Παντρεύτηκε ο Γιώργος Χρανιώτης

Ο Γιώργος Χρανιώτης παντρεύτηκε στο γραφικό εκκλησάκι της Τήνου, στο Μοναστήρι της Κυρα- Ξένης, την εκλεκτή της καρδιάς του, Γεωργία Αβασκαντήρα! 

Το ζευγάρι που βρίσκεται από προχθές στην Τήνο ένωσε τις ζωές του έτσι ακριβώς όπως ήθελε. Στο νησί, έχοντας δίπλα τους τους συγγενείς αλλά και τους αγαπημένους του φίλους!
 Στο νησί έχουν φθάσει όλοι οι καλεσμένοι και ανάμεσά τους διακρίναμε την Δήμητρα Ματσούκα τον Κώστα Κοκκινάκη, τον Μπο, τη Σάρα Εσκενάζι, την Ευριδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Γιάννη Καγιούλη και φυσικά τον Γιώργο Αγγελόπουλο που δεν θα μπορούσε να λείπει από τη χαρά του Χρα…. Οι survivors ενώθηκαν ξανά για χάρη του γάμου του φίλου τους και το νησί γέμισε από celebrities που συνόδευσαν τον καλό τους φίλο στην εκκλησία στην πιο όμορφη και σημαντική μέρα της ζωής του. Οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι τους μένουν στο ξενοδοχείο Μr and Mr White και οι περισσότεροι πέρασαν τη μέρα τους ή στην πισίνα ή στην παραλία.
Tη νύφη έφερε στην εκκλησία ο Γιώργος Αγγελόπουλος με ένα τρίκυκλο κορνάροντας και ο Γιώργος Χρανιώτης την υποδέχθηκε με ένα φιλί! Ο γαμπρός φορούσε ένα λευκό πουκάμισο και ένα μαύρο παντελόνι και η νύφη επέλεξε ένα απλό πανέμορφο νυφικό. Τα μαλλιά της τα άφησε κάτω στολίζοντάς τα με ένα λευκό στεφάνι και ένα πέπλο!

Related Posts