Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γραφείο στο σπίτι

Οργανώστε έναν χώρο ή μία γωνία στο σπίτι όπου θα δουλεύετε άνετα.
Αν δεν είστε από τους "τυχερούς" και έχετε ξεχωριστό δωμάτιο για τη συγκεκριμένη χρήση, υπάρχουν τρόποι, μετατρέποντας μια γωνιά του σπιτιού, να δημιουργήσετε ένα "σπιτικό" γραφείο.
*  Αν θέλετε, λόγω έλλειψης χώρου, να μετατρέψετε μια μικρή γωνία του σπιτιού σας σε γραφείο, σκεφτείτε πριν αποφασίσετε ποια γωνία θα είναι αυτή.
Το γραφείο πρέπει να συνυπάρχει αρμονικά με τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού.
*  Προμηθευτείτε και ένα φαξ.
Όσο και αν νομίζετε ότι μπορεί να είναι αχρείαστο, πιστέψτε με, θα έρθει η ώρα που θα με θυμηθείτε.
* 'Οσον αφορά τον υπόλοιπο εξοπλισμό, φροντίστε να αγοράσετε ό τι χρειάζεται, χωρίς να κάνετε υπερβολές.
*  Οργανώστε τα ντουλάπια και τους αποθηκευτικούς χώρους για να αρχειοθετήσετε τα αρχεία  με σειρά και τάξη, ώστε να έχετε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε αυτά.
*  Ξεκινήστε από τα μεγαλύτερα σε όγκο έπιπλα και στη συνέχεια διακοσμήσετε με τα μικρότερα, σε αρμονική αντιστοιχία με τα μεγαλύτερα.
*  Πριν τα τοποθετήσετε, ελέγξτε αν χρειάζονται φρεσκάρισμα, βάψιμο ή γυάλισμα.
*  Εάν για οποιαδήποτε λόγο κάτι δεν σας "κολλάει", αλλάξτε του θέση και αν πάλι δεν είστε ικανοποιημένοι, αφαιρέστε το.
Μην ξεχνάτε ότι ο στόχος είναι να φτιάξετε ένα γραφείο που θα ικανοποιεί το προσωπικό σας γούστο. Άλλωστε, εσείς θα εργάζεστε μέσα σε αυτό, σε εσάς πρέπει να αρέσει πρώτα από όλους!
*  Καθίστε στην καρέκλα του γραφείου και ανοίξτε τον υπολογιστή σας.
Σιγουρευτείτε ότι βλέπετε καθαρά στην οθόνη και ότι δεν αντανακλά φως από κάποιο παράθυρο. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην όρασή σας.
Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε μετακινήστε λίγο την οθόνη ή βάλτε μια κουρτίνα στο παράθυρο.
s.soulis

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια