Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα παράσιτα προκαλούν καρκίνο και θανατηφόρες ασθένειες στον άνθρωπο

Μπορεί να προσβληθεί ο καθένας! Πώς μπορεί κανείς να σωθεί; Συνέντευξη με έναν δρα Ογκολογίας
Εισαγωγή: Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα και άλλοι διεθνείς ιατρικοί φορείς μάς κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου – όπως φαίνεται, η ύπαρξη πολλών παρασίτων στον ανθρώπινο οργανισμό είναι η αιτία σχεδόν όλων των θανατηφόρων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων και των καρκινικών όγκων. Στη συνέντευξή μας με τον δρα Ογκολογίας Μιχαήλ Γερανιώτη ανακαλύπτουμε τη γνώμη του ειδικού και αναζητούμε μια πιθανή λύση στο πρόβλημα.

Ανταποκριτής: Καλησπέρα σας, κ. Γερανιώτη. Κατά πόσο αληθεύει η πληροφορία ότι τα παράσιτα είναι η αιτία πολλών θανατηφόρων παθήσεων;
Κ. Γερανιώτης: Πρόκειται για επίσημη πληροφορία από διεθνείς ιατρικούς οργανισμούς, επομένως μπορούμε να την εμπιστευτούμε απόλυτα. Η έρευνα για τις επιπτώσεις που επιφέρουν τα παράσιτα στους ανθρώπους έχει ξεκινήσει πολύ καιρό πριν, αλλά μόλις πρόσφατα είναι που άρχισε να δίνει κάποια ολοκληρωμένα αποτελέσματα. Δύο λόγοι υπάρχουν γι' αυτό. Πρώτον, η διεξαγωγή μιας έρευνας είναι μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία – πρέπει να επιλεγούν σωστοί άνθρωποι, να υποβληθούν σε εξετάσεις κι έπειτα να τους παρακολουθήσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεύτερον, πρόσφατα εισήχθη στο πεδίο της έρευνας πολύ υλικό υψηλής ακριβείας, το οποίο επιτρέπει τον εντοπισμό και την παρακολούθηση των παρασίτων σε κυτταρικό επίπεδο. Όσο πιο πολλά δεδομένα συγκεντρώνουμε, για παράδειγμα σχετικά με τους καρκινοπαθείς, τόσο πιο σαφής γίνεται ο τρόπος που λειτουργεί ο μηχανισμός της καρκινογένεσης, καθώς και η άμεση σχέση του με την ύπαρξη παρασίτων στον οργανισμό του ασθενούς.
Τα παράσιτα που ζουν στο ανθρώπινο σώμα αποτελούν πραγματική αιτία σχεδόν κάθε σοβαρής ασθένειας, από την αρθροσκλήρυνση και την ηπατίτιδα ως και το γαστρικό έλκος. Ωστόσο, χωρίς αμφιβολία, το πιο ανησυχητικό είναι ότι επιφέρουν τους καρκινικούς όγκους.

Ανταποκριτής: Πώς είναι δυνατόν αυτό; Φαντάζομαι πως όλοι οι αναγνώστες μας θα ήθελαν να ξέρουν πώς γίνεται τα παράσιτα να προκαλούν τέτοιες σοκαριστικές συνέπειες.
Κ. Γερανιώτης: Δυστυχώς, πολλοί υποθέτουν ότι λέγοντας «παράσιτα» εννοούμε μόνο την έλμινθα, ή πιο απλά τους εντερικούς σκώληκες. Στην πραγματικότητα, πέραν αυτών υπάρχουν και χιλιάδες άλλα είδη παρασίτων. Μπορούν να βρεθούν στους πνεύμονες, την καρδιά, το συκώτι, το στομάχι, τον εγκέφαλο, ακόμα και στο αίμα του ανθρώπου. Αναπαράγονται και αφοδεύουν στο σώμα του θύματος, ενώ τρέφονται με τη σάρκα του. Ανάλογα με το πού ακριβώς βρίσκονται, επιφέρουν διάφορες συνέπειες. Για παράδειγμα: οι σκώληκες της καρδιάς στο τέλος επιφέρουν καρδιακή ανακοπή· τα παράσιτα που ζουν στον ανθρώπινο εγκέφαλο προκαλούν σχιζοφρένεια, καρκίνο ή παράλυση· εκείνα του ήπατος ηπατίτιδα, ηπατικούς όγκους· και ούτω καθεξής.
Φυσικά, η διαδικασία δε γίνεται μέσα σε μια στιγμή. Ανάλογα με την ηλικία, τον τρόπο ζωής, τις διατροφικές συνήθειες και τις περιβαλλοντικές συνθήκες, ο οργανισμός ενός ανθρώπου ξοδεύει διαφορετικά χρονικά διαστήματα στη μάχη του με τη μόλυνση. Έτσι, η διαδικασία πραγματοποιείται σταδιακά και στην αρχή χωρίς συμπτώματα. Κάποια σημάδια κάνουν την εμφάνισή τους όταν η μόλυνση σπάει το φράγμα του ανοσοποιητικού συστήματος και προσβάλλονται ενεργά οι ιστοί του σώματος.
Όσον αφορά στην ερώτηση «πώς βλάπτουν τα παράσιτα τον ανθρώπινο οργανισμό», θα προσπαθήσω να απλοποιήσω τα πράγματα. Τα αποτελέσματα της ζωτικής τους δραστηριότητας καταστρέφουν τους ιστούς του οργανισμού ενός ατόμου, κάτι το οποίο έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση ελεύθερα κινούμενων κυττάρων, που καθένα από αυτά μπορεί να αποτελέσει την αρχή ενός καρκινικού όγκου. Θεμελιώδης αιτία για την εμφάνιση κάθε είδους κακοήθους όγκου είναι μια βλάβη στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης. Η επίδραση των παρασίτων δημιουργεί τις τέλειες συνθήκες για μια τέτοια βλάβη και στο τέλος γίνεται αιτία να αναπτυχθεί καρκίνος.

Ανταποκριτής: Ποιοι ακριβώς βρίσκονται σε κίνδυνο; Πόσοι άνθρωποι έχουν προσβληθεί;
Κ. Γερανιώτης: Για να είμαι ειλικρινής, κάθε άτομο άνω των 30 πρέπει να προσέχει. Το θέμα είναι ότι όλοι έχουν προσβληθεί. Αν επιλέξουμε τυχαία ένα άτομο και το υποβάλλουμε στις κατάλληλες εξετάσεις σε κάποιο ειδικευμένο κέντρο, θα βρούμε σίγουρα από 5 μέχρι και 20 διαφορετικά είδη παρασίτων.
Πριν τα 30 του ένας οργανισμός συνήθως είναι λίγο-πολύ ανθεκτικός, και το ανοσοποιητικό του σύστημα τα βγάζει πέρα με τη μόλυνση. Μετά όμως, αν δεν προσεχθεί η κατάσταση, η παρουσία των παρασίτων γίνεται απειλητική. Αποτέλεσμα αυτού είναι να αρχίσουν να εμφανίζονται πολλές παθήσεις της μέσης ηλικίας και να αυξάνονται σταδιακά οι πιθανότητες εμφάνισης ελεύθερων ριζών. Είναι σαν μια αντίστροφη μέτρηση προς την ανάπτυξη του καρκίνου.

Ανταποκριτής: Αν σας κατάλαβα καλά, τα παράσιτα τελικά επιφέρουν τον καρκίνο, έτσι δεν είναι;
Κ. Γερανιώτης: Περίπου το 91-93% των καρκινικών όγκων είναι αποτέλεσμα της παρασιτικής δραστηριότητας. Εκτός από τον καρκίνο υπάρχει πλήθος από πιθανές θανάσιμες καταστάσεις για τους ανθρώπους. Σχεδόν όλα τα σοβαρά προβλήματα που αφορούν στην καρδιά, το συκώτι, τα νεφρά, το στομάχι και τον εγκέφαλο συνδέονται με την παρουσία παρασίτων.

Δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες από τις περιπτώσεις με τις οποίες ασχολήθηκαν οι ειδικοί μας:
Σκώληκες στο εσωτερικό της χοληδόχου κύστης που έχει αφαιρεθεί από τον άνθρωπο.
Καρκίνος που προκλήθηκε από παράσιτα σε έναν ανθρώπινο εγκέφαλο
Καρδιά έπειτα από ανακοπή που προκλήθηκε από παράσιτα της καρδιάς
Ανταποκριτής:
Υπάρχει τρόπος να προστατευτεί κανείς από τα παράσιτα; Θα υπάρχουν επιλογές που οδηγούν στη θεραπεία, σωστά;
Κ. Γερανιώτης: Για να λέμε την αλήθεια, αν πας σε μια συνηθισμένη κλινική αυτήν την στιγμή με παρασιτικές ανησυχίες, μάλλον θα θεωρηθείς τρελός. Οι οργανώσεις μας μόλις ξεκίνησαν την ανάπτυξη ενός προγράμματος προκειμένου να εκπαιδεύσουν το ιατρικό προσωπικό για το πρόβλημα. Το πότε θα τεθεί σε λειτουργία δεν το γνωρίζουμε. Την ίδια στιγμή αλλάζουν και τα δεδομένα σε ό,τι αφορά τα μέτρα για τη θεραπεία και την πρόληψη, και πιθανώς θα έχουν φτάσει στους περιφερειακούς ιατρικούς οργανισμούς προς το τέλος του 2018. Στις μέρες μας λίγοι μόλις ειδικοί σε όλη τη χώρα θα κατανοήσουν τις ανησυχίες σου και θα μπορούν να σε βοηθήσουν να βρεις μια λύση. Οι υπόλοιποι γιατροί θεραπεύουν τις συνέπειες της μόλυνσης από τα παράσιτα και δε γνωρίζουν ότι αρχικά πρέπει να τα βάλουν με τη ρίζα του προβλήματος.
Θα πρότεινα έναν υγιή τρόπο ζωής, περισσότερη άσκηση και πιο συχνό πλύσιμο χεριών! Εάν θέλετε να βάλετε σε εφαρμογή πιο δραστικά μέτρα, προς το παρόν υπάρχει μόνο ένα αποτελεσματικό φάρμακο στον κόσμο: το ParasiFort. Είναι το αποτέλεσμα μιας μεγάλης έρευνας που έλαβε χώρα το 2016. Πλήθος επιστημόνων και γιατρών συμμετείχαν στη δημιουργία του και μπόρεσαν να φτιάξουν ένα σχεδόν 100% αποτελεσματικό φάρμακο. Το ParasiFort προστατεύει με αξιοπιστία τον οργανισμό από τα παράσιτα και εξαλείφει κάθε είδους σχετικό κίνδυνο για τον άνθρωπο.

Ανταποκριτής: Πού βασίζεται τέτοιου μεγέθους εμπιστοσύνη στην αποτελεσματικότητα του ParasiFort;
Κ. Γερανιώτης: Κατά πρώτο λόγο, το φάρμακο υποβλήθηκε σε αυστηρές κλινικές δοκιμασίες και επέδειξε εξαιρετικά αποτελέσματα. Το ParasiFort επιδρά σε κάθε είδος παρασίτου, σε αντίθεση με πολλά εξειδικευμένα ιατρικά παρασκευάσματα που στοχεύουν μόνο σε επιλεγμένα είδη. Αυτό το φάρμακο δημιουργεί συνθήκες ακατάλληλες για την επιβίωση και την αναπαραγωγή οποιουδήποτε πιθανώς επιβλαβούς για τον άνθρωπο παρασιτικού είδους.
Κατά δεύτερον, υποβλήθηκε σε διεθνείς δοκιμές σε ακαδημίες ογκολογίας του Καναδά και των ΗΠΑ. Και οι δύο μελέτες έδωσαν παρόμοια αποτελέσματα με τη δική μας. Το ParasiFort εξολοθρεύει τους σκώληκες που βρίσκονται στο ανθρώπινο σώμα, ματαιώνοντας τον κίνδυνο της ανάπτυξης σοβαρών, πιθανώς θανατηφόρων ασθενειών καιαποτρέποντας την εμφάνιση του καρκίνου.
Μετά από τις επιτυχείς δοκιμές τα γραφεία του κατασκευαστή πλημμύρισαν από τις παραγγελίες πολλών κλινικών.

Ανταποκριτής: Πού μπορούν οι αναγνώστες μας να αγοράσουν το ParasiFort?
Κ. Γερανιώτης: Βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις με μεγάλες φαρμακευτικές αλυσίδες. Πληροφορούμαι όμως ότι υπήρξαν εμπόδια. Έχοντας προβλέψει τεράστια μεγέθη ζήτησης, οι επιχειρηματίες του φαρμακευτικού τομέα επιθυμούν να αυξηθεί η τιμή του ParasiFort στο 1000-2000% επιπλέον της τιμής του κατασκευαστή. Κάτι σαν την περίπτωση εκείνου του Αμερικανού επιχειρηματία που αύξησε την τιμή ενός πολύ αποτελεσματικού φαρμάκου κατά του καρκίνου κατά 5000%. Αυτό ακριβώς προσπαθούν και τα φαρμακεία μας να κάνουν με τους πολίτες μας. Ιατρικοί οργανισμοί έχουν εμπλακεί στο ζήτημα, αλλά πρόκειται για μια δύσκολη μάχη. Οπότε, για την ώρα, λίγα μόνο μικρά φαρμακεία πωλούν το φάρμακο και όχι σε κάθε περιοχή.
Οι οργανώσεις μας κατανοούν πως ο κόσμος πρέπει να έχει πρόσβαση σε αυτό. Έχουν οργανώσει το διαμοιρασμό του ParasiFort μέσα από έναν ειδικό ιστότοπο από όπου μπορεί να το παραγγείλει ο καθένας. Έχω επισκεφθεί τον ιστότοπο κι εγώ προσωπικά και τον βρίσκω πολύ απλό και ασφαλή ως προς τη χρήση. Δίνεις το όνομα και τη διεύθυνσή σου και παραγγέλνεις. Δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις τίποτα αν δεν πάρεις πρώτα το προϊόν στα χέρια σου, πράγμα αρκετά καθησυχαστικό για ανθρώπους που έχουν από λίγη έως και καμία εμπειρία από διαδικτυακές αγορές και δεν ξέρουν αν μπορούν να εμπιστευτούν το σύστημα.

Ανταποκριτής: Ποιος πιστεύετε ότι πρέπει να χρησιμοποιεί το ParasiFort;
Κ. Γερανιώτης: Θα το συνιστούσα σε κάθε άτομο άνω των 30. Ακόμα και το πιο υγιές άτομο μπορεί να έχει παράσιτα στον οργανισμό του, που μόλις ξεκινούν να του υπονομεύουν την υγεία. Πιστέψτε με, ο καρκίνος μπορεί να καταστρέψει ακόμα και τον οργανισμό του πιο δυνατού αρσιβαρίστα μέσα σε λίγους μήνες. Είναι πολύ αργά να ξεκινήσει κανείς να κάνει κάτι αφού η ασθένεια τον έχει ήδη προσβάλλει. Θέλει άμεση δράση. Και για την ώρα υπάρχει μόνο μία αποτελεσματική και οικονομικά προσιτή μέθοδος, αν θέλει κανείς να αποφύγει την ακριβή θεραπεία μιας κλινικής: το ParasiFort.
Πιστεύω ότι για να κατανοήσουμε καλύτερα για το τι μιλάμε, μπορούμε να παρουσιάσουμε λίγες ακόμη φωτογραφίες. Πρόκειται για παραδείγματα καρκινικών όγκων που οφείλονται σε παρασιτική δραστηριότητα στο εσωτερικό ενός ανθρώπινου οργανισμού:
Συκώτι που έχει αφαιρεθεί, πλήρως κατεστραμμένο από τον καρκίνο. Αιτία: λάμβλιες. Το 95% των ανθρώπων έχει προσβληθεί.
Νεφρό που έχει αφαιρεθεί, κατεστραμμένο από τον καρκίνο. Αιτία: σχιστοσώματα. Το 63-65% των ανθρώπων έχει προσβληθεί.

Θέλετε να προσθέσετε κάτι άλλο πριν το τέλος της συνέντευξής μας;
Κ. Γερανιώτης: Το μόνο που θα ήθελα να τονίσω και πάλι είναι ότι τα παράσιτα που βρίσκονται στον οργανισμό σας είναι η αιτία για την εμφάνιση της συντριπτικής πλειονότητας των καρκινικών όγκων και άλλων θανάσιμων παθήσεων. Κάθε άτομο τα έχει.
www.forpurefeeling.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια