Νεαρός, 19 ετών, δολοφονήθηκε στο Μαρούσι

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, θύμα και δράστης είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο και είχε κανονίσει τη συνάντηση τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο λόγος ήταν να λύσουν κάποιες προσωπικές, αλλά και οικονομικές διαφορές. Τώρα από την ΕΛ.ΑΣ. περιμένουν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να επιβεβαιωθεί το ραντεβού των δύο και να φτάσουν στα ίχνη, αλλά και την ταυτότητα του δολοφόνου του 19χρονου νέου.
Η πρώτη εκτίμηση ήταν πως ο νεαρός έπεσε νεκρός σε απόπειρα ληστείας, αφού έτσι είχε πει αρχικά η 17χρονη φίλη του που ήταν μπροστά στο περιστατικό. Ωστόσο στη συνέχεια όλες οι ενδείξεις οδηγούσαν στο ενδεχόμενο των προσωπικών διαφόρων. Σημειώνεται ότι το θύμα είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές το 2014, σε ηλικία 15 χρόνων.
Το μοιραίο ραντεβού
Όλα έγιναν στις 05:20 ξημερώματα Κυριακής. Το 19χρονο αγόρι ήταν παρέα με μία 17χρονη κοπέλα στην πλατεία Ηρώων Κύπρου στο Μαρούσι, όταν ξαφνικά ήρθε σε αντιπαράθεση και διαπληκτισμό με τον δράστη και άλλα δύο άτομα.
Όταν ο διαπληκτισμός πήρε άγριες διαστάσεις, ένας από τους δράστες έβγαλε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στην κοιλιά του 19χρονου. Στη συνέχεια οι τρεις δράστες εξαφανίστηκαν. Ο 19χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ωστόσο ήταν πλέον αργά, καθώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Πλέον η αστυνομία αναζητά τους αυτόπτες μάρτυρες προκειμένου με τη βοήθειά τους να εντοπίσει τους τρεις δράστες που τραυμάτισαν θανάσιμα το 19χρονο αγόρι μπροστά στα μάτια της φίλης του.
Ο 19χρονος μοναχοπαίδι Θωμάς ζούσε στο Νέο Ηράκλειο και κατά πληροφορίες εργαζόταν ως delivery για επιχείρηση στο Μαρούσι. Γείτονές του τον περιγράφουν ως αγαπητό παιδί

Related Posts