καινούρια και δημιουργική αρχή. Αν εμμείνετε στην διατήρηση αυτού που έχετε, ακόμη και με την χρήση ψυχολογικής ή σωματικής βίας, τότε σας περιμένουν άσχημες εξελίξεις, από το να μην μπορείτε να κοιμηθείτε από το άγχος, μέχρι δικαστικοί αγώνες.

Εσείς οι Αιγόκεροι, θα βιώσετε κρίση σε αυτό που είστε. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να μην ορίζετε εσείς τις εξελίξεις στην ζωή σας. Αυτό το δυσμενές σενάριο πρόκειται να συμβεί τώρα, όπου η απώλεια κάθε είδους ελέγχου, θα σας οδηγήσει σε μία απίστευτα κακή συμπεριφορά έναντι των ανθρώπων γύρω σας. Στους ανώτερους από εσάς θα βάζετε εμπόδια, ενώ στους κατώτερους θα βγάλετε όλη σας την χολή. Βέβαια το Σύμπαν πολύ σοφά σας αφαιρεί αυτόν τον έλεγχο, διότι θέλει από εσάς να μάθετε να ζείτε με την ήττα, και να σηκώνεστε ξανά στα πόδια σας πιο γεροί και πιο δυνατοί. Επίσης, πρέπει να μάθετε ότι η ζωή είναι πολύ καλύτερη όταν έχει ελευθερία και χαρά, παρά όταν αναλώνεται μόνο στο κυνήγι της προσωπικής φιλοδοξίας, με κάθε κόστος.

Εσάς τους Υδροχόους πραγματικά σας περιμένει μία δύσκολη Έκλειψη, καθώς μέσα από τα βάθη του ασυνειδήτου σας, θα βγουν στην επιφάνεια όλες εκείνες οι φοβίες που ήταν καλά κρυμμένες. Από εκεί και πέρα δύο δρόμοι σας περιμένουν. Το δέον είναι για εσάς να παραδεχτείτε ότι δεν μπορείτε άλλο να ασκείτε έλεγχο σε κάτι που δυναμώνει όσο το αφήνετε κρυφό. Είτε με την βοήθεια ειδικών είτε με την βοήθεια του ή της συντρόφου σας, θα μπορέσετε να πετάξετε από επάνω σας σας όλα εκείνα που σας βασανίζουν όταν κλείνετε τα μάτια σας. Υπάρχει βεβαίως και ο άλλος δρόμος, εκείνος που με κάθε τρόπο και κόστος θα κρατήσετε τις φοβίες σας υπό έλεγχο, κάτι το οποίο δεν είναι δυνατόν να συμβεί. Σε αυτήν την περίπτωση, θα επιτεθείτε εναντίον των ανθρώπων που σας πλησιάζουν, κατηγορώντας τους για όλα όσα συμβαίνουν. Αυτή η αντικοινωνική συμπεριφορά, θα σας οδηγήσει στην απομόνωση, κάτι που ουσιαστικά τρέμετε, καθώς δεν θέλετε να μείνετε μόνοι, αλλά εκεί θα καταλήξετε.

Εσείς οι Ιχθύες, με την Έκλειψη αυτή, θα βιώσετε μία κρίση στο θέμα των στόχων που έχετε θέσει στις ζωές σας, η οποία ήταν εδώ και καιρό να συμβεί, και που τώρα θα εκδηλωθεί. Ο λόγος που θα συμβεί αυτό, είναι επειδή πρέπει να κάνετε κάτι εντελώς καινούριο, να αλλάξετε δημιουργικά την καθημερινότητά σας και να μην περιμένετε πότε θα είναι οι κατάλληλες συνθήκες για την επίτευξη παρωχημένων στόχων. Αν όμως εμμείνετε στην διατήρηση της παρούσας κατάστασης, θα διαπιστώσετε ότι όλα θα πηγαίνουν στραβά και ότι το ένα λάθος θα ακολουθεί το άλλο. Το κακό είναι πως τα αυτιά σας θα είναι κλειστά σε εκείνα τα άτομα που θέλουν το καλό σας, και ειδικά στους φίλους σας. Μάλιστα στους τελευταίους δεν αποκλείεται να βγάλετε όλη σας την χολή, κατηγορώντας τους ότι δεν σας καταλαβαίνουν, ότι σας βάζουν εμπόδια, και ότι σας ζηλεύουν. Αυτή η συμπεριφορά να γνωρίζετε, ότι θα τους διώξει από κοντά σας.
periastrologias.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια