Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αστρολογική εκτίμηση Ελλάδος μηνός Αυγούστου 2017

«Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!- Ν.Καζαντζάκης
Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor σας χαιρετώ. Αύγουστος πλέον και ενώ οι περισσότεροι αναζητούν την θερινή ραστώνη και ανάπαυση αι βουλαί του σύμπαντος είναι κάπως διαφορετικά.
Τον περασμένο μήνα, τον Ιούλιο, είχαμε αποκαλύψεις από τις "μαρτυρίες" του Γιάνη Βαρουφάκη, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ μας λένε πως το 2015 μας ήθελαν (*και εξακολουθούν να μας θέλουν-σημειώνω εγώ) εκτός της ζώνης του €.
Ο Βαρουφάκης ουσιαστικά έκανε αυτά που ήθελε ο Τσίπρας. Όλα αυτά μαζί με το δημοσίευμα που αναφέρει τα sms (όπως ακριβώς τα είχαμε γράψει) που αντάλλαξαν sms για την πρόταση του Σόιμπλε για έξοδο από την ζώνη του € με bonus 50 δις €. Όμως πρέπει να δούμε λιγάκι πως εξυφαίνεται η ιστορία μπροστά μας....
Οι εξελίξεις μα και η Ιστορία επιβεβαιώνουν μέχρι κεραίας τα λεγόμενα μου. Η κυβέρνηση έπαιξε και έχασε αλλά αρνείται να παραδεχτεί το λάθος που οδήγησε σε μια επώδυνη ήττα για τον ελληνικό λαό. Αλλά ας πάμε λίγο παρακάτω και ας δούμε τι θα συμβεί για τον μήνα Αύγουστο του 2017.

Οι Πρόοδοι σηματοδοτούν: «Αλλού αν γεννηθείς, αλλού κι αν πας, παντού θα σε χτυπούν, αν δε χτυπάς!» Κώστας Βάρναλης
Ο προοδευμένος Hades σημειοδοτεί για αδιέξοδα και μάταιες καταστάσεις. Μιλά για ένα σκληρό χτύπημα της μοίρας μα σηματοδοτεί και έναν λαό που είναι σε ...άσχημη διάθεση και προφανώς όχι και τόσο χαρούμενος όσο λέει ο Αλέξης Τσίπρας. Πλέον η δυσαρέσκεια θα γίνεται δημόσια δείχνοντας περίτρανα πως η κυβέρνηση χάνει το όποιο λαϊκό έρεισμα της είχε απομείνει.
Ο Προοδευμένος Άρης , ο πλανήτης της δράσης, ισούται με τον γενέθλιο Hades και προειδοποιεί για άτομα ή για ομάδες ατόμων που θα πηγαίνουν στην εργασία τους υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας ή φρουρούμενοι.. 
Ο πλανήτης της ψευδαίσθησης και της ουτοπίας, ο Ποσειδώνας, προεικονίζει καταστάσεις αβεβαιότητας για το πως θα συνεχίσει να λειτουργεί το Κράτος αφού πολλά νομοθετήματα θα βγουν άκυρα.
Παράλληλα δείχνει την λανθασμένη αντίληψη κάποιων πραγμάτων αλλά μια απάτη μέσα από την ίδια την κυβέρνηση ή από μια μεγάλη εταιρεία ή ΜΚΟ.
Ο προοδευμένος KRONOS μιλά για έντονη κυβερνητική κινητικότητα αλλά και συνεχή επικοινωνία με άλλους δια μέσω της διπλωματικής οδού. Η κυβέρνηση θα εξακολουθήσει να έχει μια περίεργη επικοινωνιακή διαχείριση. Μια αναφορά-καταγγελία για κάποιον κρατικό ή δημόσιο λειτουργό θα δημιουργήσει τεράστιο σάλο. Εξωτερικά γεγονότα και αστάθμητοι παράγοντες στην διεθνή πολιτική σκηνή αναβαθμίζουν την χώρα έναντι των άλλων.
Ο Ζευς μιλά για ζητήματα εξοπλισμών αλλά αύξηση των θέσεων εργασίας. Ζητήματα από αστοχία υλικού ή «ατύχημα» που έχει να κάνει με πυραύλους, ρουκέτες. Σενάρια για αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, εξτρεμιστικών δράσεων και Παλλαϊκής άμυνας. 
Μολύνσεις, προβλήματα με απόβλητα.
Παράλληλα ο Δίας μιλά για πλεονεκτήματα μέσα από γνωριμίες αλλά για ανέλπιστη τύχη μέσα από ιστορικές ή αρχαιολογικές ανακαλύψεις.
Ο Βόρειος Δεσμός μιλά για προσωρινή αποκατάσταση κάποιων καταστάσεων και σχέσεων. Ίσως
υπάρχει μια πολιτική διαγραφή.
Το Μεσουράνημα μιλά για την ασθένεια κάποιου πολιτικού προσώπου αλλά και πολιτικό αμοραλισμό αφού προσφέρουν στον κόσμο απλόχερα ψεύτικες ελπίδες. 
Η μηδενική Κριού (*ή WI) σημειοδοτεί την αποκάλυψη μια εξαπάτησης όπου μετέχουν πολλά άτομα μαζί. 
Η κυβέρνηση θα δεχτεί αρκετά «χτυπήματα κάτω από την ζώνη». Αλλαγή συμπεριφοράς και πλεύσης δείχνουν πως το παιχνίδι για τον κυβερνητικό σχηματισμό μάλλον χάνεται.....
Η προοδευμένη Αφροδίτη σημειοδοτεί μια μη προβλέψιμη ανάδυση μιας εμπορικής κρίσης. 
Οι φορείς θα «καλούν» για στελέχωση κάποιων νευραλγικών πόστων αλλά αυτό δεν θα είναι εφικτό αφού δεν είμαστε μια κανονική χώρα , ένα κυρίαρχο κράτος. 
Αποσπάσεις και «βισματικές» μεταθέσεις και τοποθετήσεις προκαλούν έναν άσχημο πονοκέφαλο στην κυβέρνηση.
Ο προοδευμένος Apollon μιλά για την κατοχή γνώσης που δεν διαθέτουν πολλοί.
Ανακαλύψεις από ελληνικά μυαλά και επιχειρήσεις αποδεικνύουν πως είμαστε τελικά ικανοί για «τεχνολογία αιχμής» αλλά μας λείπουν τα χρήματα.
Ο προοδευμένος Vulcanus μας λέει πως άσχετα με το εάν έχουμε αποκτήσει έναν σεβασμό από τρίτους για τα επιτεύγματα μας, τελικά κάποιοι θα θελήσουν, θα επιχειρήσουν να μας κάνουν επίδειξη ισχύος. Η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να δείξει πως έχει δύναμη αλλά αυτό δεν θα μπορεί να μεταδοθεί στον κόσμο. Προβλήματα από αναθεωρήσεις ως προς τους στόχους και τους ρυθμούς ανάπτυξης.
Ο Admetos σημειοδοτεί πως θα είμαστε αρεστοί σε ελάχιστους.
Η ενέργεια και ο κόπος που έχουμε καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια του μνημονίου φέρνουν κούραση και επιβράδυνση.
Ο προοδευμένος Ήλιος μας μιλά για καταστάσεις που δεν βοηθούν για την επίτευξη των ζητουμένων. Προβλήματα με λιμάνια και ορυχεία ή υπόγεια κάτω από την γη. Η εγρήγορση των στρατευμάτων.....
Ο προοδευμένος Ουρανός μιλά για ξαφνικούς ελέγχους αλλά και νοητική παραφροσύνη κάποιων αφού θα επιχειρήσουν να κάνουν το μαύρο- άσπρο. Μια δικαστική απόφαση προκαλεί σάλο. Αλλαγή στους όρους μια σύμβασης.
Ο Ωροσκόπος μιλά για διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και πως πλέον η κοινή γνώμη αλλάζει στάση και προτίμηση αφού ψάχνει τον ρεαλισμό και την ειλικρίνεια.....

Οι διελευσεις πυροδοτούν: «Οι μισές δουλειές, οι μισές κουβέντες, οι μισές αμαρτίες, οι μισές καλοσύνες έφεραν τον κόσμο στα σημερινά χάλια. Φτάσε, μωρέ άνθρωπε, ως την άκρα, βάρα και μη φοβάσαι! Πιο πολύ σιχαίνεται ο Θεός το μισοδιάολο παρά τον αρχιδιάολο!» Νίκος Καζαντζάκης
Ο διελαύνων Hades μιλά για δωροδοκίες κακούς τρόπους και αγένεια. Καταγγελίες σε Υπηρεσίες Εσωτερικών Υποθέσεων αλλά και αποκαλύψεις ...επτασφράγιστων μυστικών. Άσωτη ζωή και προτίμηση για διαμάντια και πολύτιμους λίθους. 
Ο διελαύνων KRONOS σηματοδοτεί για τον θάνατο μιας κορυφαίας προσωπικότητας αλλά και για επίσημες επιστολές. Έναρξη μιας περιόδου οικονομικής κρίσης. Μια δολοφονία ή ανεξιχνίαστος θάνατος για νομικά ζητήματα. Ξαφνικές εντολές & διατάγματα.
Ο Διελαύνων Δίας μιλά για ειδήσεις άφιξης ισχυρών ανθρώπων με ενδιαφέρον το υπέδαφος και τα παράγωγα αυτού. Παράλληλα μιλάμε για σκάνδαλα χρηματοδότησης, προβλήματα με την επάρκεια των τραπεζών και ζητήματα ακίνητης περιουσίας.
Ο Πλούτωνας ισούται με τον Ζευς σε κοσμικό επίπεδο (* δημιουργία νέας κατάστασης, ανάληψη περισσότερων ευθυνών).Μιλά επίσης για βιαιότητα και βρώμικο πόλεμο. Ξαφνικές επικοινωνίες, σύγκλιση αρχηγών ή του ΚΥΣΕΑ. Ειδήσεις για επιθέσεις. Τεράστιες αλλαγές στην κοινωνία και στην κοινή γνώμη....
Ο πλανήτης του ξαφνικού και του απρόσμενου ο Ουρανός μιλά για ένα ξαφνικό γεγονός ή απώλεια στον κόσμο της Τέχνης. Προβλήματα ενός εκκεντρικού καλλιτέχνη. Προβλήματα από την μανία της φύσης αλλά και προετοιμασία γι το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου. 
Ο Vulcanus ισούται με τον άξονα UR/AD και σηματοδοτεί την έναρξη ενός κοινωνικού αγώνα. Αυστηρές μεθόδους για την επίβλεψη και την τήρηση της δημόσιας «τάξης».
Ο Apollon μιλά για καταστάσεις που τελικά ευνοούν τα «μικρά» κόμματα και που τα βοηθούν να εξελιχθούν και να αποκτήσουν μεγαλύτερη δυναμική. 
Ο Βόρειος Δεσμός μιλά για την κλίση για να λυθούν κάποια προβλήματα. Τραπεζικά ζητήματα με τα δάνεια «ζητούν επιτακτική» λύση....
Ο Κρόνος μιλά για μηνύματα και ειδήσεις που φέρνουν απαισιοδοξία και θλίψη. 
Η χώρα ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να πει πότε βγαίνει αφού με την εμπλοκή του άξονα NE/VU έχουμε ως ερμηνεία για μια αόριστη αιχμαλωσία.
Ο Cupido λέει για την ρήξη εντός μιας συνεργασίας ή ενός συνεταιρισμού. Μιλά επίσης για κοινωνικές αλλαγές σε μια κοινωνία που δεν είναι επαρκώς προετοιμασμένη.
Ο Ποσειδώνας μιλά για εργασιακό τέλμα αλλά και προβλήματα με άτομα που είναι άστεγοι και γενικά αναξιοπαθούντες. Πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι εκτελούν απλά και τυπικά τα καθήκοντα τους.... 
Ο Admetos μας λέει για προβλήματα με τις συνθήκες κράτησης και φιλοξενίας. Προβλήματα σε σχέση με το νερό, την καθαριότητα ή την υγρασία.

Καλώς ή κακώς αυτές είναι οι προβλέψεις του μήνα που θα λειτουργήσουν ως προπομποί για το πάρτι που θα ξεκινήσει από 14/9.......
Καλό μήνα και καλά μπάνια
Karl-Heinz Ottinger

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια