Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μεγαλώνοντας έναν Ζυγό

Αν νομίζετε ότι το παιδάκι Ζυγός, είτε αγοράκι είτε κοριτσάκι, με τους ευγενικούς τρόπους και το έξυπνο μυαλό είναι μια απλή περίπτωση θα πέσετε από τα σύννεφα . 

Είναι τόσο παράξενα πλασματάκια και θέλουν τόση φροντίδα και στοργή και προσοχή όσο δεν φαντάζεστε. Μπορούν να γίνουν τα πάντα, το μυαλό τους είναι κοφτερό σαν ξυράφι, αλλά κάτι τόσο δα να στραβώσει, με μεγάλη ευκολία χάνουν τελείως το βήμα τους.

Ο χαμαιλέων του ζωδιακού
Έχετε ακούσει ίσως την φράση που λέει ότι το παιδί γίνεται αυτό που νομίζει ότι οι γονείς του νομίζουν πως είναι. Αυτό για τον Ζυγό ισχύει απόλυτα. Καθώς είναι ένα ζώδιο απόλυτα εξαρτημένο από την γνώμη των άλλων, θα σας κοιτάει στα μάτια για να πάρει επιβεβαίωση . Ακόμα κι αν – που αποκλείεται – δεν έχει πολλές νοητικές δυνατότητες, αν του πείτε εσείς ότι είναι πανέξυπνο, θα γίνει! Αλλά αν το πληγώνετε και το συγκρίνετε και το έχετε σε δεύτερη μοίρα θα παρατήσει κάθε προσπάθεια. Τίποτα δεν το κάνει για τον εαυτό του, αποζητά τον θαυμασμό και την επιβεβαίωση.

Αέρινη ομορφιά
Δεν είναι τυχαίο ότι κυβερνήτης του Ζυγού είναι η Αφροδίτη. Το μικρό ζυγάκι θα είναι πάντα όμορφο, με έναν μοναδικό και παράξενο τρόπο. Ακόμα κι αν ξεφεύγει από την μέση ομορφιά, θα έχει έναν μαγνητικό τρόπο να κάνει τους άλλους να θαυμάζουν το προσωπάκι του. Μη γοητευτικός Ζυγός, δεν έχει υπάρξει.

Κοφτερό μυαλό
Ο Ερμής που συμμετέχει στην κυβέρνηση του ζωδίου του Ζυγού κάνει το παιδάκι που ανήκει εδώ να έχει ένα μυαλό σπίρτο. Μαθαίνει εύκολα, αλλά δεν του αρέσει να συγκεντρώνεται πολύ, δεν κάνει σε βάθος μελέτη αλλά σε πλάτος. Έτσι θα χρειαστεί σθεναρή υποστήριξη για να μην παρατήσει τις προσπάθειές του, μιας και το σχολείο ουσιαστικά το κουράζει με τις πολλές επαναλήψεις και την έλλειψη κινήτρων. Αν βέβαια έχει δασκάλους που το γοητεύουν, για το χατίρι τους θα είναι το καλύτερο μαθητούδι!

Πρωτότυπη σκέψη
Ο Ουρανός, ο τρίτος πλανήτης στο τιμόνι του Ζυγού, κάνει το μικρούλι να έχει εξαιρετικά πρωτότυπο τρόπο σκέψης και δράσης. Να παρατηρείτε τις παρατηρήσεις του, θα σας αφήνει με το στόμα ανοιχτό από το πόσο παράξενες είναι.
oroskopos

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια