Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αστρολογική Εκτίμηση Ελλάδας μηνός Μαΐου 2017

«Όταν οι αντίπαλοί σου κάθονται απέναντί σου κρατώντας όλους τους άσσους, ένα πράγμα σου μένει να κάνεις: να δώσεις μια κλωτσιά και να αναποδογυρίσεις το τραπέζι.» 
Dean Martin
Αγαπητοί φίλοι και ακροατές (*αναγνώστες) σας χαιρετώ. Φτάσαμε στον μήνα Μάιο και μάλλον οι ζέστες αρχίζουν να σφίγγουν. Η φράση που αντικρίζεται παραπάνω αποτυπώνει με μεγάλη πιστότητα το τι πρόκειται να συμβεί τον μήνα Μάιο 2017.
Δεν είναι λίγοι που αναρωτιούνται μέχρι που θα το πάει η κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση η οποία εκλέχτηκε ως αντισυστημική και με διάθεση για ρήξη και τελικά οδηγεί την χώρα στου κακού την σκάλα. Με ένα πολιτικό σύστημα διαβρωμένο και με πολιτικούς οι οποίοι νοιάζονται μόνο για την πολιτική τους επιβίωση. Όμως αυτοί οι βουλευτές που έχουν μετέχει σε κυβερνήσεις μνημονιακές και που έχουν ψηφίσει τα μνημόνια έχουν τελειώσει. Έχουν τελειώσει στην συνείδηση του ελληνικού λαού. Και αυτό δεν αποκλείεται να φέρει τον λαό τον τετελεσμένων γεγονότων και να προσπαθήσει να σταματήσει, εμποδίσει, ανατρέψει μια κατάσταση.
Έτσι ο μήνας Μάιος είναι αρκετά πολύπλοκος μιας και κρύβει παγίδες μα και ανατροπές της τελευταίας στιγμής. 
Θα δείτε κάποιες ελαφρές διαφοροποιήσεις στο «στήσιμο» της αστρολογικής εκτίμησης του μήνα από εδώ και πέρα. Ευελπιστώ να σας αρέσουν και να είναι πιο κατανοητές, πιο «εύπεπτες» και κυρίως να είναι πιο αποτελεσματικές. Και αν αναρωτιέστε εάν αυτό γίνεται…. Σας λέω πως ΝΑΙ είναι εφικτό !!!

Οι πρόοδοι σηματοδοτούν εξελίξεις : «Το να δανείζεσαι δεν είναι πολύ καλύτερο από το να ζητιανεύεις. Όπως το να δανείζεις με τόκο δεν είναι πολύ καλύτερο από το να κλέβεις.» G.Lessing
Ο μήνας αυτός είναι ιδιαίτερα δύσκολος και επίπονος αφού έχουμε τον SARC ΑΡΗΣ =γενέθλιος HADES που σηματοδοτεί πράξεις κακές και επίβουλες. Αυτό που θα πρέπει να έχουμε κατά νου είναι πως μιλά για άτομα που για να μετακινηθούν ζητούν επιπρόσθετη προστασία. Ίσως όμως να έχουμε έναν θάνατο ή τραυματισμό που θα συζητηθεί για τον τρόπο τέλεσης αυτού. Αποφάσεις δικαστικές έρχονται εντελώς ανάποδα και αυτό δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα ενώ θα τεθούν σε πολλές περιπτώσεις ζητήματα νομιμότητας και συνταγματικότητας. Εκεί ίσως γίνουμε και μάρτυρες μιας τεράστιας εξαπάτησης….. Μια καταγγελία σχετικά με την ικανότητα ή τον τρόπο δράσης ενός δημόσιου λειτουργού θα σηκώσει αρκετά θέματα.
Ο προοδευμένος Ποσειδώνας μιλά για αποτυχημένες αρχικές εκτιμήσεις αλλά και απογοήτευση μέσα από αυτές. Ίσως κάποια «νούμερα» που δίνει η κυβέρνηση να μην είναι και τόσο «ειλικρινή». Προβλήματα ή και απώλειες έμψυχου υλικού ή αναλώσιμων στις ένοπλες δυνάμεις και στα σώματα ασφαλείας. Η ρητορική στο χώρο της πολιτικής δείχνει πως κάτι ιδιαίτερα κακό έρχεται για αυτούς….. Ο Ζευς σηματοδοτεί σκάνδαλα με επιστημονικούς συμβούλους και συνεργάτες και μιλά για μια καταστροφή μιας σημαντικής έκτασης ή εταιρείας. Προβλήματα από υπερπληθυσμό αλλά και από «πρακτορίσκους» στα hot-spot.
O Προοδευμένος Δίας μιλά μέτρα τα οποία η κυβέρνηση αποσκοπεί να απαλύνει τον πόνο των άλλων. Όμως θα βγει στην επιφάνεια ή ιδιαίτερη μεταχείριση ενός επιχειρηματία που αποκτά σαφέστατο προβάδισμα και πλεονέκτημα έναντι των άλλων.
Ο προοδευμένος Βόρειος Δεσμός μιλά για καταστάσεις που φαίνεται και είναι εντελώς επιφανειακές. Κινήσεις επιστημόνων και δημοσίων υπαλλήλων δημιουργούν προβλήματα. Το προοδευμένο WI μιλά για κυβερνητικές ελλείψεις πόρων και τελικά κάποια πράγματα θα είναι αδύνατον να τηρήσει αυτά που έχει υποσχεθεί. Ο κόσμος σιγά-σιγά αρχίζει και φορτώνει. Επανάσταση και ένα κοινό που είναι εξαγριωμένο δημιουργεί χάος.
Η προοδευμένη Αφροδίτη μιλά για «διαρροή» μηνυμάτων ,sms , email που θα δημιουργήσουν προβλήματα στο κοινοβούλιο. Ζητήματα με συζύγους και συντρόφους πολιτικών δημιουργούν μείζον ζήτημα .
Ο προοδευμένος Ωροσκόπος δημιουργεί αρκετό προβληματισμό καθώς μιλά για την επανέναρξη διαπραγματεύσεων αλλά και για ένα πένθος στο χώρο της πολιτικής ή του θεάματος. Άτομα που είναι χαμηλού βιοτικού επιπέδου ζητούν με το τρόπο τους τα αυτονόητα.
Ο Ουρανός από πρόοδο μιλά για μια ρήξη που έρχεται την τελευταία στιγμή αφού θα ζητηθούν κάποιοι έλεγχοι και μέτρα τα οποία δεν είναι αρμοδιότητα του ΔΝΤ. Μια ένωση ίσως και ατόμων που δεν κολλάνε ιδεολογικά μεταξύ τους δημιουργεί προβλήματα…..
Ο προοδευμένος CUPIDO μιλά για προβλήματα μέσα στο κυβερνητικό συνασπισμό αφού κάποια πράγματα όπως και να έχει δεν «χωνεύονται». Μια ανέλπιστη αθλητική ή καλλιτεχνική επιτυχία ή διάκριση θα μας κάνει έστω και πρόσκαιρα υπερήφανους. Ο Ήλιος μιλά για αποτυχία κάποιων κυβερνητικών σχεδιασμών. Οι μέρες που έρχονται φέρνουν μεγάλες αλλαγές.
Ο Άδμητος μιλά για προβλήματα με πρώτες ύλες αλλά και για ζητήματα που με επιπρόσθετα μέτρα που θα έρθουν στη επιφάνεια, τελικά θα δείξουν ξεκάθαρα πως μιλάμε για απέχθεια. Ο Προοδευμένος Hades σηματοδοτεί ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας αλλά και κυβερνητικές δηλώσεις τελικά θα εξοργίσουν τους «θεσμούς»…..

Οι διελεύσεις πυροδοτούν ακραίες καταστάσεις: «Η λέξη «sein» σημαίνει δυο πράγματα στα γερμανικά: «υπάρχω» και «δικός του» F.Kafka
Τα πράγματα είναι αρκετά περίεργα αφού θα πρέπει να γίνει κατανοητό πως ο μήνας αυτός έχει να δημιουργήσει τρόμο στην πολιτική ζωή. Πραγματικά ο διελαύνων Hades σηματοδοτεί ένα ανέλπιστο και μη αναμενόμενο «χτύπημα της μοίρας» μέσα από μια δήλωση, ένα έγγραφο, ένα βιβλίο. Πραγματικά θα έχει μεγάλη πλάκα να ανοίξει το στόμα του ο Γιανης Β και να κάνει την πολιτική σκηνή ροντέο. Μέσα από ήττες κι αποτυχίες ο λαός, το πλήθος αποκτούν μια «άγρια» διάθεση.
Ο Kronos σηματοδοτεί κάποιες ξαφνικές αλλαγές στην κυβέρνηση η οποία καλό θα είναι να πάρει μέτρα προφύλαξης. Βέβαια κάποιοι θα αναρωτηθείτε μα καλά αφού οι «τρομοκράτες» είναι «φιλικοί» προς την κυβέρνηση; Δεν είναι απαραίτητο να είναι και ντε και καλά Έλληνες όπως και πολλοί «γνωστοί-άγνωστοι» δεν είναι ούτε αριστεροί αντιεξουσιαστές, και μερικοί εξ αυτών ούτε καν Ελληνες…… Ζητήματα με στενή παρακολούθηση κάποιων παρακολούθηση αφού η κυβέρνηση… κάτι φοβάται.
Ο Admetos μιλά για έντονη πίεση να δεχτούμε κάποια επιπρόσθετα ζητήματα ενώ κάποιες ειδικές ρυθμίσεις τελικά απορρίπτονται.
Ο Κρόνος μιλά για νέα πολεοδομικά τερτίπια και διατάγματα και αποφάσεις που σχετίζονται με τη γη και τα αγροτεμάχια, οικόπεδα κλπ. Οι «απαιτήσεις» ανατινάζουν την κοινωνία η οποία απορρίπτει αυτά με τον τρόπο που ξέρει. Τον αγώνα.
Ο Apollon σηματοδοτεί την ανησυχία τόσο του λαού όσο και του πολιτικού κόσμου. Προβλήματα με στρατιωτικούς μα και δημόσιους υπαλλήλους. Κάποιες έρευνες υπό άκρα μυστικότητα θα βγάλουν πολλά άπλυτα στη φόρα πολλών πολιτικών.
Ο Vulcanus σηματοδοτεί μια μεγάλη καταστροφή αλλά και επιδείνωση της κατάστασης αφού θα ζητηθούν πολλά περισσότερα από όσα έχει η χώρα την δυνατότητα να πραγματοποιήσει. Ο πλανήτης του ξαφνικού και του ανέφικτου ,μιλά για επαναστατικές κινήσεις και δραστηριότητες….. Εκρήξεις αερίων και βλάβες σε μηχανές εσωτερικής καύσης θα δείξουν ξεκάθαρα πως η κυβέρνηση δεν είναι πλέον χρήσιμη σε κάποιους…..
Και τώρα το κυρίως μενού. Όπως σας είπα θα προσπαθήσουμε από τούδε και στο εξής να έχουμε πιο ακριβείς προβλέψεις. Έτσι πλέον θα πηγαίνουμε πιο στοχευμένα!!!!

Νέα Δημοκρατία: Το προοδευμένο Μεσουράνημα για το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι επάνω στους άξονες KR/AD & HA/VU και αυτό σημαίνει πως θα γίνει αρκετός ντόρος όχι λόγω της ρητορείας επίλυσης των προβλημάτων του λαού αλλά λόγω ιδιοτροπιών και άστοχων κινήσεων αλλά και ένα αίσθημα που θα αφήνει μιας essence εξάρτησης με την εξουσία. Ο διελαύνων Vulcanus σηματοδοτεί μια κατάσταση «συναγερμού» και σε διαδικασία προεκλογικής προετοιμασίας. Όμως σηματοδοτεί και μια κατάσταση εκτός ελέγχου και κίνδυνο επίθεσης.... Ο προοδευμένος Ωροσκόπος ισούται με MO/PO,WI/NE,MA/HA και αυτό μετερμηνευεται ως απόπειρα νοητικού και ψυχικού επηρεασμού των άλλων αλλά και να πιαστεί «κορόιδο» από συμπαιγνία πολλών ανθρώπων. Αυτό συνειρμικά μου φέρνει στο μυαλό απόπειρα να εμπλακεί με συμψηφισμό των μέτρων ή ρητή «ρητή» δέσμευση για πιστή εφαρμογή αυτών. Μεγάλη προσοχή σε γραφείο τοπικών οργανώσεων ή σε γραφεία ή ακόμα και στα ίδια τα στελέχη.

ΠΑΣΟΚ: Η παρουσία του Ποσειδώνα από διέλευση επάνω στους άξονες AS/MA, NE/AD, JU/ZE, MC/UR ουσιαστικά βάζει εμπόδια και ψευδαισθήσεις στην επιχείρηση κάθαρση που εχει ξεκινήσει η Φωφη Γενηματά στην Χαριλάου Τρικούπη. Αλλά κατά την γνώμη μου θέλει να γίνει ισόβιο «αφεντικό» στο ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ....Αυτό το λέω διότι όλα αυτά μεθερμηνευονται ως εξαπατήσεις και ζημιές που είναι σχεδόν μη αναστρέψιμες από άτομα που δεν τα «μετράει» το μάτι σου, ακινησία απώλεια πλεονεκτήματος και επιτυχίας αλλά και πολύς λόγος για το τίποτα.Επιπρόσθετα ο Ωροσκόπος μας λέει πως τα δημοκοπικά ευρήματα τα πειραγμένα ...δεν θα κρατήσουν για πολύ.....

Αλέξης Τσίπρας: Ο Έλληνας πρωθυπουργός στην πραγματικότητα θα νοιώσει πως είναι να σε πετάνε σαν χρησιμοποιημένη χαρτοπετσέτα (serviette στα Γαλλικά) λόγω του ότι ο προοδευμένος Ωροσκόπος αλλά και ο προοδευμένος KRONOS συναντούν τον γενέθλιο Ποσειδώνα αλλά και τα μεσοδιαστήματα MA/ZE, VE/AD, JU/SA,ME/ZE και αυτό ερμηνεύεται ως το να απειληθεί με φωτιές, πυρκαγιές και όπλα, συμπόνοια από ορισμένους, κάποιοι που απομακρύνονται από δίπλα μου, ζητώντας την γνώμη κάποιων αλλά και ενορχηστρώνοντας ένα κατηγορητήριο ενώ παράλληλα ο AS/KR από πρόοδο ισούται με Ποσειδώνα μιλά για προβλήματα από μετέωρα νομοθετήματα αλλά προβλήματα με ενέργεια. Δερματικά και ψυχολογικά προβλήματα λόγω του Προοδευμένου Άρη που αρχίζει και πιάνει σιγά-σιγά τον Κρόνο του Έλληνα πρωθυπουργού.

Γιάνης Βαρουφάκης: Ο Γιάνης Βαρουφάκης θα έχει έναν αρκετά δύσκολο μήνα λόγω του ότι ο προοδευμένος Πλούτωνας ισούται με Ερμή/Ποσειδώνα,Ποσειδώνα/Πλούτωνα και αυτό σημαίνει πως πολλά πράγματα είναι λίγο «στημένα» και θα πρέπει να προσέξει τις κινήσεις του αλλά το εγχείρημα του αφ’ ενός θα πετύχει σε βάθος χρόνου αφου μετα απο 5 μηνες αριζει να λειτουργει ο Προοδευμένος Πλουτωνας και ισούται με Δια (ΔΙΑΣ/ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ φήμη, δόξα και μετασχηματισμός). Ο προοδευμένος Αρης ισούται με wi/as, ap/vu=ne/vu και αυτό ερμηνεύεται ως συμμετοχή σε μια ενεργή εργασία μαζί με άλλους. Μεγάλη επιτυχία από μια επιθετική τακτική δημιουργωντας ένα πανδαιμόνιο.... Ίσως τελικά προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην αξιοπιστία των θεσμών. Μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις του,.
Karl-Heinz Ottinger

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια