Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αστρολογικά η Ελλάδα για τον Ιανουάριο 2018

Αστρολογική εκτίμηση μηνός Ιανουαρίου 2018
«Αν απουσιάζει η δικαιοσύνη, τι άλλο είναι η πολιτική εξουσία, παρά οργανωμένη ληστεία;» Ιερός Αυγουστίνος
Όπως λέει και ο Βάρναλης «με ευχές και παρακάλια δεν νικιούνται τα τσακάλια». Μια χρονιά δύσκολη και ο πρώτος μήνας να δείχνει από την αρχή τα «δόντια» του. Ένας μήνας που θα μας απασχολήσουν αρκετά τα «μέτρα» που θα λάβει η κυβέρνηση. Θα μας απασχολήσουν αρκετά θέματα που σχετίζονται με την εξωτερική πολιτική. Αλλά κυρίως θα μας απασχολήσει το που πάμε και τι κάνουμε.
Προβλήματα με πρόσφυγες και επιδημίες. Δυστυχώς θα έχουμε κάποιες μαζικές ή ομαδικές απολύσεις εργαζομένων ενώ η αστυνομία θα έχει κάποια επιτυχία με μια «σύλληψη-χτύπημα» στον παρακρατικό χώρο. Κάποιο άτομο θα μετατεθεί ή θα μπει σε «αργία». Ζητήματα που σχετίζονται με το πετρέλαιο αλλά και εδάφη που αμφισβητούνται. Προπαγάνδα, κάποια μυστικά όπλα που ίσως «βγουν» στην επιφάνεια αλλά για έχθρες που προκαλούνται λόγο διαρκούς διαμάχης.
Άτομα που εκφράζουν την άποψη τους σχεδόν ελεύθερα και τελικά κάνουν την διαφορά και σε κυβερνητικό επίπεδο δημιουργούν πρόβλημα. Παράλληλα ξεκινά δειλά-δειλά μια επανάσταση ενάντια σε μια μισητή δύναμη. Αυτή η κίνηση όμως είναι αρκετή για να καταλάβουν κάποιοι πως ο κόσμος αρχίζει και αγριεύει…
Ένα ανώφελο ξέσπασμα μιας έχθρας. Διαρροή αερίων και μπες-βγες κατασκόπων εντός του Ελλαδικού χώρου. Θα υπάρξουν κάποια τεχνάσματα που θα αρχίζουν να φαίνονται κάπως αργότερα.
Δύναμη της εξουσίας και των εκτελεστικών οργάνων αυτής. Γεγονότα που πάνε να λάβουν χώρα στην Ελλάδα τελικά θα αποκτήσουν διεθνή χαρακτήρα. Προβλήματα θα υπάρξουν με τις κρατικές εξουσίες και λειτουργούς αυτών (*γιατροί, δικαστές, αστυνομικοί, Ένοπλες δυνάμεις). Η Κυβέρνηση θα επιβάλλει μέσω υπουργικών αποφάσεων προκειμένου να τηρήσει αυτά που έχει υποσχεθεί και υπογράψει. Προβλήματα με ελεγκτικούς μηχανισμούς.
Ισχυρή αντίσταση από κάποιους ενώ θα υπάρξουν πυρκαγιές σε ιδρύματα, πρεσβείες και ισχυρούς οικονομικούς στόχους και πολιτικούς στόχους.
Συνομιλίες για ενώσεις –συνεργασίες κομμάτων αλλά και για μοιραίες ώρες για την ελληνική οικογένεια. Προβλήματα ή ατυχήματα σε περιοχές με ορυχεία ή πέριξ αυτών.
Η χώρα θα βρεθεί αντιμέτωπη μ΄ έναν κίνδυνο. Από άτομα με διαφορετική κουλτούρα και ιδεολογία. Πολλά πράγματα θα λυθούν με βία. Άτομα που μετείχαν σε μια κοινοπραξία θα έχουν τρομερά ζητήματα μεταξύ τους.
Ανάγκη για μια δυνατή ώθηση για νέες δραστηριότητες.
Έριδες και διαφωνίες και εγωισμό. Η χώρα γίνεται μέρος μιας τραγωδίας. 
Η κυβέρνηση ζητά περαιτέρω αύξηση της κατασταλτικής ικανότητας της αστυνομίας και γενικά των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλαγές συμπεριφοράς και γραμμή πλεύσης. Πολλοί θα θελήσουν να κρατήσουν διαφορετική στάση απέναντι στην κυβέρνηση.
Κρίση στον χώρο των επιστημών και εντάσεις σε χώρους διδασκαλίας και αλλά και βγαίνοντας στην «γύρα» για να αναζητήσω συμμαχίες.
Προβλήματα σε χώρους θρησκευτικής λατρείας αλλά και επιβεβλημένες αλλαγές που έρχονται για ν’ αλλάξουν την καθημερινότητα.
Απειλές προς την χώρα και δυσάρεστες ειδήσεις. Απειλητικά- καταστροφικά μηνύματα. Τα οχήματα (τραίνα, αυτοκίνητα, κλπ) φαίνεται πως βγάζουν προβλήματα.
Περίοδος εκπλήρωσης του κάρμα. Σκληρή αντιμετώπιση της χώρας και μάλιστα εντελώς άδικα.
Κατάχρηση εξουσίας και εξαπάτηση με «διαρροή» ψευδών ειδήσεων με χαρακτήρα ελπίδας. Προβλήματα από την βία πολιτικών χωρών και η αποκάλυψη κάποιων στοιχείων θα αποδείξουν πως τα μυθεύματα της κυβέρνησης είναι εντελώς ψευδής .
Κέρδη από τις πρώτες ύλες αλλά και για οικονομική επιβράδυνση ή ακόμα και απώλεια. Ειδήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους που σχετίζονται με περαιτέρω φορολόγηση αγροτεμαχίων ή ακόμα και της ακίνητης περιουσίας. Αλλαγές και ανακατατάξεις στην αγορά οικίας και γης. Έκθεση της χώρας σε κίνδυνο και συμφωνίες που τελικά είναι επιβλαβείς.
Απώλεια της υποστήριξης της χώρας από «συμμάχους». Η χώρα θα έχει εν μέρει την τύχη με το μέρος της μέχρι τις 23/1. Τέλος, προετοιμασία των κομμάτων για αιφνιδιασμό από την κυβέρνηση.

Συμπέρασμα: Μετά τις «παροχές» του Αλέξη έρχεται ο μήνας της σταδιακής «προσγείωσης» στην πραγματικότητα. Τα κόμματα φαίνεται πως προετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο. Το θέμα των Σκοπίων που οι σύμμαχοι μας οι Αμερικάνοι σε αγαστή συνεργασία με τους Σκοπιανούς προωθούν λύση με το όνομα να περιέχει τον όρο «Μακεδονία» ενώ υπάρχει και η συζήτηση για την «αιματηρή» 4η αξιολόγηση. Αιφνιδιαστικές ειδήσεις σχετικά με την φορολόγηση οικημάτων, οικοπέδων, αγρών θα δημιουργήσει ένα κομφούζιο.
Δύσκολες -μοιραίες ώρες για την ελληνική οικογένεια γεγονός που εκ των συμφραζομένων προκύπτει θέματα με την οικία και μάλιστα την 1η. Διότι ΚΑΜΙΑ προστασία δεν υπάρχει αφού δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο απλά η κυβέρνηση λέει ψέματα. Κάποια προβλήματα όπως τουρκική προκλητικότητα, μεταναστευτικό η χώρα θα θελήσει να δώσει έναν διεθνή χαρακτήρα αλλά όταν οι «σύμμαχοι» έχουν τα δικά τους τότε ποιος θ’ ασχοληθεί μαζί μας;
Ζητήματα με μαζικές απολύσεις θα προκύψουν αλλά κυρίως θα πρέπει ν’ αντιμετωπιστεί η Τουρκική επιθετικότητα.
Πανσέληνος Ιανουαρίου 2018
«Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.» Γουίλ Ντυράν
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 11η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω δηλαδή σε μια μοίρα με Υδροχοικά χαρακτηριστικά. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα την κάνει «γλυκά-επικίνδυνη» αφού πολλές φορές η μαλθακότητα και το «χαλάρωμα» φέρουν την ευθύνη για πολλές «ζημιές».
Κατά συνέπεια θα πρέπει να περιμένουμε σε παγκόσμιο επίπεδο «διαρροές» μέσω τεχνολογικών μέσων (*hacking) που σχετίζονται με συναλλαγές, κρυπτονομίσματα κλπ. Επιπρόσθετα είναι μια περίοδος που μπορεί να δοθούν υποσχέσεις που δεν θα μπορούν, εν συνεχεία, να πραγματοποιηθούν.

Ο Αυτοτελής χάρτης της Πανσελήνου με συντεταγμένες Αθηνών: «Αρκετά λατρέψαμε τον κίνδυνο κι είναι καιρός να μας το ανταποδώσει» Οδ. Ελύτης
Προβλήματα με δημόσιες υπηρεσίες και άτομα που είναι αιρετά στα αξιώματα τους. Σηματοδοτεί «εκρηκτικές» καταστάσεις σε μια επιχείρηση που εμπορεύεται είδη γυναικεία ή που συνεταίρος είναι γυναίκα. Η κοινωνία ή μια πολύ συγκεκριμένη ομάδα ατόμων κινδυνεύει.
Μηνύματα αγάπης και ευημερίας αλλά και προβλήματα που προκύπτουν από ιερείς, δικαστές, χαρτοπαίκτες και χρηματιστές. Μιλά για άτομα που δεν λαμβάνουν υπόψη τους εντολές-διαταγές και δρουν ανεξάρτητα. Άτομα που είναι εγωιστές. Μια τραγωδία έρχεται στην επιφάνεια. Κοινή δραστηριότητα μαζί με άλλους. Το πνευματικό μπλοκάρισμα και η ηττοπάθεια που καταβάλει την χώρα, την κυβέρνηση, το σύνολο των πολιτών. Προτάσεις και συνεργασίες που παύουν να υφίστανται.

Η Πανσέληνος ως προς τον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας: «Δεν πρέπει να γυρνάς την πλάτη σου σε έναν επαπειλούμενο κίνδυνο και να προσπαθείς να ξεφύγεις απ’ αυτόν. Αν το κάνεις, θα διπλασιάσεις τον κίνδυνο. Αλλά αν τον αντιμετωπίσεις εγκαίρως, θα τον μειώσεις στο μισό. Ποτέ μην τρέχεις να γλιτώσεις από κάτι. Ποτέ!» Τσώρτσιλ
Μια δύσκολη περίοδος. Παράλληλα μιλά για «ταραχές» κατά την διάρκεια ωρών χαλαρώματος και περισυλλογής. Κινήσεις ατόμων που δρουν «παρακρατικά» θα βιώσουν την απόρριψη και την κατακραυγή . Μια κυβέρνηση που λειτουργεί ως δικτάτορας. Επιπρόσθετα υποδεικνύει πως θα φανεί στον κόσμο ένα άτομο που είναι ο νέος «εκλεκτός» του συστήματος. Δυσαρέσκεια της κοινωνίας απέναντι σε κάποιες αποφάσεις. Μιλά για «καταδρομικές επιθέσεις» για μια πάλη που αναπτύσσετε ενώ μια προσωπικότητας θα δεχτεί μια απίστευτη επίθεση και κακεντρέχεια. Χτυπήματα που αποσκοπούν όχι τόσο να βλάψουν όσο να ξεφτιλίσουν μια κατάσταση.

Η Πανσέληνος ως προς τον προοδευμένο χάρτη της Ελλάδας: «Και ο Θεός είπε «αγάπα τον εχθρό σου»! Και τον υπάκουσα και αγάπησα τον εαυτό μου.» Χαλίλ Γκιμπράν
Γυναίκες επιστήμονες αλλά για έντονες διαφωνίες από άτομα που σχετίζονται με τον Νόμο (*Δικαστές, δικηγόροι, αστυνομικοί, δικαστικοί επιμελητές, συμβολαιογράφοι κλπ).
Στατιστικά ευρήματα τα οποία τελικά θ’ αποδειχθούν όχι και τόσο ευοίωνα. Λαός και κυβέρνηση φαίνεται που δίνουν έναν αγώνα για επιβίωση. Δημόσιες ή εθνικές αλλαγές σε ζητήματα θέσεων σε ονομασίες, στάσεις αλλά και σε γραμμή πλεύσης. Ερευνώντας τις συνέπειες για το πλαίσιο μεγάλων αλλαγών. Αλλαγές τις οπτικής που πιθανόν έχει ο κόσμος, η κοινή γνώμη, μετά από κάποια γεγονότα. Ζητήματα με αγοροπωλησίες όπλων θα υπάρξουν πολλές αντεγκλήσεις. Θα υπάρξουν έντονες συζητήσεις, εμπρηστικές δηλώσεις αλλά και προκλήσεις από «γείτονες». Προβλήματα με χώρους όπου κινούνται μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, προαστιακός, τραίνα, ηλεκτρικός, τραμ).

Συμπέρασμα: Η Πανσέληνος έχει να δώσει προβλήματα που αν και κάποιοι θα επιχειρήσουν να τα «κρύψουν κάτω από το χαλί» τελικά αυτά δεν θα μπορέσουν να κρυφθούν επαρκώς. Η κυβέρνηση θα λειτουργεί ως δικτάτορας αφού θέλει να «τιμήσει» τις υπογραφές της αλλά να γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων της το «συμβόλαιο με τον λαό». Παράλληλα διαφαίνεται πως οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον Νόμο θα έχουν πρόβλημα με την «ανομία» της κυβέρνησης. Κάποιες ειδήσεις θα προοιωνίζουν όχι ευχάριστες επερχόμενες αλλαγές.

Καλό μήνα, ο Ιανουάριος δεν αστειεύεται….
astrolabor.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια