Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Εστιατόριο – νοσοκομείο

Το εστιατόριο που θα σας παρουσιάσουμε, είναι το D.S Music Restaurant στην Taipei, την πρωτεύουσα της Taiwan. Τι το περίεργο έχει?? Όλο το εστιατόριο είναι σε στυλ νοσοκομείου. Ο 29χρονος ιδιοκτήτης του εμπνεύστηκε την ιδέα, μετά από μιαν εγχείρηση που έκανε σε κάποιο νοσοκομείου, μιας και έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την φροντίδα που εισέπραξε εκεί. Μπαίνοντας στο lobby του εστιατορίου, το πρώτο που βλέπει κανείς είναι ένα αναπηρικό καροτσάκι.

Οι σερβιτόρες είναι ντυμένες νοσοκόμες

Τα τραπέζια όπου σερβίρεται το φαγητό είναι κρεβάτια νοσοκομείου.

Στο κάθε τραπέζι μπορούν να φάνε μέχρι 10 άτομα, ενώ το εστιατόριο είναι χωρητικότητας
130 ατόμων. Το νερό και τα ποτά σερβίρονται από δοχεία ορού.
Οι νοσοκόμες-σερβιτόρες πλησιάζουν στα τραπέζια και κάνουν διάφορες ερωτήσεις στους πελάτες. Αν αυτοί απαντήσουν σωστά, τότε τους προσφέρουν κάποιο νόστιμο ποτό, το οποίο τους το στάζουν στο στόμα με μία σύριγγα.

Η τουαλέτα αναφέρεται σαν Emergency room! Oι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με δεκανίκια!! Τα Σαββατοκύριακα, οι νοσοκόμες εκτός από το σερβίρισμα, αναλαμβάνουν κα την … ψυχαγωγία των πελατών μέσα από ένα «πικάντικο» χορευτικό show!! Οι δουλειές στο D.S Music Restaurant πάνε τόσο καλά, ώστε ο ιδιοκτήτης του ετοιμάζεται να ανοίξει άλλα δύο υποκακαταστήματα! Αντε να δούμε τι άλλο θα δούμε!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια