Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ποια ζώδια έχουν δισεκατομμύρια

Μπορείς να μαντέψεις ποια ζώδια φιγουράρουν στα πιο πλούσια του κόσμου;
1
Ο Σκορπιός!
Δεν θέλει και πολλή σκέψη. Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, είναι ο Bill Gates, γεννημένος στις 28 Οκτωβρίου του 1955.
Αυτός ο Σκορπιός, μαζί με έναν Παρθένο κι έναν Ταύρο (σε αυτή την λίστα) που θα διαβάσετε παρακάτω, έχει υποσχεθεί να δώσει μέχρι το τέλος της ζωής του, την μισή του τουλάχιστον περιουσία σε φιλανθρωπίες.
Αν και δεν είναι δισεκατομμυριούχος, για την ιστορία και μόνο, να αναφέρουμε ότι κι ο Tim Cook, το μεγάλο πλέον αφεντικό της Apple, είναι Σκορπιός κι είναι γεννημένος την 1 Νοεμβρίου του 1960.
2
Ο Ταύρος! 
Mark Zuckerberg. Ο Mr. Facebook είναι κι ο νεότερος στην λίστα μας, γεννημένος στις 14 Μαΐου του 1984. Η περιουσία του, σύμφωνα με το Forbes, ξεπερνάει τα 56 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο μισθός του είναι μόλις 1 δολάριο! Μαζί με την γυναίκα του Priscilla Chan, δεσμεύτηκαν να δώσουν το 99% των μετοχών τους στο Chan Zuckerberg Initiative που σκοπό έχει να προωθήσει ζητήματα υγείας, εκπαίδευσης, ενέργειας κι επιστημονικής έρευνας. Μαζί με τον Σκορπιό από πάνω κι εκείνος έχει υποσχεθεί κάτι αντίστοιχο: να δώσει την μισή του περιουσία για καλό σκοπό!
3
Ο Αιγόκερως!
Σας λέει τίποτα το όνομα του Jeff Bezos; Όχι;
Για σκεφτείτε καλά!
Είναι ο ιδρυτής της περίφημης Amazon, της online πλατφόρμας αγορών (και όχι μόνο, πλέον).
Θα σας πούμε ένα πράγμα για να καταλάβετε πόσο αξίζει αυτός ο Αιγοκερίσιος τύπος: Μέσα στο 2017, έκανε άτυπες κόντρες με τον Bill Gates, για το ποιος θα έφτανε (και θα έμενε) στη λίστα με τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο. Κι αν δεν ήταν τα ανεβοκατεβάσματα της μετοχής του, θα είχε στα σίγουρα ξεπεράσει τον Bill Gates και θα έμενε στην κορυφή της λίστας (την οποία ανά διαστήματα, καπάρωνε για πάρτη του!).
4
Ο Καρκίνος! 
Δυο λέξεις έχω για εσάς: Elon Musk! (28 Ιουνίου 1971). Ο κύριος αυτός λοιπόν, οραματίστηκε και τελικά μετά από πολλές αντιξοότητες, κατάφερε να δημιουργήσει τα περίφημα αυτοκίνητα Tesla και μπορεί να μην φιγουράρει στην λίστα του Forbes με τα κορυφαία πιο πλούσια πρόσωπα, όμως ναι, είναι δισεκατομμυριούχος! Ξεκίνησε φτιάχνοντας το διάσημο PayPal, συνέχισε με τα Tesla και τώρα, πλέον, ασχολείται με το... διάστημα και τις αποστολές στον Άρη. Έχει την φήμη του αεικίνητου ανθρώπου, που μπορεί να κάνει και δυο πράγματα ταυτόχρονα!
Αυτός που είναι όντως δισεκατομμυριούχος, είναι ο Richard Branson (Virgin Group) και είναι Καρκίνος, γεννημένος στις 18 Ιουλίου του 1950.
5
Ο Λέων!
Σας λέει τίποτα το όνομα Larry Ellison (17 Αυγούστου 1944);
Αν όχι, τότε δεν γνωρίζετε τον 7ο, στην σειρά, πιο πλούσιο άνθρωπο του κόσμου!
Ο κ. Ellison, είναι ο συνιδρυτής της Oracle Corporation (σας λέει τίποτα η λεξούλα Java;;;;!!!!) και για ένα φεγγάρι πέρασε κι από την Apple παρακαλώ!
Έχει τη φήμη του σκληρού παίχτη, του κακού παιδιού της Silicon Valley και δεν κάνει ποτέ πίσω, όταν βρεθεί σε αντιπαράθεση, μήτε και μασάει τα λόγια του!
Όρμα Λιοντάρι μου!
6
Ο Παρθένος!
Δεν του το είχες, έτσι;
Κι όμως, ο δεύτερος (oh, yes!) πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο είναι ο Warren Buffett (30 Αυγούστου 1930) και ξέρω πως το όνομά του δεν σου λέει και πολλά!
Δεν θα αναφέρω καν το όνομα της εταιρείας του, αφού αυτή κι αν μας είναι παντελώς άγνωστη.
Ο κύριος αυτός έχει κάνει την περιουσία του ως επενδυτής (και τολμώ να πω καραπετυχημένος), ξεκινώντας από απλές οικονομικές σπουδές.
Είτε το πιστεύεις είτε όχι, αυτός ο ιδιαίτερος Παρθένος μένει στο ίδιο σπίτι που αγόρασε το 1958 για $31.500 !!!
Αυτό θα πει και δισεκατομμυριούχος και λιτός!
7
Ο Κριός!
Δώσε πόνο Κριάρι μου! Σας λέει τίποτα σαν όνομα το Amancio Ortega; Τσου; Αν πάλι σας πω Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Bershka, Oysho, Pull and Bear, Stradivarius θα πεταχτείτε από την καρέκλα σας; Αν ναι, τότε καταλάβατε με μιας ποιος είναι αυτός ο δισεκατομμυριούχος! Ο κύριος Zara! Κριάρι, γεννημένο 28 Μαρτίου του 1936, ξεκίνησε μαθαίνοντας στα 14 πώς φτιάχνονται τα πουκάμισα, για να μάθει στην συνέχεια, προς τα που πάνε για το πρώτο δισεκατομμύριο! Σήμερα φιγουράρει στην λίστα του Forbes και μάλιστα στην 4η θέση παρακαλώ! Respect Κριέ μου! Α! Και το πρώτο του μαγαζί, λεγόταν Zorba, αλλά αναγκάστηκε να αλλάξει όνομα, γιατί ένα εστιατόριο λίγα μέτρα πιο μακριά, είχε το ίδιο όνομα, κι έτσι το άλλαξε σε Zara! Φτου!
www.astrology.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια