IN VITULINAM ELIXAM (Bραστό Μοσχαράκι) ₪₪₪

Συστατικά:
800g - 1kg μοσχάρακιπιπέρι,
σέλινο,
κύμινο,
σπόροι πράσου
2 κουταλιές σούπας μέλι
2 κουταλιές σούπας ξύδι
100ml λάδι
100ml άσπρο κρασί
1 κουταλάκι αλάτι
λίγο άμυλο καλαμποκιού (corn flour)

Οδηγίες:
Μαγειρέψτε το μοσχαράκι για 1 1/2 ώρα μέχρι να ψηθεί καλά.
Ανακατέψτε μαζί σε ένα άλλο τηγανάκι το μέλι, το ξύδι, το λάδι, το κρασί, το αλάτι και τα μπαχαρικά.
Βράστε τη σάλτσα για λίγο και δέστε την με το άμυλο καλαμποκιού.
Κατόπιν περιχύστε με τη σάλτσα το μοσχαράκι και αφήστε το να βράσει για άλλα δέκα λεπτά.
Έπειτα σερβίρετε.

Related Posts