Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Προβλέψεις 2018 για τους ηγέτες

«Ο ηγέτης αποκτά κύρος με το να είναι είτε αληθινός φίλος είτε πραγματικός εχθρός. Δηλαδή παίρνει θέση, καθαρά, υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς. Αυτή η τακτική έχει πολύ περισσότερα πλεονεκτήματα από την απλή ουδετερότητα.» 
Μακιαβέλλι
Ο Ντόναλντ Τραμπ θα έχει μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για το 2018 αφού θα αναγκαστεί να
έρθει αντιμέτωπος με την ίδια την Ιστορία αλλά και με τα πεπραγμένα του προκατόχου του Μπαράκ Ομπάμα που ουσιαστικά κατάστρεψε την Αμερική.
Πιο συγκεκριμένα ο ετήσιος Ουρανός ισούται με SA/HA αλλά μετά τον Φεβρουάριο θα περάσει πάνω από SO/MA, WI/ZE & AS/KN και αυτό υποδηλώνει σε πρώτη φάση ξαφνικές απώλειες χρημάτων αλλά και ζητήματα με ασθένεια και εν συνεχεία μας δίνει ως ερμηνεία κάνοντας μια ξαφνική επίθεση,
Παραγωγή και κατασκευή εκρηκτικών υλών, έκρηξη εξ αποστάσεως.
Βέβαια προβληματίζει το γεγονός πως ο προοδευμένος KRONOS πάει και βρίσκει τους άξονες PL/AD,ME/ZE, ME/KR, WI/AS και αυτό μιλά για αλλαγή στην υπάρχουσα μορφής κυβέρνηση, προβλήματα με τον Εισαγγελέα, η πρωτεύουσα ενός νομού, ενός κράτους (**ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το έβγαλε ήδη με την Ιερουσαλήμ).
Ο Σχεδιασμός ενός σημαντικού επιτεύγματος μαζί με την βοήθεια άλλων ενδεχομένως ανώτερων.
Η Αμερική θα χτυπηθεί εκεί που λέμε «καλές περιοχές» εκεί που ζει η ελίτ.
Η απόφαση για τα Ιεροσόλυμα να γίνουν πρωτεύουσα του Ισραήλ ΔΕΝ είναι απόφαση Τραμπ αλλά απόφαση του «βαθιού κράτους» ή του Κράτους εν Κράτει που είναι βαθιά Σιωνιστικό (*Βλέπε Κισινγkερ ). Άραγε πόσο δίκιο είχα που σας έλεγα πως η Αμερική δεν θα είναι πλέον υπερδύναμη. Χρεοκοπημένη, με το δολάριο υπό κατάρρευση, να χάνει περιοχές επιρροής της.
Το προοδευμένο Μεσουράνημα μιλά για ψευδείς πράξεις και ψευδείς εικόνες κάνουν μια ομάδα ανθρώπων να πάσχουν. Κάποια άτομα από αφέλεια (δική τους) ή από εσκεμμένο δόλο (*των άλλων) τελικά χάνουν κάτι από τα υπάρχοντά τους. Δείχνει την αδυναμία της κυβέρνησης για να λειτουργήσει σωστά αλλά και σε προσωπικό επίπεδο δείχνει άτομα με ιδιαίτερες ευαισθησίες απέναντι σε κάποιες ασθενείς κοινωνικές ομάδες.
Πρόβλημα όμως διαφαίνεται από τον Μάρτιο του 2018 για τον Πρόεδρο Τραμπ . Μπορεί στην παρούσα φάση ο προοδευμένος Ωροσκόπος να είναι επάνω στον άξονα VE/KR (Φιλανθρωπίες. Παρουσιάζοντας στην ζωή ένα ανθρωπιστικό έργο. Λαμβάνοντας κάποια πολύτιμα δώρα.) αλλά τι θα γίνει όταν βρεθεί στο WI/UR( Ξαφνικά γεγονότα, Ένα ξαφνικό γεγονός μαζί με άλλους. Ο μεγάλος ενθουσιασμός. Ένας χώρος, μια τοποθεσία με ενθουσιάζει.)
Ο προοδευμένος Hades ισούται με WI/PO,SO/CH,KN/JU, JU/VU,MO/JU,WI/ME και όλο αυτό ερμηνεύεται ως ζητήματα που σχετίζονται με την μελέτη των αρχαίων πολιτισμών, μια «βρώμικη» συναλλαγή για θέματα «βοηθείας» με το βαλάντιο. Ένας που την «γλυτώνει» με ανταλλάγματα (**κλασική περίπτωση ευνοϊκής μεταχείρισης ενός πληροφοριοδότη). Ένα άτομο που είναι επιτυχημένο και ευτυχισμένο μέσα από επίβουλες πράξεις. Μια ευτυχής γυναίκα που φτάνει στην επιτυχία μέσω «υπόγειων» ενεργειών. Μια χαρμολύπη. Ο λαός-το πλήθος έχει άσχημη διάθεση. Εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του κάποιος δημόσια. Κινήσεις που δείχνουν μια ελαφρά παρανόηση αφού χωρίς την αντικειμενική δυνατότητα πάει να διεξάγει έναν πολυσχιδή και πολυεπίπεδο πόλεμο. Έχω την αίσθηση πως είναι «αναγκασμένος και καταδικασμένος» να κάνει τον καμπόσο στον Πούτιν.
Κατά την γνώμη μου θα κινηθεί ή θα αφήσει να εννοηθεί πως θα κινηθεί νομικά ενάντια της Χίλαρι… Η Χίλαρι όμως να θυμάστε πως ακόμα ζει…

Ο Βλαδίμηρος Πούτιν ουσιαστικά μπορεί να είναι ο νικητής του 2017 όμως διατρέχει σοβαρό
κίνδυνο για το έτος 2018 αφού οι εξισώσεις που έχει σηματοδοτούν θανάσιμο κίνδυνο. Φέτος τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για τον Ρώσο ηγέτη. Το προοδευμένο Μεσουράνημα μιλά για τρίτα πρόσωπα που ασκούν πίεση και τον εξιτάρουν. Εγωιστικά κίνητρα. Το άτομο που η πίεση παρακινεί τον εγωισμό και τον κάνει να τα “δίνει όλα” προκειμένου να τα καταφέρει. Η δυνατότητα να ενεργήσει ανεξάρτητα. Ένα άτομο με τάσεις αρχομανίας. Ένας μεγάλος κίνδυνος. Σοβαρές εξαπατήσεις. Ένα άτομο που λειτουργεί ως αντιρρησίας. Η πορεία και εξέλιξη του ατόμου δημιουργούνται από την εκμετάλλευση των περιστάσεων.
Ο προοδευμένος Ωροσκόπος ισούται με Πλούτωνα (**Άξονας της μετακίνησης (** ως αλλαγή έδρας). Παροδικές ή και μόνιμες αλλαγές σε σχέσεις. Μετασχηματισμός-αλλαγή-τοποθέτηση σε μια θέση.) Ο Ρώσος ηγέτης φέτος είναι γραφτό να περάσει μια δοκιμασία. Μια μεγάλη εξαπάτηση ή μια απογοήτευση. Η στέρηση της επιτυχίας μέσω της επίδειξης δύναμης από τρίτους.
Ο προοδευμένος Kronos ισούται με τον Hades (*Προβλήματα κατά την διάρκεια μίας πτήσης. Φτώχεια της κυβέρνησης, εγκλήματα με κυβερνητική κάλυψη) και θα πρέπει να είναι προσεκτικός διότι ίσως τον εκθέσει άτομο του περιβάλλοντος του.
Τέλος ο Ζευς ισούται με τον AS και με KR/PO,SO/PL & JU/SA που σημαίνει δημιουργία αλλά και συνεργασία μαζί με άλλους. Εργαζόμενος και δημιουργώντας για λογαριασμό τρίτων. Λειτουργώντας κάτω από ένα καθεστώς πίεσης (** κυριολεκτικά ή μεταφορικά). Ο μηχανικός σε θέματα συμπιεστών ή σε χώρους με υψηλή θερμοκρασία, φωτιά κλπ. Απειλή από τρίτους. Εργασία στην παραγωγή. Η παραπλάνηση τρίτων να κάνουν κάτι. Εκρηκτικό περιβάλλον. Αποκτώντας σαφές το προβάδισμα στα ιδιαίτερα διανοητικά πράγματα, πράγμα που τον καθιστά ηγέτη. Μεγάλη πολιτιστική ολοκλήρωση. Διακοπή της δημιουργικής δραστηριότητας, ολοκλήρωση που αναβάλλεται για αργότερα. Φλεγόμενα κτίρια.
Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα δύσκολη αλλά ο Βλαδίμηρος είναι γεννημένος για αυτά!!!

Η Άνγκελα Μέρκελ φαίνεται πως έχει πάθει ζημιά και μάλιστα σοβαρή. Βέβαια και για αυτήν δεν
φταίει ο Σόιμπλε αφού ο Σόιμπλε ήταν η φωνή της Μέρκελ και όχι η Μέρκελ το σκυλί του Σόιμπλε.
Ο προοδευμένος KRONOS σηματοδοτεί μια νέα εποχή αφού φαίνεται πως το «άστρο» της ξεθωριάζει. Οι εξισώσεις που εμπλέκονται μιλούν για χρόνια συμπτώματα διάλυσης στην κυβέρνηση, για κρατική επέμβαση. Χωρισμός μέσω του κράτους. Απώλειες εδάφους ή απώλειες της κυβέρνησης. Η πτώση από υψηλή θέση. Χάνοντας την πρωτιά, χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία ή πλεονέκτημα. Κυβερνώσα προσωπικότητα σε μια δύσκολη θέση.
Ο προοδευμένος Ωροσκόπος ισούται με ME/VU,ME/MA=KN/AP και αυτό θα μπορούσαμε να το ερμηνεύσουμε ως μπλεγμένη μέσα στην πολυπλοκότητα της επαφής. Διαπραγμάτευση με άλλους. Συζήτηση. Ένωση των ελεύθερων και ίσων ανθρώπων. Η Μέρκελ φαίνεται να μην είναι φέτος διατεθειμένη για να διαπραγματευθεί πραγματικά.
Προβληματίζει ο ετήσιος Admetos που ισούται με Βόρειο Δεσμό αλλά και MA/SA, HA/VU, MA/HA σηματοδοτώντας έτσι έχοντας επαφές με κάποια άτομα από παλιά. Επαφές που είναι ψυχαναγκαστικές. Το κλείσιμο μιας υπόθεσης, το τέλος των θεμάτων. Τα μικρά γκρουπ. Η καρμική σχέση με την πατρίδα μου. Μόνιμες συμμαχίες. Το τέλος μιας συνάντησης. Η παρεμπόδιση μέσω τρίτων. Οριστικός χωρισμός. Η αρχή ενός πολύ λυπημένου χρόνου. Ασθένεια, χωρισμός ή διακοπή της εργασίας για μια εκτεταμένη χρονική περίοδο. Διαφθορά και κακές πράξεις σε ένα περιορισμένο πεδίο.
Μια χρονιά εξαιρετικά δύσκολη που κάτι θα αναγκαστεί ν’ αποχωριστεί.

O Emmanuel Macron φέτος έχει να αντιμετωπίσει Θεούς …και δαίμονες αφού ο Kronos ισούται με
τον Hades (**Ο μεγάλος εγκληματίας. Οι ιδιωτικοί Ερευνητές (detective). Δυσκολίες με την κυβέρνηση και τις Αρχές γενικότερα.. Ένας “σταρ’’ του εγκλήματος. Φτώχεια της κυβέρνησης.) και ισούται με CU/ZE=KN/VU=NE/AD και αυτό υποδεικνύει Καθιέρωση μιας επιχείρησης που προστατεύεται από το κράτος. Συναδελφικότητα. Ενωμένα στρατεύματα. Οργάνωση στρατού. Στρατιωτικές οργανώσεις. Σχέσεις με αστυνομία, στρατό. Η κυβέρνηση οργανώνει το νέο βιοτικό επίπεδο. Αλλαγές που διατάζονται από τις αρχές.
Το ετήσιο Μεσουράνημα ισούται με Hades, NE/CU,AS/VE, KN/VU=CU/ZE Απώλεια εργασίας –επιχειρηματικές απώλειες. Τα υπάρχοντα μυστικά. Αυτός που είναι θλιμμένος, άρρωστος ή πενθεί κάτι. Χάνοντας παντελώς το νόημα για ύπαρξη και ζωή. Κακίες. Έχοντας την αίσθηση πως είναι κακότυχος ή γκαντέμης. Ο εγκληματίας. Ο μισάνθρωπος. Μυστικές συμφωνίες. Η στιγμή ενός εγκλήματος. Επάγγελμα που συναναστρέφεται με μη χαρούμενα άτομα. Η ώρα της ατίμωσης. Επαφές που αποσυνδέονται μετά από κρατική διαταγή. Η ασυμφωνία ηγεσίας προκαλεί, δρομολογεί και προκαλεί ρήξη. Ισχυρές επαφές. Γνωριμίες και βοήθεια από άτομα που έχουν δύναμη. Ιδρυτής μιας εταιρίας. Δημιουργώ κάτι καλλιτεχνικό. Μέλος μιας στρατιωτικής οργάνωσης.
Ο προοδευμένος Ποσειδώνας ισούται με τον Kronos (**Ο άξονας της διπλωματίας. Μια μεγάλη εξαπάτηση. Η κακουχία του πατρός. Προϊστάμενοι που περνούν «δύσκολα» στις υπηρεσίες τους. Η αναθεώρηση –η ακύρωση διαταγμάτων και νόμων. Μια “βιτρίνα”, μια μόστρα. Μπερδεμένα νομικά πλαίσια. Αξιωματικός του ναυτικού. Ανίκανος εργοδότης ή αρχηγός.) Ξαφνική αδυναμία, απογοήτευση και αναστολή δραστηριότητας. Ψέματα που δημιουργούν μεγάλες δυσκολίες. Πνιγμός. Τα πτώματα που περιμένουν αναγνώριση.
Karl Heinz Ottinger

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια